Sunday, September 8, 2013

Στρατηγικοί στόχοι του κόμματος ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.


Διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του 4ου Ράιχ.  
Συγκρότηση της Ελλάδος σε πανίσχυρο έθνος-κράτος, εκτός ευρωατλαντικών και ευρασιατικών μηχανισμών, μη-αφομοιούμενο ούτε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ούτε στην ευρασία. Με επεκτατικές βλέψεις.
Απελευθέρωση της Ελλάδος από την οικονομική και ιμπεριαλιστική κατοχή. Οι ευρωπαίοι βάρβαροι είναι εχθροί μας.    
Μαζική απέλαση λαθροεποίκων.
Οριζόντια και κάθετη διαφοροποίηση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς και πολιτισμούς. Η οριζόντια διαφοροποίηση εξασφαλίζει την βιολογική και πολιτισμική μας ταυτότητα. Η κάθετη διαφοροποίηση εξασφαλίζει την υπεροχή μας έναντι των άλλων, και την νίκη στον αγώνα για επιβίωση έναντι των άλλων.  
Καθημερινός αγών για την Ελληνική βιολογική και πολιτισμική συνέχεια της Ομογένειας. Οργάνωση Ελληνικών σχολείων από Έλληνες στο θρήσκευμα που θα ενσταλάζουν εθνοφυλετική συνείδηση στους Έλληνες ομογενείς.  
Δημογραφική ενίσχυση του Ελληνικού πληθυσμού, στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Απαγόρευση της φυλετικής επιμειξίας των Ελλήνων.  
Επισημοποίηση της Ελληνικής Θρησκείας ως επικρατούσης θρησκείας στον Ελληνισμό.
Απελευθέρωση λαών και εθνών ανά τον κόσμο από τον μονοθεϊσμό και επαναφορά στις παραδοσιακές εθνικές θρησκείες. Δημιουργία γεωπολιτισμικών και γεωθρησκευτικών ζωνών ασφαλείας εκτός των συνόρων μας για την στρατηγική άμυνα του Ελληνισμού.
Απελευθέρωση της Ιωνίας και των υποδούλων Ελλήνων σε Κύπρο, και  Βόρειο Ήπειρο.
Δημιουργία πολιτισμικών, οικονομικών, εθνικών, πολιτικών, και στρατηγικών δεσμών με την Μεγάλη Ελλάδα και την Σικελία, με σκοπό την επανασύνδεσή της με την Ελλάδα, στο απώτερο μέλλον.
Αναχαίτιση του παντουρανικού κινήματος. Εμπλοκή της Ελλάδος στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία, περιοχή-κλειδί για την εξ Ανατολών ασφάλεια του Ελληνισμού. 
Εμπλοκή στους εμφυλίους πολέμους της Μέσης Ανατολής για να αποκτηθεί εκπαίδευση, πείρα, διασυνδέσεις, και να δοκιμαστούν τακτικές και εξοπλισμός.
Εκβιομηχάνιση της χώρας με στόχο την κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Δημιουργία ωργανωμένης βιομηχανίας μηχανουργικών κατεργασιών.
Δημιουργία Ηρώων-προτύπων μέσα από το Μυθιστόρημα για να δημιουργηθεί η ηρωική μήτρα, το καλούπι απ’ όπου οι μελλοντικές γενεές θα αντλήσουν εικόνες, ιδέες, και πρότυπα για την ηγεμονική πολιτική του Ελληνισμού.  
Συγγραφή της μελλοντικής ιστορίας των Ελλήνων για να προκαθορίσουμε τις εξελίξεις.
Αυτή την στιγμή έχουμε τέσσερα μεγάλα πολεμικά μέτωπα ανοικτά. Ένα εσωτερικό μέτωπο, κατά του βυζαντινορωμέικου ιουδαιοχριστιανικού ψευδοκράτους. Ένα μέτωπο κατά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να μην αφομοιωθεί το Ιερό Έθνος μας στους ευρωπαίους βαρβάρους. Ένα τρίτο μέτωπο, κατά του δυτικού νεοφιλελεύθερου ιμπεριαλισμού. Τέλος ένα μέτωπο κατά του ισλαμικού ιμπεριαλισμού και της δημιουργίας χαλιφάτου.
Ο πόλεμος για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. σε καθημερινή βάση είναι δημογραφικός, πολιτισμικός, θρησκευτικός, οικονομικός, ψυχολογικός, ιδεολογικός, στρατιωτικός, επικοινωνιακός, διπλωματικός, τεχνολογικός, πολιτικός. Δεν υπάρχει ανάπαυλα, ούτε η υφίσταται η έννοια της ειρήνης. Έχουμε μόνιμο πόλεμο.
Σε τακτικό επίπεδο:
Πρέπει πάση θυσία να επεκταθεί ο πόλεμος ταυτοτήτων 4ης γενεάς στην Μέση Ανατολή, με σκοπό να εμπλακούν πολυθεϊστές, χριστιανοί, σουνίτες, σιίτες, ιουδαίοι, άθεοι, από όλο τον κόσμο. Να γίνουν απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί ταχέως στην Τουρκία και το Κατάρ. Η ενδοϊσλαμική σύρραξη είναι απαραίτητο στοιχείο στρατηγικής ασφαλείας του Ελληνισμού.
Να ωθήσουμε με κάθε τρόπο τους Κούρδους να επανεκκινήσουν τον ανταρτοπόλεμο μέσα στην Τουρκία και να αποσχιστούν το ταχύτερο δυνατόν από την Τουρκία. Να εγείρουμε κάθε παράγοντα που βοηθά στον διαμελισμό της νεο-οθωμανικής Τουρκίας. Να προετοιμάσουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να ξεκινήσει αντίστοιχος εμφύλιος πόλεμος στην Σαουδική Αραβία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός σιιτών.
Ο πόλεμος θα μεταφερθεί πρώτα στα Βαλκάνια και ύστερα στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ένας συνδυασμός αντικαπιταλιστικών, ισλαμικών, εθνοφυλετικών, και εθνοθρησκευτικών ταραχών θα γκρεμίσει το έκτρωμα της Ε.Ε.
Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από την πολεμική σύρραξη Κοσόβου και Σκοπίων. Ο διαμελισμός του 4ου Ράιχ θα ξεκινήσει από την πολιτική και οικονομική του διάσταση, μέχρι να φτάσει στον εδαφικό του διαμελισμό. Πρώτα πρέπει να αποσχιστούν οι επαρχίες του στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, όπως η Φιλανδία, και η Τσεχία.
Να συμμετάσχουμε στην αλλαγή των υφισταμένων και στην χάραξη νέων συνόρων στην Ευρώπη, Αφρική, και Μέση Ανατολή. Να αποτρέψουμε το νέο σχέδιο Ανάν που ετοιμάζουν οι αμερικανοί και ευρωπαίοι βάρβαροι για την Κύπρο, και να αρχίσουμε την κατάρτιση λεπτομερών σχεδίων για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον τουρκικό ζυγό με τεχνικές πολέμου 4ης γενεάς.
Να συμμετάσχουμε στην σύσταση διεθνών θεσμών, αντίρροπων προς τον δυτικό ιμπεριαλισμό -- δημιουργία εναλλακτικού παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, σύσταση ενός νέου διεθνούς οργανισμού αντιπάλου του ΟΗΕ, σύσταση εναλλακτικού διεθνούς νομισματικού ταμείου, σύσταση αντίρροπης στρατιωτικής συμμαχίας με σκοπό την αναχαίτιση του ΝΑΤΟ.
Να μεταφερθεί ο παγκόσμιος ανταρτοπόλεμος στο έδαφος των ΗΠΑ, με την βοήθεια φυλετικών ταραχών. Στον πόλεμο σύντομα θα εμπλακεί το Ιράκ, ο Λίβανος, η Ιορδανία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Λιβύη, η Τυνησία, η Αλγερία, το Πακιστάν, η Ρωσσία, η Ινδία, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία.
Όσο περισσότερες θρησκείες, φυλές, λαοί, πολιτισμοί, έθνη, κράτη, εδάφη, οργανώσεις, κινήματα, εμπλακούν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο διαρκείας, τόσο πιό γρήγορα θα απεγκλωβιστεί η Ελλάδα από το 4ο Ράιχ και τους βαρβάρους κατακτητές της, δυτικούς και ανατολικούς, λευκούς και μαύρους, ευρωπαίους και ασιάτες.
Ο βασικός στρατηγικός μας στόχος είναι να προετοιμαστούμε, να συμμετάσχουμε, και να νικήσουμε στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. 


8n Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

www.facebook.com/ieraks
www.ieraks.org

2 comments:

  1. Έχετε κάποια γραφεία ή κάτι;

    ReplyDelete
  2. μου το σβησες το σχόλιο ρε μπαγάσα αλλά εγώ σ'αγαπάω. Τρελό αγόρι!

    ReplyDelete