Thursday, September 26, 2013

Για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα



Ο βασικός λόγος της συγγραφής του άρθρου, είναι για να καυτηριαστούν οι συνήθεις ανοησίες που ακούγονται μετά από τέτοια τραγικά γεγονότα, ήτοι την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα.

«Μας σπρώχνουν σε εμφύλιο ξένα κέντρα», είναι μία κοινοτοπία που ακούστηκε πολλάκις αυτές τις ημέρες.

Φαίνεται ότι αρκετοί Έλληνες δεν είναι εξοικειωμένοι με την πραγματικότητα των τελευταίων δεκαετιών, όπου οι εθνοφυλετικοί, εθνοθρησκευτικοί, και εθνοπολιτισμικοί πόλεμοι αποτελούν το σύνηθες και όχι την εξαίρεση.

Σε ό,τι αφορά το τραγικό γεγονός, ο θάνατος του Παύλου Φύσσα, μπορεί να έγινε όπως τον περιγράφουν τα κατοχικά μμε, μπορεί και όχι. Δεν έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση. Θα μπορούσε να ήταν μία ατομική αντιπαράθεση για ποδοσφαιρικούς λόγους. Όμως επειδή ο Παύλος Φύσσας θεωρήθηκε ότι ήταν αριστερός αντιφασίστας, και ο κατηγορούμενος δεξιός φασίστας, αμέσως σχηματίστηκαν αντίπαλα στρατόπεδα.

Εδώ όμως υπάρχει μία παράμετρος που έχει διαφύγει αρκετών αναλυτών. Ο Φύσσας συμμετείχε σε τελετές της Ελληνικής Θρησκείας. Θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως δολοφονία ενός χριστιανού εις βάρος ενός Έλληνος στο θρήσκευμα.

Ο Σαμουήλ Χάντιγκτον έγινε γνωστός στην Ελλάδα για το βιβλίο του Η σύγκρουση των πολιτισμών, πολλοί όμως δεν ξέρουν το επίσης καλό βιβλίο του, Who Are We? The Challenges to America's National Identity, όπου εκεί αναλύει ζητήματα πολιτικών συγκρούσεων βάσει συλλογικών ταυτοτήτων μέσα στην Αμερικανική κοινωνία.

Δεν έχει νόημα να αρνούμαστε τα δεδομένα της πολιτικής πραγματικότητος. Είναι υπαρκτή η σύγκρουση οπαδών Παναθηναϊκού  και Ολυμπιακού, η σύγκρουση Ελλήνων στο θρήσκευμα και χριστιανών, η σύγκρουση φασιστών και αναρχοαριστερών, η σύγκρουση μνημονιακών και αντιμνημονιακών, η σύγκρουση Ελλήνων και λαθροεποίκων. Το πότε και αν θα λάβει αιματηρή μορφή μία σύγκρουση, και σε τί βαθμό,δεν προκαθορίζεται. Όμως προβλέπεται.

Είναι τραγελαφικό να κλαυθμηρίζουν κάποιοι περί εμφυλίου. Αυτή την στιγμή ένα τμήμα του Ελληνικού Λαού ψηφίζει και ταυτίζεται με την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτό το τμήμα προδίδει το Έθνος και την Πατρίδα, και είναι εχθρός μας.

Η σύγκρουση με αυτό το στρώμα του Λαού πρέπει να είναι μετωπική και ολοκληρωτική. Είναι παντελώς αδιάφορο η ηλικία ή η κομματική ταυτότητα όσων υποστηρίζουν την Τρόικα. Είναι προδότες και πρέπει εξολοθρευτούν χωρίς έλεος. Αλλιώς θα χαθεί ολόκληρο το Έθνος.

Επ’ αφορμή της ανθρωποκτονίας του Παύλου Φύσσα η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να ξεκαθαρίσει ως συλλογικότητα τί θέση θα πάρει σε δύσκολα ερωτήματα.

Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας φασίστας χριστιανός σκοτώνει έναν αριστερό Έλληνα στο θρήσκευμα.

Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας αριστερός χριστιανός σκοτώσει έναν φασίστα, πιστό της Ελληνικής Θρησκείας.

Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας αλλόφυλος Έλλην στο θρήσκευμα σκοτώσει έναν ελληνικής καταγωγής χριστιανό.

Αναφέρουμε τα συγκεκριμένα ζεύγη διότι μέχρι στιγμής στην ρηχή πολιτική ανάλυση της ελληνόφωνης δημοσιογραφίας, υπεισέρχεται μόνον ένα δίπολο: φασίστας-αριστερός. Ποτέ δίπολα που εμπεριέχουν περισσότερους του ενός διαχωριστικούς παράγοντες.

Για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. η Ελληνική Θρησκεία, και η Ελληνική Φυλή, είναι εξίσου σημαντικές πολιτικές αξίες, οπότε θα κληθούν οι οπαδοί μας να πάρουν δύσκολες αποφάσεις.

Η δική μου θέση προτάσσει την Ελληνική Θρησκεία, διότι μόνον η Πατρώα Θρησκεία υπερασπίζεται την Ελληνική Φυλή. Ο χριστιανισμός και τα άλλα ιουδαιογενή κοσμοπολίτικα δόγματα την καταστρέφουν. Η σωτηρία της Ελληνικής Φυλής θα προέλθει από την Ελληνική Θρησκεία. Η Ελληνική Φυλή σήμερα, υπόδουλη στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, χάνει συνεχώς την ζωτικότητά της.

Σε ό,τι αφορά την  Χ.Α. είναι προφανές ότι υποφέρει από ιδεολογικό αποπροσανατολισμό. Από την μία μεριά δημιουργεί παραστρατιωτικές ομάδες και από την άλλη μεριά δηλώνει υπέρ της δημοκρατίας, των εκλογών, της αστυνομίας, του συντάγματος. Με τί σκοπό; Προφανώς ελπίζουν ότι οι αστοί δεν θα τους θέσουν εκτός νόμου, επειδή η ΧΑ κάνει δηλώσεις υποταγής στην κατοχική νομιμότητα.

Το πολιτικό ολίσθημα της Χρυσής Αυγής είχε ξεκινήσει πολύ πιό νωρίς, όταν ήρθε στην επιφάνεια η δική μου υπόθεση. Μετά την γνωστοποίηση του προσωπικού μου βίντεο όπου μιλούσα για ένοπλο ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, δέχθηκα μία αήθη προσωπική επίθεση από μμε προσκείμενα στην Χ.Α. όπως η εφημερίδα Στόχος, και το defencenet.gr. Η μόνιμη επωδός ήταν «να, ο τρομοκράτης του Σύριζα. Εμείς οι εθνικιστές, είμαστε οι νομοταγείς πατριώτες, οι συριζαίοι είναι τρομοκράτες». Και περίμεναν ότι μετά από τέτοια δουλική συμπεριφορά, το κατοχικό καθεστώς θα τους χαριζόταν.

Ακόμη και αν ήταν έτσι τα πράγματα, ένα αντικαθεστωτικό κόμμα με στοιχειώδη πολιτική νοημοσύνη ποτέ δεν θα καλούσε μία κατοχική κυβέρνηση να στραφεί εναντίον μου, νομιμοποιώντας έτσι την ξένη κατοχή και την κυβέρνηση δωσιλόγων.

Ο αριστεριστής, το αναρχοκομμούνι, ο τρομοκράτης, κλπ, κλπ, ήταν οι φράσεις αρκετών εθνικιστών και ακροδεξιών.

Σήμερα η κατάσταση γύρισε μπούμπερανγκ γι’ αυτούς. Εγώ όμως δεν θα διαπράξω το ίδιο εγκληματικό λάθος. Δεν θα ζητήσω από τον προδότη Δένδια και τον προδότη Σαμαρά να καταδιώξουν τους χρυσαυγίτες, διότι έτσι θα νομιμοποιούσα την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά.

Ούτε αυτό σημαίνει ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Ο θάνατος του Παύλου Φύσσα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς τους Έλληνες στο θρήσκευμα. Και δεν συγχωρείται το έγκλημα, ούτε υπάρχει δικαιολογία.

Μέχρι στιγμής δεν έχω στοιχεία για να κατηγορήσω την ηγεσία της Χ.Α. για την δολοφονία του Π. Φύσσα. Αλλά επειδή οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις, μέχρι στιγμής οι οπαδοί της Χ.Α. δεν έχουν κτυπήσει ποτέ έναν αστό κυνοβουλευτικό αλήτη της δεξιάς. Λειτουργούν με βάση το χρονικό 1944-1949, με πρότυπα τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο.

Ουδέποτε έχουν απειλήσει αστούς δημοκράτες, ουδέποτε έχουν κάνει κάποια ενέργεια εις βάρος μεγαλοκαπιταλιστών. Αντιθέτως, όταν κάποιοι αναρχοαριστεροί καταφεύγουν σε βίαιες ενέργειες εις βάρος τραπεζών, η Χ.Α. τους αποκαλεί τρομοκράτες.

Επομένως η όλη πρακτική τους είναι ακροδεξιά και κρατιστική, εξ ού και η αστυνομικο-λαγνεία της, και μάλιστα σήμερα που η αστυνομία έχει μετατραπεί σε σώμα πραιτωριανών της Τρόικα.

Όταν ένα κόμμα πάντα στρέφεται κατά της αριστεράς και ποτέ κατά της αστικής κυνοβουλευτικής δεξιάς, αποδέχεται εμμέσως τον ρόλο του ακροδεξιού πραιτωριανού της καθεστηκυίας τάξεως.  

Υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα το οποίο δεν επιτρέπεται να αποσιωπηθεί. Η πολιτική αλητεία της μισελληνικής διεθνιστικής αριστεράς βρήκε ευκαιρία να ξεσπαθώσει εναντίον όσων φέρουν εθνικά σύμβολα ή είναι μυώδεις ή κοντοκουρεμένοι.

Ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δηλώνω πολέμιος της μισελληνικής αριστεράς, όπως και της ακροδεξιάς. Θα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με όσους αριστερούς καταφέρονται ενάντια στο Έθνος, με πρόσχημα τον τραγικό θάνατο του Παύλου Φύσσα.  

Θα μπορούσα και εγώ να ωρύομαι τώρα, «θάνατος στους φασίστες», ενθυμούμενος τις ακροδεξιές απειλές που δέχτηκα λόγω του γνωστού βίντεο. Αλλά θα ήτο εξευτελιστικό εκ μέρους μου να ευθυγραμμιστώ με μία κατάπτυστη ελληνόφωνη αριστερά η οποία κτυπά στους δρόμους άγνωστα άτομα μόνο και μόνο επειδή φέρουν Ελληνικά σύμβολα, ενώ την ίδια στιγμή είναι ανίκανη να συμμετάσχει(πολλώ δε μάλλον να οργανώσει) σε μία παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά.

Είμαι υπέρ της επαναστατικής βίας. Όπως έχω γράψει αρκετές φορές, στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα θα λάβουν μέρος Έλληνες διαφορετικού θρησκεύματος και διαφορετικής ιδεολογικής αφετηρίας. Το ζήτημα είναι να καθορίσουμε τον πρωτεύοντα στόχο.

Αυτή την στιγμή ο διαχωριστικός άξων αριστερός-δεξιός, χωρίς να έχει ατονίσει, έχει υποβαθμιστεί από τις πολιτικές εξελίξεις. Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά εξοντώνει δεξιούς και αριστερούς ταυτοχρόνως. Δεν κάνει διακρίσεις.

Το λάθος που κάνουν αρκετοί συμπολίτες μας είναι διπλό. Επειδή δεν θέλουν την σύγκρουση αριστερών-δεξιών διότι τους θυμίζει το 1944-49, διαπράττουν το ασυγχώρητο λάθος να μην θέλουν την βίαιη σύγκρουση με το κατοχικό καθεστώς, πάλι με πρόσχημα να αποφύγουμε τον εμφύλιο.

Πρέπει να κατανοήσουν κάποιοι αφελείς συμπολίτες μας ότι ο εμφύλιος πόλεμος έχει ξεκινήσει και μετρά πολλά θύματα μέχρι σήμερα. Το ότι οι θάνατοι συμπολιτών μας δεν οφείλονται σε βλήματα πυροβόλων όπλων, αλλά σε έλλειψη φαρμάκων ή τροφής, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διεξάγεται εμφύλιος πόλεμος. Δεν παραδέχονται την ύπαρξη εμφυλίου πολέμου όσοι τον ξεκίνησαν, οι μνημονιακοί προδότες. Για εμάς υφίσταται.

Όσα ανθρωπόμορφα κτήνη υποστηρίζουν το μνημόνιο γενοκτονούν τον Λαό μας. Είναι γενίτσαροι στο πλευρό των κατακτητών, και υποχρεούμαστε να τους εξοντώσουμε. Το ότι είναι ομοεθνείς μας πρέπει να μας γεμίζει με μίσος εναντίον τους, αντί να μας γεμίζει δισταγμό.

Ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. καλώ τους οπαδούς μας να μην εμπλακούν σε συγκρούσεις αριστεράς-δεξιάς, αλλά οπωσδήποτε να εμπλακούμε σε βίαιες συγκρούσεις εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως.   

Ένα άλλο εγκληματικό λάθος της ΧΑ το οποίο αφαιρεί επιχειρήματα από όσους πατριώτες θέλουν να επαναστήσουν, είναι ότι αποδέχεται τον ποινικό προσδιορισμό της βίας του Δένδια.

Όταν τους κατηγορούν, η πρώτη απάντηση που δίνουν είναι ότι σέβονται το σύνταγμα, και έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, και ότι θα αμυνθούν στις διώξεις με όλα τα νόμιμα μέσα.

Εμμέσως πλην σαφώς, οι εκπρόσωποι της ΧΑ ποινικοποιούν την χρήση της πολιτικής βίας για επαναστατικούς λόγους. Αυτό απεδείχθη με την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του Κασιδιάρη, εκπροσώπου της ΧΑ, απέναντι στον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ο Κρανιδιώτης μαζί με τους δημοσιογράφους στρίμωξαν τον Κασιδιάρη για τα λεγόμενα τάγματα εφόδου. Ο εκπρόσωπος της ΧΑ ηρνείτο συνεχώς ότι υπάρχουν παραστρατιωτικά τμήματα, ή ότι κατέχουν όπλα. Εκπρόσωπος κόμματος που πάσχει από αστυνομικο-λαγνεία δεν μπορούσε να απάντήσει το προφανές στον Κρανιδιώτη: ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τάγματα εφόδου, τα ΜΑΤ. Τα χρησιμοποιεί συνεχώς ως κομματική ένοπλη δύναμη τρομοκρατίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Τα αστικά κυνοβουλευτικά κόμματα, αν και ωρισμένες φορες διαθέτουν τάγματα εφόδου, διαθέτουν μόνιμη ένοπλη δύναμη, την αστυνομία. Η αστυνομία πάντα καταδιώκει τους αντικαθεστωτικούς. Επομένως είναι πολύ μεγάλη ανοησία για ένα αντικαθεστωτικό κόμμα, αριστερό ή εθνικιστικό, να απολογείται επειδή διαθέτει όπλα ή επειδή διαθέτει πολιτοφυλακές.

Και πριν δηλώσει κάποιος, «μα θα τους θέσουν εκτός νόμου αν το παραδεχτούν», του απαντώ ότι καλά θα κάνουν όσα Ελληνικά κόμματα σκοπεύουν ειλικρινώς να ανατρέψουν το κατοχικό καθεστώς, να αρχίσουν να μελετούν ιστορία αστικών, κομμουνιστικών, και ισλαμικών επαναστάσεων.

Από τους καρμπονάρους, μέχρι τους μπολσεβίκους, μέχρι την μουσουλμανική αδελφότητα, όλα τα μεγάλα ανατρεπτικά κινήματα μαθαίνουν να λειτουργούν στην παρανομία, και να επιβιώνουν επί δεκαετίες.

Όταν κάποιος πολιτικός είναι ανίκανος να στηρίξει με πολιτικά επιχειρήματα μία πατριωτική πολιτοφυλακή ενώπιον εκπροσώπων της αστικής κυνοβουλευτικής αλητείας, καλύτερα να μην κάνει τατουάζ με την Σβάστικα.

Το πολιτικό συμπέρασμα που εξάγουμε από το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, είναι ότι βαθαίνει η πολιτική κρίση. Αυτό επιδιώκουμε και εμείς. Ανατροπή, μαζική ανυπακοή, παλλαϊκή εξέγερση, χαοτική αστάθεια.

Πρέπει να φθάσουμε στο επίπεδο της ενόπλου παλλαϊκής εξεγέρσεως ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση. Αρκετοί θα παραμείνουν στον παρωχημένο διαχωριστικό άξονα αριστερός-δεξιός, ή στο επίπεδο αριστερός-φασίστας.

Εμείς θα συγκρουστούμε με βάση τον διαχωριστικό άξονα Έλληνες-ανθέλληνες.

Παύλο, καλό πέρασμα στα Ηλύσια Πεδία. 


Ιφικράτης Αμυράς

6n Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

45 comments:

  1. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΩΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ. ΣΕ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 % ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1/1000 ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ReplyDelete
  2. Περίμενε ένα λεπτό, κ. Αμυρά. Θέλεις να πεις ότι όποιος είναι πιστός της πατρώας θρησκείας είναι αυτομάτως δίκαιος; Αντιλαμβάνεστε ότι αν σε γνώριζε αυτός ο «καλλιτέχνης», θα σε ήθελε νεκρό; Και του εύχεσαι καλό πέρασμα στα Ηλύσια Πεδία σαν να ήταν ήρωας του γένους μας; Και φυσικά καταδικάζει η Χ.Α. τους αναρχοκομμουνιστές, τα εύπορα κωλόπαιδα που νομίζουν πως είναι ριζοσπάστες, από το σημείο που λεηλατούν περιουσίες των Ελλήνων και δολοφονούν Έλληνες, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκύου. Αυτό αποτελούσε πραγματική τραγωδία - μια Ελληνίδα έχασε τη ζωή της, μαζί με ένα αγέννητο Ελληνόπουλο.

    Τέλος πάντων, προβλέπω μια συνεργασία στο μέλλον μεταξύ ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. και Χρυσή Αυγή όταν το κράτος θέσει εκτός νόμου όσες οργανώσεις θεωρούνται φασιστικές. Λοιπόν μάθετε να περνάτε καλά μεταξύ σας.

    ReplyDelete
  3. διαφωνω
    ο μονος διαχωρισμος που υφισταται ειναι εθνικιστης-διεθνιστης
    οι εθνικιστες ειναι οι λεγομενοι φασιστες οι λεγομενοι ακροδεξιοι οι λεγομενοι ναζι
    οι διεθνιστες ειναι οι αναρχοαριστεροι, κομουνιστες ,σοβιετ καπιταλιστες (ο αμερικανοκομουνιστης δισεκατομυριουχος τσιπρας,μπομπολας, τεγοπουλος, γερμανος και λοιποι εαμοβουλγαροι καπιταλες, κομουνιστες ολιγαρχες του πλουτου, διεθνιστες μισελληνες πλουτοκρατες) και οι νεοφιλελευθεροι. αυτοι ειναι ενατιον της ελλαδας , της πατριδας, του εθνους, του ελληνικου λαου,και υπερ λαθροεποικιστων ,τουρκαλβανων, βουλγαροσκοπιανων, τουρκων, οβραιων, ισλαμιστων,γιουφτων, σιονιστων, μασονων, πουστηδων κ.λ.π
    δεν θεωρω ελληνα τον ραπερ αφου ηταν αντιφα και υπερ της πολιπολιτισμικης κολασης και υπερ των λαθροεποικων, με το προσχημα του ανθρωπισμου-αρα εχθρος του ελληνικου λαου

    δεν μενδιαφερει προς το παρον ποιοι ειναι χριστιανοι και ποιοι αρχαιοτετοιοι
    δεν ειμαι επισης σιγουρος αν το μνημονιο η το αντιμνημονιο ειναι χειροτερο. δεν ειμαι οικονομολογος και κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος ως προς αυτο. ναι ειναι κατοχικη κυβερνηση του σαμαρα αλλα του αμερικλανοκομουνιστη τσιπρα θα ειναι χειροτερη. η χα θελει μια 10ετια τουλαχιστον για να ωριμασει.... αρα τι κανουμε????
    συντηρησις!!!!!!. συντηρουμε την εθνικιστικη φλογα μεχρι νεωτερας....εστω και με χα μιας και δεν εχουμε τιποτα καλυτερο και δεν προλαβαινουμε να φτιαξουμε.....οχι σε αριστεριστικες πορδοεπαναστασεις χωρις αιτια τωρα... ετοιμαζομαστε για αργοτερα....ειναι και το ταιμινγκ ακαταλληλο και η διεθνης συγκυρια
    ναι το ξερω ειναι ολιγον αντιεπαναστατικο και χριστιανοδεξιουλικο αυτο που λεω /το μη χειρον βελτιστον, αλλα δεν βλεπω τιποταλλο καλυτερο
    οργανωσις, στρατικοποιησις, εκγυμνασις, προετοιμασια, προπονηση, ιδεολογικη και θεωρηττικη καταρτησις 5 εκατομυριων ελληνων εδω μεσα (τους υπολοιπους μαρξιστοφιλελευθερους διεθνιστες δεν τους θελουμε) και αλλων τοσων απεξω, και αναμονη της ωρας του χτυπηματος εναντιον διεθνιστων και των λαθροεποικιστων επιβητορων τους.....

    το θεικο γενος των ελληνων πρεπει να επιβιωσει με καθε μεσον και καθε τροπο, κυριαρχωντας στον πλανητη, στον γαλαξια και σε ολοκληρο το συμπαν!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Πήξαμε στη βλακεία περί του Φύσσα. Σε ΜΙΑ τελετή είχε εμφανιστεί όλη κι όλη, μόλις μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε, και κανείς δεν τον γνώριζε προσωπικά. Ο πατέρας του ενδέχεται να είχε εμφανιστεί σε περισσότερες αλλά ούτε αυτός έκανε πολλές γνωριμιες. Βγαίνουν εκ των υστέρων κάποιοι και μιλάνε για τον Φύσσα σαν να τον ήξεραν χρόνια και να ήταν κολλητοί του. Οι χατζηαβάτηδες δεν λείπουν από τον χώρο, έχουμε περίσσευμα.

    Το παληκάρι φαίνεται πως είχε έρθει σε μια φάση να ψαχτεί λίγο περισσότερο με την Πατρίδα. Μάλλον υπό την επιρροή του πατέρα του, δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Βρισκόταν ίσως σε πορεία ωρίμανσης μακρυά από τις χουλιγκανιές και τη μιζέρια που φυλάει η μοίρα για τον οποιοδήποτε μεγαλώνει στους συγκεκριμένους τόπους και χρόνους. Απλά, το τέρας της τσιμεντούπολης τον πρόλαβε, όπως έχει προλάβει γενιές ολόκληρες πριν από αυτόν.

    Από ότι ξέρω δεν είχε συζητήσει με κάποιον να του εκθέσει τα πιστεύω του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ήταν συνέλληνας και τι συνέλληνας ήταν. Το μοναδικό δείγμα είναι ένα κομμάτι με πατριωτικό στίχο σε φάση αρτέμη-ευθύμη, από την άλλη γίνεται χαμός με πολιτικοποιημένο μίσος στα γνωστά κανάλια. Κρίμα που έφυγε την δεδομένη στιγμή αλλά από εκεί μέχρι το αδερφός μας και συνέλληνας, υπάρχει απόσταση. Στο κάτω-κάτω κανείς δεν τον ρώτησε αν θα ενέκρινε.

    ReplyDelete
  5. Ιφικράτη , οι μάζες δεν θέλουν επαναστάσεις και εμφυλίους.Πρωτίστως αρκούνται σε υποσχέσεις αρκεί να εχουν λίγα αποφάγια και μπόλικο θέαμα (μπαλίτσα , μπασκετάκι, γιουροβίζιτοβίζιον,τη ζώνη της παναγίας, κάτι να γυρίζει τελοσπάντων) Η πείνα σε εξαγριώνει , ενώ η απουσία θεάματος σε κάνει , εαν φυσικά μπορείς , να σκεφτεσαι.Στον Β"ΠΠ οι κατεχόμενες χώρες που είχαν φαγητό και γεμάτα θέατρα έκαναν αντίσταση της πλάκας(π.χ Δανία)
    Σήμερα ο εχθρός το ξέρει καλά , χαρίζει χρέοι στίς ΠΑΕ και φροντίζει καθε είδους μαντρία.
    Πάμε παρακάτω
    Τι είναι η χρυσή αυγή; μια δεξαμενή με πάσης φύσεως βοθρολύματα: ξενόδουλα χιτλερολάγνα γιουσουφάκια με φετιχιστικές ονειρώξεις τυπου: ο αδόλφος μου χαιδέυει το μαγουλο (και μου κλείνει πονηρά το μάτι)Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ,ΕΚΑΨΕ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ¨ΕΡΓΑΤΕΣ¨ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.
    Η χρυσή αυγή άξιος συνεχιστής του μεγα πρύτανη της κωλοτούμπας καραντζαφέρη: λιγο απ'όλα και απολύτως τιποτα.
    Και χουντικοί και δημοκράτες.... και μαζί με την αστυνομία (στα έργα) και εναντίων των μπάτσων (στα λόγια)...και χριστιανοί και ΄'εοσφωριστές΄΄ και αρχαιοθρησκοι και μια πιττα γύρο κοτοπουλο απ όλα με τζατζίκι χωρίς σκόρδο αν γίνεται αμα δε γινεται βάλε σως,τι σως εχείς;
    Ηχ χρυσή αυγή ειναι μια πυραμίδα με πατριδοκάπηλους καραγκιοζοπαίχτες στην κορυφή και μια αγέλη απο αμόρφωτους φοβισμένους και οργισμένους βλάκες στη βάση στρατολογημένους κυρίως απο τα μαντριά των γηπέδων.ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    Η δολοφονία του Πάυλου Φύσσα ήταν οργανωμένη και σκηνοθετημένη άψογα.Δεν ήταν μια τυχαία στιγμή.Δεν μαχαιρώνεις κάποιον τυχαία στην καρδιά σε ενα τυχαιο επισόδιο του δρομου οταν είσαι σαρανταπέντε ; χρονών και πατέρας δύο παιδιών....οσο μαλάκας και να είσαι.Και ''τυχαια'' εκατσες να συλληφθείς βρέθηκε και το οπλο του φόνου.
    Την ώρα που η χρυσή αυγή έδειχνε να ανεβάζει με φόρα τα ποσοστά των ψηφων της ξαφνικά βαζει τρικλοποδιά στον εαυτό της καί πέφτει.Δεν τα έβαλαν ούτε με την αλβανική μαφία ούτε με αφρικανούς σωματεμπορους ουτε με ντόπιους ληστές ή καπιταλιστές...Ο παυλος ήταν ενα μικρό αναρχοαριστερό ψάρι αγνός ιδεολόγος , οχι απο αυτους που σπάνε και πυρπολούν (το πολύ πολύ να γίνει μπλουζάκι)Ηταν ομως ιδανίκο θύμα για φόνο εκ προμελέτης.
    Η χρυσή αυγή θα είναι η απόχη που θα γραπόνει φακελώνει ελένχει και ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ για λογαριασμό του συστηματος οτι τρεχει με φόρα στα τυφλά και εχει ξεφύγει ...απο άλλες απόχες
    Παυλάρα είσουν ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ περα απο τις όποιες πολιτικές- ιδεολογικές διαφωνιες μας.

    ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕΡΙΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςSeptember 27, 2013 at 2:36 AM

      Όλες οι βλακείες μαζεμένες. Άσε ρε μεγάλε. Θα διαβάσουμε καλύτερα Το Βήμα και Τα Νέα που λένε ακριβώς τα ίδια και πολύ καλύτερα από εσένα.

      Delete
    2. Εντάξει το παραδέχομαι, αντέγραψα κείμενα απο τις αγαπημένες σου εφημερίδες.Θα σε παρακαλούσα εαν θέλεις να αφήσεις μια ακτίνα φωτός από το πάνσοφο και υπέρλαμπρο κεφάλι σου να φωτίσει τις πλάνες και τα σκοτάδια μας.Στάξε μας την γνώμη σου και τα επιχειρήματα σου.

      ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕΡΙΑ

      Delete
    3. ΑΙΣΧΟΣ Ιφικρατη.
      ΑΙΣΧΟΣ.
      ΑΙΣΧΟΣ.
      Δε μπηκα στην ΙΕΡΑΚΣ για να ειμαι παρεα με τους ΑΝΤΙΦΕΣ εναντιον αλλων Εθνικιστων.
      Το ερωτημα στο οποιο θα πρεπει να απαντησεις ΕΣΥ ειναι αν και ποτε θα κοψεις τους συναισθηματικους δεσμους με το παρελθον σου.

      Delete
    4. Ανώνυμο μέλος της ΙΕΡΑΚΣ, επειδή μάλλον δεν διάβασες προσεκτικώς το άρθρο, ίσως θεωρείς ότι η ΙΕΡΑΚΣ θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με την χρυσή αυγή και άλλα ακροδεξιά χριστιανικά μορφώματα, εναντίον των αριστερών. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να διακόψεις εσύ τους δεσμούς σου με την ΧΑ.

      Ιφικράτης

      Delete
    5. Συναγωνιστη Ιφικρατη,
      Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι λεγοντας " μπηκα στην ΙΕΡΑΚΣ" , δεν εννοουσα "εγγραφη" τυπικη αλλα μαλλον ιδεο-συναισθηματικη,συνοδευομενη απο προπαγανδιστικη εργασια(ολων των αποχρωσεων) εντος διαδικτυου, αλλα και επι προσωπικου επιπεδου.Φυσικα παντα ακολουθωντας τη γραμμη και τις γνωσεις που αποκομισα απο το Μανιφεστο και απο τα σεμιναρια ψυχολογικου πολεμου, για τα οποια θα σου ειμαι για παντα ευγνωμων.
      Ομολογω οτι ισως ηταν "λαθος" μου, οχι το οτι εκανα το συγκεκριμενο σχολιο, αλλα το οτι το δημοσιευσα στο μπλογκ και δεν το εστειλα απευθειας σε εσενα.
      Παντως θα επιμεινω οτι οι "ΑΝΤΙΦΑ" και "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν ειναι φιλοι των Ελληνων στο θρησκευμα.
      Και κατι ακομα.Μπορει να μην εχω ρευμα η ιντερνετ στο σπιτι, αλλα εχω 3 παιδια(4 σε λιγους μηνες) , 2 καραμπινες, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ πυρομαχικα και τιποτα που να θυμιζει η να παραπεμπει σε χα.
      Με Αγωνιστικους Χαιρετισμους
      Πανικος Διομιδης

      Delete
    6. Ενικός: ο χαλβάς-Πληθυντικός: οι χαλβάδες.Ενικός: ο αντιφά-Πληθυντικός: οι αντιφάδες οχι αντίφες.Ομοίως :ο παπάς , ο λαπάς, κ.α.
      Οι ακροδεξιές ανέραστες γεροντοκόρες στριγγλίζουν κατω απο τις φωτογραφίες του Παπαδόπουλου , του βασιλιά, του αδόλφου , και κανα δυό αγίων που κοσμούν τον τοίχο του κρεβατιού τους.
      Η διπολική σκέψη τους και η βαριά αχρωματοψία, τις έχει τρελλάνει.Κινούνται με οδηγό μόνο την όσφρηση, εαν δεν μυρίζεις μούχλα και λιβάνι τοτε είσαι μέ τους ''αντίφες εναντίων άλλων ''εθνικιστων''.
      Περαστικά σας Θείτσες.
      Ιφικράτη συγνώμη.
      The left say i am a fascist
      the right call me communist
      hate hate hate
      hatred for all
      one and all.
      Type 0 negative:¨We hate everyone¨

      ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕΡΙΑ

      Delete
    7. Εγω θα ελεγα οτι το σωστο ειναι ο "αντιφα"-οι "αντιφα"
      ΑΠΟ ΜΟΥΤΖΑ ΜΕΡΙΑ

      Delete
    8. Α και να μην ξεχασω να σε ευχαριστησω για το ομορφο ποιηματακι?!?! αλλα ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ.

      Delete
    9. Το χτύπησες. Η ψυχολογία ενός ατόμου έχει ρόλο σε αυτό το πλαίσιο, η οποία θα εμπόδιζε την αντικειμενική σκέψη. Μολαταύτα, θεωρώ ότι η δήλωση αυτή, «Ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δηλώνω πολέμιος της μισελληνικής αριστεράς, όπως και της ακροδεξιάς. Θα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με όσους αριστερούς καταφέρονται ενάντια στο Έθνος...», διευκρινίζει τα πάντα σχετικά με την ανησυχία σου.

      Delete
    10. Αγαπητέ Πανίκο Διομήδη, ένα από τα πιό σημαντικά ζητήματα που εξετάζει το άρθρο είναι ότι υπάρχουν πολλαπλές ταυτότητες σε ένα άτομο. Μπορεί κάποιος να είναι αριστερός, ή αναρχικός, και ταυτοχρόνως οπαδός της Ελληνικής Θρησκείας.

      Πουθενά δεν λέει το άρθρο ότι οι αντίφα ή οι αναρχοαριστεροί υποστηρίζουν τον Ελληνισμό.

      Ανάλογη κατάσταση έχουμε και στον εθνικιστικό χώρο. Όταν ένας χριστιανός εθνικιστής προσκυνά έναν εβραίο ραββίνο ως θεό του, όσες εθνικιστικές κορώνες και να εκτοξεύει, δηλητηριάζει τον Ελληνισμό.

      Η συλλογική ταυτότητα εθνικιστής δεν κάνει αυτομάτως κάποιον Έλληνα, με βάση την Αρχαία Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

      Υπάρχουν εθνικιστές που είναι τόσο αμόρφωτοι που υποστηρίζουν το Βυζάντιο. Αν ένας εθνικιστής δεν ξέρει ότι το βυζάντιο κατέστρεψε τον Ελληνισμό, η ταυτότητα του εθνικιστού δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για την ανθελληνική αντίληψη που έχει για την Ιστορία.

      Το άρθρο τοποθετείται ξεκάθαρα υπεράνω του άξονος αριστερός-δεξιός. Ουδέποτε δήλωσα ότι θα υποστηρίξω τους δεξιούς ή τους εθνικιστές εις βάρος των αριστερών. Ούτε ότι θα υποστηρίξω τους αριστερούς εναντίον των εθνικιστών.

      Αν το ερώτημά σου είναι τί αντίληψη έχω για την διεθνιστική ελληνόφωνη αριστερά, το άρθρο απαντά ξεκάθαρα:

      "Ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δηλώνω πολέμιος της μισελληνικής αριστεράς, όπως και της ακροδεξιάς. Θα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με όσους αριστερούς καταφέρονται ενάντια στο Έθνος, με πρόσχημα τον τραγικό θάνατο του Παύλου Φύσσα".

      Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν αριστεροί διεθνιστές, και αριστεροί της Πατρώας Θρησκείας.
      Επίσης υπάρχουν εθνικιστές της Πατρώας Θρησκείας, και εθνικιστές χριστιανοί.

      Δεν μου αρέσει η υποβάθμιση ούτε η ισοπέδωση αυτών των διαφορετικών και πολύπλοκων ταυτοτήτων. Αντιθέτως προσπαθώ να τις αναδείξω.

      Σου εύχομαι το 4ο τέκνο σου να είναι γεμάτο υγεία, και να διατηρείς πάντα το πολεμικό σου πνεύμα.

      Με σεβασμό

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
    11. Δεν απαντάς στον ισχυρισμό πως ο Παύλος Φύσσας εμφανίστηκε μόνο σε μια τελετή της Πατρώας Θρησκείας; Είναι σαν να αποκαλείς ένα άτομο που πήγε στην εκκλησία μια φορά χριστιανό. Τι θέλω να πω; Εσύ πως μετράς την πίστη ενός πιστού; Και στην περίπτωση που ήταν πράγματι πιστός, γιατί τον υπερασπίζεις σαν ήρωα του γένους λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ήταν αριστεροδιεθνιστής που θα έφτυσε στο πρόσωπο σου αν ζούσε σήμερα; Έχεις διαβάσει τους στίχους του Killah P; Και τι θα έλεγαν οι πρόγονοι μας για αυτόν τον «καλλιτέχνη» και για τη rap μουσική;

      «Η συλλογική ταυτότητα εθνικιστής δεν κάνει αυτομάτως κάποιον Έλληνα, με βάση την Αρχαία Ελληνική Κοσμοαντίληψη.»

      Παρομοίως, η Πατρώα Θρησκεία και μόνο δεν σε κάνει αυτομάτως Έλλην.

      Υ.Γ.
      Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν στηρίζω τη δολοφονία. Αυτό αποτελούσε το πιο τέλειο περιστατικό για το καθεστώς.

      Delete
    12. Συναγωνιστη Ιφικρατη,
      Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και σαν ανταποδωση να σου δηλωσω οτι οσο περνα απο το "χερι" μου η ΕΛΛΑΣ δε θα μεινει χωρις "θεραπενιδες".
      Παρακαλω προσευχησου στους ΘΕΟΥΣ να με αξιωσουν να γινω "πατερας" με τη Λακωνικη εννοια του ορου.
      Θα μου επιτρεψεις να παρατηρησω οτι ειναι καιρος να σκεφτεις σοβαρα να χαρισεις στη Μητριδα απογονους.
      Με Αγωνιστικους Χαιρετισμους
      Πανικός

      Delete
  6. Επιπλέον, το βρίσκω ανόητο να πιστεύεις πως η ηγεσία της Χ.Α. νοιάζεται για το σύνταγμα, το πολίτευμα της δημοκρατίας, τον χριστιανισμό, κλπ. Γνωρίζεις προπαγάνδα, κ. Αμυρά, οπότε δεν ξέρω γιατί παριστάνεις τον ανίδεο. Δεν μπορούν να πουν αυτά που λες εσύ αφού επέλεξαν την κοινοβουλευτική αστική διαδρομή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν δεν επέλεγαν το κοινοβουλευτισμό θα έλεγαν πολύ χειρότερα. Αν ανατρέξεις στο παρελθόν της εν λόγω οργάνωσης μπορείς να δεις με τι ασχολούνταν πραγματικά. Απλά ο Χίτλερ και ο εθνικοσοσιαλισμός χτυπούν άσχημα (ουδείς θέλει να ασχολείται με σφαγείς των Ελλήνων) και γι'αυτό άλλαξαν το όνομα της ιδεολογίας τους για να το κάνουν πιο αρεστό.

      Delete
    2. Η χρυσή αυγή έχει δώσει στίγμα από το 1998 όταν και έδωσε στεγνό τον ίδιο τον υπαρχηγό της μετά από τον ξυλοδαρμό στην Ευελπίδων (το έκανε-δεν το έκανε). Αν γούσταραν το χάιλ-χίτλερ και το να μαχαιρώνουν αναρχικούς θα είχαν μείνει σε χουλιγκανικό επίπεδο και δεν θα τους ήξερε και κανείς. Βρείτε μου άλλο κόμμα ανάμεσα στα 'τόξα' και τα βέλη που να έχει δώσει στελέχη του με τέτοιο τρόπο. Εδώ τους σειριακούς δολοφόνους της 17ν πήγαιναν και τους υπεράσπιζαν. Στο κάτω-κάτω στα @@ μου τι κάνουν στα σπίτια τους, εμένα η πολιτική με νοιάζει. Και στα της πολιτικής είναι οι μόνοι που μιλάνε για λαθρομετανάστευση και οι μόνοι που μιλάνε για εθνική παραγωγή. Οι μόνοι που αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά την άτακτη χρεωκοπία η οποία καταφθάνει. Τώρα αν είναι λαϊκοί, αγράμματοι, απλοϊκοι, ουγκα-μπουγκα και σουξου-μουξου μανταλάκια. προσωπικά προτιμώ τον απλοϊκο λόγο του λαγού π.χ και την τσαντίλα του παναγιώταρου, παρά την γλίτσα του βενιζέλου και την πολιτικορθότητα του τσίπρα.

      Delete
    3. Ναι έχεις δίκιο σε τέτοιους τύπους μπορείς να εμπιστευτείς και την χώρα σου και την ζωή σου.
      Αφού τον έδωσαν έτσι εύκολα.......

      Delete
    4. 9:56 δες την χ.α ως ένα project αστικής νομιμότητας. Ο κανόνας είναι απλός: εγκλημάτισες-πιάστηκες-είσαι μόνος σου. Όσο κι αν δεν μας αρέσει αυτό, είναι ο μόνος λόγος που έχουν παει από το 0 στο 10-15% και σύσσωμο το καθεστώς δεν μπορεί να τους κουνήσει από την βουλή όση λάσπη και ρίχνει. Καθήστε να δούμε κι αν όντως τα ποσοστά τους θα πέσουν και πόσο θα πέσουν, ή αν όντως θα μπορέσουν να τους θέσουν εκτός νόμου και με ποιό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, το καθεστώς πολεμώντας την χ.α εκτίθεται και το ίδιο ανεπανόρθωτα, ως προς την δημοκρατική του νομιμοποίηση. Το μεγαλύτερο πλήγμα για την μεταπολίτευση θα είναι να βγει η χ.α. εκτός νόμου. Ήδη με τα αναίτια ξηλώματα σε αστυνομία και ευπ, το σύστημα κλυδωνίζεται εκ των έσω.

      Delete
  7. Ποια θα είναι η στάση σας στην συγκέντρωση ΚΕΕΔ το σάββατο;
    εγώ θα είμαι εκεί
    διάβασα όλες τις ανακοινώσεις και τις θεωρώ πολύ καλές.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ ότι η ανακοίνωση είναι ένα βήμα εμπρός σε σχέση με την μέχρι τώρα στάση των εφέδρων.

      Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη οργάνωση είναι ότι δεν έχει πολιτική κατάρτιση. Στο κείμενό της λέει ότι ζητά να παραιτηθεί η κυβέρνηση, να πάμε σε εκλογές και να αναλάβουν την εξουσία πρόσωπα κύρους...

      Άλλο πράγμα η στρατιωτική τέχνη και άλλο η πολιτική τέχνη. Αν ενδιαφέρεται πραγματικώς η ΚΕΕΔ να καταλάβει την εξουσία πρέπει να πάμε σε άλλους είδους συζήτηση.

      Αν ενδιαφέρεται να κάνει εκκλήσεις να παραιτηθεί η κατοχική κυβέρνηση, τότε δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα σωρό κινήματα στην Ελλάδα που απαιτούν το ίδιο.

      Ιφικράτης

      Delete
  8. Άψογος και λογικός ακόμα μια φορά.

    ReplyDelete
  9. @Ζωγραφιώτης.
    Σε έχουν μεγαλώσει με την μαρξιστική θεωρία γι αυτό σου είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να ερμηνεύσεις το φαινόμενο Χ.Α. και το αποδίδεις σε διάφορους οικονομικούς παράγοντες όπως 'κρίση', 'φτώχια', 'μνημόνιο' κτλ. Αν οι αντιδράσεις ενός πληθυσμού εξαρτώνταν αποκλειστικά από την οικονομική του κατάσταση, τότε ο κόσμος θα διοχετευόταν σε κόμματα της αριστεράς που προϋπήρχαν της Χ.Α. και των οποίων η ατζέντα σχετικά με την φτώχια και το μνημόνιο είναι πάνω-κάτω η ίδια. Αντίθετα, τα κόμματα της αριστεράς έπεσαν πολλές μονάδες από τα ποσοστά που είχαν πριν μερικά χρόνια, ενώ η Χ.Α. πήγε από το 0,% σε διψήφιο ποσοστό. Όσο η Ελλάδα πτώχαινε τόσο η αριστερά έπεφτε, ενώ σύμφωνα με τη θεωρία σου έπρεπε να ανέβει. Αντίθετα, τα ποσοστά αυτών που εσείς θεωρείτε 'τσιράκια των καπιταλιστών', ανέβαιναν!

    Το 2004 η αριστερά συγκέντρωνε 323.617 περισσότερους ψήφους από τη δεξιά. Το 2007 ακριβώς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, η αριστερά έριχνε στην δεξιά 465.801 ψηφοφόρους, ποσοστό 6,5 επί των εγκύρων! Απο εκεί μέχρι τον Ιούνη του 2012 το κλίμα δεν είχε μόνο αντιστραφεί, αλλά η διαφορά είχε μειωθεί σε 207.239 ψηφοφόρους και 3,3% επί των εγκύρων. Σήμερα ένα χρόνο μετά και σύμφωνα με την νεότερη δημοσκόπηση της ALCO (η οποία διενεργήθηκε και σε δυσμενέστατο αντιΧ.Α. κλίμα), η αριστερά περνάει την δεξιά μόλις κατά 0,9%!! Το 6,5% στην εποχή των διακοποδανείων έγινε 0,9% στην εποχή της χρεωκοπίας, και ενώ η αριστερά υποτίθεται πως απευθύνεται στους φτωχούς και τους εξαθλιωμένους! Άρα η θεωρία σου είναι επισήμως για πέταμα.

    ReplyDelete
  10. @Ζωγραφιώτης (2)
    Ο παράγοντας που εξηγεί την Χ.Α. είναι το εθνικό έλλειμα που υπάρχει από το 1990, όταν και άρχισε η μαζική λαθρομετανάστευση. Ο παράγοντας αυτός γιγαντωνόταν μέσα από μια 10ετία άγριας αριστερής ΧΟΥΝΤΑΣ επί των εθνικών θεμάτων, μέχρι που εκφράστηκε πολιτικά με την δημιουργία του ΛΑΟΣ το 2000. Άλλη μια 10ετία χρειάστηκε μέχρι να αποδειχθεί ανίκανος ο τηλεπρόεδρος. Το 2007 ο τηλεπρόεδρος είχε 272.000 ψηφοφόρους που δεν χρειάστηκαν καμμία κρίση και καμμία χρεωκοπία για να τον ψηφίζουν και οι οποίοι πήγαν όλοι στην Χ.Α. Ενώ η αρχή του τέλους για την ελλαδική αριστερά είχε έρθει το 1990 με την προστασία που παρείχε στους λαθρομετανάστες για να αλώσουν την εργατιά της χώρας, η μέση του τέλους ήρθε με τα μπάχαλα του 2008 και το ξεσκέπασμα της ακροαριστεράς μετά από αυτά (Κοράνι, Μαρφιν, Καλλιδρομίου, Υπατία, απομυθοποίηση της τρομοκρατίας κτλ). Μετά και την Μαρφίν και ενώ το 2010 η λοθροεγκληματικότητα χτύπαγε κορφή με 27.016 λάθρους να έχουν συλληφθεί (76 συλλήψεις ανά ημέρα) και ποιός ξέρει πόσους ασύλληπτους, όλοι οι πατριώτες που σέβονταν τους εαυτούς τους άρχισαν να εγκαταλείπουν τα πάντα, από κκε μέχρι λαος, και να προσέρχονται μαζικά στην Χ.Α.

    Προσωπικά και πέρα από δημοσκοπήσεις, σου υπογράφω ότι Η ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2% επί των εγκύρων. Επίσης, αν το καθεστημένο δεν καταφέρει να βγάλει ΣΥΝΤΟΜΑ την Χ.Α. εκτός νόμου, ή αν αποδειχθεί μούφα η λάσπη που πέφτει εδώ και 10 ημέρες από σύσσωμα τα ΜΜΕ και τα κόμματα, σου υπογράφω πως μέχρι τις επόμενες βουλευτικές η Χ.Α. θα ανέβει σταθερά σε ποσοστό κοντά στο 20% και θα κατεβάζει στους δρόμους 20 και 30 χιλιάδες ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ (ήδη τον Φλεβάρη που μας πέρασε κατέβασαν κοντά 20 χιλιάδες κόσμο). Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε όλα.

    ReplyDelete
  11. @Αναλυτή
    ο εθνικοσοσιαλιστής ανήκει στην επαναστατική αριστερά όχι στην ακροδεξιά.
    Για αυτό η ΧΑ έχει μαζέψει περισσότερους εργάτες και από το ΚΚΕ.
    Ακροδεξιοί και σοσιαλιστές εθνικιστές είναι όλοι μαζί μπάχαλο σε ένα κόμμα.
    Οι απόψεις τους είναι διαφορετικές αλλά συμφωνούν στο εθνικό κομμάτι οπότε αναγκαστικά υποχωρούν.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό είπα κι εγώ, εξάλλου ο φονιάς του Φύσσα ήταν πρώην ΚΚΕς από τα εργατικά στρώματα της Νίκαιας. Πολλοί όμως έχουν φάει την καθεστωτική εκδοχή της Χ.Α. που την θέλει να είναι αποτέλεσμα της κρίσης. Βασικά είναι αποτέλεσμα της ενστικτώδους αντίδρασης ενός λαού του οποίου το κράτος μετατρέπεται σε πολυεθνικό προτεκτοράτο, και το έθνος απειλήται από σοβαρή υπογεννητικότητα.

      Delete
    2. Σε κανένα από τα δυο δεν ανήκει ο εθνικοσοσιαλιστής, γιατί ούτε τον καπιταλισμό και την ελεύθερη αγορά της δεξιάς υποστηρίζει αλλά ούτε την ταξική πάλη και την απαγόρευση της ιδιωτικής περιουσίας που έχει η αριστερά.

      Delete
    3. @1.07 υποχωρεί είπαμε. Εννοείται οτι δεν συμφωνεί με ακροδεξιους και φιλελεύθερους. Υπάρχουν κάποια θέματα όπως φυλής και εθνικής πολιτικής που αναγκάζεται να συνεργάζεται με τους ακροδεξιούς γιατί προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

      Delete
  12. http://www.periodista.gr/greece/item/6154.htm

    Δείτε εδώ έναν επαναστάτη που θα απελευθέρωσει το έθνος απο τους προδότες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είπε «Αν». Και φυσικά η ΝΔ ποτέ δεν θα αλλάξει. To ίδιο είπε και για τα κόμματα της αριστεράς.

      Delete
    2. Δεν υπάρχει "αν" γιατί άπαξ προδότης πάντα προδότης. Για τα κόμματα της αριστεράς δεν είναι το ίδιο γιατί δεν έβαλαν το χέρι τους σε δανειακές συμβάσεις και μνημόνια.

      Delete
    3. Πως δεν είναι το ίδιο; Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει για συνεργασία με τη ΝΔ.

      Delete
    4. Ο Σύριζα και η ΧΑ δεν έχουν λερωθεί. Οποίος συνεργαστεί με τον προδότη γίνεται και αυτός. Θα το δεις.

      Delete
    5. Ετσι.Γλυψτε και αλλο το συστημα.
      ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ.

      Delete
  13. Ἀγαπητέ Ἰφικράτη γράφεις:

    «Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας φασίστας χριστιανός σκοτώνει έναν αριστερό Έλληνα στο θρήσκευμα.»

    Ἀριστερός Ἕλλην δὲν ὑπάρχει. Ἢ δὲν εἶναι συνεπὴς ἀριστερὸς ἢ δὲν εἶναι συνεπὴς Ἕλλην. Οἱ ἄθεοι καὶ μηδενιστὲς ἄθρησκοι ἀριστεροὶ δὲν ἀναγνωρίζουν ἔθνη, φυλὲς καὶ θρησκείες (τὸ ὀπιον τοῦ λαοῦ). Μόνον οἰκονομικοκοινωνικὲς τάξεις.

    «Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας αριστερός χριστιανός σκοτώσει έναν φασίστα, πιστό της Ελληνικής Θρησκείας.»
    Ὁμοίως.

    «Τί θέση θα πάρουμε όταν ένας αλλόφυλος Έλλην στο θρήσκευμα σκοτώσει έναν ελληνικής καταγωγής χριστιανό»

    Ἀλλόφυλος «Ἕλλην»;;; εὐχαριστῶ, δὲν θὰ πάρω. Ἀγαπητὲ Ἰφικράτη ἐσὺ ὑποστηρίζεις τὴν μὴ ζεῦξιν μεταξὺ Ἑλλήνων καὶ ὁμοφύλλων ἀλλοεθνῶν (Μεταξὺ Ἑλλήνων καὶ Ἰταλῶν ἐπὶ παραδείγματι). Δὲν θέλω νὰ δῶ Πακιστανοὺς νὰ κάνουν δεήσεις εἰς τοὺς ἰδικούς μοὺ Θεούς. Δὲν εἶναι ὁ Ἑλληνισμὸς δόγμα μονοθεϊστικὸν καὶ οἰκουμενικὸν.

    ὁ Φύσσας ἐκηδεύθη ὡς χριστιανός ὀρθόδοξος.

    Πάντα φιλικὰ,

    Ἀλέξανδρος.

    ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπάρχουν αριστεροί και ''αριστεροί''. Ο Τσαβες ήταν υπέρ της πατρίδας, όπως και ο Τσε και άλλοι αριστεροί.
      Εδώ για την ανάγκη της κατοχής η αριστερά είναι μεταλλαγμένη και με στοιχεία φιλελευθερισμού.
      Μερικοί αριστεροί εδώ στην Ελλάδα είναι ξύπνιοι απλά κυνηγιούνται από τους τους αριστερούς της νέας τάξης.

      Delete
    2. Ὀχι φίλε. Ὑπάρχει ΜΙΑ ἰδεολογικὴ βάσις τοῦ ἀριστερισμοῦ (ἄρνησις ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗΣ πατρίδος-οἰ προαναφερθέντες ἔδιναν ταξικὸν, κοινωνικοοικονομικὸν περιεχόμενον στὸν ὄρον «πατρὶς») καὶ ἀπὸ ἐκεί καὶ ὕστερα ὁ καθένας «ῥάβει κουστουμάκι» τὴν ἰδεολογία τοὺ ἀναλόγως μὲ τὰ συμφεροντὰ του, τἀ ἰδεολογικὰ τοὺ κενὰ καὶ τὰ συμπλεγματά του. Τὸ ἴδιον ἰσχύει καὶ γιὰ τὴν εὐρητέραν «δεξιὰν».

      Ἀλέξανδρος.

      Delete
    3. http://patari.org/
      Γκουγκλαρέ το θα βγουν πολλά αποτελέσματα.
      Μην μπερδεύετε την αριστερά με το ΚΚΕ δεν είναι ολόιδια.

      Delete
    4. Λάθος μου. Με τον κομμουνισμό όχι με το ΚΚΕ.

      Delete
    5. Υπάρχει και το αντίστροφο: το ότι είναι κάποιος δεξιός ή φασίστας δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και εθνιστής. Ο φασισμός του Μουσολίνι υποστήριζε το κράτος πάνω από όλα και έλεγε ότι το κράτος ορίζει τη φυλή και την πατρίδα. Δηλαδή αν το κράτος γουστάρει να συμπεριλάβει τους λαθρομετανάστες στους Έλληνες θα το κάνει.

      Delete
    6. Για αυτό υπάρχει διαφορά μεταξύ φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Και τα δύο είναι αυταρχικά συστήματα όμως.

      Delete
    7. Ο μεγαλύτερος ολοκληρωτισμός είναι ο Κομμουνισμός. Αυτό είναι διαπιστωμένο ιστορικά. Βέβαια και ο Ναζισμός ολοκληρωτισμός ήταν. Αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα όλα αυτά είναι απλές ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Παράδειγμα αυτό που έχουμε σήμερα, που αποκαλείται 'κοινοβουλευτική Δημοκρατία' και ουσιαστικά είναι Ολιγαρχία μερικών μεγιστάνων διαπλεκόμενων με μερικά πολιτικά τζάκια. Με το που πάει να μπει στο παιχνίδι ένα εξωσυστημικό κόμμα, δέχεται 24/7 λάσπη από όλα τα ΜΜΕ και καταλήγει στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες και γελοίες κατηγορίες.

      Θέλετε να δείτε κοινοβουλευτικά θεσμικά πραξικοπήματα;
      1ο πραξικόπημα το μνημόνιο άνευ δημοψηφίσματος και λογιστικού/δικαστικού ελέγχου στις ατασθαλίες που το προξένησαν.
      2ο πραξικόπημα αμέσως μετά τις εκλογές όταν εκπρόσωπος της Χ.Α αποκλείστηκε από το να γίνει αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής.
      3ο πραξικόπημα η επινόηση του όρου "δημοκρατικό τόξο" που συνιστά ευθύ αποκλεισμό μέρους του εκλογικού σώματος από τις πολιτικές διαδικασίες, και ευρείας κλίμακας διχασμό του ελληνικού λαού.
      4ο πραξικόπημα το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπου νομοθετείται η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων εξαιτίας αδικημάτων γνώμης (!) και η ποινικοποίηση του ελεύθερου χαρακτήρα της αλληλεγγύης.
      5ο πραξικόπημα το άσυλο που απολαμβάνουν διαχρονικά οι κατά συρροή εγκληματίες πολικοί του πασοκ και της νδ, καθώς και τα τάγματα εφόδου του Σύριζα. Χαρακτηριστικά το πασοκ μηνύθηκε επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και απάντησε από το twitter με ύφος "στα @@ μας, σιγά μη φοβηθούμε" (!)

      Καθε μια περίπτωση από τις παραπάνω, αρκούν σε μια Δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό και τους θεσμούς της για να στείλει τους υπιατίους στο εκτελεστικό απόσπασμα. Στην μπανανία που αποκαλείται Ελλάδα, συμβαίνει το αντίθετο.

      Delete