Friday, September 27, 2013

Μάθημα 1ο για αφελείς εθνικιστές: Η αστική κυνοβουλευτική δικτατορία δεν χαρίζεται σε όσους κάνουν δηλώσεις υποταγής στην κατοχική νομιμότητα


Η σημερινή σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, είναι ένα σκληρό μάθημα για όσους νομίζουν ότι η αστική κυνοβουλευτική δικτατορία θα χαριστεί σε όσους δηλώνουν υπακοή στην κατοχική νομιμότητα.

Οι αριστερών αποχρώσεων πολίτες ας μην χαίρονται για την σύλληψη στελεχών της ΧΑ διότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα χαριστεί στην επαναστατική Αριστερά.

Όποιος αριστερός στηρίζει τις διώξεις εθνικιστών από την ληστοσυμμορία Σαμαρά, σκάβει τον δικό του λάκκο. 

Η συγκεκριμένη δίωξη έχει στόχο να ποινικοποιήσει όχι μόνον την Χρυσή Αυγή αλλά και όσες οργανώσεις υποστηρίζουν Εθνικές αξίες, όπως τις καταλαβαίνει το κάθε κίνημα ξεχωριστά. 

Η σκληρή ιδεολογική μας αντιπαράθεση με την ΧΑ σε καμμία περίπτωση δεν μας φέρνει στην αγκαλιά του δωσίλογου Σαμαρά. Δεν χαιρόμαστε επειδή ο αρχιδήμιος του Ελληνικού Λαού Αντώνης Σαμαράς συλλαμβάνει πολιτικούς μας αντιπάλους. Βέβαια, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι αυτοί δεν θα πράξουν το ίδιο, αν αυτό που συμβαίνει τώρα σε αυτούς, συμβεί στο μέλλον σε εμάς.

Προσωπική συμβουλή στους συλληφθέντες: Να δηλώσουν δημοσίως ότι είναι αιχμάλωτοι πολέμου. Να δηλώσουν όμηροι εγκληματικής οργανώσεως, της Νέας Δημοκρατίας. Να δηλώσουν ότι τους έχει απαγάγει η τρομοκρατική οργάνωση της εσωτερικής Τρόικας. Να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις της κατοχικής δικαιοσύνης. 

Τους προτείνω να σταματήσουν την επωδό: «έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», δεν θα τους βγει σε καλό. 

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάληξη φέρει η ηγεσία της ΧΑ, η οποία κάθε λίγο και λιγάκι προσέγγιζε την Νέα Δημοκρατία πετώντας υπονοούμενα για μελλοντική συνεργασία προκειμένου να μην έρθει ο Σύριζα στην εξουσία. 

Τέτοια παιδαριώδη λάθη αποδεικνύουν την έλλειψη πολιτικής πείρας των εθνικιστών, και ακόμη χειρότερα: την προδοσία του ριζοσπαστικού εθνικισμού. 

Τώρα η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Όλες οι οργανώσεις που θέλουν την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος πρέπει να κάνουν εκκλήσεις για μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στην ληστοσυμμορία Σαμαρά.  

Ιφικράτης Αμυράς

32 comments:

  1. Τα σημερινά γεγονότα είναι τραγικά. Ξεσκεπάστηκε το "δημοκρατικό" προσωπείο της δικομματικής.
    Ποιά θα έπρεπε να είναι η σωστή στάση των πολιτών απέναντι στην σαμαρο - πασοκο - χούντα;
    Πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει τα χαράτσια, την ανεργία, το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών με συνοπτικές διαδικασίες του τυραννικού καθεστώτος;
    [Έχω διαβάσει όλες σας τις αναρτήσεις και έχω δει τα περισσότερα βίντεο.]

    ReplyDelete
  2. Φαίνονταν από καιρό ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.

    ReplyDelete
  3. Αστική κυνοβουλευτική δικτατορία.
    Πολύ σωστό όλο του κείμενο κ. Ιφικράτη.

    ReplyDelete
  4. η αληθεια ειναι οτι οι ακροδεξιοι ειναι βλακες
    τα ιδια λαθη εκαναν και οι πανιβλακες πατακος παπαδοπουλος ιωανιδης και λοιπα χουντοτουβλα που πιαστηκαν σαν παρθενες και δεν ριξαν ουτε μια ντουφεκια για τη τιμη της κολοτρυπιδας τους. τα ιδια και ο πανιβλαξ βασιλιας....
    και φυσικα ειναι αγραμματοι και ηλιθιοι....

    πηγε ο αγραμματος καιαδας και παναγιωταρος και καναν δηλωσεις στους δημοσιοκαφρους και δεν ξεραν νανοιξουν το στομα τους τα αγραμματα τουβλα.... ρε παιδια ναι... δεν ξερω τι εγινε....τι να πω....και αλλα τετοια ακροδεξιουλικα.....ααχχαχαχαχαχαχαα

    αντι να πουν δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος....η σοβιετικη πλουτοκρατια εξοντωνει τον ελληνιο λαο....το κομουνιστικο κατοχικο καθεστως των σοβιετ ολιγαρχων που εφερε 4 εκατομυρια λαθροεποικιστων και δολοφονησε δεκαδες χιλιαδων ελληνων βιασε χιλιαδες γριουλες και παιδακια εξοντωνει τη μοναδικη φωνη αντιστασης του ελληνικου λαου.... δεν θα περασει η εαμοβουλγαρικη τρομοκρατρια των τσοχατζοπουλιστων μπομπολιστων και λοιπων νταβαντζηδων κοπρολαγνων παιδαραστων..... και χιλια δυο αλλα πραγματα που λενε οι αριστεροι.... ας παρουν επειγοντως μαθηματα προπαγανδας και αντιπροπαγανδας τα ακροδεξιοα αγραμματα βοδια αλλιως καλα να παθουν τα χιτρερικα γερμανοτουβλα!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τα καταφερε ενας.. http://www.youtube.com/watch?v=V8sdWP9jAck

      Delete
    2. Και ένας άλλος που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως εγκληματική και κατοχική:
      http://www.youtube.com/watch?v=Alr_jzaUKAk

      Delete
    3. ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.. ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..
      http://www.youtube.com/watch?v=StptWmIk2zw
      ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
      ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ... Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Delete
  5. Να, ηλίθιοι που νομίζατε πως ήταν του συστήματος η ΧΑ.

    ReplyDelete
  6. Καλεσμα σε οσους ζωντανους.
    Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

    ReplyDelete
  7. Δυστυχώς δεν έμαθαν το μάθημά τους όπως μπορείτε να δείτε:

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-tou-mnhmoniou-einai-edw-kratos-kai-parakratos-diwkoun-tous-ellhne

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=Alr_jzaUKAk

      Delete
  8. Πήγες στα δικαστήρια τον "Παστίτσιο"; Φάτα τώρα Μιχαλολιάκο πάκι. Εμπιστέψου την ελλαδική α-δικαιοσύνη τώρα, κυρίως όταν οι κατάλευκοι Αλβανοί σε περιποιηθούν καλά-καλά έτσι σκούρος και χοντρός πάκι που είσαι.

    Καλές βαζελίνες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. «Δεν χαιρόμαστε επειδή ο αρχιδήμιος του Ελληνικού Λαού Αντώνης Σαμαράς συλλαμβάνει πολιτικούς μας αντιπάλους.»

      Delete
    2. Και ο Ηρακλής ήταν μελαμψός, ρε βλαξ. Είσαι ανθέλληνας!

      Delete
  9. "Η συγκεκριμένη δίωξη έχει στόχο να ποινικοποιήσει όχι μόνον την Χρυσή Αυγή αλλά και όσες οργανώσεις υποστηρίζουν Εθνικές αξίες, όπως τις καταλαβαίνει το κάθε κίνημα ξεχωριστά".

    Τι να πω...
    Δεν πέφτω κι από τα σύννεφα διαβάζοντας κάτι τέτοια, αλλά έχω τη γνώμη πως οι ναζιστές μάλλον διασύρουν τις εθνικές αξίες παρά τις υποστηρίζουν. Εκτός κι αν ο ναζισμός είναι μια εθνική αξία -σε μια τέτοια περίπτωση, ναι, πέφτω από τα σύννεφα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εθνικοί στόχοι δεν είναι τα εξής: καθαρότητα της φυλής, αξιοκρατική ιεραρχία, κατάργηση του φιλελευθιρισμού σε όλες του τις μορφές, καλυτέρευση της φυλής; Οι Έλληνες ήταν οι πρώτο-εθνικοσοσιαλστές. Βεβαίως, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τέτοιους όρους για προπαγανδιστικούς λόγους.

      Delete
    2. Μόνον με λογικό άλμα μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την συγκεκριμένη φράση με τον τρόπο που το πράττεις.

      Πουθενά δεν λέει το κείμενό μου ότι ο ναζισμός είναι εθνική αξία των Ελλήνων.

      Το κείμενο είναι ξεκάθαρο: εξαιτίας της διώξεως της ΧΑ, θα ποινικοποιηθούν και όσες οργανώσεις μάχονται για εθνικές αξίες.

      Ιφικράτης

      Delete
    3. Ιφικράτη, γιατί διαγράφεις τα μηνύματα μου; Οι στόχοι μας όταν αποκτήσουμε εθνικό κράτος δεν είναι την αξιοκρατική ιεραρχία, την καλυτέρευση της φυλής (ποιότητα), την φυλετική καθαρότητα, την κατάργηση του φιλελευθερισμού σε όλες του τις μορφές (κοινωνικώς, οικονομικώς); Δεν λέω τίποτα που πάει κόντρα στα πιστεύω σας, κ. Αμυρά.

      Delete
    4. Ανώνυμε 5.11ΑΜ: Ποιό μήνυμά σου διεγράφη;

      Εγώ βλέπω ένα ανώνυμο μήνυμα παρόμοιο με το δικό σου στις 4.33ΑΜ.

      Ιφικράτης

      Delete
    5. Ίσως είναι δυσλειτουργία της ιστοσελίδας τότε. Εκτιμώ την απόκριση.

      Delete
  10. ΣΩΣΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ ΤΗ ΝΔ,,,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ,,,Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,,,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ

    ReplyDelete
  11. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ....ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ .

    ReplyDelete
  12. Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ «ΑΝΑΓΝΩΣΗ» ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ

    Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ασφαλώς και θα θυμάται εκείνο το οποίο του είχα, κατά πρόσωπο, πει κατά την επίσκεψή του (με την ευγενή σύζυγό του) στο γραφείο μου, κατά τις παραμονές των τελευταίων εκλογών: «Οι ψήφοι προς το κόμμα δεν αποτελούν τεκμήρια αποδοχής του προγράμματός σου αλλά αποδοκιμασίας των προηγουμένων. Δεν διαθέτεις στελέχη για ‘δημόσια έξοδο’ και δεν διαθέτεις οργάνωση για υποστήριξη της ‘δημοσίας εξόδου’ σου! Το σύστημα σας οδηγεί προς εξόντωση!» Δυστυχώς, το απλανές βλέμμα του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» με έπεισε για μία ακόμη φορά ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα μπορούσε να πιστωθεί με μόνη επιτυχία εκείνη της εξασφαλίσεως υποστηρίξεως από τον …ψυχίατρο Παρασχάκη!

    Παρά ταύτα, οι διατεταγμένες συλλήψεις της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» άγουν σε ένα, πρώτιστο, συμπέρασμα : η δημοκρατία όχι μόνον δεν αποτελεί εγγύηση νομιμότητος και ομαλότητος αλλά και εμπεριέχει την ανωμαλία ως βασική συνιστώσα της.

    Εάν παραδεχθούμε ότι, όντως, η «Χρυσή Αυγή» αποτελεί μιαν εγκληματική οργάνωση, όπως την εμφανίζει η δημοκρατική δικαιοσύνη, τότε γίνεται παραδεκτό ότι οι κοινοβουλευτικές δομές, όχι μόνον δεν αποτρέπουν την διαμόρφωση επικινδύνων εγκληματικών «σωμάτων» μέσα στους κόλπους του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά και τις ευνοούν!

    Η επιψήφιση της «Χρυσής Αυγής» ως εγκληματικής οργανώσεως μέσα από τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στρέφεται κατά της ίδιας της δημοκρατίας ως εγγυητρίας της πολιτειακής νομιμότητος και ομαλότητος. Έτσι, η ίδια η δημοκρατία αναδεικνύεται ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος κατά της ευημερίας των Πολιτών της.

    Η δια της εκδόσεως ενταλμάτων συλλήψεως κατά της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» αυτοπαραδοχή της δημοκρατίας για την επικινδυνότητά της, εξουσιοδοτεί τον Ελληνικό Λαό για την ανατροπή του δημοκρατικού, καθεστώτος, πλέον και την αντικατάστασή του με πολιτειακό σύστημα που να εγγυάται πραγματικά την προστασία του Ελληνικού Λαού από εσωτερικούς και εξωτερικούς εγκληματίες!

    Υπέρ αυτής της ανατροπής διεκηρύξαμε και προ των εκλογών και μετά από αυτές και συνεχώς: μέχρις ολικής εξαλείψεως των κοινοβουλευτικών εγκληματιών από την Πατρίδα μας!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    Τ. 6977764737

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι δημοκρατία. Έτσι μας λενε για να νομίζουμε οτι είμαστε ελεύθεροι.
      Κυνοβουλευτική δικτατορία. Σωστά το έγραψε ο Ιφικράτης.

      Delete
    2. Αφού τον έχουν κάνει τον όρο "κοινοβουλευτική δημοκρατία" κάτι σαν ιερή αγελάδα. Που πάντα όταν το εκστομίζει κάποιος, όλοι οι άλλοι σωπαίνουν χωρίς να μπει κανείς στον κόπο να το αναλύσει. Πάνω σ'αυτό στηρίζεται η απάτη τους.

      Delete
    3. Μπορείς να τους κάνεις να παραδεχτούν ότι δεν έχει σχέση με την αθηναϊκή δημοκρατία. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν σαν εχθρό της δημοκρατίας αλλά να τους κυνηγίσεις εσύ.
      Πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την λέξη "δημοκρατία" για τον κοινοβουλευτισμό τους ο οποίος είναι ολιγαρχία.
      Τωρα που είμαστε σε κατοχή είναι κοινοβουλευτική δικτατορία.

      Delete
  13. Από πού προέκυψε, ότι η Χ.Α ήθελα συνεργασία με την Ν.Δ., δεν καταλαβαίνω...Εδώ κάνεις λάθος Ιφικράτη και μάλιστα χοντρό...και μην γελάτε μερικοί ότι τελείωσε η Χ.Α...μηδέ προ του τέλους μακάριζε...γιατί τα ίδια έκαναν και στον Χίτλερ στην τότε Γερμανία και μετά τον ανέδειξαν Fuhrer....Καληνύχτα...

    ReplyDelete
  14. Και εγω δεν το πίστευα :

    http://www.periodista.gr/greece/item/6154.htm

    Αν και εφόσον τίποτα δεν αποκλείεται να συνεργαστώ με τους προδότες της νδ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είπε επίσης ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί και με κομμουνιστές υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Γιατί δεν το λες αυτό;

      Delete
  15. Ρε φίλε το ξανα ειπες αυτό. Υπάρχει η κατοχική κυβέρνηση και οι συνεργάτες της Δημαρ και ΛΑΟΣ.
    Οι υπόλοιποι δεν είναι μέρος της κατοχικής κυβέρνησης.
    Τι εθνικός απελευθερωτικός αγωνας θα είναι μια συνεργασία με την κατοχή;

    Ποιος μετέφερε τα δάνεια στο αγγλικό δίκαιο αμετάκλητα και άνευ δικαιωμάτων; ποιος παραχώρησε την εθνική κυριαρχία; τα μνημόνια;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλοι στη βουλή είναι συνένοχοι γιατί νομιμοποιούν την κατοχική κυβέρνηση μέσω της συμμετοχής τους, εκτός από τη Χ.Α. τώρα.

      Delete
  16. Βλέπω εδώ όλοι της πατρώας θρησκείας αλλά από ιδεολογίες ο καθένας την δική του.
    Ο Ιφικράτης να μας πει πως το βλέπει αυτό.
    Ίσως είναι πιο καλό και πιο ευέλικτο στις επιθέσεις (αντιφά, αντιρά, ΚΚΕ, τόξα κ.α.)

    ReplyDelete