Monday, February 3, 2014

Απόσπασμα από το έργο του Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, Πρακτικός Ιδεαλισμός

Ιδρυτής του κινήματος "Πανευρώπη"
Απόσπασμα από το έργο του Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, Πρακτικός Ιδεαλισμός, 1925
10. Εβραϊσμός και Αριστοκρατία του Μέλλοντος
Ο βασικός φορέας της διεφθαρμένης όσο και της υγιούς αριστοκρατίας της διάνοιας, του καπιταλισμού, της δημοσιογραφίας, και της λογοτεχνίας είναι εβραίοι. Η υπεροχή του πνεύματός τους, τούς καθιστά ως τον βασικό παράγοντα της μελλοντικής αριστοκρατίας. Μία ματιά στην ιστορία του εβραϊκού λαού, εξηγεί την προσπάθεια τους στον πόλεμο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
Πριν από δύο χιλιετίες ήταν ο εβραϊσμός μία θρησκευτική κοινότητα αποτελούμενη από άτομα ηθικοθρησκευτικώς εκτιμώμενα όλων των εθνών της αρχαίας παράδοσης, με ένα εθνικό-εβραϊκό κέντρο στην Παλαιστίνη. Κάποτε αυτό το οποίο καθόριζε το έθνος δεν ήταν το κοινό, το βασικό, το ενιαίο, αλλά η θρησκεία. Στην διάρκεια της πρώτης χιλιετίας σύμφωνα με τον δικό μας τρόπο υπολογισμού του χρόνου, προσχώρησαν σε αυτή την κοινότητα πιστών, προσηλυτισμένοι από όλους τους λαούς, τελικά και βασιλιάδες, αριστοκράτες και από την φυλή των μογγόλων χαζάρων, των αφεντών της νότιας Ρωσσίας.
Από εκείνο το σημείο και μετά, ενώθηκε η εβραϊκή θρησκευτική κοινότητα σε μία τεχνητή λαϊκή κοινότητα και εναντίον όλων των υπολοίπων λαών.
Μέσω ανείπωτων διωγμών προσπάθησε πριν από μία χιλιετία η χριστιανική Ευρώπη να εξαφανίσει τον εβραϊκό λαό. Το αποτέλεσμα ήταν όλοι οι εβραίοι, οι οποίοι ήταν χωρίς θέληση, τυχοδιώκτες, σκεπτικιστές και ασυνείδητοι να βαπτιστούν και να γλιτώσουν έτσι από τα βασανιστήρια αμέτρητων διωγμών.
Από την άλλη, υπήρξαν και εβραίοι όπως αυτοί που δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνοι, χαρισματικοί και επινοητικοί, οι οποίοι έδωσαν την μάχη για την ύπαρξή τους στην χειρότερη μορφή της. Έτσι εμφανίστηκε μέσα από όλους αυτούς τους διωγμούς μία μικρή κοινότητα, σφυρηλατημένη από ένα ηρωικό μαρτύριο που το άντεξε για μία ιδέα και ξεκάθαρη από κάθε αδύνατη θέληση και πνευματική φτώχεια. Αντί να εξαφανίσει τον εβραϊσμό, η Ευρώπη κατάφερε ενάντια στην θέλησή της μέσω μία τεχνητής διαδικασίας μπολιάσματος να τον εξευμενίσει και να κάνει τον εβραϊκό λαό έναν ηγετικό λαό του μέλλοντος.
Δεν αποτελεί λοιπόν θαύμα το γεγονός ότι αυτός ο λαός που βγήκε από γκέτο-κάτεργα, εξελίχθηκε σε έναν πνευματικό αριστοκράτη της Ευρώπης.
Έτσι η καλόπιστη στο έργο του Θεού Ευρώπη, καθώς η φεουδαρχική αριστοκρατία κατέρρευσε, μέσω της χειραφέτησης των εβραίων δημιούργησε μία νέα φυλή  αριστοκρατίας ως δώρο πνευματικού ελέους. Ο πρώτος τυπικός εκπρόσωπος αυτής της δημιουργηθείσας μελλοντικής αριστοκρατίας ήταν ο επαναστάτης ευγενής εβραίος Lassale, ο οποίος συνδύαζε ομορφιά σώματος, με ευγενικό θάρρος στον χαρακτήρα και οξύτητα πνεύματος. Αριστοκράτης με όλη την σημασία της λέξεως, ήταν ένας γεννημένος ηγέτης και καθοδηγητής της εποχής του.
Όχι ότι ο εβραϊσμός είναι η νέα αριστοκρατία, αλλά ο εβραϊσμός είναι ο κλώνος από τον οποίο θα δημιουργηθεί μία νέα πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης, ο πυρήνας γύρω από τον οποίο θα συγκεντρωθεί μία νέα πνευματική αριστοκρατία.
Δημιουργείται μία πνευματική-αστική ηγετική φυλή. Ιδεαλιστές, πνευματικοί, υπερευαίσθητοι, δίκαιοι και ικανοί να πείθουν, θαρραλέοι όπως η φεουδαρχική αριστοκρατία στις καλύτερές της ημέρες, οι οποίοι δέχονται ευχάριστα τον θάνατο και τον διωγμό, το μίσος και την περιφρόνηση με σκοπό να κάνουν την ανθρωπότητα πιο ηθική, πνευματική και τυχερή.
Οι εβραίοι μάρτυρες και ήρωες της ανατολικής και μεσοευρωπαϊκής επανάστασης δεν υστερούν  σε θάρρος, διάρκεια και ιδεαλισμό σε σχέση με τους μη-εβραίους ήρωες του δυτικού κόσμου, ενώ τους ξεπερνούν στο πνεύμα.
Η φύση αυτών των ανδρών και γυναικών, οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν και να ξαναδημιουργήσουν την ανθρωπότητα, είναι μία βασική σύνθεση θρησκευτικών και πολιτικών στοιχείων, ηρωικών μαρτυρίων και πνευματικής προπαγάνδας, επαναστατικής ζωντάνιας και κοινωνικής αγάπης, δικαιοσύνης και συμπόνοιας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία κάποτε τους έκαναν δημιουργούς των χριστιανικών κινημάτων στον κόσμο, βρίσκονται σήμερα στην κορυφή των σοσιαλιστών.
Αυτές τις δύο προσπάθειες λύτρωσης που είναι πνευματικής-ηθικής προέλευσης, κατάφερε ο εβραϊσμός να  δωρίσει στις άκληρες μάζες της Ευρώπης, περισσότερο απ’ ότι οποιοσδήποτε άλλος λαός. Έτσι και ο μοντέρνος εβραϊσμός με το ποσοστό σημαντικών προσώπων του, ξεπερνάει τους άλλους λαούς. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την απελευθέρωσή του, αυτός ο μικρός λαός στέκεται με τον Αϊνσταιν στην κορυφή της μοντέρνας επιστήμης, με τον Μάλερ στην κορυφή της μοντέρνας μουσικής, με τον Μπέργκσον στην κορυφή της μοντέρνας φιλοσοφίας, με τον Τρότσκι στην κορυφή της μοντέρνας πολιτικής.
Οι εξέχουσες θέσεις τις οποίες σήμερα κατέχουν οι εβραίοι, τις χρωστούν μόνο στην πνευματική τους ανωτερότητα, που τους καθιστά ικανούς να νικούν στην μάχη του πνεύματος ενάντια σε μισητούς, ζηλιάρηδες αντίζηλους.
Ο σημερινός αντισημιτισμός είναι μία από τις πολλές μορφές αντίδρασης του μέσου ικανού ενάντια στον υπέρτατο. Είναι μία νέα μορφή εξοστρακισμού που χρησιμοποιείται εναντίον ενός ολόκληρου λαού. Ως λαός οι εβραίοι, βιώνουν τον αιώνιο πόλεμο της ποσότητας έναντι της ποιότητας, των ομάδων μέσης αξίας εναντίον ατόμων υψηλών αξιών, των μεσαίων αξίας πλειοψηφιών εναντίον των υψηλών αξιών μειοψηφιών.
Οι ρίζες του αντισημιτισμού είναι η ζήλεια και η καταπίεση. Καταπίεση στην θρησκεία και στην επιστήμη, ζήλεια στο επιστημονικό και οικονομικό τομέα.
Εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι εβραίοι προέρχονται όχι από μία τοπική φυλή αλλά από μία διεθνή θρησκευτική κοινότητα, είναι ο λαός με την ισχυρότερη μίξη αίματος και επειδή για μια χιλιετία είχαν απομονωθεί από τους υπόλοιπους λαούς, είναι ένας λαός με ισχυρούς δεσμούς συγγένειας αίματος.
Έτσι ενώνονται, όπως στην υψηλή αριστοκρατία, οι επιλεγμένοι με την δύναμη θέλησης με την οξύτητα πνεύματος, ενώ ένα άλλο μέρος των εβραίων συνδέει τα ελαττώματα της συγγένειας αίματος με τα ελαττώματα της ανάμιξης αίματος: απώλεια χαρακτήρα και καταπίεση. Εδώ βρίσκεται η ιερή αυτοθυσία απέναντι στην υπό καταπίεση αναζήτηση του εαυτού, ο καθαρός ιδεαλισμός απέναντι στον άκρατο υλισμό. Εδώ επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι όσο πιο ανάμικτος είναι ένας λαός, τόσο πιο ανόμοιοι είναι οι εκπρόσωποί του μεταξύ τους, τόσο πιο αδύνατο γίνεται να φτιάξεις έναν μοναδικό τύπο.
Εκεί που υπάρχει πολύ φώς, εκεί υπάρχει και πολλή σκιά. Οι μεγαλοφυείς οικογένειες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά σε εγκληματίες και φρενοβλαβείς σε σχέση με οικογένειας μεσαίας ταξεως, αυτό ισχύει γενικότερα και για τους λαούς. Όχι μόνο η επαναστατική πνευματική αριστοκρατία του αύριο, αλλά και η σημερινή αριστοκρατία των απατεώνων και των κακών, αποτελείται από εβραίους, και τροχίζει έτσι τα ταραχώδη όπλα του αντισημιτισμού.
Σκλαβιά χιλιάδων ετών στέρησε από τους εβραίους εκτός σπάνιων εξαιρέσων την χειρονομία του ευγενούς. Συνεχόμενη καταπίεση εμποδίζει την εξέλιξη της προσωπικότητας και στερεί έτσι ένα βασικό στοιχείο του αισθητικού ιδανικού της αριστοκρατίας.
Από αυτή την έλλειψη πάσχει ένα μεγάλο μέρος του ιουδαϊσμού φυσικά και ψυχικά, αυτή η έλλειψη είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο το ευρωπαικό ένστικτο δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον ιουδαϊσμό ως φυλή αριστοκρατική. Η αντιπάθεια με την οποία η καταπίεση επιφόρτισε τον Ιουδαϊσμό του δίνει πολλή ζωτική τάση, αλλά και του παίρνει την αρχοντική αρμονία. Η υπερβολική συγγένεια αίματος συνδεόμενη με την υπερ-Αστικότητα του παρελθόντος στα γκέττο, είχε ως αποτέλεσμα τον φυσικό και ψυχικό αποδεκατισμό.
Αυτό το οποίο κέρδιζε το κεφάλι των εβραίων, έχανε το σώμα τους. Αυτό που κέρδιζε το μυαλό τους, το έχανε το νευρικό τους σύστημα.
Έτσι  ο ιουδαϊσμός πάσχει από υπερτροφία του εγκεφάλου και βρίσκεται έτσι σε αντίθεση με την αριστοκρατική απαίτηση για αρμονική εξέλιξη της προσωπικότητας.Οι σωματικές και νευρικές αδυναμίες πολλών πνευματικώς εξέχοντων εβραίων δείχνουν μία έλλειψη σε φυσικό θάρρος(συχνά σε σύνδεση με υψηλό ηθικό θάρρος) και μία ανασφάλεια στην εμφάνιση χαρακτηριστικών τα οποία σήμερα με το ιπποτικό ιδανικό του αριστοκράτη δείχνουν να μην συνδέονται.
Έτσι ο πνευματικός κυρίαρχος λαός των εβραίων υπέφερε στα τραίνα της ανθρώπινης σκλαβιάς, η οποία εντυπωσιάστηκε από την ιστορική του ανάπτυξη, ακόμα και σήμερα πολλές εξέχουσες εβραϊκές προσωπικότητες έχουν στάση και συμπεριφορά του σκλάβου και καταπιεσμένου ανθρωπου. Στις χειρονομίες τους είναι οι αριστοκράτες που έχασαν την θέση τους, συχνά πιο αριστοκράτες από ό,τι οι εξέχοντες εβραίοι.
Αυτά τα ελαττώματα του εβραϊσμού, τα οποία παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της εξέλιξης τους λαού, θα εξαφανιστούν και πάλι μέσω της εξέλιξης.
Η προσπάθεια να γίνουν οι εβραίοι άνθρωποι της χειρωνακτικής εργασίας-του μόχθου, του κόπου(που είναι ένας βασικός σκοπός του Σιωνισμού) εάν συνδεθεί με μία ανάπτυξη που θα συνοδεύεται με γυμναστική, θα απελευθερώσει τον ιουδαϊσμό από τα υπολείματα των γκέττο, τα οποία ακόμα κουβαλούν μέσα τους.
Μιά και αυτό είναι δυνατόν, το αποδεινύει και η εξέλιξη του αμερικανικού εβραϊσμού. Η τυπική ελευθερία και ισχύς που πέτυχε ο εβραισμός θα ακολουθεί την συνείδηση των ισχυρών ανθρώπων, την συνείδηση των ελεύθερων ανθρώπων σε στάση και συμπεριφορά.
Όχι μόνο ο εβραϊσμός θα μετακινηθεί προς ένα δυτικό πρότυπο ιδανικών αριστοκρατίας, αλλά και το δυτικό ιδανικό αριστοκρατίας θα βιώσει μία μετάλλαξη, η οποία αντιπαλεύει τον ιουδαϊσμό μέχρι την μέση.(σ.σ μέχρι τα μισά του δρόμου).
Σε μία φιλικότερη Ευρώπη του μέλλοντος θα αποβάλλει η αριστοκρατία τον πολεμικό της  χαρακτήρα και θα τον αντικαταστήσει με έναν χαρακτήρα πνυεματικό-ιερατικό.
Μία δυτική κοινωνία πιο ειρηνική και πιο σοσιαλιστική δεν θα χρειάζεται πλέον κυρίαρχους και δεσπότες, παρά μόνο καθοδηγητές, παιδαγωγούς, και πρότυπα. Σε μία ανατολικού τύπου Ευρώπη, ο αριστοκράτης του μέλλοντος θα μοιάζει περισσότερο με ένα βραχμάνο ή μανδαρίνο παρά με ιππότη.
Επισκόπηση
Ο άνθρωπος της μελλοντικής αριστοκρατίας δεν θα είναι ούτε φεουδαλιστής ούτε ιουδαίος, ούτε αστός, ούτε προλετάριος, θα αποτελεί μία σύνθεση αυτών. Οι ράτσες και οι τάξεις των ανθρώπων με την σημερινή έννοια θα εξαφανιστούν και θα μείνουν οι προσωπικότητες.
Μέσω ένωσης του καλύτερου αστικού αίματος θα προκύψουν τα καλύτερα συστατικά ανάπτυξης της μοναδικής φεουδαρχικής αριστοκρατίας, τα νέα υπερέχοντα αίματα, και μετά από την ένωσή τους τα εβραϊκά στοιχεία της αριστοκρατίας του μέλλοντος με τις κορυφές των μη-εβραϊκών στοιχείων της Ευρώπης θα μπορέσουν να αναπτυχθούν πλήρως.
Ο επίλεκτος άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι ένας ανώτερος σωματικά και πνευματικά άνθρωπος της χειρωνακτικής αριστοκρατίας, ένας άνθρωπος πνευματικά πολύ καλλιεργημένος της αστικής αριστοκρατίας με ανώτερες πνευματικές φυσιογνωμίες με ικανά μάτια και χέρια.
Η αριστοκρατία του παρελθόντος στηριζόταν στην ποσότητα, ο φεουδαρχισμός στηριζόταν στον αριθμό των κληρονόμων και η πλουτοκρατία στον αριθμό των εκατομμυρίων. Η αριστοκρατία του μέλλοντος θα στηρίζεται στην ποιότητα, στην προσωπική αξία, στην προσωπική ολοκλήρωση, στην ολοκλήρωση των ιδεών, της ψυχής, και του πνεύματος.
Σήμερα στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, έρχεται στην θέση της κληρονομικής αριστοκρατίας μία μελλοντική αριστοκρατία.
Αντί για αριστοκρατικές φυλές, θα έχουμε αριστοκρατικά άτομα, άνθρωποι των οποίων η σύνθεση του αίματος τους εξυψώνει σε τύπους-πρότυπα.
Από τη σημερινή τυχαία αριστοκρατία θα προέλθει μία νέα διεθνής και διακοινωνική φυλή αριστοκρατίας του αύριο. Όλα τα προτερήματα της ομορφιάς, της δύναμης, της ενέργειας, και του πνεύματος, θα αναγνωρίζονται και θα εμπεριέχονται σε αυτή την φυλή σύμφωνα με τους μυστικούς νόμους της ερωτικής έλξης.
Όταν θα πέσουν οι τεχνητοί φράχτες που δημιούργησε ο καπιταλισμός και ο φεουδαρχισμός μεταξύ των ανθρώπων τότε θα τυγχάνουν αυτομάτως στους σημαντικότερους άντρες οι ομορφότερες γυναίκες, και στις σημαντικότερες γυναίκες οι ολοκληρωμένοι άντρες.
Όσο πιο ολοκληρωμένος θα είναι τότε ένας άντρας φυσικά, ψυχικά, και πνευματικά τόσες περισσότερες θα είναι και οι γυναίκες που θα μπορεί να επιλέξει. Μόνο στους πλέον ευγενείς άντρες θα είναι ανοικτός ο δρόμος για ένωση με τις πλέον ευγενείς γυναίκες και το αντίστροφο. Όσοι θα ανήκουν σε μία κατώτερη κατηγορία θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι με αυτές τις γυναίκες που επίσης θα ανήκουν σε μία κατώτερη κατηγορία. Τότε η ερωτική μορφή ζωής των κατώτερων και μεσαίων τάξεων ανθρώπων θα είναι η ελεύθερη αγάπη, ενώ των επιλεγμένων θα είναι ο ελεύθερος γάμος.
Έτσι η νέα καλλιέργεια αριστοκρατίας του μέλλοντος δεν θα προέρχεται από τους τεχνητούς κανόνες της ανθρώπινης δημιουργίας τάξεων, αλλά από τους θεϊκούς νόμους της ερωτικής ευγονικής.
Η φυσική κατάταξη της ανθρώπινης τελειότητας θα πάει στην θέση της τεχνητής κατάταξης, του φεουδαρχισμού, και του καπιταλισμού.
Ο σοσιαλισμός ο οποίος ξεκίνησε με την διάλυση της αριστοκρατίας και την ισοπέδωση της ανθρωπότητας, θα φτάσει στην κορυφή με την καλλιέργεια της αριστοκρατίας, με την διαφοροποίηση της ανθρωπότητας.
Εδώ, στην Κοινωνική Ευγονική, βρίσκεται η υψηλότερη ιστορική αποστολή, την οποία ακόμα ο άνθρωπος δεν αναγνωρίζει, ώστε από μία άδικη ισότητα μέσω ισότητας να οδηγήσει σε δίκαιη ανισότητα. Μέσα από τα συντρίμμια κάθε ψευδο-αριστοκρατίας να οδηγήσει σε μία γνήσια, νέα αριστοκρατία.

17 comments:

  1. Το σχολιο σου πανω σε αυτο δεν μας ανεφερες Ιφικρατη. Συμφωνεις, διαφωνεις ?

    ReplyDelete
  2. Γιατί ανέβασες ένα τόσο χυδαίο φιλοσημιτικό (σε σημείο αηδίας) ανθελληνικό/αντι-λευκό, αντι-ανθρώπινο κείμενο?

    Σοκάρομαι που υπάρχει μη Εβραικός νους που θεωρεί την μπάσταρδη φάρα έκφυλων άπληστων παρασιτικών παιδεραστών Εβραίων ευγενή.

    Ελπίζω Ιφικράτη να έχεις κάποιο απώτερο σκοπό για αυτή την ανάρτηση, αλλιώς θα αρχίσω να αμφιβάλλω για σένα...

    ReplyDelete
  3. Ενδιαφέρον κείμενο γραμμένο σχεδόν έναν αιώνα πρίν.Η κάθε του παράγραφος σηκώνει πολύ συζήτηση.Τροφή για σκέψη καί προβληματισμό ασχέτως με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί ο αναγνώστης.Μισός Ιάπων ο συγγραφεύς.Αλλά μην ανεβάζεις τέτοια κείμενα γιατί οι ακροδεξιές γεροντοκόρες που έρπονται εδώ μέσα δεν τα πολυκαταλαβαίνουν καί τρομάζουν.

    Ζ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αμπελοφιλόσοφε, εξήγησε σε έναν ''ακροδεξιό'' τι περαιτέρω πρέπει να καταλάβει απ' αυτό το φιλοσημιτικό οχετό.

      Delete
    2. Το ανάρτησε για να δείξει τι ιδέες είχε ο πνευματικός πατέρας της Ευρωπαικής Ενώσεως, και πως σχετίζονται σήμερα με τους στόχους των εχθρών μας. Ήταν τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Δεν ήταν πρώτη φορά που είχε αναφερθεί στον Coudenhove-Kalergi.

      http://www.iphicratisamyras.com/2012/12/richard-n-coudenhove-kalergi.html
      http://www.iphicratisamyras.com/2013/01/blog-post.html

      "Το κίνημα της Πανευρώπης που ξεκίνησε με τον Richard Coudenhove-Kalergi έχει στόχο την πολιτική, στρατιωτική, οικονομική και χριστιανική ενοποίηση των Εθνών της Ευρώπης σε ένα νεο-βυζαντινό αυτοκρατορικό μόρφωμα".

      "Ο αυστριακός κόμης Coudenhove-Kalergi απαιτούσε η εθνικότητα να μετατραπεί σε προσωπικό ζήτημα και να αποσυνδεθεί από το κράτος. Εκεί θα μας καταντήσουν οι άθεοι «ελληνοκεντρικοί». Θα μετατρέψουν την εθνικότητα σε προσωπικό ζήτημα, όπως και το θρήσκευμα".

      Delete
    3. Δεν οφείλω να γνωρίζω τον οποιοδήποτε μοντέρνο πολιτικό θεωρητικό, ούτε έχω διαβάσει όλα τα άρθρα του Αμυρά. Όταν κάνεις ανάρτηση ένα άρθρο και εφόσον δεν παραθέτεις κάποιο εισαγωγικό σημείωμα ή προσωπικό σχολιασμό, ο αναγνώστης λογικό είναι να θεωρήσει ότι αυτό εκφράζει και τις δικές σου θέσεις... σε μεγάλο τουλ. βαθμό.

      Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και σου προτείνω να μην βιάζεσαι να βαφτίζεις άπαντες ακροδεξιούς (αν είσαι ο ίδιος με τον παραπάνω σχολιαστή)

      Delete
    4. ''Σοκάρομαι που υπάρχει μη Εβραικός νους που θεωρεί την μπάσταρδη φάρα έκφυλων άπληστων παρασιτικών παιδεραστών Εβραίων ευγενή.''
      Ναι μάλλον βιάστηκα να σε χαρακτηρίσω ακροδεξιό. Υποθέτω οτι για να τους αποδίδει κάποιος τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς έχει γνωρίσει αρκετούς. Δεν έχω γνωρίσει Εβραίους ή Ισραηλινούς σε προσωπικό ή άλλο επίπεδο, και δεν με ενδιαφέρει να τους υπερασπιστώ.Όμως στους τομείς παντός τύπου οργάνωσης, πολιτικής και πολιτιστικής διείσδυσης ,προπαγάνδας κλπ είναι αξιοθαύμαστοι.Μέχρι και πολεμική τέχνη έφτιαξαν και κατοχύρωσαν, εξάγωντας την ως εμπορικό προιόν. Καθόλου άσχημα για μπάσταρδη φάρα έκφυλων άπληστων παρασιτικών παιδεραστών.
      Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να γράφει ότι θέλει, αποδίδοντας στους όποιους Εβραίους την δικιά του (μας) μίζερη πραγματικότητα -'' μαμά ο μιχαλάκης με βαράει'' - υπερφυσικές δυνάμεις και να φτιάχνει ίσως άθελα του αντεθνικές αυτοεκπληρούμενες προφητείες.

      ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

      Delete
    5. Πράγματι έχω γνωρίσει πολλούς Εβραίους και έχω σπουδάσει, όχι σε ακαδημαικό επίπεδο, την κουλτούρα τους μέσω αυτών των κοινωνικών συναναστροφών αλλά και διαβάζοντας εδάφια του Ταλμούδ, παρακολουθώντας ταινίες Εβραίων σκηνοθετών, διαβάζοντας τη λογοτεχνία τους, παρακολουθώντας την πολιτική τους δραστηριότητα. Και ναι, βεβαίως επιμένω στους χαρακτηρισμούς που τους απέδωσα.

      Η κυριαρχία των Εβραίων επί του λευκού πολιτισμού αποτελεί την κυριαρχία της διαστροφής, της υποκρισίας , του ψέματος επί της Ανδρείας και της φύσης. Αν αυτό τους καθιστά στο μυαλό σου αξιοθαύμαστους είτε αποτελείς (κατά Γκαίμπελς) λευκό ''Εβραίο'' είτε πρέπει να κοιτάξεις το ιστορικό της οικογενείας σου, μήπως τα εισαγωγικά στη λέξη Εβραίος περιττεύουν. Παρεμπιπτόντως την ίδια διείσδυση στις πτυχές του δυτικού πολιτισμού έχουν κάνει, ακολουθώντας τους προπάτορες Εβραίους οι ομοφυλόφιλοι, οι μαρξιστές και οι παιδεραστές. Αξιοθαύμαστοι, ε;

      Το Κραβ Μαγκά για όσους ασχολούνται με πολεμικές τέχνες, εµού συµπεριλαµβανοµένου, θεωρείται τελευταίας διαλογής θρασύδειλη μίξη τεχνών, το οποίο συνάδει με την Εβραική νοοτροπία, το γιατί έχει προωθηθεί το αφήνω στο μη ακροδεξιό μυαλό σου να το συνειδητοποιήσει.

      ΥΓ Ο σχολιαστής παραπάνω εξήγησε το λόγο που ο Ιφικράτης έκανε την ανάρτηση, και όπως φαίνεται ο λόγος απέχει απ' αυτό που εσύ εσφαλμένα νόμιζες, γελοιοποιώντας ουσιαστικά το σχόλιο σου. Ελπίζω να θέσεις παύση στην γελοιοποίησή σου εδώ και να μην απαντήσεις, μιας και ήδη αφιέρωσ αρκετό χρόνο σε έναν αδαή και, ναι κρίνοντας εκ της τελευταίας παραγράφου σου, αμπελοφιλόσοφο.

      Ακροδεξιά Γεροντοκόρη > Αμπελοφιλόσοφος.

      Delete
    6. _ΜΑΜΑΑΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑ!!!
      _Ηρέμησε , δεν είμαι η μητέρα σου, και εδώ δεν είναι σχολείο.

      Ζ

      Delete
    7. Το Κραβ Μαγκά με το οποιο ασχολούμαι τελευταία δεν είναι τιπιττ αλλο από μια αντιγραφή του Παγκράτιου.

      Delete
  4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ- Ι
    ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34.

    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2839.html

    ReplyDelete
  5. Συμφωνώ με τον Ζ

    αμπελοφιλοσοφος Π

    ReplyDelete
  6. ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΓΟΝΙΚΗ. Ο KALLERGI, ΗΤΟ ΕΥΝΟΪΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ(ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ, ΕΛΛΗΝ, ΙΑΠΩΝ Κ.Ο.Κ), ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  7. ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ KALLERGI, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΒΕΙΩΝ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ(ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ)

    ReplyDelete
  8. Απολυτα συγκεκριμενος και αναλυτικος ο Anonymous, σε σχεσει με την Εβραιϊκη φαρα.Γιαυτο η ΝΤΠ θελει να εμβολισθουν οι καθαροι Λαϊοι με οτι καθυστερημενο υπαρχει για να τους ελςγχουν οι δηθεν εξυπνοι(δλδ η λεγομενη αριστοκρατια του πνευματος,του καλους,της Σωματικης ευρωστιας.του πλουτου και της Τεχνης.Ισως και γιαυτο καποιος Ελληνας πολιτικος ως Υπουργος επι του ελεγχου των μεταναστων ειχε πει οτι πρεπει να εμβολιασθουμε γιατι θα ειναι προς το Καλο της φυλης και της προοδου.

    ReplyDelete
  9. Καλησπέρα σας, αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή σας ότι θα προχωρούσατε στην έκδοση του παραπάνω έργου. Τελικά θα γίνει η έκδοση ; Αν μπορείτε ενημερώστε με γιατί με ενδιαφέρει το παραπάνω έργο του Καλέργη καλώς αποτελεί το πιο φιλοσοφικό του σε σύγκριση με αυτό της <>.

    ReplyDelete
  10. Έκλασαν οι Έλληνες κλασικοί και βγηκαν οι Εβραίοι φιλόσοφοι.Ο σοσιαλισμός δεν είναι τίποτα άλλο από κακέκτυπο της δημοκρατίας του πολιτικού συστήματος που σάρωσε τον πλανήτη.

    ReplyDelete