Thursday, April 11, 2013

"Θα πάρουμε τα όπλα στο τέλος. Μας έχουν κάνει όλους κομμουνιστάς". Μαζί σου σύντροφε...



Από τις δηλώσεις κατοίκων της Ιερισσού για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην περιοχή τους.

7 comments:

  1. Αυτον τον κυριο ΠΑΧΤΑ να παχτιασετε μπας και παρουν χαμπαρι καιτ'αλλα τα μεγαλα λαμογια οι κλεφτες και βαλουν μυαλο οι Γερμανοτσολιαδες. Εφτασε ο κομπος στο χτενι, για ολους μας, δεν παει αλλο. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ "ΣΤΑ ΟΠΛΑ"

    ReplyDelete
  2. ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥς ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΤΥΠΟΥ USA ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΙΦΙΚΡΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ReplyDelete
  3. Η Πατρίδα και το Έθνος δε χωρά μπολσεβικισμούς και ταξικιστικές μαρξιστικές σοφιστίες σοβιετικών "προπατόρων". Παλιές πρακτικές που διαιρούσαν την Εθνική συλλογικότητα και δημιουργούσαν περασμένους εμφυλίους. Θυμηθείτε εισχώρηση κομμουνιστών στο πολυσυλλεκτικό ΕΑΜ και ότι επακολούθησε με την καπηλία του και τη μετατροπή του σε κομμουνιστικό όργανο. Ο αγώνας εκτός από Ιερός Εθνικοαπελευθερώτικός πρέπει να χαρακτηρίζεται και ως αντικομμουνιστικός , ειδάλλως ας περιμένουμε κομμουνιστική αγκιτάτσια από αυτούς που την έκαναν επιστήμη και την χειρίζονται αρκετά καλά στα δάκτυλα των χεριών εδώ και έναν αιώνα περίπου.

    ReplyDelete
  4. Ο δεύτερος σχολιαστής έχει απόλυτο δίκιο. Κομμουνιστής και εθνικιστής είναι ασύμβατες έννοιες. Κομμουνιστής ίσον διεθνιστής, άρα προδότης της πατρίδας του.
    Γι αυτό θα πρέπει να καταδικάσετε τον κομμουνισμό για να αποδείξετε ότι είσαστε πατριώτες.

    ΥΓ) Συμφωνώ με το καταστατικό του κόμματος σας, αλλά χρειάζονται διευκρινήσεις. Όπως στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, την δράση της Τουρκίας στη Θράκη μας, και την επιθετικότητα της στο Αιγαίο.

    ReplyDelete
  5. Εθνικισμός + κομμουνισμός = Εθνικομπολσεβικισμός. Υπάρχει μίξη κομμουνισμού και εθνικισμού. Για όποιον ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να διαβάσει τα βιβλία του Κιτσίκη Δημήτρη.

    ReplyDelete
  6. Άσε Σίμο, δεν τρώμε κουτόχορτο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχω καμία αμφιβολλία για αυτό..

      Delete