Friday, April 5, 2013

Συγκρότηση τοπικών οργανώσεων ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.


Για να εξαπλωθεί τάχιστα το μήνυμα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος, κάθε υπεύθυνος συμπολεμιστής είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος, πρέπει να δημιουργήσει ένα τοπικό ιστολόγιο με παρουσία στο facebook, και να το συνδέσει με την κεντρική ιστοσελίδα του Κόμματος(www.ieraks.org). 

Για παράδειγμα η τοπική οργάνωση στην Πέλλα θα πάρει το όνομα ΙΕΡΑΚΣ-Πέλλας, θα δημιουργήσει ιστολόγιο με όνομα ieraks-pellas, και ένα email στο όνομα ieraks.pellas@gmail.com. To τοπικό ιστολόγιο πρέπει να περιλαμβάνει τηλέφωνα, ώρες επικοινωνίας, και τόπους συναθροίσεως. 

Κάθε τοπικό ιστολόγιο του Κόμματος αναρτά το σύμβολο και τις ιδεολογικές αρχές της Ιεράς Εθνικο-Απελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας. 

Μετά οι συμπολεμιστές φροντίζουν να ενημερώνουν τακτικώς το ιστολόγιό τους και την κεντρική ιστοσελίδα για τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις της Ιεράς Εθνικο-Απελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας. 

Οι συμπολεμιστές να θεωρούν ότι τοπικές οργανώσεις θα δημιουργούνται όπου υπάρχει εύφορο έδαφος και αναλόγως της δραστηριότητος και δυναμικότητος των μελών. Ενδεικτικώς ανεφέρθη ο Νομός Πέλλας, επειδή εκεί έχουμε έναν πυρήνα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συγκροτούμε τοπικές οργανώσεις ανά Νομό. Πρέπει να δημιουργηθούν οργανώσεις ανά δήμο και ανά διαμέρισμα και ανά κωμόπολη και ανά χωριό. 


Οργανωτική επιτροπή ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

No comments:

Post a Comment