Saturday, September 22, 2012

Είναι καιρός να τελειώνουμε με τα μετωπικά σχήματα τύπου ΚΑΠ, ΕΠΑΜ, ΕΚΜ, κλπ


Ο Ελληνικός Λαός έχει εγκλωβιστεί σε καθοδική δίνη θανάτου. Για να σπάσει ο φαύλος κύκλος χρειάζεται αποδόμηση της ειρηνο-λαγνείας, του κοινοβουλευτικού κρετινισμού, και του αστικού καθωσπρεπισμού.
Η επιβεβαίωση της υποτέλειας και της σκλαβιάς αναφύεται όταν ένα κομμάτι της κοινωνίας θεωρεί ότι η παρούσα εκλογική διαδικασία αποτελεί όπλο στα χέρια της κοινωνίας. Τα σκλαβωμένα μυαλά παράγουν σκλαβωμένη σκέψη.
Για να απομυθοποιήσουμε τις τεχνητές ελπίδες που η καθεστωτική ληστοσυμμορία υπόσχεται, πρέπει να αποδομήσουμε τους θεσμούς που στηρίζουν το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς.
Όποιο κόμμα ή πολιτικό κίνημα αρνείται να γκρεμίσει τα στηρίγματα του καθεστώτος, είναι εχθρός του Λαού. Το αυτό ισχύει και για διάφορα μέτωπα και νεοσυσταθέντα κόμματα, τα οποία στα λόγια μάχονται το κατοχικό καθεστώς αλλά στην πράξη υποτάσσονται στην κατοχική νομιμότητα. 
Είναι καιρός να τελειώνουμε με τα μετωπικά σχήματα τύπου ΚΑΠ, ΕΠΑΜ, κλπ. Έχουν προξενήσει μεγάλη ζημία στο επαναστατικό κίνημα. Πρέπει να συγκρουστούμε ανοικτά μαζί τους.
Η πολιτική στάση αυτών των μετώπων, οπισθοδρομεί τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Ενώ ξέρουν ότι έχουν διώξει τον κόσμο που τους πίστεψε, επιμένουν να ταλαιπωρούν τον Ελληνικό Λαό με την πολιτική τους παρουσία.
Το ΚΑΠ απέδειξε ότι δεν έχει στόχευση, ούτε συγκρότηση, ούτε πολιτική πρόταση, ούτε οργάνωση, ούτε συγκρουσιακή διάθεση. Εν τούτοις αντί να αναζητά στο εσωτερικό του τί πήγε λάθος, συνεχίζει να εκδίδει ανούσια δελτία τύπου αντί να αυτοδιαλυθεί.
Το ΕΠΑΜ, ενώ ξεκίνησε με ανατρεπτική πλατφόρμα ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός κυριάρχησε πλήρως στις τάξεις του. Έπεσε τόσο χαμηλά στον προσανατολισμό του που η ένοπλη εθνική αντίσταση του Λαού ενάντια στους κατακτητές βαπτίστηκε «παρακρατικό φαινόμενο» και «τρομοκρατία». Και όλα αυτά την στιγμή που καλεί τον Λαό να αντισταθεί στην χάραξη Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, που θα οδηγήσουν εν τοις πράγμασι στην αυτονόμηση της Θράκης. «Τρομοκράτες», «προβοκάτορες», «πράκτορες» αποκαλεί το ΕΠΑΜ όσους πολεμούν για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Αν όσοι αντιστέκονται με κάθε μέσον ενάντια στην ξένη κατοχή είναι «παρακρατικοί», «πράκτορες», «προβοκάτορες» κλπ, τότε το ΕΠΑΜ ομολογεί ότι είναι παραμάγαζο του συστήματος.
Οι προθέσεις του έχουν πια αποσαφηνιστεί: να εγκλωβιστεί ο κόσμος που θέλει να εξεγερθεί για την σωτηρία της Ελλάδος σε εκλογικά παιχνίδια. Αφού τα στελέχη του έχουν ερωτευτεί τόσο πολύ την κάλπη, ας διοργανώσουν εκλογές από τα κάτω, χωρίς την συμμετοχή των καθεστωτικών κομμάτων, επαναστατικώ δικαίω.
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί δεν υπάρχει καμμία ανοχή σε εκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του Λαού. Το ακροτελεύτιο άρθρο του παρόντος Συντάγματος, το οποίο αναφέρει ότι κάθε πολίτης πρέπει να το υπερασπίζεται με κάθε μέσον εναντίον οιουδήποτε προσπαθεί να το καταλύσει, δεν ισχύει για το ΕΠΑΜ.
Οι κυβιστήσεις του έχουν λάβει μορφήν χιονοστιβάδος. Αποκομμένο από τους λαϊκούς αγώνες συνεχίζει την ιδεολογική του κατρακύλα. Θέλει να κάνει πράγματα που δεν εμπεριέχουν κίνδυνο. Εξαπατά τα μέλη του. Τα έπεισε ότι θέλει να γίνει κόμμα για να τα προστατεύσει από κατηγορίες περί τρομοκρατίας. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να αποκλείσει εκ των προτέρων στα μέλη του την οιαδήποτε δυναμική ενέργεια με το πρόσχημα ότι τώρα είναι κόμμα, και άρα έχουν ευθύνες απέναντι στον νόμο.
Από την μία εκδίδουν ανακοινώσεις με συνθήματα του τύπου «Η Επανάσταση του 1821 συνεχίζεται» και από την άλλη συλλέγουν υπογραφές για αγωγές και μηνύσεις εναντίον του καθεστώτος. Πλήρης αναντιστοιχία λόγων και έργων. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ηγεσία του ΕΠΑΜ κατηγορεί το ΚΚΕ επειδή παραπέμπει στο απροσδιόριστο μέλλον την έξοδο από το ευρω και την ΟΝΕ, και την συνδέει με την επικράτηση της σοσιαλιστικής επαναστάσεως στην Ελλάδα και την ανατροπή του καπιταλισμού. Αλλά ακριβώς αυτό το έγκλημα πράττει στο ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως το ΕΠΑΜ. Θεωρώντας το ζήτημα ως δευτερεύον, το παραπέμπει στο απροσδιόριστο μέλλον και το συνδέει με την επαναφορά του εθνικού νομίσματος. «Όταν επαναφέρουμε το εθνικό νόμισμα, τότε οι λαθραίοι θα φύγουν από μόνοι τους», δηλώνει το ΕΠΑΜ. Ήτοι, αν δεν επαναφέρουμε το εθνικό νόμισμα, δεν υπάρχει περίπτωση το ΕΠΑΜ να λάβει θέση για την λαθρομετανάστευση που αποτελεί θανατηφόρο κίνδυνο για το Ελληνικό Έθνος. Τώρα ξεχάστε το...
Ο Λαός οφείλει να γνωρίζει ότι θα βρει απέναντί του μέτωπα τύπου ΕΠΑΜ αν εξεγερθεί. Τέτοια μέτωπα δεν θέλουν την εξέγερση. Θέλουν μία βελούδινη ανατροπή, χωρίς βία, χωρίς θύματα, χωρίς αίματα. Μία ειρηνική ανατροπή που υπάρχει μόνον στα πολιτικά φωτορομάντζα. Έτσι εθίζουν τον Λαό στην πολιτική και ηθική διαφθορά. Τον εγκλωβίζουν στην αυτοκτονική απάθεια υποσκάπτοντας την επαναστατική του αυτοπεποίθηση με μηνύσεις και αγωγές εναντίον του καθεστώτος.
Στοιχειώδης πολιτική νοημοσύνη αρκεί για να κατανοήσει κάποιος το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του Λαού με τις αγωγές και τις μηνύσεις. Όταν ένας πολιτικός φορέας σε περίοδο ξένης κατοχής καλεί τον Λαό σε συλλογικές αγωγές και μηνύσεις εναντίον του καθεστώτος, διαπράττει δύο στυγερά εγκλήματα:
Πρώτον, υπονοεί ότι αναγνωρίζει ως νόμιμη την παρούσα δικαστική εξουσία, και μέσω αυτής της πράξεως νομιμοποιεί και την παρούσα εκτελεστική εξουσία. Δεύτερον, αφαιρεί από τον Λαό το δικαίωμα να οργανώσει λαϊκά δικαστήρια, απονομιμοποιώντας την Επαναστατική Δικαιοσύνη. Αυτόν τον βρώμικο ρόλο παίζουν όσα μέτωπα καλούν σε μαζικές αγωγές εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως.
Όποιος ξέρει να διαβάζει κείμενα και να παρατηρεί συμπεριφορές, κατανοεί ότι πολιτικές οργανώσεις τύπου ΕΠΑΜ αρνούνται επιμόνως να υπερασπιστούν την Πατρίδα. Είναι βέβαιον ότι θα καταδώσουν στους πραιτωριανούς όποιον αγωνίζεται με κάθε μέσον για την προστασία του Λαού, της Πατρίδος, και του Πολιτεύματος. Όποιος πάρει τα όπλα για να υπερασπιστεί τον Λαό και την Πατρίδα, θα αποκληθεί «προβοκάτορας» και «τρομοκράτης» πρώτα απ’ όλα από το ΕΠΑΜ, το ΚΑΠ, και τα μέτωπα της συστημικής Αριστεράς.
Οι δηλώσεις περί «πρακτόρων» και «προβοκατόρων» εν μέσω ξένης κατοχής, ισοδυναμούν με πράξεις δολιοφθοράς εις βάρος του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος.
Τα προαναφερθέντα μέτωπα, ούτε είχαν ποτέ ούτε έχουν διάθεση να συγκρουστούν στην πράξη με το κατοχικό καθεστώς. Συγκρούονται μόνον στα λόγια. Όταν έρθει η ώρα των έργων, παίρνουν 180ο στροφή και υπερασπίζονται το προνόμιο της πολιτικής ολιγαρχίας, ήτοι δράση μέσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού καθεστώτος. Υπερασπίζονται το μονοπώλιο της εξουσίας των ολιγαρχών: να κατέχουν την εξουσία οι πολιτικοί βαρώνοι. Και παρά τις κραυγές τους υπέρ της Δημοκρατίας, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με την Επαναστατική Δημοκρατία που υποστηρίζει την αναδιανομή της πολιτικής εξουσίας.
Γιατί συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον ιταμό τρόπο; Διότι μόνον έτσι εξασφαλίζουν ότι δεν θα κινδυνεύσουν να συγκρουστούν με τον κατακτητή. Διότι μόνον έτσι μπορούν να εξαπατούν τον Λαό ζητώντας οικονομική και πολιτική ενίσχυση.
Ως γνωστόν, έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη. Όποιος παραλείπει να υπερασπιστεί την Πατρίδα με κάθε μέσον σε περίοδο ξένης κατοχής, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Εχθρός προς εξόντωση δεν είναι μόνον αυτός που συνεργάζεται με τον ξένο κατακτητή, αλλά και όποιος παραλείπει να υπερασπιστεί την Πατρίδα και τον Λαό με κάθε μέσον.  
Το κατοχικό καθεστώς για να θέσει σε εφαρμογή την οικονομική γενοκτονία υπό δημοκρατικό μανδύα, χρειάζεται την απαραίτητη συναίνεση του κοινωνικού σώματος. Θέλει το υπόδουλο κοινωνικό σώμα να ζητήσει δια μέσου της ψήφου περαιτέρω υποταγή. Δια της ψήφου αφαιρείται η εξουσία από τον Λαό, και καταλήγει στα χέρια των πολιτικών βαρώνων. Όποια μέτωπα ή κόμματα δεν ξεκαθαρίζουν στον Λαό ότι οι κατοχικές εκλογές περιπλέκουν αντί να λύνουν το πρόβλημα της ξένης κατοχής, προδίδουν τον Λαό και την Πατρίδα. Αυτό το στυγερό έγκλημα διαπράττουν τα μέτωπα τύπου ΚΑΠ, ΕΠΑΜ, ΕΚΜ, κλπ.
Μόνη εγγύηση της Ελευθερίας είναι ο εξοπλισμένος Λαός.
Ιφικράτης Αμυράς
23-9-2012

No comments:

Post a Comment