Monday, September 30, 2013

Σου απενεργοποιούν το ΑΦΜ οι γερμανοτσολιάδες; Κανένα πρόβλημα. Δημιούργησε δικό σου ΑΦΜ


Διάβασα την εξής είδηση από το διαδίκτυο:
«Το υπουργείο Οικονομικών θα απενεργοποιεί άμεσα το ΑΦΜ σε όσους δεν ρυθμίζουν τα χρέη τους προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. 
Με ακαριαίο θάνατο ουσιαστικά θα τιμωρούνται πλέον όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες μη ρυθμισμένες οφειλές, καθώς με τη διαγραφή του ΑΦΜ θα μπλοκάρονται όλες οι συναλλαγές και κάθε οικονομική δραστηριότητα. Πολύ απλά αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν οφειλές προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και δεν έχουν κάνει ρύθμιση τότε θα χάνουν και τη δυνατότητα να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα.
Το μέτρο αυτό χαρακτηρίζεται ως ακαριαίος θάνατος για τις επιχειρήσεις γιατί: 
- δεν θα μπορούν να συναλλάσονται με άλλες επιχειρήσεις ή ιδιώτες ή με χώρες της Ε.Ε 
- δεν θα μπορούν να παίρνουν δάνεια από τις τράπεζες
- δεν θα πληρώνονται από το Δημόσιο 
- δεν θα μπορούν να παίρνουν επιστροφή φόρου 
- δεν θα μπορούν να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις 
- δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς 
- και τέλος δεν θα μπορούν να μεταβιβάζουν ακίνητα».

Η ξένη κατοχή συνεχίζεται διότι αρκετοί Έλληνες έχουν εγκλωβιστεί ψυχολογικώς και διανοητικώς στην κατοχική νομιμότητα. Νομίζουν ότι δεν υπάρχει οικονομική ζωή έξω από το νομοθετικό πλαίσιο του γερμανοτσολιά Στουρνάρα.  
Έλληνα, αντί να κλαυθμηρίζεις, μάθε να πολεμάς τον κατακτητή. Βγές στην έντιμη και ηρωική παρανομία. Όπως έπραξαν οι Πρόγονοί μας επί 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς, και επί ναζιστικής κατοχής.
Η ανυπακοή στους κατοχικούς νόμους είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου.
Εκπλήρωσε την ιστορική σου αποστολή. Ως Ήρωας. Όχι ως πρόβατο.
Μάθε να εξαπατάς τους κατακτητές και τους δωσίλογους που σε γενοκτονούν.
Σού αφαίρεσε το ΑΦΜ ο γερμανοτσολιάς Στουρνάρας; Πού είναι το πρόβλημα; Δημιούργησε δικό σου ΑΦΜ. Μην εισπράττεις και μην καταβάλεις ΦΠΑ.
Και ανακοίνωσέ το δημοσίως, μαζί με χιλιάδες άλλους επιτηδευματίες που ευρίσκονται στην ίδια θέση με σένα. Και ζήτα κάλυψη από πολιτικά κόμματα, συνδικαλιστικούς, και επιστημονικούς φορείς.  
Ανάρτησε στην ιστοσελίδα σου το εξής: «Είμαι ο τάδε επιχειρηματίας και επειδή το κατοχικό καθεστώς μου απαγορεύει να κερδίσω τίμια το ψωμί μου, αφαιρώντας μου το ΑΦΜ, δημιουργώ το δικό μου ΑΦΜ στο νέο μητρώο επιχειρήσεων που αποτελείται από πατριώτες, ελεύθερους, και έντιμους Έλληνες. Αρνούμαι να υποταχθώ στην κατοχική νομιμότητα».

Οι Έλληνες πρέπει να θεωρήσουν την σημερινή κατάσταση ως ευκαιρία για να αποδείξουν την ευστροφία τους.
Είμαστε απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέως. Αυτό μας έλειπε τώρα, να σταματούμε την οικονομική μας δραστηριότητα, επειδή τα ανθρωπόμορφα κτήνη του μνημονίου μας αφαιρούν το ΑΦΜ.
Δεν σου επιτρέπουν την θεώρηση βιβλίων και στοιχείων; Κανένα πρόβλημα. Θεώρησέ τα μόνος σου, και ανακοίνωσέ το δημοσίως. Βάλε μία δική σου σφραγίδα και ενημέρωσε τους συμπολίτες του να πράξουν το ίδιο. Μην δίνεις την εντύπωση ότι φοβάσαι τους κατακτητές. Πολέμα τους με μίσος.
Όταν ο κάθε λαθροέποικος στην Πατρίδα μας κερδίζει τεράστια ποσά από το παρεμπόριο, χωρίς χαρτιά, χωρίς ΑΦΜ, αποτελεί όνειδος για τους Έλληνες επιτηδευματίες να μην διαθέτουν ευελιξία.
Η κατοχική νομιμότητα δεν είναι απλώς μία άσκηση στην έντιμη, πατριωτική, και ηρωική παρανομία. Είναι πάνω απ' όλα μία κοινωνικο-δαρβινική δοκιμασία. Μία εξελεκτική διαδικασία για τον Λαό μας. Μπορούμε να επιβιώσουμε ως Έθνος υπό ξένη κατοχή πολεμώντας τον εχθρό; Ναι, σίγουρα. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε Ιερό Χρέος προς τους Απογόνους μας, και όχι προς τον γερμανοτσολιά Στουρνάρα.
Έχουμε Ιερό Καθήκον να επαναστατήσουμε δημιουργώντας τις δικές μας κρατικές υποδομές, εχθρικές προς το κατοχικό καθεστώς.
Σε κάθε πόλη, σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, πρέπει να δημιουργηθούν άμεσα Ελεύθερες και Ανεξάρτητες οικονομικές Αρχές, που να εκδίδουν ΑΦΜ σε όσους συμπολίτες μας είναι κοινωνικώς αποκλεισμένοι από την αγορά, και από τους κατοχικούς νόμους.
Η μαζική αντίσταση και δράση στην κατοχή θα αλλάξει την κατάσταση. Αλλά μην περιμένεις από τον διπλανό σου να κάνει την αρχή. Ξεκίνα εσύ και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. 
Σταμάτα να πληρώνεις για την γενοκτονία σου. Σταμάτα να κάνεις φορολογικές δηλώσεις. Σταμάτα να πληρώνεις τους γερμανοτσολιάδες. 
Δεν χρειάζεσαι την σφραγίδα τους για να βιοποριστείς. Χρειάζεσαι μαζική πολιτική δράση και οργάνωση για να απελευθερωθείς από την κατοχική ληστοσυμμορία.

Ιφικράτης Αμυράς 

No comments:

Post a Comment