Friday, February 14, 2014

Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη πολιτικών ανδρών και αγχονών


Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής Σύριζα:

"Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους. Το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα".

Θα έπρεπε να ντρέπεται όλη η Αριστερά με όλον αυτόν τον συρφετό που έχει μαζευτεί στον Σύριζα. Ούτε μία άξια προσωπικότης. Οι αριστεροί νεόπλουτοι πλιατσικολόγοι ακονίζουν τα πηρούνια για να επιδράμουν επί του πτωχού Λαού δίκην Βασιβουζούκων.

Ο εν λόγω βουλευτής δηλώνει ξεκάθαρα στον Ελληνικό Λαό ότι ο μόνος λόγος που κατέβηκε στην πολιτική και η μόνη οικονομική θεραπεία που γνωρίζει δια πάσαν νόσον είναι η επαναφορά της μεσαιωνικής αφαιμάξεως.

Παρέχει άφεσιν αμαρτιών στον δωσίλογο Στουρνάρα, τον οποίο ουσιαστικώς αντιγράφει, καθότι ο νυν κατοχικός υπουργός οικονομικών δήλωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει χαμηλή φορολόγηση.

Ο Σταθάκης για να προβάρει από τώρα μπροστά στους καθρέπτες το κοστούμι του τσάρου της οικονομίας, υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους τροϊκανούς δανειστές, εγγυώμενος με το αίμα των Ελλήνων ότι δεν θα χάσουν ούτε ένα ευρώ, αφού αυτός θα αναλάβει την νέα αφαίμαξη, καθότι "η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολογία".

Ίσως ο κύριος Σταθάκης ως "αριστερός" πολιτικός νομίζει ότι οι οργισμένες δηλώσεις που έχει κάνει ο Λαός για "κρεμάλα στους προδότες" δεν τον αφορούν. Δεν ξέρω για τον Λαό, πάντως οι δικές μου σίγουρα τον αφορούν.

5 comments:

  1. Έχουμε πάθει παραζάλη με τα ποσά που έχουν οι "σύντροφοι" του τσύριζα στις καταθέσεις τους. Ποσά εξαψήφια, τουλάχιστον, ως και επταψήφια. Ακίνητα κατά δεκάδες, και αναρωτιέμαι πώς τα δικά τους λεφτά "αβγαταίνουνε"...
    Είναι τόσο καλοί στα οικονομικά ή τρώνε τις επιδοτήσεις της αριστεράς όλα αυτά τα χρόνια; [μήπως ξεπουλάνε και καμμιά απεργιούλα, μιάς στο τόσο;;;; Μπας;;;]
    Τι να καταλάβουν αυτοί από φτώχεια και ανεργία;
    Τι να καταλάβουν αυτοί με τις δεκάδες ΜΚΟ, ο καθένας τους, από μείωση αποδοχών και συντάξεων;
    Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα;

    ReplyDelete
  2. Η Ελλάδα απλούστατα υποφέρει από έλλειψη ανδρείας. Και δεν μπορεί να υπάρχει ανδρεία χωρίς άνδρες. Η υπάρχουσα παιδεία της Ελλάδας γεννάει μόνο γυναίκες.

    ReplyDelete
  3. Αμυρά μερικές φορές δεν σε καταλαβαίνω.

    Η Αριστερά έχει γίνει καθεστημένο από τη δεκαετία του '70. Τότε τους απονεμήθηκαν τα κλειδιά της δημόσιας εκπαίδευσης. Ήτοι δουλεύω για να σε πληρώνω για να κάνεις στο παιδί μου προπαγάνδα.

    Η Εκάλη και το Ψυχικό φορτώνουν αριστερούς από τη δεκαετία του '80, όταν τους διόριζαν στο δημόσιο με τη σέσουλα. Έχεις ιδέα ποιές ήταν οι απολαβές δημοσίου υπαλλήλου επί χρυσής κεντροαριστερής εποχής; Αγόραζες κτήμα, έχτιζες βίλλα, σπούδαζες 2 παιδιά στο εξωτερικό και σου έμεναν για να γλεντάς στα 'πολιτιστικά κέντρα'.

    Στη 10ετία του '90 χάθηκε εκ των πραγμάτων κάθε επαφή και σχέση με την εργατιά. Τότε που οι Αλβανοί λαθρομετανάστες άλωναν τον οικοδομικό κλάδο υπό την αιγίδα του ΚΚΕ, για να ακολουθήσουν όλης της Γης οι κολασμένοι που έλεγαν και τα αριστερά τσιτάτα. Αυτά συνέβησαν εδώ και 24 χρόνια. Στη δεκαετία που μας πέρασε η Αριστερά άλωσε και τα ΜΜΕ. Τέχνες, εκπαίδευση, συνδικάτα, ΜΜΕ, όλα αριστερά.

    Εδώ έχουν βάλει μέσα εκατομμύρια λαθροεποίκους, έχουν μονιμοποιήσει την κατάσταση κι αν βγούνε κυβέρνηση θα την νομιμοποιήσουν κιόλα. Θα τους δώσουν ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου κι εσύ θα ασχολείσαι ακόμη και θα σκανδαλίζεσαι με τις αριστερές τσέπες που είναι γεμάτες.

    ReplyDelete
  4. Για την Κύπρο και το κοινό ανακοινωθέν θα πάρεις θέση;

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.
      Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.
      Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.
      Η Επανάσταση της Εθνεγερσίας συνεχίζεται. Το όραμα για ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος, δεν ολοκληρώθηκε το 1821, ούτε εδαφικώς, ούτε πολιτιστικώς, ούτε δημογραφικώς.
      Καταδικάζω ως επαίσχυντη την διζωνική λύση στην Κύπρο διότι αποτελεί νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής".

      Delete