Friday, August 29, 2014

Ανάγκη συγκροτήσεως επαναστατικών πολιτιστικών δικαστηρίων και μυστικής πολιτιστικής αστυνομίας





Όταν κυκλοφορούν ανάμεσά μας ανθελληνικές φυσιογνωμίες, οφείλουμε να είμεθα αμείλικτοι. 

Χρειάζεται να συγκροτήσουμε μυστική πολιτιστική αστυνομία, η οποία να έχει ευρείες αρμοδιότητες. 

Όσοι διαπράττουν εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της νοημοσύνης και της αισθητικής του Ελληνικού Λαού πρέπει να συλλαμβάνωνται και να δικάζωνται με συνοπτικές διαδικασίες. 

Ο όρος "πολιτιστικό έγκλημα" πρέπει να εισαχθεί στην νομική ορολογία και στον ποινικό κώδικα. 

Όσοι πλήττουν την συλλογική ταυτότητα του Ελληνικού Έθνους με χαλκευμένους μύθους προερχόμενους από τον πολιτισμικό βούρκο της ρωμιοσύνης, οφείλουν να πληρώσουν υψηλό τίμημα αντιμέτωποι με τον βαρύ πέλεκυ της Επαναστατικής Δικαιοσύνης. 

Το περιεχόμενο του βίντεο δεν πρέπει να εκληφθεί ως άλλη μία γελοιότητα από τον σήποντα βίο των ρωμιών. Πρόκειται για την αποθέωση της βλακείας και του μισελληνισμού. Καμμία ανοχή στην βλακεία και στον μισελληνισμό. 

Επαναστατικά πολιτιστικά δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες πρέπει να θεσμοθετούν άμεσα ειδάλλως δεν δικαιούμεθα να λέμε, "μα αυτούς ψηφίζει ο Λαός;".

Όταν δεν τιμωρείται η αυθάδεια, αυτούς θα ψηφίζει ο Λαός.

18 comments:

  1. ο βελοπουλος ειναι ενα αγραμματο αμορφωτο γουρουνι του δημοτικου
    δεν θα τον ελεγα βλακα γιατι εχει κονομησει εκατομμυρια πουλωντας σκουπιδια και εχει βιλαρα στο πανοραμα εδω θεσσσαλονικη 500 τ.μ. ενω παλια ηταν ξυπολητος στο κορδελιο....κουτοπονηρο και θρασυδειλο θα τον ελεγα.
    τρεμει μην τον πουν οι αριστεροι φασιστα ,ναζι και ακροδεξιο γιαυτο το παιζει οτι ειναι απο πασοκ και αριστερα μερια και με χριστιανουλικες προσμηξεις ενω ειναι αθεος και παλιος 12θειστης....
    εμφανιζεται τωρα τελευταια στις ειδησεις στο καναλι εψιλον αν δεν κανω λαθος οπου τον εχουν βαλει στη μεση ενας καλιμερος πως λεγεται μαζι με τον αλλο δημοσιοκαφρο πακι παυλοπουλο και τον ξεφτιλιζουν...δεν μπορει να σταθει αξιοπρεπως να μιλησει, τρεμει κυριολεκτικα...τα εντονα συμπλεγματα κατωτερωτητας του ειναι εμφανεστατα....μονο η αλλη θλιβερη παρουσια του χωρου ,η ζαρουλια τον ξεπερνα σαυτο προκαλωντας μεγαλυτερο οικτο......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόνο που η Ζαρούλια δεν πάει να το παίξει παντογνώστης. Είναι η γυναίκα του Μ/λιάκου τον αγαπάει όπως κάθε σύζυγος και τον ακολουθεί, από κει και πέρα όταν σκάει ένα εθνικιστικό κόμμα μέσα σε 40 χρόνια αριστερού ολοκληρωτισμού είναι επόμενο να συγκεντρώνει και τους γραφικούς και τους λαϊκούς και γενικότερα πολλούς αυθόρμητους και συναισθηματικούς τύπους.

      Τώρα το ατυχές με τον Βελόπουλο πέρα από κάτι φήμες δωδεκαθεϊσμού που τον ακολουθούν (ατυχές για τον δωδεκαθεϊσμό εννοείται) είναι και ο άλλος που έβγαινε δίπλα του και συχνά-πυκνά τον εκθείαζε, ο Αντώνης Αντωνάκος, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κάνει σοβαρή δουλειά υπό άλλες συνθήκες.

      Είναι αυτός ο Λεβιάθαν της 'ακροδεξιάς του κυρίου' που έχει καταβροχθίσει αβέρτα γενεές στην Ελλάδα.

      Και εδώ τα μπερδεύει ο Αμυράς: ο Βελόπουλος δεν είναι Ρωμιός. Ακροδεξιός είναι.

      Delete
    2. Θες να πεις ότι ο Ρωμηός δεν δύναται να είναι και ακροδεξιός;

      Delete
    3. Ναι αυτό θέλω να πω.

      Ο όρος Ρωμιός προέρχεται από τον Ρωμαίο, τον υπήκοο δηλ. της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας η οποία μετά το σχίσμα εξιδανικεύτηκε στο ασυνείδητο των ορθοδόξων με τη μορφή του Βυζαντίου. Ο υπήκοος ενός τέτοιου πολυεθνικού μορφώματος, όπου η Θρησκεία χρησιμοποιείται ως συνεκτικός δεσμός, είναι επόμενο να μην έχει Πατρίδα. Αυτό πιστοποιείται και συνοψίζεται με τον καλύτερο τρόπο από τον Γεώργιο Σχολάριο: αν και ομιλώ την ελληνική, δεν είμαι Έλληνας αλλά Χριστιανός. Οι σημερινοί Ρωμιοί, συγκεντρωμένοι ιδεολογικά γύρω από αυτό που αποκαλείται Νεοφαναριωτισμός, υποστηρίζουν τα ίδια.
      http://www.ardin.gr/?q=node/257

      Αντιθέτως, ο ακροδεξιός εφορμά από το γνωστό ρητό Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. Ο ακροδεξιός δηλώνει και Έλληνας και Χριστιανός. Έχει πατρίδα και είναι άπατρις ταυτόχρονα.

      Delete
    4. @9:32 συμφωνώ με τους όρους που λες, αλλά πολλοί ακροδεξιοί έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους. Μιλούν υπερ της πατρίδος, θρησκείας και οικογένειας αλλά υψώνουν και σημαίες της βυζαντινής αυτοκρατορίας ταυτόχρονα και εξυμνούν τον Παλαιολόγο. Άρα αυτοί τι είναι;

      Delete
    5. «Άρα αυτοί τι είναι;».

      Συγχυσμένοι, θα έλεγα.

      Delete
    6. Μια καλή περίπτωση όπου φαίνεται ποιός είναι ποιός, είναι οι θεωρίες Φαλμεράϊερ περί βιολογικής ασυνέχειας αρχαίων και νέων Ελλήνων. Ο τυπικός λαϊκός ακροδεξιός, ακόμα κι αν έχει άγνοια επί του θέματος, θα δυσκολευτεί να αποδεχθεί τον Φαλμεραϊερισμό. Ο ρωμιός όχι μόνο τον αποδέχεται αλλά τον προπαγανδίζει συνειδητά. Μάλιστα -και εδώ βρίσκεται η ποιοτική διαφορά- ο Ρωμιός θα προπαγάνδιζε την ασυνέχεια ακόμη κι αν δεν υπήχε ο Φαλμεράϊερ, βασιζόμενος αποκλειστικά σε εκκλησιαστικές απόψεις και παραδόσεις, διαμορφωμένες μέσα από τα διαχρονικά εκκλησιαστικά συμφέροντα.

      "Άρα αυτοί τι είναι;"
      Εθνικοί είναι, που απλά δεν ενδιαφέρονται τόσο για τον παράγοντα Θρησκεία ώστε να το ψάξουν περισσότερο και μένουν στην επιδερμική συντηρητική προσέγγιση του "οι γονείς μου ήταν χριστιανοί και εγώ μεγάλωσα χριστιανός". Όπως λέει και η διαφήμιση της χλωρίνης, αυτή ξέρετε αυτήν εμπιστεύεστε.

      Delete
    7. Τυπικοί Ρωμηοί:

      http://www.oodegr.com/

      Delete
    8. Καλά οι οοδε είναι...Άστο καλύτερα.

      Delete
    9. ΕιδωλολάτρηςSeptember 1, 2014 at 3:27 PM

      Να πω και τη δική μου, αιρετική άποψη.

      Η άποψή μου είναι ότι οι ακροδεξιοί ελληνοχριστιανοί επιδρούν διαβρωτικά επί του χριστιανισμού. Μάλιστα, τον διαβρώνουν περισσότερο επίμονα και αποτελεσματικά από οποιονδήποτε άλλον.

      Οι ακροδεξιοί ελληνοχριστιανοί ενσαρκώνουν την αφομοιωτική δύναμη του Εθνισμού καθώς αυτή επιδρά αδυσώπητα στο εσωτερικό των οικουμενικών δογμάτων. Οι πρόδηλες αντιφάσεις τους σημαίνουν την πρώτη γραμμή της ιδεατής μάχης ανάμεσα στον χριστιανισμό και τον θύραθεν κόσμο. Είναι το σημείο όπου η άτακτη προφυλακή του Ελληνισμού εισχωρεί στο χριστιανικό έδαφος και δημιουργεί πρόχειρους θύλακες και φυλάκια.

      Όσο δε περισσότερο γραφικοί και φαιδροί φαίνονται οι ελληνοχριστιανοί, τόσο μεγαλύτερες οι πρώτες αυτές ήττες του χριστιανισμού.

      Να είστε σίγουροι ότι, αν ο Αμυράς θέλει να δικάσει τον Βελόπουλο, κάποιοι στην ηγεσία της Εκκλησίας θα ήθελαν να υπήρχε ακόμη ο Σουλτάνος που θα αποκεφάλιζε τον Βελόπουλο, άνευ δίκης φυσικά....

      Delete
  2. Συμφωνω.Ο Μπουταρης με το "αστρο του Δαυιδ" ειναι χειροτερη περιπτωση.(Μαζι και η Ελεανα η...Οικολογος)

    ReplyDelete
  3. Η αστυνομία είναι κρατικός θεσμός κ.Αμυρά,πώς μπερδεύεστε έτσι ;
    Μήπως πρέπει να υπονοήσουμε κάτι ;
    Επίσης ποιός δίνει το δικαίωμα σε εσάς και τους ελάχιστους που ας ακολουθούν να επιβάλλετε τα πολιτιστικοαισθητικά σας πρότυπα στον γενικό πληθυσμό ;
    Εμπνέεστε από τους τζιχαντιστές μήπως ;

    ReplyDelete
  4. Τα πιστεύει όλα αυτά που λέει;

    ReplyDelete
    Replies
    1. "νοιώθω δέος και μόνο που το κρατάω στα χέρια μου, να 'χω τις επιστολές του Ιησού, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
      Άρα όχι δεν τα πιστεύει, απλά πλουτίζει κοροιδεύοντας τους χριστιανούς που δεν είναι και πολύ δύσκολο.

      Delete
  5. Αφού κοιτατε το δέντρο, είστε καταδικασμένοι να χάσετε το δάσος. Διαιρεθειτε και, ηττηθειτε.

    ReplyDelete
  6. Πάρτε να χετε : http://www.thestival.gr/society/item/197368-apisteuti-proklisi-anthelliniko-paralirima-apo-ton-arben-duka

    Τώρα συνεχίστε τα δωδεκαθεα και τα χριστιανικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η θρησκεία της Ηπείρου ήταν μια και ελληνική. Ο λαός της Ηπείρου ήταν ένας και ελληνικός. Ήρθε ο ένας αβρααμισμός (χριστιανισμός) και απαγόρευσε την ελληνική θρησκεία. Ήρθε και ο άλλος (ισλαμισμός) και διαίρεσε τον λαό.

      Εμείς δεν διαιρούμε, αντιθέτως, επανενώνουμε τον Ελληνισμό επάνω σε βάσεις υγιείς και αληθινές.

      Όσο για τον συγκεκριμένο τυπά, έχουμε δει και χειρότερα από Σκόπια μεριά.

      Delete
    2. Ἕνας ἠλίθιος μὲ μυαλὸ δωδεκάχρονου. Θὰ ἔχει ἐρωτευθεῖ καμμιὰ ἐντεκάχρονη καὶ τὸ παίζει σκληρὸ ἀντράκι. Μόνο ποὺ αὐτὸς δὲν προβλέπεται ποτέ του νὰ μάθῃ. Καὶ ὁ Στόκος τὰ ἴδια λέει καὶ στὸ στρατὸ κάτι τέτοια τραγουδᾶνε.

      Delete