Sunday, March 15, 2015

Η υποχρεωτική δήλωση μετρητών στην φορολογική δήλωση είναι πράξη πολέμου εις βάρος των Ελλήνων από την κρατική ληστοσυμμορία


Φήμες ότι ο Σύριζα θα απαιτεί υποχρεωτική δήλωση μετρητών, ακόμη και αυτά που είναι κρυμμένα στο στρώμα.

Ό,τι σχεδίαζε η προηγουμένη ληστοσυμμορία πάει να τα υλοποιήσει ο Σύριζα.

Αυτό αποτελεί κρατική ληστεία εις βάρος των πολιτών. Ακόμη και αν κάποιος αφελής δηλώσει τα μετρητά που έχει εκτός τραπεζικού συστήματος, ύστερα θα του ζητήσουν πόθεν έσχες. Οι περισσότεροι δεν θα έχουν αντίγραφα αναλήψεως μετρητών, ούτε άλλα παραστατικά. Εκεί στηρίζεται η ληστοσυμμορία, για να πει στον πολίτη, "άρα τα χρήματα είναι παρανόμως κτηθέντα, άρα κατάσχονται".

Οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η απόφαση είναι άλλο ένα Casus Belli, άλλη μία αιτία πολέμου κατά της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα.

Αν περάσουν αυτό το μέτρο, η κινητή περιουσία των πολιτών θα κατάσχεται πάραυτα.

Έχουμε απέναντί μας μία ληστοσυμμορία με αριστερό πρόσημο και υποχρεούμαστε να την πολεμήσουμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας, για το καλό των επομένων γενεών.

Περιουσιολόγιο=μαζικές αρπαγές της περιουσίας των Ελλήνων από την κρατική ληστοσυμμορία.

3 comments:

  1. αυτό το σύστημα έχει γίνει από την προηγούμενη φορά

    ReplyDelete
  2. Όλο αυτό είναι τραγικό ! Στρώνουν το σύστημα του μεγάλου αδελφού . Σε λίγο ούτε να ψωνίσουμε δεν θα μπορούμε εάν τα χρήματα δεν είναι δηλωμένα .......... Ούτε σκέψη βέβαια για τα εκατομμύρια των κομμάτων και των καλαναρχών .

    ReplyDelete
  3. και το αστείο θα είναι ότι ακόμα και εάν είναι νόμιμα αποκτηθέντα εισοδήματα, όταν χρειάζονται θα κατάσχονται από την εφορία και θα πρέπει να τα επιστρέψουν με δικαστική απόφαση. Τα διοικητικά δικαστήρια θα καθυστερούν 6-8 χρόνια όπως γίνεται σήμερα και το παράβολο θα είναι 1500 με 2500 ευρώ ανά δίκη. Αποτέλεσμα εάν στα πάρουν τα χρήματα ή δεν θα έχεις για να πάς στο δικαστήριο, ή αν πάς θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις γιατί οι δικαστές δικάζουν υπέρ του κράτους, ή ακόμα και να κερδίσεις έχεις 6 - 8 χρόνια στα οποία θα μείνεις χωρίς χρήματα και χωρίς ασφάλεια άμα σου συμβεί κάποιο ατύχημα.

    ReplyDelete