Tuesday, April 2, 2013

Αν η ληστοσυμμορία του Προβόπουλου καταφέρει να ξαναληστέψει τους συμπολίτες μας, θα έχουμε και εμείς ευθύνη.



Οι πρωταπριλιάτικες δηλώσεις Προβόπουλου περί ασφαλούς τραπεζικού συστήματος και ότι τάχα δεν υπάρχει περίπτωση να ληστέψουν τις καταθέσεις είναι άκρως ανησυχητικές. Ισχυρίστηκε στην ΝΕΤ ότι τάχα 165 δις καταθέσεις είναι μέσα στις τράπεζες και όλο επιστρέφουν περισσότερα χρήματα. Είναι προφανές ότι ψεύδεται για την επιστροφή, όπως και για το ύψος των καταθέσεων. 

Αν όμως οι καταθέσεις των Ελλήνων αυτή την στιγμή είναι περίπου 135 δις και ο ρυθμός αποσύρσεως είναι πχ 5 δις τον μήνα, με μια ληστεία της τάξεως του 10%, θα αρπάξουν 10-13 δις ευρώ. Υπάρχουν μουδιασμένες συνειδήσεις οι οποίες δεν αποφασίζουν να αποσύρουν τις καταθέσεις παρ' ό,τι βλέπουν την καταστροφή να έρχεται. Χρειάζονται κάποιον να τους σπρώξει. 

Καλώ τους συμπολεμιστές να ετοιμάσουν ηλεκτρονικές αφίσσες, και βίντεο ενός λεπτού με κατάλληλη μουσική υπόκρουση που να ωθούν τους συμπολίτες μας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Αν η ληστοσυμμορία του Προβόπουλου καταφέρει να ξαναληστέψει τους συμπολίτες μας, θα έχουμε και εμείς ευθύνη.  


Ιφικράτης Αμυράς

2-3-2013

1 comment:

  1. Ιφικράτη δες στο παρακάτω λινκ από το χθεσινό ΟΛΑ του Θέμου στο 6:01 λεπτό που αναφέρεται σε εσένα βάζοντας από τωρινή εκπομπή παλαιότερα αποσπάσματα.... μήπως πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη;;;; Άντε γιατί το παρακάνανε τα κανάλια με τη λάσπη....

    http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=4_t_h_b_i_t2mjuw%3d

    ReplyDelete