Sunday, March 8, 2015

Θα επιτρέψουμε στους Έλληνες στρατιώτες να γίνουν πραιτωριανοί των γερμανικών συμφερόντων;




Όσο καθυστερούμε την μετωπική σύγκρουση με το εγχώριο και το ξένο ευρωδουλικό κατεστημένο, θα το πληρώσουμε με ποταμούς αίματος.

Ο πρόεδρος της ΕΕ Γιούνκερ απαιτεί την δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού. Μία τέτοια ενέργεια αφ' ενός θα εξαλείψει και τυπικώς την ύπαρξη έθνους-κράτους στην Ευρώπη, αφ' ετέρου θα χρησιμοποιηθεί ως κατασταλτικός βραχίων για εσωτερικές και εξωτερικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για την υπεράσπιση του νεοφιλελευθερισμού και της τραπεζοκρατίας.

Έχουμε καθυστερήσει υπερβολικώς στην σύγκρουση με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Όποιος δηλώνει υπέρ της ΕΕ είναι εχθρός της Ελλάδος. Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τον Γιούνκερ και την ληστοσυμμορία του.

Όσοι μιλάνε για μονόδρομο του ευρώ, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η υποταγή στην ΕΕ εκτός από λιτότητα θα κοστίζει και ποταμούς αίματος.

Η δήλωση του Γιούνκερ στρέφεται ευθέως κατά της Ρωσσίας, αν και ως πρόσχημα χρησιμοποιεί την συνεργασία και την ειρήνη μετά των κρατών-μελών της ΕΕ.

Όποιος υποστηρίζει την αφομοίωσή μας στο έκτρωμα της ΕΕ, είναι εχθρός του Έθνους μας και πρέπει να τον πολεμήσουμε.

Η γερμανική ιθύνουσα τάξη προσπαθεί να μιμηθεί τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.

Με τον όρο "Ευρώπη", εννοούν την Γερμανία, και με τον όρο "ευρωπαϊκές αξίες" εννοούν τα γερμανικά συμφέροντα. Ό,τι ακριβώς έγινε με το ΝΑΤΟ, το οποίο υποστηρίζει τα αμερικανικά συμφέροντα παγκοσμίως, το ίδιο πάει να επιτύχει η Γερμανία με τον ευρωπαϊκό στρατό. Θα ικανοποιεί τα δικά της συμφέροντα με το αίμα των Ελλήνων στρατιωτών. Θα αποτελέσει μέγιστο εξευτελισμό για την Ελλάδα, αν το επιτρέψουμε.

Θα επιτρέψουμε στους Έλληνες στρατιώτες να σκοτώνουν αθώους λαούς για λογαριασμό των Γερμανών ιμπεριαλιστών; Θα επιτρέψουμε στους Έλληνες στρατιώτες να τεθούν υπό τις διαταγές του 4ου Ράιχ; Οι ευρωπαίοι ίσως το ανεχθούν. Οι Έλληνες επ' ουδενί.  

1 comment:

  1. Το μόνο που μας σώζει είναι πως οι σύγχρονοι νεοραγιάδες είναι τόσο δειλοί, που μπροστά στο φόβο να κληθούν να πολεμήσουν σώμα με σώμα με τους Ρώσους, ίσως τελικά επαναστατήσουν για να σώσουν το τομάρι τους...

    Για το έθνος τους δε τους νοιάζει, για το τομάρι τους μόνο...

    Άσε Ιφικράτη, τα είδα και στη στρατιωτική μου θητεία στη Κύπρο, όταν υπήρχε κρίση με τους Τούρκους πρόσφατα... Τα είχαν κάνει πάνω τους οι περισσότεροι... Τα έβλεπες τα ψευτομαγκάκια να σου λένε "σιγά, δε γίνεται πόλεμος, δε χρειάζεται να είμαστε μάχιμοι, όλα αυτά είναι άχρηστα", και μόλις ακυρώθηκαν όλες οι άδειες, μπήκαμε σε κατάσταση συναγερμού και άμεσης ετοιμότητας, και κάναμε συνεχείς ασκήσεις, ξαφνικά όλοι τρέχανε για τρελόχαρτο και επαναπατρισμό...

    Πραγματικά θα μας βλέπουν από ψηλά οι πρόγονοί μας και θα κλαίνε...

    ReplyDelete