Sunday, February 2, 2014

Παρουσίαση της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"




Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2014, 20:00 μμ

Αίθουσα "ΟΡΦΕΥΣ" Ακαδημίας 88, β' όροφος


Παρουσίαση της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αλλά και της Έφιππης Τοξοβολίας ως αρχέγονης πολεμικής τέχνης, στο Αθηναϊκό Κοινό και στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου.


27 comments:

  1. ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΙΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....;;; TΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝΣ;;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=Ikb3JP9g0o8

      Delete
  2. H θρασυδειλη μογγολικη πολεμικη ''τεχνη" του εφιπποτοξοτη δεν εχει καμια σχεση με την αρχετυπη πολεμικη αρετη των προγονων μας. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας απο τους πρώτους στρατηγούς που κέρδισε μάχη εναντίον στρατού με μεγάλο πλήθος εφιπποτοξοτών. Σύμφωνα όμως με τον Ηρόδοτο, ο Πέρσης στρατηγός Μαρδόνιος, χρησιμοποίησε εφιπποτοξότες στη μάχη των Πλαταιών το 479 π.Χ, οι οποίοι κατατροπώθηκαν απο τους Έλληνες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο πεδίο του πολέμου δεν υπάρχει ο όρος θρασυδειλία όταν αυτός υποδηλώνει τον θάνατο κάποιου με δόλιο τρόπο καθώς στον πόλεμο παύει να ισχύει η ηθική που ξέρουμε σε περιόδους ειρήνης.
      Ένας λόγος που οι Σπαρτιάτες έπαψαν να είναι η ένδοξη πολεμική μηχανή ήταν οτι πέρα από το πεζικό είχαν φτωχή εξέλιξη σε άλλους τομείς και αυτό τους έκανε ιδιαίτερα ευάλωτους με το πέρασμα των χρόνων.
      Συγκεκριμένα θεωρούσαν το τόξο γυναικείο όπλο και το θάνατο από αυτό ατιμωτικό Όμως όπως αποδείχθηκε στο πέρασμα των χρόνων οι πόλεμοι γίνονται όλο και με λιγότερη φυσική επαφή ανάμεσα στους στρατιώτες.
      Αυτό δεν είναι ούτε θρασύδειλο ούτε ανέντιμο,είναι τακτική,στρατηγική και αξιοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

      Delete
    2. Η ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΟΞΟ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ.

      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙΒΔΗΛΟΙ.

      ΟΕΑ_ΒΟΛΟΣ

      Delete
    3. 6:35

      http://diaelefsis.pblogs.gr/2012/09/gefyraioi-ena-xediantropo-mythefma.html

      Delete
    4. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΦΙΛΕ.


      Τα χρόνια πριν το 514 π.Χ. που οδήγησαν στην πολιτική επιρροή του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα στην Αθήνα , ξεκινάει η σαθρή ιστορία της Ελλάδας. Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων, μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών. Οι Γεφυραίοι ήταν αρχαία φυλή για την οποία κάνει λόγο ο Ηρόδοτος. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι προερχόμενοι από την Φοινίκη, εγκαταστάθηκαν με τον Κάδμο στην Βοιωτία παίρνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα.

      Στην συνέχεια εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αττική.



      - Οι Εβραίοι γεφυραίοι εισήγαγαν την δημοκρατία – οχλοκρατία, για την οποία στην συνέχεια

      ο Αριστοτέλης είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες αποκαλώντας την εκτροπή της Πολιτείας.

      - Εισήγαγαν την ομοφυλοφιλία.

      - Εισήγαγαν την δουλεία.

      - Εισήγαγαν τα πολεμοχαρή ένστικτα. (Αργότερα ο Αριστοτέλης πάλι, προσπάθησε να επαναφέρει την ηθική πλευρά του πολέμου στην κοινή γνώμη των Ελλήνων λέγοντας: “Ετοιμάζομαι για πόλεμο για να διασφαλίσω την ειρήνη”)

      - Κατέστρεψαν την Ελληνική πατρώα θρησκεία του Πανός (συμπαντικού οργανισμού).



      Με την βοήθεια της...

      ειδωλολατρίας εισήγαγαν τον δωδεκαθεϊσμό και στη συνέχεια τον χριστιανισμό. Τελικά, ο χριστιανισμός επιτέθηκε, διαστρέβλωσε και απομάκρυνε τον Πάνα και τους 12 υπερέλληνες θεούς από την κοινή γνώμη των Ελλήνων. Με προδοσίες των Ελληνικών ιερατίων σε εβραϊκά συμφέροντα πέτυχαν τη διάσπαση και αλληλοεξόντωση των ελληνικών πόλεων λόγο του δωδεκάθεου που εισήγαγαν στα Ελληνικά ιερατεία. Εν συνεχεία υπέσκαψαν την προδοτική συνεργασία των Ελληνικών ιερατείων με τον Απόστολο Παύλο ή αλλιώς εβραίο, Ραβίνο Σαούλ και πέτυχαν τη μετάβαση από το δωδεκάθεο στο δωδεκααποστολικό με κεντρικό ήρωα τον Ιησού (= Τζόσουα = Γιαχόσουα = Γιαχόσου(λ)βα = “ο Γιαχβέ σώζει”, για να ξέρουμε και τι πιστεύουμε σήμερα).

      [Ίδε: Η λέξη Γιαχβέ ]



      Οι Ορφικοί φιλόσοφοι ανήγαγαν τον Πάνα ως θεό του “σύμπαντος κόσμου” (εκ του παν = όλος, σύμπαν) και ιδεατή προσωποποίηση της Φύσης και των δυνάμεών της. Στους δε ύστερους χρόνους ο Παν θεωρήθηκε θνητή δαιμονική μορφή. Έτσι με την έλευση του Χριστιανισμού η μορφή του Πανός αντί της ιδεατής μορφής της υπαίθριας ζωής υιοθετήθηκε μεν αλλά διαστρεβλωμένη ως μορφή του διαβόλου της κόλασης. (Ίσως έτσι εξηγείται ότι στα Αγγλικά η λέξη “κόλαση” είναι Hell, τόσο παρόμοια με την λέξη Hellas. Αντιθέτως στα Γερμανικά Hell = “φώς”)

      [Ίδε: Αποκατάσταση του Αρχετύπου του Θεού των Αρχαίων Ελλήνων, Παν ή Συμπαντικός Οργανισμός ]



      Η Ελλάδα παρακμάζει από την εποχή που συνεπλάκει ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων στα πολιτικά δρώμενα της Αθήνας. Φτάνοντας στο σήμερα, στην απόλυτη κατάντια και την απόλυτη, άρρηκτη σχέση Ελλάδας – Ορθοδοξίας και με την εβραιοκινούμενη, Ορθόδοξη εκκλησία σήμερα να κατέχει την μισή περιουσία της Ελλάδος.



      “Τον χειρότερο εχθρό μας, τον κάναμε θεό μας”.

      Delete
    5. Είσαι εσφαλμένος, και αν διάβασες το άρθρο που σύνδεσα, θα ήξερες γιατί. Οι Γεφυραίοι δεν ήσαν εβραίοι. Και είσαι πολύ αφελής αν πιστεύεις όσα έγραψε ο Ηρόδοτος γι' αυτούς. Είναι γνωστό ότι είχε μια προφανής προκατάληψη, όπως περιγράφεται από άλλους αρχαίους. Επίσης, με τη λογική σου, όλοι οι Θηβαίοι ήσαν αλλόφυλλοι καθώς και ο μέγας φιλόσοφος Θαλής.

      "Καμία σχέση δεν είχαν οι Εβραίοι (βάρβαροι όντες που έκαναν 40 χρόνια ψάχνοντας να βρούν την γή της επαγγελίας και όταν έβλεπαν την θάλασσα τους έπιανε ναυτία) με τους Έλληνες και καμία έξωθεν εποίκηση δεν έγινε στον Ελλαδικό χώρο, πλην των επαναπατριζομένων Αιγαιακών (Ελληνικών) φύλλων. Όλη αυτή η παραμυθολογία περί Γεφυραίων Φοινίκων οφείλεται στην λαθεμένη αν όχι σκόπιμη πληροφορία του Ηροδότου, ο οποίος δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητά του στα παλαιότερα των Περσικών πολέμων γεγονότα. Άλλωστε για τις ανακριβείς αυτές πληροφορίες του, ο Πλούταρχος έχει γράψει ειδικό βιβλίο με τίτλο "Περί της Ηροδότου κακοηθείας". Οι Γεφυραίοι δεν ήταν αλλόφυλλοι αλλά καθαρό και πανάρχαιο Βοιωτικό γένος, όπως μας πληροφορεί ο Εκαταίος ο Μιλήσιος και ο Στράβων αναφέροντες:
      "ΓΕΦΥΡΑ: πόλις Βοιωτίας, τινές δε τους αυτούς είναι και Ταναγραίους φασίν, ως Στράβων ΙΧ 2, 10 και Εκαταίος. Αφ ού και Γεφυραία η Δηώ"....
      "και ΓΡΑΙΑ δ' εστ' τόπος Ωρωπού πλησίον και το ιερόν του Αμφιαράου και του Ναρκίσσου..... τινές δε τη Τανάγρα την αυτή φασιν, Ποιμανδρίς δ' εστιν η αυτή τη Ταναγρική, καλούνται δε και Γεφυραίοι οι Ταναγραίοι..""

      http://www.tetraktys.org/greg/mid%20gefyraioi27.htm

      Τώρα, οφείλω να ρωτήσω τι είναι ο σκοπός σου εδώ; Ο θρυμματισμός των Ελλήνων;

      Delete
    6. Αφού εγώ έχω σαν σκοπό τον θρυμματισμό των ελλήνων ενώ εσύ προφανώς εργάζεσαι για το αντίθετο,
      και εφόσον προπαγανδίζεις τους γεφυραίους σαν γνήσιους πελασγούς και όχι κατάλοιπα της 3ης μογγολικής ορδής,
      απάντησε στο κοινό ποιές ήταν εκείνες οι δυνάμεις που έστειλαν όλους τους αρίστους της εποχής στην εξορία,
      αναλητικά:
      * Πυθαγόρας, φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης: 500 π.δ.χ. ετών 80 πέθανε (ή δολοφονήθηκε) στην εξορία από πείνα
      * Μιλτιάδης, ο νικητής της μάχης του Μαραθώνα: 489 π.δ.χ. πέθανε ετών 65 στη φυλακή
      * Αριστείδης ο Δίκαιος: 468 π.δ.χ. πέθανε ετών 72 στην εξορία από πείνα
      * Θεμιστοκλής, ο νικητής της ναυμαχίας της Σαλαμίνας: 461 πδ.χ. πέθανε ετών 66 στην εξορία
      * Αισχύλος, κορυφαίος τραγικός ποιητής: 456 π.δ.χ. πέθανε ετών 69 στην εξορία
      * Περικλής, ο πολιτικός του χρυσού αιώνα: 429 π.δ.χ. πέθανε ετών 66 παραιτήθηκε λόγω κατηγορίας
      * Φειδίας, κορυφαίος γλύπτης: 429 π.δ.χ. πέθανε ετών 66 στη φυλακή
      * Αναξαγόρας, φιλόσοφος και αστρονόμος: 428 π.δ.χ. πέθανε ετών 72 στην εξορία
      * Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας: 429 π.δ.χ. πέθανε ετών 59 στην εξορία
      * Ικτίνος, αρχιτέκτονας του Παρθενώνα: 420 π.δ.χ. πέθανε στην εξορία
      * Σοφοκλής, κορυφαίος τραγικός ποιητής: 406 π.δ.χ. πέθανε ετών 90 στην εξορία από πείνα
      * Ευριπίδης, κορυφαίος τραγικός ποιητής: 406 π.δ.χ. πέθανε ετών 74 στην εξορία
      * Αλκιβιάδης, πολιτικός της Αθήνας: 404 π.δ.χ πέθανε ετών 48 στην εξορία
      * Σωκράτης, φιλόσοφος: 399 π.δ.χ. ετών 71 ήπιε το κώνειο
      * Θουκυδίδης, ιστορικός 396 π.δ.χ. πέθανε ετών 64 στην εξορία
      * Αριστοφάνης, κωμοδιογράφος: 385 π.δ.χ. ετών 61 πέθανε στην εξορία από πείνα
      * Πλάτων, φιλόσοφος: 347 π.δ.χ. πέθανε ετών 80 στην εξορία
      * Ισοκράτης, ρήτορας: 338 π.δ.ε πέθανε ετών 99 στην εξορία
      * Δημοσθένης, ρήτορας: 322 π.δ.χ. πέθανε ετών 62 ήπιε δηλητήριο.

      Σημειωτεον τις χρονολογίες,οι οποίες αποκαλύπτουν την μετά γεφυραίων εποχή.

      ----------------------------------ΟΕΑ(ομάς ελληνικής αποκαταστάσεως)-------------------------------

      Delete
    7. ΕΡΓΑ ...ΤΡΩΙΓΕΝΟΥΣ-ΧΕΤΤΑΙΟΓΕΝΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ": ΤΟ 525 Μ.ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (GIUSTINIANO GENOVANO), ΡΩΜΑΙΟ-ΧΕΤΤΑΙΟΣ, ΔΙΑΤΑΓΑΙΣ
      ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ (ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ) ΤΗΣ "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ" ΑΘΗΝΩΝ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
      Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣΤΟ 1200 Π.Χ. ΚΑΤΗΛ-ΘΑΝ ΩΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΗΒΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
      ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ "25ΕΤΗ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ". ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (ΤΗΣ ...ΤΡΩΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΗΤΑΝ ΣΚΥΘΕΣ ΗΤΟΙ ΤΡΩΕΣ
      ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΗΣΑΝ ΤΡΩΕΣ ΟΜΟΙΩΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΗΒΑ
      ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΣ.
      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΩΩΝ-ΔΩΡΙΕΩΝ (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ
      ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΥΠΟΓΕΙΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΚΟΜΜΑΤΑ) ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ
      (...ΦΑΣΙΣΜΟΣ). ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ή ΑΛΛΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΗΤΑΝ:
      ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ (ΤΡΩΑ) ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΑ ΛΥΚΟΥΡΓΟ. Η ΣΠΑΡΤΗ
      (ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΗΔΙΖΟΥΣΑ) ΕΝΩ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ 40.000 ΑΝΔΡΩΝ , ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥ-ΛΕΣ 300 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ
      ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕ-ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ (ΤΡΩΙΚΗΣ) ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑΞΑΝΑΚΤΙΣΘΕΙ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΙΣ ΤΡΟΙΑ". ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΑΠΕΣΤΕΛΛΕΤΟ ΠΡΟ
      ΑΝΑΤΟΛΑΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ "ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΣ" (CONSTANTIUS) ΤΡΩΑΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ FAMIGLIA TROJANA ΤΟΥ ΑΙΝΕΙΑ".
      ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ
      ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ...ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ-ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
      ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ ΤΡΩΟΓΕΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΥΠΟΓΛΩΣΣΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ-ΤΡΩΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΟΣ ...ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ...ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ.
      ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΩΤΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΚΥΘΩΝ ΤΡΩΩΝ",
      ΟΤΙ "ΣΚΩΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΚΥΘΙΚΟ ΔΟΓΜΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ "TORY'S" (ΑΓΓΛΟΙ ΛΟΡΔΟΙ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΤΡΩΕΣ". ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΕΡΕΙ Η ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!!!!!!

      Delete
    8. http://www.dimokratia.org/html/diogmos_achriston.html

      Delete
    9. Ω...ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΑΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ....!!!

      ΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ....;;;;;
      OTAN ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ....Ω..ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ._

      ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

      Delete
    10. Έκτωρ, τι να πω, τέτοιες ανιστόρητες ανοησίες δεν τις είχα ξανακούσει. Αρκετά με την παρα-ιστορική προπαγάνδα.

      Delete
    11. Ποια πηγή χρησιμοποιείς να εξισώνεις τους Τρώες με τους Δωριείς;

      Delete
    12. Έκτορα ξέχασες να αναφέρεις και ότι οι Τρώες και οι Γεφυραίοι έχουν συγγένεια με τους Νεφελίμ και τους Ιλλουμινάτι και ελέγχουν τις τράπεζες όχι μόνο στη γη, αλλά και σε όλο τον Γαλαξία, και στην Ανδρομέδα ακόμα. Μην ανησυχείς, η Ομάδα Έψιλον θα τους διαλύσει όλους αυτούς σύντομα.

      Delete
  3. Μια ερωτηση Ιφικρατη.
    Οι "Ελληνες Κενταυροι" ειναι η ομαδα αυτη?
    http://mavroskrinos.blogspot.gr/2013/02/1974-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/

      Αυτό είναι το ιστολόγιό τους.

      Ιφικράτης

      Delete
  4. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!


    http://rapidshare.com/files/3437611829/PLANITIKI-ANASKOPISI.jpg


    http://rapidshare.com/files/309231915/ORDES.pdf

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
      ΙΟΣ (VIRUS)!!!!!!!!!!!!

      Delete
  5. Τώρα εξηγείται. Α, ρε Έκτωρα και φάγαμε τσάμπα χρόνο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρόσεχε τι λες γιατί θα έρθουν οι Τζεντάι να κυβερνήσουν στη γη ό,που να'ναι σε μερικά χρόνια. Αυτό λέει μέσα στα παραπάνω. Δεν ξέρω, μπορεί ο Λουκ Σκαϊγουόκερ να αλλάξει γνώμη και να σωθούμε.

      Delete
  6. Κλαρινογαμπροί skywalkers εναντίον της χετταιοκινεζοεβραιοσκυθομογγολικής αυτοκρατορίας του darth vader.Η διαγαλαξιακή αναμέτρηση τελείωσε . .Τα διαστημόπλοια της Ο.Ε.Α. συνέτριψαν τον εχθρικό αστροστόλο,τι να κλάσουνε τα εχθρικά ufo μπροστά στον ακαταμάχητο φραπεδοιχώρα του μπουζουκιστάν?Έκτορα πιάσε γερά το...φωτοξίφος και κούνα το δεξιά-αριστερά,εσύ μονάχα αφύπνισες τον φραπεδοιχώρ του μπουζουκιστάν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ._

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?v=2FgDles4xq8

      Delete
    3. Τίποτις από ΑΒΒΑ έχεις ρε παλικάρι' μ;

      Delete
    4. ΠΡΟΣΟΧΗ!
      ΙΟΣ (VIRUS)!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  7. Πάντως, δε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ...παράπονο....

    Και ο ...διαγαλαξιακός ΕΚΤΩΡ ΑΙΓΗΙΣ παρελαύνει και μύριες όσες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μετά και άνευ γνωματεύσεως ...ψυχιάτρου, αλλά και αρκετοί ...καναπέδες αναπόσπαστοι από μεταφέροντα ...οπίσθια! Η Έφιππη Τοξοβολία φαίνεται να δημιουργεί, σταθερά, ευχάριστο ...πανικό!

    Ευχαριστούμε Ιφικράτη και για την προβολή αλλά και για την τιμητική, για εμάς, παρουσία σου στην εκδήλωσή μας!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

    ReplyDelete