Sunday, February 16, 2014

Η «ασυνέπεια» των χριστιανικών κομμάτων και η «συνέπεια» του Ελληνικού Λαού


Γράφει η Αξιόπη Γιαννακοπούλου
Μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση ο Ελληνικός Λαός παραπονείται ότι οι χριστιανοί πολιτικοί τον εξαπάτησαν. Ότι δεν φάνηκαν συνεπείς στις προεκλογικές υποσχέσεις τους. Και ακολουθεί η απογοήτευση, μέχρι να έρθουν οι επόμενες εκλογές και να ξαναψηφίσει ο Ελληνικός Λαός τους χριστιανούς πολιτικούς.
Μετά από αυτή την εγκληματική συμπεριφορά ακολουθούν, όπως προβλέπεται, οι τρομακτικές συνέπειες. Ανεργία, φτώχεια, διαφθορά, εγκατάλειψη της επαρχίας.
Σε αυτό το σημείο ο εκχριστιανισμένος Έλλην διαισθάνεται το βάρος των δικών του ευθυνών. Και αντί να προχωρήσει στην απόρριψη των χριστιανικών κομμάτων και στην ομολογία των δικών του ευθυνών, καταφεύγει σε σοφίσματα. Η Άννα Φρόϊντ τα αποκαλεί μηχανισμούς αμύνης του «εγώ».
Ο μέσος εκχριστιανισμένος Έλλην δικαιολογεί το πολιτικό του έγκλημα ως εξής: «Οι πολιτικοί που ψήφισα δεν ήταν συνεπείς με τις υποσχέσεις τους». Τί θρασύτατος ψεύτης! Όλοι ξέρουν ότι τα πολιτικά κόμματα των χριστιανών είναι συνεπέστατα με την ιστορία και τους στόχους τους. Ο Έλλην δεν είναι συνεπής με την ιστορία και τις υποσχέσεις του.
Οι χριστιανοί πολιτικοί ποτέ δεν παρενέβησαν τις μισελληνικές υποσχέσεις τους. Εσύ Έλληνα συνεχώς παραβαίνεις τις υποσχέσεις σου έναντι Θεών, Προγόνων και αγέννητων Ελλήνων.
Οι χριστιανοί πολιτικοί ποτέ δεν υπήρξαν ασυνεπείς στο έργο της καταστροφής του Ελληνισμού. Ουδέποτε απέκρυψαν ότι θέλουν να αφανίσουν τον Ελληνισμό. Εσύ όμως Έλληνα είσαι πάντα ασυνεπής έναντι των υποχρεώσεών σου για την σωτηρία τον Ελληνισμού.
Εσύ Έλληνα μεταθέτεις συνεχώς τις ευθύνες σου στους χριστιανούς πολιτικούς. Πρέπει να αποβάλλεις το χριστιανικό δόγμα της αφέσεως των αμαρτιών. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελληνική Θρησκεία. Η Ελληνική Θρησκεία επιβάλλει την ατομική και συλλογική ευθύνη. Έχεις τρομερές ευθύνες Έλληνα για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράττουν οι χριστιανοί πολιτικοί κατά του Ελληνισμού.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αφελείας σου Έλληνα, είναι ότι οι χριστιανοί πολιτικοί μπορούν ευκολώτατα να σου υφαρπάξουν την ψήφο με το σύνθημα της «αλλαγής». Ακούς το σύνθημα «αλλαγή» και τους ψηφίζεις.
Οι χριστιανοί πολιτικοί με το σύνθημα «αλλαγή» υπονοούν αλλαγή προς το καλύτερο. Αλλά εσύ Έλληνα με ποιό δικαίωμα βάζεις θετικό πρόσημο στην λέξη «αλλαγή»; Η «αλλαγή» που επαγγέλλονται οι χριστιανοί πολιτικοί είναι πάντα προς το χειρότερο, και ποτέ προς το καλύτερο.
Μας εξαπάτησαν, λές. Γιατί να μην τους εξαπατήσεις εσύ; Να τους υποσχεθείς ότι θα τους ψηφίσεις και τελικά να ψηφίσεις τους Ιεροφάντες των Ελλήνων.
Μας κλέβουν, λές. Γιατί να μην τους κλέβεις εσύ; Τόσο καλοί είναι στην τέχνη τους;
Άλλα λένε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά, λές. Και λοιπόν; Τί θέλεις να σου πουν; Μήπως θέλεις να σε διαβεβαιώσουν προεκλογικώς ότι «θα καταστρέψουμε την Ελλάδα, ψηφίστε μας»; Δεν είναι ανόητοι. Εσύ συμπεριφέρεσαι ανόητα.
Τα χριστιανικά κόμματα έχουν παράδοση στην καταστροφή του Ελληνισμού. Και αυτή την καταστροφή την πράττουν με απόλυτη συνέπεια. Τα χριστιανικά κόμματα είναι απολύτως συνεπή στις μισελληνικές υποχρεώσεις τους.
Όμως εσύ Έλληνα γιατί δεν έχεις παράδοση και συνέπεια στην καταστροφή του χριστιανισμού; Γιατί δεν είσαι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις σου; Γιατί δεν πραγματοποιείς τις υποσχέσεις που έδωσες στους Πατρώους Θεούς και στις Μητρώες Θεές ότι θα απελευθερώσεις τους Αδελφούς σου από τον χριστιανό κατακτητή;
Μας εμπαίζουν, μας ξεπουλάνε, λες. Και λοιπόν; Εσύ γιατί δεν τους εμπαίζεις; Γιατί δεν τους ξεπουλάς; Γιατί δεν φτύνεις κατάμουτρα τους χριστιανούς πολιτικούς όπως σε φτύνουν αυτοί;  
Γιατί να φοβηθούν οι χριστιανοί πολιτικοί με όλα αυτά τα εγκλήματα που διαπράττουν, αφού όσα και ό,τι εγκλήματα να διαπράξουν, δεν φοβούνται τιμωρία από εσένα Έλληνα; Τί κάνεις εσύ για να τους τιμωρήσεις; Μήπως βοηθάς στο να συσταθεί ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος, Εθνοσυνέλευση, Ελληνικά Δικαστήρια, Ελληνικοί Νόμοι, Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Μήπως βοηθάς στον διαχωρισμό Ελλήνων και χριστιανών;
Οι χριστιανοί πολιτικοί θα συνεχίσουν να είναι συνεπείς με τον στόχο τους, τον αφανισμό της Ελλάδος, όσο δεν συναντούν αντίσταση από εσένα Έλληνα. Όσο δεν διεκδικείς την εξουσία, θα δέχεσαι απανωτά κτυπήματα.
Κάθε υποχώρηση που κάνεις Έλληνα μετατρέπεται σε δύναμη των χριστιανών πολιτικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ζήτημα της χριστιανικής εκκλησίας όπου επιτέλους ένα μικρό δείγμα από τα φοβερά της εγκλήματα βγήκαν στην επιφάνεια, χάρις την βοήθεια των Πατρώων Θεών.
Παρουσιάζονται τώρα οι προστάτες της χριστιανικής τυραννίας και λένε: «Έχουμε τόσα εθνικά θέματα, παραβιάσεις στο Αιγαίο, Κυπριακό, Μακεδονικό κλπ, και εμείς θα ασχολούμαστε με τα ροζ σκάνδαλα των παπάδων;».
Και εσύ δέχεσαι αδιαμαρτύρητα τέτοια ψεύδη; Το βασικό εθνικό θέμα είναι η θρησκεία. Μακεδονικό, Κυπριακό κλπ, είναι ζητήματα δευτερεύοντα για να μην πω τριτεύοντα. Οι χριστιανοί πολιτικοί ενώ έχουν ξεπουλήσει το Μακεδονικό και το Κυπριακό, τα επικαλούνται τώρα και τα βαπτίζουν «εθνικά θέματα» για να στρέψουν την προσοχή του Ελληνικού Λαού μακριά από τα πραγματικά του προβλήματα.
Το βασικό πρόβλημα του Ελληνικού Έθνους είναι η θρησκεία. Η θρησκεία καθορίζει την εθνική ταυτότητα του έθνους, άρα τους φίλους και τους εχθρούς του έθνους. Η θρησκεία επιδρά στην ψυχή του Ελληνικού Λαού και έχει μακροχρόνια αποτελέσματα. Η ενασχόληση με την θρησκεία έχει άμεση σχέση με την εθνική ασφάλεια, και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους.
Η θρησκεία καθορίζει τους στόχους, τις αντιδράσεις, τον τρόπο σκέψεως, την ψυχολογία των Ελλήνων.
Δεν θα μας καθορίζουν οι χριστιανοί δημαγωγοί τί είναι εθνικό θέμα και τί όχι. Το τί συμβαίνει στα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδος και στις εξωτερικές σχέσεις είναι αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης διαδικασίας.
Η Ελληνική Ψυχή, η Ελληνική Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός δέχονται θανατηφόρα κτυπήματα από τον χριστιανισμό επί 20 αιώνες. Αν λοιπόν μία αρρώστια καταστρέφει συνεχώς την ψυχή, την φυλή, την θρησκεία, και τον πολιτισμό των Ελλήνων, τότε θα λέμε «όχι, μην μιλάτε για τους παπάδες, έχουμε εθνικά προβλήματα»;
Και ποιός μας δημιούργησε τα εθνικά προβλήματα αν όχι ο χριστιανισμός και οι παπάδες; Οι παπάδες μας κράτησαν 400 χρόνια υπόδουλους στους Τούρκους. Οι παπάδες έθεσαν εκτός νόμου την Ελληνική Παιδεία και κατάντησαν τους Έλληνες αμόρφωτους. Οι παπάδες κατέστρεψαν το Ηρωικό πρότυπο του Έλληνος στην διάρκεια χιλίων ετών βυζαντινής λαίλαπος και τον μετέτρεψαν σε πρόβατο.
Αν οι Έλληνες υπάκουαν στις προσταγές των Πατρώων Θεών θα είχαν διαφορετικές ψυχολογικές αντιδράσεις, άλλους ρυθμούς γεννήσεων, άλλη πνευματική και υλική ισχύ. Δεν θα ήταν μίζεροι και επαίτες των χριστιανών τυράννων.
Η χριστιανική κυνοβουλετική δικτατορία πρέπει να γκρεμιστεί.
Ο χριστιανισμός είναι το πρόβλημα του Ελληνικού Έθνους. Η θρησκεία είναι το πρώτο και κύριο εθνικό πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Οι χριστιανοί πολιτικοί όταν αναφέρονται στις εξωτερικές σχέσεις του ρωμέϊκου ψευδοκράτους, το κάνουν για να μας αποπροσανατολίσουν από το Εθνικό Ζήτημα. 
Η θρησκεία είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Η θρησκεία είναι αυτή που θα καθορίσει αν αφανιστούν ή αν επιβιώσουν οι Έλληνες.
Η Ελληνική Θρησκεία δεν κάνει συμβιβασμούς σε τέτοιο ζήτημα ζωής και θανάτου.
Κάτω τα χέρια χριστιανοί από την Ελλάδα.
Εδώ και τώρα διαχωρισμός Ελλήνων και χριστιανών.

Τιμή και Δόξα σε Πατρώους Θεούς και Προγόνους

5 comments:

 1. Πρώτα τους μαθαίνουν να είναι "δούλοι του κυρίου", ενα "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" κ.α. και εχεις εναν λαό που δεν θα σηκώσει ποτε κεφάλι. Δεν χρειάζεται να είναι και πολύ έξυπνος ο πολιτικός ωστε να πείσει τον άλλο να σκύβει. Θα κανει υπομονή, γιατί θα κληρονομήσει απο την "βασιλεία των ουρανών".

  ReplyDelete
 2. ποιοι χριστιανοι πολιτικοι ρε ιφικρατη σοβαρα μιλαμε τωρα?

  ο αντρεας ηταν χριστιανος?
  ο σιμητης?
  ο μπουχεσας?
  ο μητσοτακης?
  ο τζεφρυ?
  ο βενιζελος?
  ο τσιπρας?
  ο λιανας κανελλης?
  ο τσουμπουμπας πως τον λενε του κκε?
  ο κουβελος του κις?
  ολοι αθεοι ειναι ως γνωστον,εκτος απο τον πανιβλαξ καρατζαφερη

  τι σχεση εχει ο γελοιος χριστιανισμος με τα τεραστια ζητηματα γεωπολιτικων και γεωστρατηγηκων ανακαταταξεων στη περιοχη μας?

  οπως και το αλλο γελοιο αρθρο περι χριστιανικης λεει ιατρικης!!!!!! ειναι περα για περα αστοχα και αποπροσανατολιστικα

  χεστους χριστιανους μην ασχολεισαι μαζι τους και τους δινεις αξια

  θα ηθελα να παρεις θεση αν θελεις, για τις θεσεις του αμφιλεγομενου εθνικομπολσεβικου αθεου αλλα βυζαντινιστη κιτσικη που λεει σε ολους να υποστηριξουν τη χα ενω μεχρι προτινος τη εβριζε με τα χειροτερα λογια. δες εδω

  http://endiameseperioche.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Γιατί ασχολείστε με αυτόν; Αυτός επιδιώκει την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι τον αγαπάνε. Όταν η Ελλάδα έχει τέτοιους διανοούμενους, σημαίνει ότι ο ραγιαδισμός επικρατεί.

   Delete
  2. Προφανῶς μὲ τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ ὐπολογίζει ὅτι θὰ πάψει νὰ ὑπάρχῃ τὸ Ἑλλαδικὸ Κράτος.

   Delete
  3. Πως; Θα περασθεί Εξουσιοδοτικό νόμο από την Βουλή; Δεν νομίζω.

   Delete