Monday, September 30, 2013

Όσο αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους νεοδημοκράτες, τόσο θα σαπίζουν στην φυλακή



Ο Μιχαλολιάκος αφού δεν έχει το σθένος για λαϊκή επανάσταση, τουλάχιστον μπορεί να γκρεμίσει τους νεοδημοκράτες διώκτες του από την καρέκλα της εξουσίας. 

Αν απαιτήσει την παραίτηση των βουλευτών και των επιλαχόντων της ΧΑ, θα προξενήσει εκλογές. Ναι μεν η ΧΑ θα χάσει πολλές έδρες διότι δεν θα βγει πρώτο κόμμα, αλλά θα εξαϋλωθεί το Πασοκ και η Νέα Δημοκρατία. 

Θα αποκτήσει προβάδισμα ο Σύριζα. Αυτό φυσικά δεν θα αρέσει στην ΧΑ. 

Στην απόφασή της αν επικρατήσει το ακροδεξιό της ένστικτο, θα προτιμήσει να γλύφει το δεξιό χέρι που την μαστιγώνει, παρά να το κόψει εκχωρώντας τις έδρες στον Σύριζα. 

Είναι δύσκολη απόφαση. Αν όμως την πάρει, θα βαθύνει τόσο πολύ η πολιτική κρίση που θα περάσουμε από σημείο μη-επιστροφής. 

Κοινοβουλευτικώς θα χάσει η ΧΑ, πολιτικώς θα κερδίσει η χώρα. Όχι επειδή θα πάρει αρκετές έδρες ο Σύριζα. Αν πάρει την εξουσία ο Σύριζα, θα κάνει τα ίδια εγκλήματα που κάνει σήμερα η Νέα δημοκρατία. 

Το κέρδος για την χώρα θα είναι ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις από εδώ και πέρα θα είναι εξαιρετικώς ασταθείς. Θα έχουν σύντομη διάρκεια ζωής. 

Το αυτό ισχύει και για τον Σύριζα. Αν εκλεγεί, θα είναι ξεκάθαρα μνημονιακή κυβέρνηση. 

Άλλωστε ωρισμένα στελέχη του Σύριζα έχουν ήδη εκφράσει υπονοούμενα για συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία προκειμένου να μην υπάρξει συγκυβέρνηση δεξιάς και ακροδεξιάς. 

Στόχος της αποφάσεως που θα λάβει η ΧΑ πρέπει να είναι η δημιουργία πολιτικής αστάθειας. Ασχέτως αν ωφεληθεί προσωρινώς ο Σύριζα. Μόνον έτσι μπορούν να ελπίζουν σε αθωωτική απόφαση. 

Όσο στηρίζονται στην κατ' όνομα ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τόσο βαθύτερα θα τους χώνουν οι νεοδημοκράτες στα κελιά των φυλακών. 

Πρέπει να αποφασίσουν και μάλιστα γρήγορα.

Θεωρώ ότι δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Νομίζουν ότι επειδή είναι αθώοι, ότι η κατοχική δικαιοσύνη θα τους κρίνει αθώους. Ελπίζω να μην τελούν υπό την επήρρεια του ναρκωτικού "ελπίδα" που πωλούν αρκετοί δικηγόροι, ότι τάχα το κατηγορητήριο είναι σαθρό, και άρα θα καταπέσει στην δίκη. 

Στην πολιτική δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Αδιαφορεί ο πολιτικός σου αντίπαλος αν είσαι αθώος. 

Βρισκόμαστε υπό κανονική χούντα. Δεν λειτουργεί τίποτε, ούτε πολίτευμα, ούτε δικαιοσύνη. 

Όποιος ξέρει από προπαγάνδα γνωρίζει ότι η χρήση χειροπέδων, η συνδρομή των ΕΚΑΜ, ή υστερική μεροληπτική στάση των κατοχικών μμε, έχουν έναν μόνον σκοπό: Να κατασκευάσουν ενόχους. Να δημιουργήσουν εντυπώσεις όχι ενοχής αλλά βέβαιης καταδίκης. Να εκδώσουν δικαστικές αποφάσεις, πριν γίνει η δίκη. 

Φιλική ιστορική συμβουλή προς όλους τους συναγωνιστές: 

Λίγοι με έχουν ρωτήσει γιατί με λένε Ιφικράτη. 

Επειδή ο αρχαίος Αθηναίος στρατηγός Ιφικράτης δεν ήτο τόσο πολιτικώς ηλίθιος όσο ήταν ένας αρχιστράτηγος της Εθνεγερσίας που παραλίγο να πεθάνει στην φυλακή. 

Όταν κατηγορήθη ο στρατηγός Ιφικράτης από συκοφάντες και οδηγήθη στα δικαστήρια της εποχής, διέταξε τους συμπολεμιστές του να παρευρεθούν στην δίκη επιδεικνύοντες με τρόπο τα ξίφη τους. Οι δικαστές φυσικά δεν τόλμησαν να τον καταδικάσουν. Ο στρατηγός Ιφικράτης δεν άφηνε τίποτε στην τύχη. Πολλώ δε μάλλον το αποτέλεσμα μίας πολιτικής δίκης εις βάρος του. 

Εντυπωσιασμένος από την πολιτική του στάση, τιμώ το όνομά του. 

Ο αρχαίος στρατηγός Ιφικράτης δεν πίστευε σε ανεξάρτητες δικαιοσύνες, ούτε είχε εθιστεί στο ναρκωτικό της ελπίδος. Πίστευε στην ωμή πραγματικότητα. 

Αντιθέτως ο γέρος του Μοριά μας άφησε κληρονομιά τους Μαυροκορδάτους και τους Κωλέττηδες, αντί να τους αποκεφαλίσει. Πολύ κακό δείγμα πολιτικού. 

Γι' αυτό δεν θα ήθελα ποτέ να με λένε Σωκράτη. Όποιος θέλει να πίνει σφηνάκια κώνειο, ας μην νουθετεί την Ελληνική νεολαία. 

10 comments:

  1. Το ένα άκρο συντηρεί το άλλο. Οπότε αν φαινομενικά δείχνει οτι εξαφανιστεί ο εθνικισμός θα υπάρξει μια απώλεια συσπείρωσης απο τους νεοταξίτες.
    Ο κόσμος θα "βράσει" αν δεν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει εθνική πολιτική.
    Ενστικτωδώς θα ανέβει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.
    Επιπλέον πολύ σωστά λέτε κ. Ιφικράτη θα καταρριφθεί ο Σύριζα αν τυχόν και καταφέρει να πάρει την εξουσία.
    Το κέρδος απο μια παραίτηση της Χρυσής Αυγής θα είναι πολλαπλό.

    Σε μια τραβηγμένη περίπτωση που το κυνήγι της Χρυσής Αυγής είναι όμως ένα καλοστημένο θέατρο ;

    Στη περίπτωση που η κατοχική κυβέρνηση δεν πάει σε εκλογές ακόμα και με παραίτηση της Χρυσής Αυγής;
    Τι τους εμποδίζει να μοιραστούν όλοι τις έδρες της Χρυσής Αυγής ;
    Εδώ δεν άφηναν τον εκλεγμένο βουλευτή Ζησιμόπουλο να μπει στην βουλή.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Θεωρητικώς μπορεί να συμβεί. Παρά την παραίτηση των βουλευτών της ΧΑ, η κατοχική κυβέρνηση να μην διεξάγει εκλογές. Αφού έχουν καταλύσει τα πάντα, γιατί να μην καταλύσουν και τον εκλογικό νόμο;

      Αλλά το άρθρο γράφτηκε με τα μέχρι στιγμής εκλογικά και νομικά δεδομένα.

      Αν αλλάξουν τα δεδομένα, τότε θα αλλάξουμε τακτική. Η στρατηγική όμως παραμένει η ίδια: πρόκληση πολιτικής αστάθειας.

      Ιφικράτης

      Delete
  2. Το εν λόγω άρθρο είναι άκυρο διότι
    1) Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν οι κρατούντες να προκληθεί αστάθεια από συνεχόμενες παραιτήσεις, αφού μπορούν να περάσουν νομοσχέδιο το οποίο να προβλέπει ότι σε περίπτωση καταχρηστικών παραιτήσεων βουλευτών δεν θα γίνονται επαναληπτικές εκλογές. Το έχει ήδη προτείνει ο συνταγματολόγος Αλιβιζάτος.
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231267160
    2) Η Ν.Δ. είναι ήδη πίσω από τον Σύριζα και πέφτει. Ο Σύριζα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Η αστάθεια έρχεται μόνη της επειδή ο Σύριζα είναι φύσει ακατάλληλος να αντιμετωπίσει την χρεωκοπία και επειδή θα αποτελέσει καταλύτη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, χειροτερεύοντάς το ραγδαία.

    Το μεγάλο ερώτημα για εμάς τους Έλληνες είναι το ΓΙΑΤΙ αυτοκτόνησε η Ν.Δ. Ασχέτως με το αν η Δικαιοσύνη είναι στημένη ή όχι (πράγμα που θα φανεί) η Ν.Δ. θα είχε ούτως ή άλλως απώλειες. Ο κόσμος ακούει πως η δίωξη ήταν πολιτική και βλέπει τις κατηγορίες τουλάχιστον καχύποπτα. Αν η Ν.Δ. πετύχει την ενοχοποίηση των στελεχών της Χ.Α. μέσω τέτοιων διαδικασιών, έχει απώλειες επειδή εκθέτει ολόκληρο το κοινοβουλευτικό οικοδόμημα και άρα τον εαυτό της. Αν η Ν.Δ αποτύχει να ενοχοποιήσει τα στελέχη της Χ.Α, τότε έχει απώλειες μέσω της ηρωοποίησής των τελευταίων. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων προς την Χ.Α, κυρίως νεοδημοκρατών.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ήλπιζε να κάνει η Ν.Δ, να αποκεφαλίσει δηλαδή την Χ.Α. με επίδειξη ισχύος και μετά να την κανιβαλίσει, αποδεικνύεται μάλλον κακό σχέδιο. Ο κόσμος που έφυγε από την Ν.Δ. για το ΛΑΟΣ και μετά τελείωσε το ΛΑΟΣ για να πάει στην Χ.Α, είναι ένα πολύ συγκεκριμένο 6% το οποίο η Ν.Δ. έπαψε να καλύπτει εδώ και μια 10ετεία. Οι υπόλοιποι αναζητούν την επόμενη ημέρα της χρωκοπίας έξω από κάθε μνημονιακή αντίληψη. Οι εποχές έχουν αλλάξει και ο νόμος θέλει τα άκρα να κανιβαλίζουν το κέντρο. Η Ν.Δ. δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί τον θάνατο της Μεταπολίτευσης και οι δημοσιουπαλληλικές παραγγελίες του Δένδια προς τον Βουρλιώτη ή το ανευθυνοϋπεύθυνο κατηγορητήριο βρωμάνε και γραφειοκρατία. Όσο δεν εμφανίζονται πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Χ.Α, την ίδια ώρα που ο Σαμαράς (ξανα)θριαμβολογεί στα φωταγωγημένα σαλόνια του Σιωνισμού. Η Ν.Δ. θυμίζει όλο και περισσότερο τον Τιτανικό.

    Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ. Η Ν.Δ. φαίνεται να σύρθηκε στο να εκβιάσει τις εξελίξεις από μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα αριστερής αγανάκτησης. Η ηθική της ελλαδικής κοινωνίας είναι ένα κλιματιστικό και το τηλεχειριστήριο βρίσκεται ακόμα στα χέρια της αριστεράς, η οποία έχει ήδη κανιβαλιστεί από τα δικά της άκρα. Η άλλη εκδοχή έχει να κάνει με τον εξωτερικό παράγοντα και τους φίλους μας τους Εβραίους. Το αποκαλούμενο 'αντιρατσιστικό' νομοσχέδιο που νεκρανασταίνεται για 3η φορά, μάλλον προέρχεται από κάπου εκεί.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το άρθρο είναι ορθότατο. Αν οι "κρατούντες" περάσουν νομοσχέδιο να αγνοεί το Σύνταγμα, τότε θα λειτουργούν πραξικοπηματικά. Αλλά και τώρα που κυβερνούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και αγνοούν το κυνοβούλιο, έχεις την εντύπωση της νομιμότητας;
      Μάλλον δείχνεις την αγωνία σου για το κόμμα που στηρίζεις δηλαδή ΝΔ! Άκου :"ΓΙΑΤΙ αυτοκτόνησε η Ν.Δ."!!! Μα τρώνε με χρυσά κουτάλια μαζί με το απόκομμα του πασόκ και θα προτιμήσουν να φέρουν μακελειό στην χώρα, παρά να αφήσουν τις καρέκλες τους.

      Delete
    2. 6:30:
      "Αν οι "κρατούντες" περάσουν νομοσχέδιο να αγνοεί το Σύνταγμα, τότε θα λειτουργούν πραξικοπηματικά."

      Μα ήδη λειτουργούν πραξικοπηματικά. Κυβερνούν πραξικοπηματικά από τότε που απέκλεισαν τον νόμιμο αναπληρωτή της Χ.Α από το προεδρείο της Βουλής. Το πραγματικό πραξικόπημα εμφανίστηκε σε θεωρητική μορφή ταυτοχρόνως με την επινόηση του όρου 'Συνταγματικό τόξο'. Αυτό σημαίνει πως, επί των αποτελεσμάτων που έχουν βγει από νόμιμες Βουλευτικές εκλογές, μια πολιτική παράταξη (και άρα ένα μέρος του εκλογικού σώματος) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυθαίρετα από την ίση συμμετοχή στην πολιτική διαδικασία (δηλαδή την Ισοπολιτεία), μέσω σκοπίμων ενεργειών άλλης ή άλλων παρατάξεων. Πρόκειται για τον ορισμό του πραξικοπήματος. Η μόνη δικλείδα δημοκρατικότητας που έχει απομείνει, είναι αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν 'ανεξάρτητη Δικαιοσύνη'. Η επίφαση αυτή έχει κύρος και ισχύ, αφού μέχρι τώρα η ατιμωρησία ίσχυε το ίδιο προς το σύνολο της πολιτικής σκηνής. Όμως τώρα, οι του 'τόξου' την εκθέτουν τελείως ξαφνικά και η έκθεσή της αυτή χρεώνεται στην Ν.Δ. Γιατί τώρα, η Δημοκρατία 'μας' κινδυνεύει να χάσει και την Ισονομία εκτός της Ισοπολιτείας! Τώρα προς κάποιους ισχύει ατιμωρησία, ενώ προς κάποιους άλλους, καταναγκαστική τιμωρία!

      Επειδή λοιπόν ως Έλληνες της Πατρώας οφείλουμε να στεκόμαστε έξω από τον βόθρο της πολιτικής σκηνής και να παραρατηρούμε με καθαρό βλέμμα, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τους λόγους της απίθανης πολιτικής αυτοχειρίας της Ν.Δ. Συνέβει επειδή είναι παντελώς άχρηστοι ως πολιτικοί; Πιθανότατα. Επειδή πίστεψαν τις κατηγορίες της παρανοϊκής αριστεράς ότι το θέμα Χρυσή Αυγή αφορά την 'πολιτική βούληση της κυβέρνησης'; Διόλου απίθανο, αν σκεφτούμε ότι δεξιοί και αριστεροί από τον Κουφοντίνα ως τον Φαήλο (βλ. το τελευταίο του άρθρο) κατανοούν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, αποδίδοντάς το στην οικονομική κρίση... Μήπως ήρθαν εντολές από το εξωτερικο, από κάποιους που δεν νοιάζονται αν η φυλάκιση της Χ.Α επιφέρει παράπλευρες απώλειες (αυτή της Ν.Δ) και ενδιαφέρονται περισσότερο να ανεβάσουν τον Σύριζα στην εξουσία; Σκεφτείτε πως άπαξ και πάρει ο Σύριζα νομοθετική εξουσία, οι επόμενες κυβερνήσεις θα είναι συνασπισμοί ανάμεσα σε μουσουλμανικά κόμματα και άλλους...

      Delete
    3. Ρωτάς γιατί, ανώνυμε September 30, 2013 at 6:34 PM; Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι ο λαός είναι ηλίθιος, πάσχει από εθνομηδενισμό, και δεν θα αντισταθεί βιαίως. Απλούστατα.

      Delete
  3. Τώρα που θα βάλουν τον μπουχέσα στην νδ θα ξανά αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί να βάλουν και τίποτα από το μιτσοτακέϊκο να μας αποτινάξει λίγο.
    Θα δείξει...

    ReplyDelete
  4. http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26999:ento--q----q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ReplyDelete
  5. Δείτε τους διαλόγους/ενοχοποιητικά στοιχεία για Φύσσα που έχουν διαρρεύσει ως τώρα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
    1) Ο Λαγός αγνοεί το σκηνικό του φόνου, καλεί έξαλλος Πατέλη για ενημέρωση: "Γιώργο πες μου αλήθειες μη σας γ...σω τώρα γιατί έχω αρχίσει και τρελαίνομαι. Λοιπόν, εδώ υπάρχει δικογραφία και υπάρχουν μαρτυρίες των διάδων (ΔΙΑΣ) που λένε ότι εσείς κυνηγάγατε τρία άτομα. Λοιπόν, εσύ μου λες για 15 άτομα. Πες μου γ... την Παναγία μου τι είναι αλήθεια γιατί θα τρελαθώ έτσι; Πρόσεξε."

    2) Ο Πατέλης ομολογεί την αθωώτητά του μιλώντας για Ρουπακιά: "Ούτε δολοφόνος είμαι, ούτε βιαστής, ούτε κακοποιός, ούτε τίποτα ρε μ...κα. Εκεί μου την έχει δώσει ρε φίλε, εκεί μου την έχει δώσει γ...μω την π...να μου. Εντάξει, αντράκια είμαστε, θα παίξουμε τίποτα μπουνιές κάποια στιγμή, τίποτε κλωτσιές, ας πάει στο διάολο αυτό. Τι πήγε και έκανε ο μ...ας, κατέστρεψε τα πάντα. Τα γ...σε όλα."

    3) Ο Πατέλης ομολογεί την αθωώτητα χρυσαυγίτη όταν αυτός φοβάται πως "θα τον διώξουν" (πιθανώς από το σπίτι ή την εργασία του): "-Ρε μ... κοίτα τι μου κάνανε ρε φίλε, παίρνω τον Λαγό και δεν μου το σηκώνει. Θα με πετάξουν έξω... θα με διώξουνε. Δεν μπορώ μ... είμαι πολύ δυστυχισμένος. -Ρε Γ. και γω το ίδιο θα πάθω. Θα πάω μέσα και έχω ένα παιδί έξω. Εσύ δεν πας μέσα, δεν έχεις κάνει κάτι. Για αυτό σου λέω, μην σπας."

    4) Ο Πατέλης συνομιλεί με στέλεχος, σίγουρος για την έκβαση της υπόθεσης: "Ναι θα φάτε π... όμως μετά φίλε θα πληρώνουν μία ζωή, άσε να πάνε όλα καλά Δευτέρα, Τρίτη."

    5) Ο Μιχαλολιάκος αποκαλεί "σαπίλα" και "ψέμα" την όλη υπόθεση, τον απασχολούν οι δημοσκοπίσεις: "Λέει ο αρχηγός, καθόμουνα εδώ και μου λέει Χριστάρα περιμένεις τις μολοτοφιές και γέλαγε και τον λέω και μου λέει μισό τοις εκατό έχουμε πέσει μη μασάτε λέει και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η σαπίλα και το ψέμα και το μισό τοις εκατό. Ξέρεις γιατί πέσαμε, γιατί φοβούνται τώρα ο κόσμος να μιλήσει στο τηλέφωνο, ξέρεις, να πει ψηφίζω Χρυσή Αυγή."

    6) Μέλη της Χ.Α υποστηρίζουν ότι η υπόθεση θα γυρίσει στην κυβέρνηση μπούμεραγκ: "-Θα γυρίζει μπούμεραγκ. -Ε, θα έρθει φίλε, εγώ ειλικρινά πιστεύω στο Θεό πραγματικά και πιστεύω ότι θα έρθει μια ώρα που θα μας τα ξεπληρώσει όλα αυτά"

    7) Ο ταμίας της Χ.Α Νικαίας συνομιλεί με χρυσαυγίτη και μιλάει για στον Ρουπακιά: "Τώρα ότι βγήκε ένας τρελλός και έπινε καφέ στα γραφεία μας και την είδε Κολοκοτρώνης και έσφαξε ένα παιδάκι, αυτό είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι ούτε δικό σου ούτε δικό μου... αυτός ο άνθρωπος απ'ότι είπε είναι όλα ψέμματα, δεν ήταν ποτέ στο 5μελές, μια ζωή εγώ ήμουν ο ταμίας και το ξέρεις αυτό, ερχόταν και έπινε ένα καφέ, το είπε και μόνος του ο άνθρωπος."

    ReplyDelete
  6. ΕιδωλολάτρηςOctober 1, 2013 at 10:37 AM

    λοιπον, οι τύποι ειναι απίστευτοι. Ακούστε αυτό....
    Η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου ενός κράτους, υπογράφει το καταστατικό πολιτικού κόμματος.

    (η γκάφα)
    Το ίδιο κόμμα κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, με βάση διαφορετικό καταστατικό από το δικό του!

    (και το τερμάτισμα)
    Η ίδια εισαγγελέας υπογράφει ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

    απορώ πως και δεν έχει πέσει ακόμα ο άρειος πάγος να μας πλακώσει και να μας θάψει

    ReplyDelete