Saturday, September 28, 2013

Η τακτική μας μετά τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Βλέποντας άνδρες των ΕΚΑΜ(!) να συλλαμβάνουν τα στελέχη της ΧΑ, εκφράζω τον αποτροπιασμό και το μίσος μου για την αστική κυνοβουλευτική δικτατορία. 

Την στιγμή που ο ταμίας του Πασοκ Θόδωρος Τσουκάτος, κυκλοφορεί ελεύθερος παρ' ό,τι ομολόγησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δωροδοκήθηκε από την Siemens και έδωσε τα χρήματα στο Πασοκ, η κυνοβουλευτική αλητεία του Δένδια στέλνει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για να συλλάβει πολιτικούς της αντιπάλους με βάση φήμες περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Και φυσικά με εντολές από το εξωτερικό από αμερικανικούς, ευρωπαϊκούς, και σιωνιστικούς κύκλους. 

Την στιγμή που τα μνημονιακά ανθρωπόμορφα κτήνη είναι υπεύθυνα για χιλιάδες θανάτους από έλλειψη φαρμάκων και έχουν ωθήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολιτών μας, η ληστοσυμμορία Σαμαρά έχει το θράσος να στέλνει τα ΕΚΑΜ σε πολιτικούς της αντιπάλους με βάση υπονοούμενα για ανθρωποκτονίες αλλοδαπών. 

Χιλιάδες Έλληνες έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς λαθροεποίκους. Γι' αυτό το έγκλημα είναι συνυπεύθυνα όλα τα κόμματα του ανθελληνικού "συνταγματικού" τόξου, ως ηθικοί αυτουργοί. Υποστήριζαν και υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση. 

Γι' αυτό το ανοσιούργημα η "Ελληνική" δικαιοσύνη δεν πρόκειται να συλλάβει ως ηθικό αυτουργό κανένα κυνοβουλευτικό αλήτη. 

Αλλά είπαμε, φταίει και η ηγεσία της ΧΑ με την αποκρουστική λαγνεία που έδειχνε προς τους ελληνόφωνους πραιτωριανούς. Ας πρόσεχε. Νόμιζε ότι έτσι θα αποκτήσει ασυλία. Νόμιζε ότι με το να αποκαλεί συνεχώς τρομοκράτες τους αναρχοαριστερούς και να ζητά επιμόνως την παρέμβαση της κατοχικής δικαιοσύνης, ότι θα γλυτώσει από τις διώξεις εις βάρος της.

Όμως η σημαντικότερη πολιτική εξέλιξη από το γεγονός της συλλήψεως των μελών της ΧΑ, είναι ότι και επισήμως οι επικείμενες κατοχικές εκλογές δεν έχουν κάποιο νόημα για τον μέσο Έλληνα πολίτη. 

Γι' αυτό καλούμε τους Έλληνες σε μποϋκοτάζ των κατοχικών εκλογών και ανακήρυξη Επαναστατικής Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως. 

Μέχρι τώρα πολλοί Έλληνες λόγω ελλείψεως πολιτικής παιδείας ταύτιζαν την αποχή από τις κατοχικές εκλογές, με την παθητική αποδοχή της καθεστηκυίας τάξεως. Δεν γνώριζαν ότι το μποϋκοτάζ των εκλογών, αν επεκταθεί και συμφωνηθεί από αρκετά αντικαθεστωτικά κόμματα, θα επιτείνει την κυβερνητική αστάθεια.

Αν επιπλέον, οι αντικαθεστωτικές οργανώσεις δηλώσουν δημοσίως ότι προχωρούν σε Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση, απονομιμοποιώντας το κατοχικό καθεστώς, τότε έχουμε πολιτικό σεισμό.    

Με σκληρή και επίμονη προπαγανδιστική και οργανωτική δουλειά, τα αντικαθεστωτικά κόμματα μπορούν να προκηρύξουν παράλληλες εκλογές, διοργανωμένες από τον Λαό, αφαιρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την πρωτοβουλία των εκλογικών κινήσεων από το χέρι της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. 

Φυσικά δεν περιμένουμε από την ηγεσία της ΧΑ να επιδείξει τέτοια πολιτική δεξιοτεχνία. Το πάθημα, δεν θα της γίνει μάθημα. Θεωρούμε σίγουρο ότι θα δηλώσει συμμετοχή στις επόμενες κατοχικές εκλογές, εγκλωβίζοντας για μία ακόμη φορά την λαϊκή συνείδηση στα πνευματικά δεσμά της αστικής κυνοβουλευτικής δικτατορίας. 

Αλλά εμάς, δεν μας απασχολεί το μέλλον της ΧΑ. Μας απασχολεί η απόκτηση πολιτικής πείρας από τον Ελληνικό Λαό. Μας απασχολεί η πολιτική του εκπαίδευση. Και επειδή πολλοί Έλληνες δεν μελετούν πολιτική ιστορία, δεν έχουν την δυνατότητα ούτε να προβλέπουν ούτε να παραδειγματίζονται από ανατρεπτικά κινήματα του εξωτερικού. 

Τώρα όμως, μετά το κυνοβουλευτικό ράπισμα του Δένδια προς την ηγεσία της ΧΑ, όσες αντικαθεστωτικές οργανώσεις σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις κατοχικές εκλογές θα βρεθούν σε εξαιρετικώς δύσκολη θέση να αιτιολογήσουν την στάση τους στους οπαδούς τους. 

Τί νόημα έχει η συμμετοχή στις κατοχικές εκλογές, όταν ένα κόμμα όπως η ΧΑ, δηλώνει ότι αποδέχεται το αστικό Σύνταγμα, αποδέχεται τις αστικοδημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες, εμπιστεύεται την αστική δικαιοσύνη, καταδικάζει την επαναστατική βία, διεξάγει νόμιμο πολιτικό αγώνα, και παρ' όλα αυτά το θέτουν εκτός νόμου. 

Να θέσουμε εκτός νόμου την ληστοσυμμορία Σαμαρά:

Με μαζική αποχή από τις επικείμενες κατοχικές εκλογές. Με ανακήρυξη Επαναστατικής Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως. Με διοργάνωση παραλλήλων εκλογών από τον Λαό και τα αντικαθεστωτικά κινήματα.


Ιφικράτης Αμυράς


22 comments:

  1. Κύριε Αμυρά, είσαι πανάξιος Έλλην με στρατηγικές γνώσεις. Δεν πρέπει να σε χάσουμε. Εάν η κατάσταση μας χειροτερεύει, θα πρέπει να λειτουργήσουμε συγκεκαλυμμένα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστος.
      Εγω σαν κατερινιωτης μπορω να εγγυηθω την ασφαλεια του Ιφικρατη ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ στο Ιερο μας βουνο.
      Οποτε θεωρηθει σκοπιμο,Ιφικρατη ξερεις που να με βρεις.

      Delete
  2. Η αποχή θα αυξήσει τεχνικά τα ποσοστά εκείνου του κόμματος του οποίου οι ψηφοφόροι του θα πάνε στρατευμένα στις κάλπες. Επομένως, ενδεχόμενη αποχή θα ευνοήσει κυρίως την νεα πασοκρατια, του οποίου ο σκληρός πυρήνας θα ψηφίσει στρατευμένα.
    Η αποχή δεν είναι πολιτική στάση. Είναι φυγομαχία. Είναι παράδοση άνευ όρων στις επιλογές στρατευμένων μειοψηφιών. Είναι παράδοση στο ΔΝΤ και στις ορέξεις των ντόπιων εκμεταλλευτών. ύποπτη η προτροπή προς μαζική αποχή ύποπτη...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και ποιο κόμμα θα ψηφίσετε, βλαξ; Ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα; Η κατάσταση της Χ.Α. είναι ενδεικτικό για αυτό.

      Delete
    2. Οταν δεν εχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε χαρακτηρισμούς; ε; και βεβαια χ.α θα το ρίξω δαγκωτό, θες να στο ζωγραφίσω;

      Delete
  3. Ιφικράτη πότε είναι η επόμενη ομιλία σου ;

    ReplyDelete
  4. Αν κάνουμε αποχή από τις εκλογές δεν νομίζω να στεναχωρηθούν και πολύ. Αν όμως πιάσει ο καθένας μας έναν σίγουρο ψηφοφόρο τους και δεν τον αφήσει να πάει να ψηφίσει τότε θα είναι οτι καλύτερο.

    ReplyDelete
  5. Και τι έγινε που ο Δένδιας έβαλε να συλλάβουν τα στελέχη της Χ.Α; Άντε και τους συνέλλαβαν. Πώς θα δέσουν τις κατηγορίες; Υπάρχει ακόμα το εμπόδιο της Δικαιοσύνης. Αν το προσπεράσουν και αυτό με κατηγορίες που δεν θα στέκουν (το αν στέκουν θα φανεί στην πορεία) τότε όντως ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μεταπολιτευτικό καθεστημένο είναι για πέταμα. Αλλά ακόμα και τότε το πλήθος των 500 χιλιάδων ψηφοφόρων της Χ.Α παραμένει μη-διαχειρίσιμο από αυτούς. Και πλέον θα είναι πολύ περισσότερο ριζοσπαστικοποιημένο.

    Αυτή είναι η περίπτωση να καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν εγκληματική οργάνωση. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση που οι κατηγορίες πέσουν, προβλέπεται πολιτική αυτοκτονία της Ν.Δ η οποία θα πάει να συνατήσει το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο της Βουλής. Στη δε Χ.Α θα γίνει ότι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετανάστευση των πασόκων. Σε καθε περίπτωση όμως η Ν.Δ θα έχει κόστος και σήμερα το κόστος αυτό μεταφράζεται σε καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί έκαναν μια τέτοια απεγνωσμένη κίνηση ενώ βρίσκονταν πρώτοι σε απόσταση αναπνοής από τους δεύτερους, παραμένει μυστήριο. Πολλοί το αποδίδουν σε έξωθεν εντολές και στην διαχρονική ανικανότητα που χαρακτηρίζει τους ελλαδίτες πολιτικούς.

    Το μόνο που έχει καταφέρει η κυβέρνηση Σαμαρά μέχρι στιγμής, είναι να αποδείξει πως τα πολιτικά τζάκια δεν δέχονται ανταγωνισμό σε ποσοστά εξουσίας από κάποιον άλλο, δίχως πρώτα να τον στείλουν φυλακή.

    Και κάτι άλλο: δεν υπάρχουν ακροαριστεροί επαναστάτες. Στην καλύτερη είναι ατομάκια όπως ο Φύσσας (για τον οποίο αναρτήθηκε μια καλή περιγραφή σε σχόλιο στον Μ.Κ) και στη χειρότερη είναι τελειωμένοι μισέλληνες και αμερικανάκια των νεανικών δωματίων της Γλυφάδας και του Ψυχικού.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ethnikismos.net/2013/09/29/%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CF%89%CF%83/
      θα πέσει το γέλιο της αρκούδας
      Ιφικράτη αμα σε βάλουν μέσα θα πρέπει να βάλουν και τον Σαμαρά. Φοράτε και οι δύο κουστούμι!

      Delete
  6. Ιφικρατακο, τουμπεκι, ο Φυρερ Φον ΣΑΜΑΡΑΧΤΕΝ θα σε κανει ΣΑΠΟΥΝΙ

    ReplyDelete
  7. Καλά τα λες,αλλά ο νεοέλληνας είναι ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ. Ένα κατώτερο υπάνθρωπο ον φοβισμένο που θα ψηφίζει μια ζωή στο ληστρικό καθεστώς το δημοκρατικό.
    Φτύνω στα μούτρα με χλέπα την δημοκρατία τους και χαιρετίζω κάθε γνήσιο αντιδημοκράτη εθνικιστή.
    Επί χρόνια έχω μεγάλες κόντρες με την Χρυσή Αυγή. Βλέποντας όμως πως τους τσουβάλιασαν χθες,πως κινήθηκε σύσσωμο όλο το ''''''''δημοκρατικό'''''''''' τόξο,αηδιασμένος από τις αήθεις επιθέσεις των πορνομίντια,θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    99

    ReplyDelete
  8. το μονο που καταφεραν με τις συλληψεις , ειναι να ανοιξουν το δρομο για τις δικες τους συλληψεις.

    και φυσικα , απο αντιδραση και μόνο και ας μην το συζητάνε δημοσια οι ελληνες, οταν θα ερθει η ωρα που δεν τους βλεπει κανεις μεσα στο παραβάν για την καλπη, χρυση αυγη θα ψηφίσουν.

    ReplyDelete
  9. Ακόμα και αν δεν πάμε να ψηφίσουμε εμείς και απέχουμε κατά εκατομμύρια, αυτοί που θα πάνε σίγουρα είναι οι λαθροέποικοι που τους έχουν εφοδιάσει ταυτότητες και τους έγραψαν στους εκλογικούς καταλόγους. Έχουν γράψει στα παλιά τους τα υποδήματα την απόφαση του Στε για την ψήφο των λαθροεποίκων. Πριν 2-3 εβδομάδες ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν "χαρτιά" σε 150.000 αλλοδαπούς!!!
    Αυτοί οι αριθμοί είναι εκείνοι που ανακοινώνουν, σκεφθείτε πόσους ΔΕΝ ανακοινώνουν και τους νομιμοποιούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Επιπλέον στους εκλογικούς καταλόγους υπάρχουν και πεθαμένοι πάνω από 15 - 20 χρόνια και οι οικείοι τους δεν μπορούν να τους διαγράψουν, γιατί παρόλο που κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ξεφυτρώνουν ξανά οι πεθαμένοι σε άλλα εκλογικά τμήματα, διαφορετικά από τις διευθύνσεις που ψήφιζαν ή έμεναν, και οι συγγενείς ξανατρέχουν να συμπληρώσουν τα χαρτιά από την αρχή.
    Δεν μας έχουν ανάγκη για να "νομιμοποιούν" την κυνοβουλευτική τους δικτατορία, έχουν τους λαθρομετανάστες και τους πεθαμένους!
    Με αυτά τα δεδομένα θα ήθελα να ρωτήσω σε τι θα οφελήσει η δική μας αποχή;

    ReplyDelete
  10. Ενώ γνωρίζω πολλά από προπαγάνδα και ψυχολογία, μερικές φορές μένω άναυδος από την δύναμη της συνήθειας. Αρκετοί αναγνώστες επειδή έχουν συνηθίσει να ερμηνεύουν την λέξη αποχή με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν διαβάζουν το υπόλοιπο κείμενο.

    Πέφτει το μάτι τους πάνω στην λέξη αποχή, και μετά κλειδώνει το συμπέρασμα στο μυαλό τους. Ασχέτως αν το κείμενό μου λέει το αντίθετο απ' αυτό που κατενόησαν.

    Αγαπητέ Ανώνυμε 2.35ΑΜ, πού είδες στο άρθρο ότι εγώ μιλάω για ΑΠΟΧΗ;

    Το ίδιο ισχύει και για άλλους σχολιαστές που επαναλαμβάνουν πάνω-κάτω το ίδιο επιχείρημα. Άλλος μιλά για φυγομαχία, άλλος λέει ότι δεν θα στεναχωρηθούν οι κρατούντες αν απέχουμε, κλπ, κλπ.

    Δεν διαβάζουν προσεκτικώς το τί γράφω.

    Μιλάω για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! Αλλά εκλογές διοργανωμένες από τον Λαό.

    Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουν στο μυαλό τις έννοιες κατοχικές εκλογές, και αντικαθεστωτικές εκλογές;

    Είναι τόσο δύσκολο να ψάξουν στο διαδίκτυο τις λέξεις election boycott, για να δούν πού αλλού εφαρμόστηκε, με τί στρατηγική, και τί αποτελέσματα;

    Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν την έννοια των ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ εκλογών;

    Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να γνωρίσουν τί ήταν η Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Μπορούν να βρούν πληροφορίες στο wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_Court_Oath

    Συνέβηκε το 1789 στην Γαλλία, όταν η τρίτη τάξη των επαναστατών αστών έδωσε τον περίφημο όρκο στο σφαιριστήριο, και αυτοανακηρύχθηκε από τάξη σε Εθνοσυνέλευση.

    Επιτέλους, ας ξεκολλήσουμε από τις κοινοτοπίες του τύπου "τί θα οφελήσει η δική μας αποχή".

    Παρόμοιες έννοιες είναι η δυαδική εξουσία, όπου έχουμε την ύπαρξη του κατοχικού κοινοβουλίου να λειτουργεί παραλλήλως με μία συντακτική εθνοσυνέλευση από αντικαθεστωτικούς. Και αυτό είχε εφαρμοστεί στην Γαλλική επανάσταση, όπου οι αστοί επαναστάτες έσπαγαν το νομοθετικό μονοπώλιο των βασιλοφρόνων λειτουργώντας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ κοινοβούλια.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  11. Σε παράλληλη ψηφοφορία δύσκολο να ερχόταν κόσμος. Αν όμως είχαμε κλήρο σε κάθε δήμο πολλοί θα ερχόντουσαν να δώσουν τα στοιχεία τους για να μπουν στην κλήρωση. Έναν βουλευτή σε καθε δήμο. Οι οποίοι θα ορισουν με διαβούλευση τους άξιους για να ξεκινήσει η εθνοσυνέλευση και τα λαϊκά δικαστήρια.

    ReplyDelete
  12. ???????????????????????????????????

    ReplyDelete
  13. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ReplyDelete
  14. Οτι και να κάνουμε προϋποθέτει πάρα πολύ κόσμο. Χωρίς κόσμο είναι σκέψεις και λόγια μόνο υποθετικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην το λες αυτό, αν κάνει κάποιος μια "προκλητική" δήλωση και τον βγάλουν όλα τα ΜΜΕδια και τον βρίζουν 24 ώρες το 24ωρο (άλλο που δεν θέλουν δλδ, αφού δημιουργεί σύννεφο καπνού για τα νέα μέτρα που πάνε να περάσουν) όπως την ΧΑ, να δεις πόσο κόσμο θα μαζέψει. Τζάμπα διαφήμιση δλδ.

      Delete
  15. ΟΡΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν χρειάζονται 3 μήνες προετοιμασίας για να συγκεντρωθούμε αρκετοί συμπολεμιστές, δεν ξεκινάμε με καλούς οιωνούς.

      Delete