Sunday, September 8, 2013

Διαδικτυακός τηλεοπτικός σταθμός του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος


Ζητάμε δωρεές, χορηγίες, χρηματοδότες για τον τηλεοπτικό σταθμό της Εθνεγερσίας
Επειδή το αδιέξοδο της Ελλάδος είναι λιγώτερο οικονομικό, και περισσότερο ιδεολογικό, πολιτισμικό, εκπαιδευτικό, και ηθικό, η έξοδος από την κρίση απαιτεί την συσπείρωση πατριωτικών δυνάμεων έξω από το υπάρχον διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό καθεστώς. Η Ελληνική αναγέννηση μπορεί να προέλθει μόνον μέσα από εθνικές ιδέες και στρατηγικά οράματα.
Ο Λαός μας μέχρι τώρα δεν αντιστάθηκε στην ξένη κατοχή με τον προσήκοντα τρόπο διότι δεν έχει την κατάλληλη ενημέρωση. Παρά το ότι υπερισχύει ο πατριωτικός γραπτός λόγος στο διαδίκτυο, η εικόνα και ο ήχος υπερισχύουν σε επιρροή.
Ένας διαδικτυακός τηλεοπτικός σταθμός που θα σπάσει το μονοπώλιο μαζικής ενημερώσεως του κατοχικού καθεστώτος, θα αλλάξει άρδην την κοινωνική δυναμική. 
Θέλουμε να οικοδομήσουμε μία δεξαμενής σκέψεως και ένα διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό, τα οποία θα έχουν ως σκοπούς:
Την υποστήριξη και προβολή Ελληνικών προϊόντων και Ελληνικών επιχειρήσεων, καθότι πιστεύουμε στον οικονομικό πατριωτισμό.
Την διδασκαλία πατριδογνωσίας στον Ελληνικό Λαό, ώστε να μην αποκοπούμε από τις ρίζες μας μέσα σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Μαθήματα Εθνολογίας, Αρχαίων Ελληνικών, Φιλοσοφίας, Ιστορίας, θα διδάσκωνται από την δεξαμενή σκέψεως, και θα προβάλλωνται από τον διαδικτυακό σταθμό μας.
Την παραγωγή εκπομπών με σκοπό την εξοικείωση του Λαού μας σε θέματα πολιτειολογίας, στρατηγικών αναλύσεων, διπλωματίας, εθνικής ασφαλείας, ώστε να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά Ελλήνων που να κατανοούν την ανάγκη για στρατηγικό όραμα του Ελληνισμού. 
Την παραγωγή Ελληνικών πολιτιστικών προγραμμάτων ως ανάχωμα στην εισβολή οθωμανικών τηλεοπτικών σειρών. Και κυρίως την διανομή των πολιτιστικών μας εκπομπών στην Ελληνική Ομογένεια η οποία αυτή την στιγμή χωρίς βιβλία και δασκάλους από την Μητρόπολη, χάνει την επαφή με την Ελλάδα και κινδυνεύει να αφομοιωθεί πλήρως σε ξένους λαούς και πολιτισμούς. 
Την οργάνωση εκδηλώσεων και ομιλιών της δεξαμενής σκέψεως οι οποίες θα προβάλλωνται μέσω του σταθμού με σκοπό την ανάδειξη μίας νέας γενεάς πατριωτών διανοουμένων, χωρίς τους οποίους είναι αδύνατον η Ελλάς να αναλάβει διεθνή πρωταγωνιστικό ρόλο.
Την προβολή του Ελληνικού βιβλίου.
Την καθημερινή ενημέρωση του Λαού μας μέσα από ένα αντικατοχικό δελτίο ειδήσεων.
Την παραγωγή εκπομπών με σκοπό την ανάδειξη όσων πατριωτικών δυνάμεων αγωνίζονται για την εκβιομηχάνιση της χώρας μας.
Την μεταγλώττιση των εκπομπών στα αγγλικά για να αποκτήσει ο σταθμός μας παγκόσμια εμβέλεια.
Την ενοικίαση δορυφορικού διαύλου για να αναμεταδίδεται το πρόγραμμά μας σε πολλές χώρες του κόσμου.
Πάνω απ’ όλα ο σταθμός θέλουμε να καταστεί η αιχμή του επικοινωνιακού δόρατος των πατριωτικών και αντικατοχικών κοινωνικοπολιτικών δυνάμεων που αγωνίζονται για την σωτηρία του Ελληνικού Λαού.
.................................................................................................................
Εφ’ όσον ο σταθμός μας δεν έχει εμπορικό αλλά ΕθνικοΑπελευθερωτικό σκοπό, χρειαζόμαστε μία αρχική χρηματοδότηση. Για ένα έτος λειτουργίας ενός καθημερινού προγράμματος 4 ωρών το κόστος είναι 300 χιλιάδες ευρώ.
Το ποσόν είναι πολύ μικρό σε σχέση με το αντίκτυπο που θα δημιουργήσει στις καρδιές των Ελλήνων πατριωτών.
Υπάρχουν ευκατάστατοι Έλληνες που αντί να ψάχνουν από μόνοι τους να χρηματοδοτήσουν τέτοιες προσπάθειες, τους ψάχνουμε εμείς. Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν ότι με την αβελτηρία τους κόβουν το κλαδί του δέντρου πάνω στο οποίο κάθονται;
Αντί να αναμένουν παθητικώς την εφορία να τους κλείσει την επιχείρηση, τους καλούμε να γίνουν χορηγοί στην προσπάθειά μας.
Αν δεν συνδράμουν στον Εθνικό Αγώνα, θα είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδος.
Έχουμε κουραστεί να ακούμε, «γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος», «γιατί δεν βγαίνει ένας ηγέτης να ανατρέψει αυτή την κατάσταση». Τις μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές δεν τις φέρνει ο πελαργός. Απαιτούν καθημερινό αγώνα και θυσίες.
Εμείς ζητάμε ένα μικρό ποσό για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα των κατοχικών μμε που τα στηρίζουν οι κρατικοδίαιτοι δωσίλογοι.
Όποιος ευκατάστατος Έλλην ή φιλέλλην αρνηθεί να συνδράμει, θα είναι ένοχος πρώτα για την καταστροφή της δικής τους επιχειρήσεως απ’ αυτό το βάρβαρο και μισελληνικό καθεστώς, και ύστερα συνένοχος στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. 
Η αδράνεια και η σιωπή, είναι συνενοχή.
Εμείς θα δώσουμε το αίμα μας αν χρειαστεί για την Ελλάδα. Άλλοι, ας προσφέρουν οικονομικώς μέρος από το περίσσευμά τους.
........................................................................
Ζητάμε από όλους τους συμπολεμιστές να διαδώσουν αυτό το μήνυμα σε ευκατάστατους Έλληνες και φιλέλληνες στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την οικονομική συνδρομή τους στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Δεν ζητάμε χάρες. Ζητάμε την υποχρεωτική συνεισφορά που οφείλουν οι ευκατάστατοι Έλληνες στον Αγώνα για την απελευθέρωση και σωτηρία της Ελλάδος. 

11 comments:

  1. Ιφικράτη, καλό θα ήταν να σημειώσεις πόσα χρήματα χρειάζονται για κάθε έργο, και να δημιουργήσεις ένα μετρητή που δείχνει σε ποιο σημείο είμαστε χρηματοδοτικά.

    ReplyDelete
  2. ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ.

    ReplyDelete
  3. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
  4. Ευχαρίστως σας χρηματοδοτώ με την προϋπόθεση να προβάλετε τα ελληνο-ορθόδοξα χριστιανικά ήθη και να εκπέμπει ο σταθμός σας τη θεία λειτουργία μιαν ώρα ημερησίως.
    Daniel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοβαρολογείς;

      Delete
    2. Αν αυτό επιθυμείτε, υπάρχουν τα κύρια και τοπικά κανάλια της Ελλάδας.

      Delete
    3. Daniel θα βλέπεις big brother της μονής.
      Θα βλέπεις κατευθείαν τις αλαξοκωλιές σε απευθείας μετάδοση.
      Θα δεις πως ο προηγούμενος γίνεται ηγούμενος.

      Delete
    4. Γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να υπάρχουν ελληνορθόδοξα χριστιανικά ήθη και όχι ελληνοϊσλαμικά ή ελληνοβουδιστικά; Αφού ελληνοποιείτε μια ιουδαϊκή αίρεση γιατί όχι και άλλες;

      Delete
  5. ΕιδωλολάτρηςSeptember 11, 2013 at 4:28 AM

    Η ελληνορθοδοξία είναι προτιμότερη της ορθοδοξίας, με τον ίδιο τρόπο που ο καλοήθης όγκος είναι προτιμότερος του κακοήθη.

    Παρ'όλα αυτά, κανείς δεν θέλει έναν καρκινικό όγκο επάνω του.

    ReplyDelete
  6. ''Για τους θεούς δεν μπορώ να γνωρίζω τίποτα, ούτε οτι υπάρχουν ούτε οτι δεν υπάρχουν,ουτε τι λογής μορφή έχουν.Γιατί είναι πολλά τα όσα εμποδίζουν να γνωρίζουμε.
    Απο τη μία το άδηλο του ζητήματος και απο την άλλη η συντομία της ανθρώπινης ζωής''
    ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ
    Αυτοί που τον καταδίωξαν και μάλλον έκαψαν και τα βιβλία του δεν ήταν ουτε χριστιανοί ούτε ταλιμπάν, ούτε σταλινοχιτλερικοί.
    Το οτι ο Ελληνικός τρόπος προσέγγισης και λατρείας του όποιου Θείου είναι σαφώς ανώτερος στο μεγάλο φάσμα της ανθρώπινης αντιληψης και πολιτισμού (ο Βουδισμός είναι ΄΄άλλου παπά ευαγγέλιο''), απο τις μονολιθικές ψυχαναγκαστικές θρησκείες, είναι κρίμα να ακυρώνεται
    με τακτικές μια απ'τα ίδια και κουραδομαγκιές τύπου:γράφω συνθήματα στο εσωτερικό μιας άδειας εκκλησίας.Νομίζωντας οτι ο αποδέκτης(αμόρφωτο παπαδαριό, μπαρμπάδες και γιαγιάδες-ισως οι μάνες μας- θα καταλάβουν τι διάβασαν).
    Το σχόλιο είναι εκτός τόπου... συγνώμη.
    Με σεβασμό στον ιστότοπο και τον δημιουργό/διαχειριστή του.
    Φιλικά, ένας αγνωστικιστής

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςSeptember 12, 2013 at 8:24 AM

      Ο Πρωταγόρας ήταν Σοφιστής και οι Σοφιστές δεν θεολογούσαν, ενώ το ότι δεν διασώθηκαν τα έργα τους δεν οφείλεται στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, αλλά στις δημοκρατικές τους αντιλήψεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κυνηγήθηκαν όταν στην Αθήνα επικράτησαν οι ολιγαρχικοί, σε αντίθεση με άλλους όπως ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας που δεν ήταν δημοκρατικοί.

      Τα άλλα που γράφεις είναι άσχετα.

      Delete