Tuesday, August 26, 2014

Δυτικοί ηγέτες - πολιτικοί χωρίς πυξίδα, άκρως επικίνδυνοι για την επιβίωση του Δυτικού πολιτισμού



Η πολυδιαφημισμένη Ε.Ε. σέρνεται πίσω από τα γεγονότα. Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό κατέτασε το κουρδικό PKK στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων, τώρα ωρισμένες χώρες όπως η Γερμανία σπεύδουν να εξοπλίσουν τους Κούρδους στο Ιράκ για να αντιμετωπίσουν το ισλαμικό χαλιφάτο. 

Αλλά η γελοιότης δεν σταματά εκεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι πολεμικά αεροσκάφη της Αιγύπτου και των Αραβικών Εμιράτων έπληξαν θέσεις τζιχαντιστών στην Λιβύη. Καί τί έκανε το θλιβερό δίδυμο ΗΠΑ-ΕΕ; κατεδίκασε αυτή την ενέργεια ως αποσταθεροποιητική...ώς έξωθεν επέμβαση που εμποδίζει την μετάβαση της Λιβύης προς την δημοκρατία!

Οι δυτικοί ηγέτες δεν είναι απλώς ηλίθιοι, είναι άκρως επικίνδυνοι για την παγκόσμια ασφάλεια. 

Μετά από 3 χρόνια καταστροφής στην Συρία τώρα αρχίζουν να ψελλίζουν ωρισμένοι να βομβαρδίσουν θέσεις τζιχαντιστών, αλλά και πάλι κωλύονται. Ο νέος ΥΠΕΞ της Βρετανίας, Philip Hammond, δήλωσε ότι δεν θέλει καμμία συνεργασία με τον Άσσαντ. Φυσικά η Βρετανία δεν είχε ποτέ πρόβλημα να συνεργαστεί με όλους τους δικτάτορες του κόσμου, ακόμη και με τον Στάλιν, αν το θεωρούσαν συμφέρον. Τώρα κωλύονται με τον Άσσαντ.

1 comment:

  1. ΕιδωλολάτρηςAugust 26, 2014 at 12:52 PM

    η επίσημη γραμμή του state department είναι ότι ο Assad ευθύνεται για την εμφάνιση και την άνοδο των τζιχαντιστών
    http://www.liveleak.com/view?i=89b_1403910124

    οι Ρώσοι που τους παίζουνε πολύ στενά τους έχουν ήδη πάρει στο ψιλό
    http://rt.com/news/182752-us-airstrikes-isis-syria/

    ReplyDelete