Sunday, September 23, 2012

Μάθαμε να αγαπάμε την Πατρίδα μας, ώρα να μάθουμε να αγαπάμε και την Φυλή μας


Από το σχολικό περιβάλλον και από τον οικογενειακό περίγυρο, μάθαμε να αγαπάμε την Πατρίδα μας. Η λέξη Ελλάδα προκαλεί στους περισσότερους ρίγη συγκινήσεως. Αλλά στα σχολικά θρανία δεν μας έμαθαν να αγαπάμε την Φυλή μας. Δεν μας δίδαξαν τίποτε για την βιολογική μας κληρονομιά. Ούτε μας έμαθαν πώς να προσέχουμε την φυλετική μας υγεία.  
Σχολείο και περιβάλλον μας έμαθαν την αξία των εθνικών εορτών, αποστηθίσαμε τον εθνικό μας ύμνο, ακούσαμε για τα ιστορικά επιτεύγματα των Προγόνων μας, αλλά ουδείς μας δίδαξε σεβασμό, αλληλεγγύη, αφοσίωση, υπερηφάνεια για την Ελληνική Φυλή.
Οι μεικτοί γάμοι με αλλοφύλους θα ήταν σήμερα αδιανόητοι, αν είχαμε διαφορετική παιδεία. Τα ελληνόπουλα πρέπει να διδαχτούν από μικρά παιδιά την αξία της βιολογικής τους διαφορετικότητος. Να μάθουν ότι αποτελούν έναν κρίκο στην μεγάλη αλυσίδα του Ελληνικού Έθνους, και υποχρεούνται να παραδώσουν άθικτη στις επόμενες γενεές την πολύτιμη βιολογική τους κληρονομιά.
Τα Ελληνόπουλα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος. Το δίκαιον αίματος επιτάσσει ότι απαγορεύεται να αφομοιωθούν σε ξένους λαούς, ούτε να αναμιχθούν με αλλοφύλους.
Η σιωπηρά παραδοχή της δυτικής ατομικιστικής υποκουλτούρας ότι έκαστος είναι άτομο ανεξάρτητο να κάνει ό,τι θέλει, προσκρούει στο ιδανικό της συλλογικής επιβιώσεως του Έθνους. Ουδείς Έλλην δικαιούται να προβάλλει ατομοκεντρικές απόψεις.

Θα πίστευε ποτέ κανείς ότι μας είναι αδιάφορο αν η πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος είναι γέροι, παχύσαρκοι, ναρκωμανείς, και αλκοολικοί; Τί παιδιά θα έφερναν στον κόσμο;
Θα αδιαφορούσε κάποιος αν το 50% των ενόπλων δυνάμεων ήταν ισλαμιστές; Θα αδιαφορούσαμε αν το 50% των ένστολων ήταν αλλόφυλοι;
Ο πολιτισμός, η φυλή, και η υγεία των πολιτών της Ελλάδος δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους. Ούτε μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους ο ρυθμός γεννήσεων των βλακών έναντι των ευφυών.
Το Ελληνικό Έθνος υποχρεούται να ελέγχει με ποιούς αναπαράγονται τα μέλη του. Δεν έχουμε «ελεύθερη αγορά» αναπαραγωγής.
Μία Ελληνίδα όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη, υγιεστάτη, δεν επιτρέπεται να παραμείνει άτεκνη επειδή ο σύζυγός της έχει πρόβλημα τεκνοποιήσεως. Η λύση της υιοθετήσεως τέκνου καθιστά και τους δύο άγονους, στείρους. Τα γονίδια της γυναίκας δεν θα πολλαπλασιαστούν με την υιοθεσία τέκνου. Πρέπει οπωσδήποτε να φέρει παιδιά στον κόσμο επιλέγοντας έναν Έλληνα, εκτός γάμου, με την συγκατάθεση του συζύγου, όπως γινόταν στην Αρχαία Σπάρτη. Αν ο σύζυγος είχε πρόβλημα τεκνοποιήσεως, επέτρεπε στην Σπαρτιάτισσα να τεκνοποιήσει με άλλον άνδρα, προκειμένου να μην χαθεί η βιολογική κληρονομιά της συζύγου.
Όπως δεν επιτρέπεται να διαδίδουμε τις ανήθικες συμπεριφορές, δεν επιτρέπεται να αναπαράγουμε τις κακές ιδιότητες ενός μέλους της Ελληνικής κοινωνίας. Η βιολογική ύφεση, ο βιολογικός μαρασμός, ποσοτικώς και ποιοτικώς, είναι εχθρός του Έθνους που πρέπει να καταπολεμηθεί αμείλικτα.
Το ύψος, η υγεία, η ομορφιά, η ευφυία, είναι κληρονομικά χαρακτηριστικά. Η ψυχική ενέργεια, η φιλοδοξία, η ευστροφία, η γερή κράση, λείπουν από τα βιολογικώς πτωχότερα πληθυσμιακά στρώματα.
Μέχρι να συγκροτήσουμε ελεύθερο και ανεξάρτητο Κράτος με Ελληνική παιδεία, στις πολιτικές και πολιτιστικές μας οργανώσεις πρέπει να εμποτίζουμε τον Ελληνικό Λαό με τον σεβασμό στην ιδέα του φυλετικού αυτοπροσδιορισμού.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποκτήσει συναίσθηση του εθνοφυλετικού ανταγωνισμού που διεξάγεται παγκοσμίως. Η διαφύλαξη της φυλετικής μας αγνότητος θα υποβοηθήσει τον Ελληνισμό στον παγκόσμιο πολιτιστικό ανταγωνισμό και στον διεθνή καταμερισμό πολιτικο-στρατιωτικής ισχύος. Αντιθέτως η έλλειψη φυλετικής αγνότητος θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα εθνικής επιβιώσεως στους απογόνους μας.
Πρέπει να διεξάγουμε πόλεμο μέχρις εσχάτων εναντίον της δυσγονικής.
Η καταπολέμηση των εκτρώσεων που αποδεκατίζει τον πληθυσμό, είναι από τα πρώτα μέτρα μίας Ελληνικής Πολιτείας. Η οικονομική στήριξη των πολυτέκνων και η νομοθετική υποχρέωση όλων των Ελλήνων να γίνουν πολύτεκνοι, θα αντιστρέψει τους αρνητικούς ρυθμούς γεννήσεων. Πρέπει να επαναφέρουμε άμεσα τις προγαμιαίες εξετάσεις προς αποφυγήν ανιάτων ασθενειών. Ένα ζευγάρι πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου πρέπει να γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό των συγγενών, προς αποφυγήν ανεπιθύμητων ασθενειών.
Η Πολιτεία πρέπει να υποχρεώνει τους ευφυέστερους και υγιέστερους Έλληνες να προσφέρουν γενετικό υλικό εκτός γάμου, με σκοπό να αυξηθεί το ποσοστό τους ανάμεσα στον πληθυσμό.  
Για να αναχαιτισθούν άμεσα οι γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοφύλων, τα ελληνόπουλα πρέπει να διδαχθούν από μικρά παιδιά την φυλετική τους υπεροχή. Όταν οι νέες γενεές Ελλήνων συνειδητοποιήσουν ότι ο εκφυλισμός οδηγεί στην κοινωνική, εθνική και οικονομική εξαθλίωση θα είναι εύκολο να νομοθετήσουμε δρακόντεια μέτρα υπέρ της ενδογαμίας και κατά της επιμειξίας.
Δεν θα επιτρέψουμε να γίνωνται γάμοι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ιδίως όταν ο/η σύζυγος είναι μεγάλης ηλικίας και δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.
Μόνον ο πολιτιστικός και φυλετικός διαχωρισμός από τους άλλους λαούς θα μας εξυψώσει εθνικώς, κοινωνικώς, οικονομικώς, πολιτικώς και στρατιωτικώς. Η ισχύς αποκτάται μετά από προσεκτική εργασία πολλών Ελληνικών γενεών, όπου η μία γενεά παραδίδει στην επομένη μεγαλύτερη κληρονομιά.
Όπως οι Αρχαίοι Αθηναίοι οπλίτες ωρκίζοντο να παραδώσουν την Πατρίδα τους μεγαλύτερη απ’ ό,τι την παρέλαβαν, έτσι και εμείς πρέπει να ορκιζόμαστε ότι θα παραδώσουμε την Φυλή μας πολυπληθέστερη και καθαρότερη απ’ ό,τι την παραλάβαμε.
Μία Ελλάδα μιγάδων ισοδυναμεί με πολιτιστικό ολοκαύτωμα και σιωπηρή γενοκτονία. Είναι υποχρέωση όλων μας να πατάξουμε αμείλικτα αυτό το ειδεχθές έγκλημα εις βάρος της ανθρωπότητος που διαπράττεται στην Πατρίδα μας, και να τιμωρήσουμε παραδειγματικώς τους ελληνόφωνους πολιτικούς και διανοουμένους που συνδράμουν στον βιολογικό μαρασμό του Ελληνικού Έθνους.
Σεβασμός, Αλληλεγγύη, Αφοσίωση, Υπερηφάνεια για την Φυλή μας. Αυτές τις ηθικές αξίες υποχρεούμαστε να διδάξουμε στις νέες γενεές Ελλήνων, και θα το πράξουμε παρά και ενάντια στις διαταγές της ανθελληνικής κρατικής ληστοσυμμορίας των ρωμιών.

Ιφικράτης Αμυράς
23-9-«2012»

No comments:

Post a Comment