Tuesday, August 26, 2014

Καταδικάζουμε τον "αντιρατσισμό"(=μισελληνισμό). Καταδικάζουμε τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων


Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. καταδικάζει το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ως μία προσπάθεια φιμώσεως της ελευθερίας του λόγου. 

Η άσκηση ποινικής διώξεως εναντίον όσων προβάλλουν ιστορικές ή πολιτικές θέσεις αντίθετες με τις καθεστωτικές, δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα. Το κατοχικό νομοσχέδιο στοχεύει στην προστασία συγκεκριμένων συμφερόντων, ιδίως της ανομίας των λαθροεποίκων. 

Η φρασεολογία του νομοσχεδίου αφήνει τεράστια περιθώρια μονομερούς ερμηνείας λόγων ή έργων των κατηγορουμένων. Επιπλέον προχωρά εις ένα βήμα παραπέρα. Τιμωρεί απόψεις, όχι μόνον πράξεις. 

Στο 1ο άρθρο επιδιώκεται η τιμωρία και όσων συμμετέχουν σε οργανώσεις που επιδιώκουν διακρίσεις. Ποινικοποιείται η χρήση του διαδικτύου. Τα υποτιθέμενα εγκλήματα γνώμης διώκονται αυτεπαγγέλτως. Εμπεριέχονται προκλητικές διατάξεις υπέρ των εβραίων και κατά του ναζισμού, ωσάν η Ελλάδα να είναι αποικία του Ισραήλ. 

Αν δεν καταψηφιστεί το νομοσχέδιο στο κυνοβούλιο και περάσει με αυτήν την μορφή, τότε πρέπει να συμπεριληφθεί και η ποινικοποίηση των γενοκτονιών και των ολοκαυτωμάτων που έχουν διαπράξει οι τρεις Αβρααμικές μονοθεϊστικές θρησκείες εις βάρος του Ελληνισμού.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από τους εχθρούς του Ελληνισμού. Ο δήθεν αντιρατσισμός των εχθρών μας είναι μισελληνισμός.

No comments:

Post a Comment