Saturday, March 14, 2015

Στην στρατηγική μας σκέψη οφείλουμε να αποφύγουμε τα εγκληματικά λάθη των δυτικών κρατών



Οι δυτικοί ηγέτες υποστηρίζουν τους "μετριοπαθείς" μουσουλμάνους έναντι των "ακραίων". (Αν και αυτό δεν ισχύει πάντα, όπως απέδειξαν τα γεγονότα στην Συρία, αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτή είναι η γενική στάση των δυτικών χωρών).

Από την στρατηγική της Δύσεως λείπουν τέσσερα βασικότατα στοιχεία:

α) Δεν υποστηρίζουν οργανώσεις πρώην μουσουλμάνων. Σε όλο τον κόσμο εμφανίζονται οργανώσεις ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει το ισλάμ. Αντί οι ΗΠΑ και η Δύση να βοηθήσουν με χρήματα και προβολή αυτές τις οργανώσεις, έφθασαν στο σημείο να συνομιλούν με την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο και στην Τουρκία σε ισότιμη βάση.

β) Σύμφωνα με την ανόητη αντίληψη των δυτικών αναλυτών, οι μετριοπαθείς διαχωρίζονται πλήρως από τους ακραίους. Στην πραγματικότητα οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι είναι οι επόμενοι ακραίοι μουσουλμάνοι, όπως αποδεικνύουν τα αιματηρά γεγονότα των τελευταίων χρόνων στην Μέση Ανατολή. Το κατασκεύασμα "μετριοπαθείς μουσουλμάνοι" υφίσταται μόνον στο μυαλό των δυτικών ηγετών. Ο προφήτης Μωάμεθ τί ήταν; μετριοπαθής ή ακραίος μουσουλμάνος; Με βάση την αρρωστημένη αντίληψη των δυτικών ηγετών, ήταν μετριοπαθής...

γ) Η Δύση πρέπει να υποστηρίξει την επαναφορά των εθνικών θρησκειών στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, και στην Ευρασία, ως αντίδοτο στον μισανθρωπικό ισλαμισμό. Οι εθνικές θρησκείες, μαζί με την επιβολή κοσμικού κράτους στις περιοχές που σήμερα πλήττονται από το θεοκρατικό ισλάμ, θα βοηθήσουν στην αποπυροδότηση του ισλαμικού χαλιφάτου.

δ) Σε όλη την Δύση, την Ευρώπη, και τον υπόλοιπο κόσμο, πρέπει να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικού απο-ισλαμισμού (radical de-islamification), το οποίο θα περιλαμβάνει την διάλυση όλων των ισλαμικών υποδομών που έχουν κτισθεί μέσα στις χώρες. Τζαμιά, ισλαμικά μμε, ισλαμικές τράπεζες, ισλαμικές αδελφότητες, ισλαμικά πολιτισμικά κέντρα, ισλαμικά πανεπιστήμια, μαντράσα, ισλαμικά θρησκευτικά δικαστήρια, ισλαμικές παραστρατιωτικές οργανώσεις, ισλαμικές πετρελαϊκές εταιρείες, πρέπει να διαλυθούν πάραυτα. Και να εκδοθούν διατάγματα που να απαγορεύουν την διάδοση του ισλάμ και τον προσηλυτισμό στο ισλάμ.

Μέχρι στιγμής οι άχρηστοι δυτικοί ηγέτες εμμένουν στην υποστήριξη των μετριοπαθών ισλαμιστών έναντι των ακραίων. Η Ελλάς πρέπει να χαράξει την δική της υψηλή στρατηγική, απομακρυνόμενη από την αυτοκαταστροφική μανία των δυτικών χωρών.

https://en.wikipedia.org/wi…/List_of_ex-Muslim_organisations

1 comment:

  1. Δηλαδή Ιφικράτη θεωρείς ότι είναι θέμα αντίλήψης ; Όχι και το γνωρίζεις καλά . Για να κρατήσουν τις θέσεις και τα αξιώματά τους πρέπει να προωθουν το σχέδιο .

    ReplyDelete