Thursday, February 20, 2014

Οι ιδέες έχουν συνέπειες


Σχετικώς με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στο Κυπριακό ζήτημα, αρκετοί Έλληνες δεν έχουν κατανοήσει αυτό που είχε γράψει ο αμερικανός διανοούμενος Richard Weaver, "ideas have consequences". Οι ιδέες έχουν συνέπειες.

Όταν επί μία 20ετία στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων αρκετοί προδότες πολιτικοί εκστομίζουν την επωδό "έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, το Μακεδονία είναι γεωγραφικός και όχι εθνικός προσδιορισμός", τότε είναι απολύτως λογικό μία μέρα οι Σλάβοι Σκοπιανοί να αποθρασυνθούν. Σήμερα απαιτούν από την Ελληνική πλευρά να μην ...καπηλεύεται την ιστορία της Μακεδονίας!

Τραγική συνέπεια εγκληματικών ιδεών. Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι.

Όταν δεν διεκδικείς εσύ το μονοπώλιο του ονόματος Μακεδονίας, το διεκδικεί ο Σκοπιανός. Οι προδότες πολιτικοί που μιλάνε για διπλή ονομασία, ή για βόρεια και νότιο Μακεδονία, αποσιωπούν το γεγονός ότι οι Σλάβοι Σκοπιανοί, δεν θέλουν την άνω Μακεδονία. Θέλουν όλη την Μακεδονία δική τους, μέχρι την Λάρισα. Ο γεωγραφικός προσδιορισμός του ονόματος των Σκοπίων θα οδηγήσει σε εθνολογικό προσδιορισμό, με αποτέλεσμα οι Μακεδόνες να μην θεωρούνται Έλληνες.

Όσοι προδότες πολιτικοί αποδέχονται τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια, έστω και ως σύνθετη ονομασία, νομιμοποιούν αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων Σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδος.

Οι Έλληνες πατριώτες πολιτικοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν στον Λαό τα εξής ζητήματα. Οι Σκοπιανοί κατέχουν εδάφη της Μακεδονίας, επομένως υπάρχουν τέσσερις επιλογές:

Είτε θα απελευθερώσουμε αυτά τα εδάφη με ηρωικούς αγώνες όπως έγινε το 1912, είτε οι Σκοπιανοί θα τερματίσουν αυτοβούλως μιά για πάντα την διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας(άρα και του εθνολογικού προσδιορισμού των εδαφών), είτε θα ενσωματωθούν στην Ελλάδα ως ο 52ος νομός της Ελλάδος και θα αποτελούν μέρος της Ελληνικής επικρατείας αφού θέλουν τόσο πολύ να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, είτε θα υποκινήσουμε αποσχιστικές τάσεις Αλβανών και άλλων μειονοτήτων μέσα στα Σκόπια και θα διαλυθεί το ψευδοκράτος εις τα εξ ων συνετέθη.

Στην διεθνή πολιτική δεν υπάρχει αμοιβαία υποχώρηση. Ό,τι χάνεις, το κερδίζει ο αντίπαλος. Ένα βήμα πίσω δικό σου, σημαίνει ένα βήμα εμπρός του εχθρού.

Στο Κυπριακό επί δεκαετίες η ελληνόφωνη προδοτική πολιτική αλητεία μιλούσε όχι για εισβολή και κατοχή του βορείου εδάφους της Κύπρου, αλλά για πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων. Αυτό δεν το γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Τα περί "ισότιμων κοινοτήτων" δεν προέκυψαν ως κεραυνός εν αιθρία.

Αυτό αποδεικνύεται από την συνέντευξη που είχα πάρει πριν από καιρό από τον διπλωμάτη Θέμο Στοφορόπουλο. Μου είχε πει ότι εδώ και πολλά χρόνια η διπλωματική γραμμή της Αθήνας ήταν να διαγράψει το ζήτημα της κατοχής και να προβάλλει στο εξωτερικό μία εικόνα διμερών προβλημάτων μεταξύ ισοτίμων κοινοτήτων. Οι ιδέες έχουν συνέπειες. Τραγικές.

Το χειρότερο έγκλημα που διαπράττουν αυτή την στιγμή οι προδότες πολιτικοί σε Αθήνα και Λευκωσία οι οποίοι μιλούν για διζωνική ομοσπονδία είναι ότι προσπαθούν να συγκαλύψουν την προδοσία τους με κραυγές αντιπερισπασμού περί "ενότητος" της Κύπρου. Προσέξτε, δεν ζητούν ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Ζητούν ένωση με το κατεχόμενο κομμάτι, αφ' ενός αναγνωρίζοντας νομιμότητα στην τουρκική εισβολή και κατοχή, αφ' ετέρου μετατρέποντας την Τουρκία σε επικυρίαρχο όλης της Κύπρου.

Η στοιχειώδης γνώση της διπλωματικής ιστορίας διδάσκει ότι το επόμενο βήμα θα είναι η απαίτηση της Τουρκίας για έλεγχο και του ελεύθερου εδάφους της Κύπρου. Δια του διαρκούς εποικισμού, δια της διαρκούς ενσωματώσεως των Κυπριακών διοικητικών δομών στην Τουρκία, δια της εμπλοκής στα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου όπου θα απαιτείται συναίνεση της τουρκικής πλευράς, και δια της αποκοπής της Κύπρου από την Ελλάδα, επίκειται ολοκληρωτική κατοχή της Κύπρου.

Η Ελληνική πατριωτική προπαγάνδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα περί "ενότητος" του Αναστασιάδη και των λοιπών προδοτών. Όταν ο Αναστασιάδης μιλά για "ενωμένη Κύπρο" εννοεί ενότητα με την Τουρκία, όχι με την Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή οι Έλληνες πατριώτες πολιτικοί πρέπει να μετατοπίσουν την ιδεολογική γραμμή των διαπραγματεύσεων στο ζήτημα της τουρκικής εισβολής και κατοχής. Να μιλούν για απελευθέρωση της Κύπρου από τον τουρκικό ζυγό, και ταυτόχρονη Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Η Κύπρος ως ανήκουσα στο Ελληνικό Έθνος, ουδέποτε θα επιτρέψουμε να ενωθεί με την Τουρκία.

Για να αλλάξει γραμμή η εξωτερική μας πολιτική πρέπει να κάνουμε βαθιά τομή στις ιδέες που περιβάλλουν τον Λαό. Η Ελληνική Ιδεόσφαιρα έχει ανάγκη ριζοσπαστικών ανακατατάξεων. Για να ενσταλλάξουμε στον Λαό την Πίστη στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, πρέπει να μιλάμε ανοικτά για εδαφικό διαμελισμό των εχθρών της Ελλάδος, με ή χωρίς ειρηνικά μέσα.

8 comments:

  1. Δεν θα πίεζαν ΟΗΕ και σία για την ονομασία της Μακεδονίας αν δεν ήταν στο χέρι μας*. Το κακό ειναι οτι είναι στο χερι των πολιτικών/προδότων γιατί το βήμα μπροστά το κανει το βλήμα μπροστά από την κάλπη.

    Θα έλεγα ότι όλοι έχουμε κάποιον κοντα μας που δίνει δύναμη σε αυτούς που πάνε με την όπισθεν και το λένε πρόοδο. Καλά θα ήταν όσοι δεν γουστάρουν την κατάσταση, στις εθνικές εκλογές να μην αφήσουν ψηφοφόρους των μνημονιακών κομμάτων να πανε να ψηφίσουν.

    ReplyDelete
  2. Οι τούρκοι θα καταλάβουν ελληνικά εδάφη χωρίς να χρειαστεί να ρίξουν ούτε μία σφαίρα!!!!!!
    Δημιουργούν προβλήματα "μειονοτήτων" σε Θράκη, Δωδεκάνησα, στέλνουν λαθροέποικους κατά χιλιάδες, παντού από Έβρο από θάλασσα σε νησιά που μόλις φθάνουν σε ελλαδικό έδαφος τους παραλαμβάνουν οι ΜΚΟ του σώρος που τους δίνουν δουλειές, επιδόματα, σπίτια κι ότι θέλουν....
    Δυστυχώς δεν έχουμε έλληνες πολιτικούς, αλλά ελληνόφωνους, που είναι πουλημένα τομάρια στις σιωνιστικές τράπεζες και σε εταιρείες όπως η Μονσάντο που αιματοκυλίσανε την Ουκρανία γιατί δεν δέχθηκαν να μετατρέψουν όλες τις καλλέργειες σε μεταλλαγμένα.

    ReplyDelete
  3. ΡΕ ΣΥ ΑΜΥΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ;;
    ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναφερόταν στον Γιώργο Αμυρά...

      Delete
  4. Μιχάλης Αρβανίτης, βουλευτής Χρυσής Αυγής:
    "Εγώ δεν θα απολογηθώ στους ανακριτές. Αντιθέτως, θα καλέσω αυτούς να απολογηθούν σε εμένα!"

    Πρόκειται για ξεκάθαρη εφαρμογή του δόγματος Αμυρά από την Χ.Α.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόνο από έναν ηλικιωμένο τους. Υποθέτω ότι οι γέροι είναι πιο γενναίοι από τους νεαρούς.

      Delete
    2. Εξορισμού οι νέοι είναι πιο γεννέοι, μιας και η λέξη γεννέος είναι συνθετικό της λέξης ''νέος'' 'αρα αυτό που λες είναι λάθος και ρατσιστικό.

      Delete
  5. Αμυρά σχολίασε σε παρακαλώ τα παρακάτω από το 'πόρισμα' των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου.

    "Μέλος της οργάνωσης αυτής είναι εκείνος, που υποτάσσει την βούληση του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στις κατ' ιδίαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους εκδηλώνεται με την ενεργητική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες της εγκληματικής ομάδας, με την αποδοχή των σκοπών της, ενώ μπορεί να εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, εορταστικές συναθροίσεις, σε ομιλίες κλπ., με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, με την προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης."

    Δηλαδή μέλος εγκληματικής οργάνωσης (άρα εγκληματίας), είναι όποιος παρίσταται σε ομιλίες, εορτές κλπ. ενός οργανωμένου κύκλου ανθρώπων, τον οποίο κύκλο το κατεστημένο χαρακτηρίζει ως 'εγκληματική οργάνωση' επειδή έτσι γουστάρει.


    Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ζωάδια δικοί μας (12θεοι) που το παίζουν ανήξεροι ή και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ακόμα τις διώξεις του φρονήματος.


    Θέλει πολύ σκούπα ο χώρος τελικά.

    ReplyDelete