Wednesday, March 25, 2015

Ιστολόγιο "Άνεμος υποταγής" - η αντίσταση μέχρι την τελική νίκη του ραγιαδισμού






"Οι φασιστικές προκλήσεις συνεχίζονται από τα ΟΥΚ...", γράφει το αγαπητό και σεβαστό μας ιστολόγιο, και ζητά την δίωξη των "φασιστικών" ΟΥΚ.

Η αλήθεια είναι ότι το σύνθημα των ΟΥΚ "το όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε", με εκνευρίζει για 3 λόγους.

Πρώτον, διότι έχει μία χριστιανοβυζαντινή χροιά. Η Κωνσταντινούπολη, η αγιά-Σοφιά, κλπ. Γιατί δηλαδή να μην λένε "το όνειρό μας είναι να απελευθερώσουμε το Αρτεμίσιο της Εφέσου"; Ο έκδηλος βυζαντινισμός εκπορεύεται από την ιστορική άγνοια. Αν θέλουν να λέγωνται Έλληνες ΟΥΚάδες οφείλουν να εκφράζουν έναν πολιτισμικό πατριωτισμό. Η υπεράσπιση του Ελληνικού Πολιτισμού πρέπει να είναι θεμελιώδες στοιχείο εκπαιδεύσεως των Ελληνικών ειδικών δυνάμεων.

Δεύτερον, γιατί είσοδος μόνον στην Πόλη, και όχι στην υπόλοιπη Ιωνία; Γιατί να περιορίζουμε τα αλυτρωτικά συνθήματα στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης; Την Ιωνία θα την αφήσουμε υπόδουλη;

Τρίτον, το σύνθημα εκφράζει έναν εδαφικό πατριωτισμό. Υπονοεί ανακατάληψη εδαφών. Γιατί να μην αναφωνούν εθνοφυλετικά συνθήματα όπως "το όνειρό μας είναι την Φυλή μας να απελευθερώσουμε"; Τί να κάνεις τα εδάφη στην Ιωνία αν τα απελευθερώσουν Έλληνες στρατιώτες και ύστερα από λίγο αναμειχθούν φυλετικώς με ντόπιους αλλοφύλους. Ο εθνοφυλετικός πατριωτισμός έχει μεγαλύτερη αξία από τον εδαφικό πατριωτισμό.

Όσο για τον "Άνεμο αντίστασης", ο μόνος αέρας που εκπέμπει είναι τα καυσαέρια του Σύριζα.


8 comments:

  1. Κάπου έχεις δίκιο! Αλλά τα ΟΥΚ είναι ότι ποιο μάχιμο υπάρχει στον Ελληνικό στρατό. Τώρα αν θέλουμε να διασώσουμε τον Ελληνισμό πρέπει να φτιάξουμε έναν δικό μας στρατό και να του περάσουμε τα σωστά αρχαιοελληνικά ιδεώδη.

    Φαντάσου μία ακαδημία που να παίρνει τα παιδιά από την ηλικία τον 5 Ετών και να τα εκπαιδεύει σωματικά και πνευματικά με τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη. Σε 20 ΧΡΌΝΙΑ θα έχουμε σώσει των Ελληνισμό...

    Βρες κονδύλια...

    ReplyDelete
  2. Επίσης χρειαζόμαστε ένα Στρατό που δεν καλλιεργεί την δουλοπρέπεια και την υποτέλεια των κατώτερων αλλά τον πραγματικό σεβασμό στην Ιεραρχία. Σε μια ιεραρχία που δημιουργείται από την αναγκαιότητα της επίτευξης του Στόχου. Ένας τέτοιος στρατός πρέπει στους Απόγονους των αρχαίων Ελλήνων. Ένας στρατός που θα αποβάλει όλα τα αρνητικά των αμερικανοδυτικών στερεότυπων και προτύπων που έχει ενσωματώσει. Ένα τελείως ανώτερος και διαφορετικός Στρατός αρχαιοελληνικού δόγματος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν διαφωνώ με τα γεγραμμένα σου, αλλά διορθώνω " Ένα τελείως ανώτερος και διαφορετικός Στρατός αρχαιοελληνικού δόγματος". Όχι "δόγματος", αλλά δομής ή αντιλήψεως. Δόγμα (με την σημερινή του έννοια) έχουν μόνον οι αβρααμικές θρησκείες και κάθε έννοια που βασίζεται είτε σε "εξ' αποκαλύψεως γνώση" είτε σε εκπεφρασμένες απόψεις που δεν αλλάζουν. Δόγμα=ψηφισμένη απόφαση για τους Έλληνες. Οι Έλληνες δεν είχαν τέτοια πράγματα. Ό,τι τους έδοκει καλό εχτές, αν σήμερα τους δοκεί κάτι άλλο ορθότερο, καταργούν το παλαιό και δέχονται το νέο ή συνυπάρχουν παλαιό και νέο. Η πολυφωνία είναι καλή και ίδιον των σωστών Ελλήνων, καθώς δεικνύει τις πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω στο ίδιο θέμα.

      Delete
    2. Σ ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Το εννοώ έτσι όπως ακριβώς το διατυπώνεις και εσύ, δεν θα τα χαλάσουμε στις λεξιλογικές διατυπώσεις. Προφανώς δίνεις μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο έκφρασης των εννοιών και καλά κάνεις...

      Delete
  3. Αν τους αρεσει τους κατσαπλιαδες,αν δεν τους αρεσει δεν θα σκασουμε γι'αυτους.Ευγε στα ΟΥΚ,απλα το συνθημα ηταν ημιτελες και βυζαντινοτροπο.

    ReplyDelete
  4. Συγγνώμη που επεμβαίνω.
    Θέλετε να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι;;;
    Θέλετε να βιώνουμε καταστάσεις Ιμίων;;;
    Ερωτήματα υπέβαλα για προβληματισμό.

    ReplyDelete
  5. Δεν ειναι η Κων/πολη που καποιοι λογω ιστοριας και ρομαντισμου φανταζονται.
    Η Κων/πολη εχει σημερα πανω απο 10 εκ. μουσουλμανους τουρκους και Κουρδους και μεγαλο μερος της αποτελειται απο "φαβελες" και αυθαιρετες παραγκουπολεις. Η κατοχη μιας τετοιας πολης θα ηταν εφιαλτικη οπως ειναι και αδυνατη η εκδιωξη μεγαλου μερους των τουρκων απο εκει. Δεν βλεπω πως θα μπορουσαμε να ελεγξουμε εδαφη με τετοιο μεγαλο πληθυσμο ξενων αλλοφυλων μουσουλμανων. Και δεν εχουμε και τον ελληνικο πληθυσμο ωστε υποθετικα να μπορουσαμε να επανελληνοποιησουμε αυτα τα εδαφη. Εχουμε εναν ελληνικο πληθυσμο που δημογραφικα μειωνεται με αποτελεσμα να κινδυνευει με αφελληνισμο και ο ιδιος ο κυριως ελλαδικος χωρος απο τη μαζικη λαθρο-εισβολη τριτοκοσμικων εποικων.

    Η μεγαλη ευκαιρια χαθηκε με τη μικρασιατικη καταστροφη. Εαν ειχαμε κρατησει τοτε τη Θρακη και την Ιωνια, διωχναμε τους Τουρκους και εγκαθιστουσαμε αλλους ελληνες απο την Ελλαδα και τα βαθη της Μικρας Ασιας στα παραλια και τη Θρακη τοτε θα ειχαμε εξασφαλισει αυτα τα εδαφη. Αντι γιαυτο βεβαια ξεριζωθηκε ολοκληρος ο ελληνισμος απο τη Μικρα Ασια και αργοτερα απο τη Κων/πολη με τα τουρκικα πογκρομ. Και ειχαμε τη μαζικη μεταναστευση ελληνων τις δεκαετιες 1950-70 σε ΗΠΑ,Αυστραλια, Γερμανια κλπ με αποτελεσμα εκατονταδες χιλιαδες ελληνες να βρεθουν στη ξενιτια που υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να διοχετευθουν σε μια ελληνικη Ιωνια και Θρακη.

    Κανεις δεν μπορει βεβαια να προβλεψει το μελλον. Αλλα αυτο που προεχει δεν ειναι να παρουμε πισω τη Πολη αλλα να απελευθερωσουμε την Ελλαδα που βρισκεται υπο κατοχη και μετα να βρουμε τροπους να διασωσουμε τον ελληνισμο που κινδυνευει μεσομακροπροθεσμα με αφανισμο.



    ReplyDelete
  6. "Ο εθνοφυλετικός πατριωτισμός έχει μεγαλύτερη αξία από τον εδαφικό πατριωτισμό."

    Συμφωνώ. Δεν έχει νόημα να αποκτήσουμε εδάφη που θα περιλαμβάνουν εκατομμύρια ισλαμιστές τούρκους, κούρδους κλπ Αυτο που ειναι σημαντικότερο ειναι η διατήρηση της εθνοφυλετικής υπόστασης και ακεραιότητας του ελληνικού λαου.

    Ωστόσο ο λαός μας αλλοιώνεται δημογραφικά απο τη μαζικη εισβολή λαθραίων. Και μου προκαλεί αηδία να παρατηρώ και ελληνιδες να παντρεύονται πακιστανούς, αφρικανούς και αλλους αλλοφυλους. Η μαζικη πλύση εγκεφαλου εχει μετατρέψει σε νεο-ραγιάδες μερος των νεο-ελληνων. Οχι μονο βλεπουν τα τουρκο-σιριαλ με το μωαμεθ το πορθητη αλλα εχει πεσει στην υποληψη μου οτι υπαρχουν και καποιες ελληνιδες κοπελες που εχουν σχεση με τουρκους αφου το θεωρουν "πολυπολιτισμικο" και "μοντερνο".

    ReplyDelete