Monday, September 17, 2012

Απολογητικό υπόμνημα προς τους δικαστές και εισαγγελείς του κατοχικού καθεστώτος


Στον πόλεμο, το δικαίωμα της αυτοάμυνας δεν ισχύει μόνον για κράτη. Ισχύει για λαούς, έθνη, πολιτισμούς, φυλές, θρησκείες, και οικονομίες.
Από την στιγμή που καταπατώνται τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων, τότε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγών είναι δικαίωμα και καθήκον όλων των μελών της κοινωνίας.
Το μέγεθος της επιθέσεως που δέχεται ο Λαός μας καθορίζει και το μέγεθος της αντιστάσεως.
Απέναντί μας στέκονται δωσίλογοι, προδότες, γερμανοτσολιάδες.  
Αν πρέπει να καταδικαστεί ένας Έλλην πατριώτης δεν είναι γιατί καλεί σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Θα έπρεπε να καταδικαστεί αν δεν καλούσε.
Έγκλημα είναι το να μην αντιστέκεσαι στην υποδούλωση του Λαού, και στο ξεπούλημα της Πατρίδος.
Αν είμαι ένοχος για κάτι είναι το ότι δεν αντιστάθηκα στην κατοχική κυβέρνηση και στους ξένους κατακτητές με σθεναρότερο τρόπο. Μόνον η ιστορία και ο λαός μπορούν να με καταδικάσουν διότι δεν συνέτριψα τα μιάσματα που τρομοκρατούν τον Λαό μας με το παραμύθι του ευρώ.
Όταν ο δικαστικός βραχίων του καθεστώτος παραγράφει το ένα κυβερνητικό έγκλημα μετά το άλλο, όταν η νομοθετική εξουσία αρνείται ακόμη και εξεταστική επιτροπή για το πώς απολέσαμε την εθνική μας κυριαρχία, αλήθεια τί ζητάτε από μένα; Να παραγράψω και εγώ τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε το μεταπολιτευτικό καθεστώς;
Προς δικαστές/εισαγγελείς: Τώρα που ο Λαός ξεσηκώνεται ενάντια στα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας εσείς θα υποστηρίξετε τον δωσίλογο Μιχελάκη και την ληστοσυμμορία του εις βάρος της Πατρίδος και της οικονομικής σας αξιοπρέπειας; Σας μειώνουν μισθούς και συντάξεις, σας εξευτελίζουν. Θα συνεχίσετε να τους υποστηρίζετε; Θα έχετε βαρύτατες ευθύνες για τον διαμελισμό της Ελλάδος που ετοιμάζει η κατοχική ληστοσυμμορία με πρόσχημα τις ΕΟΖ.
Όποιος δικαστής αποδέχεται το συγχωροχάρτι που υπέγραψε η κατοχική κυβέρνηση με την Siemens και τα Μνημόνια, σημαίνει ότι είναι συνένοχος στο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος.
Ο Μιχελάκης έκανε αναφορές στο περιεχόμενο του βίντεο. Ας δούμε όμως πρώτα το ποιόν του κατηγόρου μου. Ας δούμε τον τρόπο που ληστεύει τον Λαό. Ο τρόπος ληστείας του Μιχελάκη και της κατοχικής συμμορίας έχει ως εξής:
Χρωστάνε 350 δις ευρώ, αρπάζουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, τα μετατρέπουν σε ομόλογα εν μία νυκτί(και μάλιστα τα αγοράζουν στο 100% της ονομαστικής τους αξίας ενώ μπορούσαν να τα αγοράσουν στο 20-30%), και τα κουρεύουν αμέσως. Ύστερα πανηγυρίζουν ότι μείωσαν το χρέος κατά 100 δις. Ταυτοχρόνως κουρεύουν τα ομόλογα τα Ελλήνων μικρο-ομολογιούχων. Αντιθέτως τα ομόλογα της ΕΚΤ και των vulture funds, που έχουν αγοραστεί στην δευτερογενή στο 20-30% τα πληρώνουν στο 100% της αξίας των, με νέο δανεισμό.
Από την μία αθετούν τις υποχρεώσεις τους έναντι του Ελληνικού Λαού, και από την άλλη φυλακίζουν τον Λαό επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα εξοντωτικά χαράτσια.
Επομένως όλος ο Λαός έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Μιχελάκη και την κατοχική ληστοσυμμορία. Αν κάποιος δικαστής επιβάλλει ποινή εναντίον μου, θα είναι συνένοχος στα εγκλήματα που διαπράττει η κατοχική κυβέρνηση. Και θα είναι ανόητος εγκληματίας διότι αυτή η κυβέρνηση θα ληστέψει και τους δικαστές με νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Ας σκεφθούν καλώς πριν καταδικάσουν αγωνιζόμενους Έλληνες. Θα είναι σαν να υπηρετούν μία ληστοσυμμορία που ληστεύει και τους ίδιους.
Οι δωσίλογοι έλεγαν ότι αν δεν υπαχθούμε στα Μνημόνια, δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα μπορούμε να κάνουμε εισαγωγές αναγκαίων ειδών. Ορίστε, τα ψήφισαν, και τώρα δεν υπάρχουν φάρμακα και ιατρικά υλικά για τους αρρώστους. Έχει καταρρεύσει το σύστημα υγείας, κινδυνεύουν οι ζωές των ασθενών. Πότε θα λογοδοτήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου; Πρόκειται για ποινικά αδικήματα. Πολιτικοί όπως ο Μιχελάκης αποτελούν την 5η φάλαγγα του 4ου Ράιχ στην Ελλάδα.
Η κατοχική ληστοσυμμορία χαρίζει υγιείς κρατικές επιχειρήσεις σε χρεωκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες και εταιρείες. Και αυτή την ληστεία την βαπτίζουν φιλελευθερισμό.
Η ληστεία των καταθετών-μικροομολογιούχων, και των ασφαλιστικών ταμείων με του PSI, είναι ληστεία όπως και αν την ονομάσουν.
Όταν οι διώκτες μου καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αυτή την ληστεία, τότε θα δικαιούνται να με εγκαλέσουν για την προτροπή περί απαλλοτριώσεως χρημάτων από τις τράπεζες.
Όταν ένας πατριώτης αγωνίζεται για την ελευθερία, οι δωσίλογοι τον κατηγορούν για τρομοκρατία. Ο ορισμός της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι προβληματικός καθότι δεν συμπεριλαμβάνει το κράτος ως τρομοκράτη και ως εγκληματία. Κάτι όμως που το κάνει όταν πρόκειται για άλλα καθεστώτα, πχ Σαντάμ, Μιλόσεβιτς, Ασσάντ, Καντάφι. Στην Ελλάδα η τρομοκρατία αποδίδεται σε οργανώσεις, κινήματα, άτομα, αλλά ποτέ στο κράτος. Γι’ αυτό η δίκη μου δεν μπορεί να είναι δίκαιη, εφόσον θεωρήσει την κρατική τρομοκρατία και την κρατική ληστεία ως νόμιμα μέσα.
Ο Μιχελάκης ανήκει σε μία ληστοσυμμορία που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, και η οποία έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό  με την Siemens για να συγκαλύψει τα εγκλήματά της, και τώρα απαιτεί να με καταδικάσετε επειδή εγώ ζητώ να τιμωρηθούν για τα αποτρόπαια εγκλήματά τους. Για παράνομες συναλλαγές 2 δις ευρώ τουλάχιστον, η Siemens επιστρέφει 170 εκατομμύρια, και ξεμπερδεύει.
Δεν είναι ηθικό, ούτε επιτρεπτό να αντιμετωπίζουμε τον γερμανό κατακτητή μόνον μέσα από την διαδικασία των κατοχικών εκλογών του ελληνόφωνου προτεκτοράτου. Εφόσον ο εχθρός χρησιμοποιεί βία(οικονομική, πολιτική, αστυνομική), είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε όλα τα επίπεδα.
Όποιος δεν αναγνωρίζει τους νόμους του Ελληνικού Έθνους, πρέπει να αντιμετωπίζεται με το ξίφος. Μεταξύ Λαού και δωσίλογων, υπάρχει άβυσσος. Όποιος παραμένει απαθής μπροστά στην καταστροφή της Ελλάδος, είναι εχθρός του Λαού.
Αυτό το παράνομο δικαστήριο έχει δύο επιλογές. Είτε θα απελευθερώσει ως ήρωες όσους πρωτοστατούν σε κοινωνικούς και εθνικούς αγώνες, είτε θα δεχτεί ότι είναι η φωνή των κατακτητών και των δωσίλογων.
Στην σημερινή πολιτική κατάσταση κάθε μη-βίαιη προσέγγιση είναι τουλάχιστον υποκριτική, εφόσον συνεπάγεται την αποδοχή της βίας της κατοχικής εξουσίας. Η άφεση αμαρτιών της κατοχικής εξουσίας είναι βαρβαρότητα. Η ανοχή της είναι θηριωδία.
Αν ο Μιχελάκης θέλει να διεξάγει δίκες εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, ας δείξει ότι αποδέχεται ισότητα όπλων. Ας παραιτηθεί από την βουλευτική ασυλία. Μία κατοχική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να εκδίδει δικαστικές αποφάσεις στο όνομα του Ελληνικού Λαού. Δικαιούται να εκδίδει δικαστικές αποφάσεις μόνον στο όνομα της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ψήγμα αντικειμενικότητος σε αυτές τις πολιτικές δίκες, τότε οι δικαστές πρέπει να αναμένουν την εκδίκαση ένα σωρό μηνύσεων που έχουν κατατεθεί από πολίτες με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εναντίον όσων υπέγραψαν την άνευ όρων εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, όπως αυτή του ιατρού Δημητρίου Αντωνίου, η οποία έχει σταλεί στην Βουλή. Μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η μήνυση είναι απαράδεκτο να εκδίδονται αποφάσεις εναντίον όσων μάχονται την ξένη κατοχή.  
Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετακλήτως και άνευ όρων, οι χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες, η αρπαγή μισθών και συντάξεων, τα εγκλήματα των πραιτωριανών πέρυσι στην πλατεία Συντάγματος, έχουν ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Και κυκλοφορούν ελεύθεροι, και μάλιστα αποθρασύνονται παριστάμενοι ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον μου.
Ο Μιχελάκης ως εκπρόσωπος της ΝΔ, μίλησε για υποψήφιο του Σύριζα που προάγει την βία. Μάλλον ξεχνά ότι ο Βορίδης με τα τσεκούρια του ήταν υποψήφιος και εξελέγη με την Νέα Δημοκρατία. Γιατί τον αποδέχθηκαν στο ψηφοδέλτιό τους; Επίσης λησμονεί ότι πρότειναν τον Ράπανο για υπουργό οικονομικών, με ιστορικό βομβιστού και τρομοκρατικής δράσεως. Γιατί τους αποδέχεται ο Μιχελάκης και η Νέα Δημοκρατία; Θα καταθέσουν και για αυτούς μήνυση; Ή μήπως θα δώσουν μία θέση στην κυβέρνηση και σε μένα;
Ας καταθέσουν μήνυση εναντίον αξιωματικών των ΜΑΤ για την βία και την τρομοκρατία εις βάρος του Λαού, και να συνδικαστεί η υπόθεση με την δική μου. Σε περίπτωση που οι δικαστές δεν αποδεχτούν συνεκδίκαση των υποθέσεων, θέτουν υπό αμφισβήτηση το δικαιϊκό τους σύστημα. Ναρκοθετούν την δική τους υπόληψη.
Έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη. Παραλείπετε να ασκήσετε δίωξη σε πολιτικά πρόσωπα για το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο. Από την στιγμή που παραλείπετε την δίωξη των προδοτών, δεν νομιμοποιείσθε να διώκετε όσους αντιστέκονται στην προδοσία.  
Δεν υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο του αδικήματος για το οποίο με κατηγορούν. Δεν υπήρξε κανένας δόλος. Ό,τι είπα, είχε σχέση με το ότι η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή, και επικαλούμενος το άρθρο 120 του Συντάγματος θεώρησα υποχρέωσή μου να αντισταθώ στην κατάλυση του πολιτεύματος.
Η συκοφαντία του Μιχελάκη ότι τάχα προέτρεψα σε διάπραξη εγκλημάτων ποινικού δικαίου είναι προφανώς ψευδής. Αποδεικνύεται από το βίντεο ότι έκανα έκκληση για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Είναι εγκληματικό λάθος να παρεμβαίνει με τόσο άκομψο τρόπο η δικαστική εξουσία σε μία καθαρώς πολιτική και ιδεολογική σύγκρουση.
Ο Ελληνικός Λαός έχει απαιτήσεις από εμάς τους πολιτικούς. Απαιτεί να τον στηρίξουμε στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που διεξάγει. Απαιτεί από μας να συμμετέχουμε στην εθνική αντίσταση ενάντια στην ξένη κατοχή. Απαιτεί άμεσες λύσεις στην ανθρωπιστική κρίση που βιώνει. Δεν μπορούμε να τον εγκαταλείψουμε στα νύχια των οικονομικών δολοφόνων.
Αφού δεν υπακούει στους νόμους η κυβέρνηση, γιατί να υπακούν οι πολίτες; Όμως, στον δικό μας ταπεινό νου, οι συντεταγμένοι νόμοι έχουν άγραφη ισχύ. Αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι από τα αρμόδια όργανα του κράτους, στον ίδιο βαθμό μπορούν και οι πολίτες να τους αγνοούν.  
Για να καταδικάσετε έναν πολίτη που αντιστέκεται στο κατοχικό καθεστώς, πρέπει να ομολογήσετε και να αιτιολογήσετε τις εξής σιωπηρές παραδοχές:
Ότι η βία της κατοχικής κυβερνήσεως που ασκείται εις βάρος του Λαού είναι νόμιμη,
Ότι η κατοχική κυβέρνηση έχει το μονοπώλιο της βίας,
Ότι η χώρα μας δεν τελεί υπό ξένη  κατοχή,
Ότι με τα Μνημόνια που υπεγράφησαν δεν υπήρξε κατάλυση του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, και της Εθνικής κυριαρχίας,
Ότι δεν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για τις χιλιάδες νεκρών Ελλήνων από αυτοκτονίες και από ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία,
Ότι υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες δεν ισχύει το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Το βάρος της αποδείξεως, το φέρει ο κατήγορος. Αυτός υποχρεούται να αποδείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι υπό κατοχή. Δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι «τρομοκράτης».
Το «έγκλημά» μου είναι ότι δεν αναγνωρίζω το κατά Μαξ Βέμπερ μονοπώλιο της βίας στην κυβέρνηση των δωσίλογων.
Οφείλετε να επικροτήσετε τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες εναντίον της ξένης κατοχής. Η αυτοάμυνα, η εθνική αντίσταση, η τιμωρία των δωσίλογων, είναι νόμιμη και υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες. Μόνον αν αρνηθείτε αυτές τις ιερές αξίες, θα τιμωρείτε ως ένοχο όποιον αντιστέκεται στην ξένη κατοχή.
Και για να χρησιμοποιήσουμε την φρασεολογία του μνημονίου, πρέπει επιτέλους να ανοίξει το κλειστό επάγγελμα του πολιτικού, του αστυνομικού, του δεσμοφύλακος, του εφοριακού, του δικαστού, και του εισαγγελέως. Αυτός ήταν ο βασικός σκοπός του βίντεο.
Είναι η εποχή της απελευθερώσεως των κλειστών επαγγελμάτων και της καταργήσεως των κρατικών μονοπωλίων. Αυτός ήταν ο στόχος του βίντεο. Να υπάρξει επιτέλους απελευθέρωση της ελληνικής αγοράς σε θέματα δικαιοσύνης και ασφαλείας.
Είναι πολύ πρόσφατες για να τις λησμονείτε κύριοι δικαστές, τις δηλώσεις του επιτίμου προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Παπαχελά, όπου καλεί ανοικτά την κατοχική κυβέρνηση να σκοτώσει κόσμο στο Σύνταγμα. Να χυθεί αίμα. Να έχουμε νεκρούς. Είναι πολύ πρόσφατες οι δηλώσεις Παγκάλου και Χρυσοχοΐδη που ζητούσαν να κατεβούν τα τανκς στους δρόμους για να σώσουν τις τράπεζες.
Από την απάντησή σας θα εξαρτηθεί αν με δικάζει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ή υπάλληλοι της Τρόικας, όπως ο Γιάννης Μιχελάκης.
Ωρισμένα ερωτήματα προς τον δωσίλογο Μιχελάκη:
Είσαι κατά της βίας, τρομοκρατίας κλπ; Πού αρχίζει η νόμιμη και πού η παράνομη βία των πραιτωριανών; Πώς την διαχωρίζει το κόμμα σου; Ο χημικός πόλεμος εις βάρος διαδηλωτών είναι νόμιμη ή παράνομη βία; Στην περίπτωση της Αραβικής ανοίξεως η κυβέρνηση Παπανδρέου βοήθησε το ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει την Λιβύη του Καντάφι. Το ίδιο ζητά και τώρα η Δύση κατά της Συρίας του Ασσάντ. Πότε είναι νόμιμος ο ένοπλος αγώνας κατά ενός καθεστώτος τύπου Ασσάντ, ή τύπου Καντάφι; Όταν τον υποστηρίζει το ΝΑΤΟ; Κατ’ επέκταση πότε είναι παράνομη η ένοπλη αντίσταση ενάντια στον κατακτητή; Όταν την καταδικάζει η Τρόικα; Καταδικάζεις τον ένοπλο αγώνα ενάντια στους γερμανούς ναζί; Ενάντια στην χούντα; Καταδικάζεις τον ένοπλο αγώνα των Μακεδονομάχων; Της ΕΟΚΑ; Καταδικάζεις τον ένοπλο αγώνα του κουρδικού Λαού και του PKK; Εσύ κ. Μιχελάκη γιατί υποστηρίζεις τον ένοπλο αγώνα κατά του Ασσάντ στην Συρία;
Ο Γιάννης Μιχελάκης ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου οφείλει να απαντήσει: Πότε είναι επιτρεπτός ο ένοπλος αγώνας ενάντια στους κατακτητές, και υπό ποίες προϋποθέσεις; Αν καταδικάσει τον ένοπλο αγώνα, τότε θα πρέπει να δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν τελεί υπό ξένη κατοχή, και ταυτοχρόνως να μας πείσει ότι αυτή είναι και η άποψη  του Ελληνικού Λαού.
Είναι καιρός ο Γιάννης Μιχελάκης να σταματήσει τις υστερικές και υποκριτικές κραυγές. Ξέρει καλώς ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στενός συνεργάτη του Σαμαρά,  υποστήριξε ως δικηγόρος τον Οτσαλάν, και θεωρεί δίκαιον τον ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του PKK
Υπενθυμίζω στους δικαστές το άρθρο 134 περί εσχάτης προδοσίας:
Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.
Δεν πρέπει να λησμονούν ότι την εποχή που ανέβηκε το βίντεο, ο υπουργός Αμύνης Μπεγλίτης, αποκεφάλισε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων επειδή αρνήθηκαν να καταστείλουν την λαϊκή εξέγερση. Δεν πρέπει να λησμονούν την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή και τα γυμνάσια που έκανε στην χώρα μας έτοιμη να επέμβει και  αιματοκυλήσει τον Ελληνικό Λαό.
Υπενθυμίζω στους δικαστές ότι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια έχουν κατατεθεί μηνύσεις από Έλληνες πολίτες εναντίον του Γ.Α. Παπανδρέου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Σε αυτές τις πολιτικές συνθήκες δική μου υποχρέωση ως πολιτικού ήταν να εκφράσω την κοινή θέληση του Λαού για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, και να απαιτήσω την εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων της χώρας εις βάρος των προδοτών.
Ιφικράτης Αμυράς
15-9-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com

No comments:

Post a Comment