Thursday, September 27, 2012

Η Σόνια Γκάντι πρέπει να ανατραπεί



Η στρατηγική αντίληψη των Ελλήνων οφείλει να εστιάσει στην Νότιο Ασία. Το πώς αντιλαμβανόμαστε τους σημερινούς διεθνείς κινδύνους θα καθορίσει το μέλλον του Ελληνισμού για πολλές δεκαετίες.
Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ινδία μας ενδιαφέρουν άμεσα. Η αδράνεια και η αδιαφορία θα μας κοστίσει αμέτρητες Ελληνικές ζωές.
Η ηγετική ομάδα της Iνδίας και η πολιτική της συμπεριφορά αποτελεί θέατρο και σύνορο πολέμου της Ελλάδος.
Ως μέλλουσα υπερδύναμη και ως πολυθεϊστική χώρα, η Ινδία πρέπει να αποτελέσει στρατηγικό εταίρο της Ελλάδος. Αρκεί να μην επιτρέψουμε στην χριστιανή Σόνια Γκάντι και την οικογένειά της να απομακρύνουν τους Ινδούς από τις θρησκευτικές και πολιτιστικές τους παραδόσεις.
Δεν θα ανεχθούμε τον εκχριστιανισμό της Ινδίας. Θα ήταν σαν να ζητάμε επιστροφή στον μεσαίωνα. Η Ινδία έχει ευθύνες έναντι του πολυθεϊστικού κόσμου.
Πρέπει να ανατρέψουμε άμεσα την ηγετική ομάδα των Γκάντι(Gandhi). Εδώ και μισό αιώνα η δυναστεία των Gandhi κατέχει τα πολιτικά ηνία της χώρας, προξενώντας την μία καταστροφή μετά την άλλη στον λαό της Ινδίας.
Ο Rahul Gandhi, υιός της Σόνιας, δήλωσε ότι οι Ινδουϊστές αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της Ινδίας απ’ ό,τι οι φανατικοί ισλαμιστές!!!
Μία χριστιανική Ινδία και μία ισλαμική Ινδία θα δυσκολέψουν πάρα πολύ την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον ιουδαιοχριστιανισμό. Οι απόγονοι των Γκάντι προσπαθούν να ταυτίσουν την Ινδία γεωπολιτικά και γεωοικονομικά με τον ανήθικο δυτικό συνασπισμό.
Η Ινδία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο κίνημα των Αδεσμεύτων. Για την υπόδουλη Ελλάδα, το πολιτικό-θρησκευτικό μέλλον της Ινδίας είναι ζωτικής σημασίας. Η Ινδία αποτελεί εξωτερικό πολιτιστικό σύνορο της Πολυθεϊστικής Ελλάδος.

Αποτελεί χώρα ζωτικών Ελληνικών συμφερόντων.
Πρέπει να ανατραπεί με κάθε μέσον η χριστιανική σπείρα των Γκάντι. Αν δεν δράσουμε άμεσα, θα παραδώσουν την χώρα δεμένη χειροπόδαρα στο ισλάμ και στην νεοφιλελεύθερη συμμορία των ΗΠΑ.
Παρόμοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλάβουμε στα Βαλκάνια.
Μετά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, η Σερβία σέρνεται από ευρωλιγούρηδες πολιτικούς στο γαλλογερμανικό άρμα. Η ενσωμάτωση της Σερβίας στην Ε.Ε. θα σημάνει και την ενσωμάτωσή της στο ΝΑΤΟ. Θα επακολουθήσει εγκατάσταση νατοϊκών στρατιωτικών βάσεων στην Σερβία, όπως έγινε στο Κόσοβο.
Αυτό σημαίνει ότι σε μία ενδεχόμενη σύρραξη μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, θα έχουμε στα βόρεια σύνορά μας άλλο ένα αγκάθι, όπως έχουμε τώρα την αμερικανική βάση στο Κόσοβο (Camp Bondsteel).
Βασική επιδίωξη της Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής πρέπει να είναι η ανατροπή και ο κατακερματισμός όλων των καθεστώτων στους ζωτικούς για τον Ελληνισμό χώρους.
Μία φιλοδυτική κυβέρνηση της Σερβίας, γρήγορα θα μετατραπεί σε αστυφύλακα των Γερμανών στην περιοχή μας. Σε κάθε σύγκρουση μεταξύ Ελλάδος και 4ου Ράιχ, η Σερβία θα λειτουργεί ως αντιπρόσωπος γερμανικών συμφερόντων στην χερσόνησο του Αίμου.
Στην Ουκρανία διαπιστώνουμε μία παρόμοια κατάσταση. Η Ουκρανία είναι διχασμένη σε φιλοδυτικό και φιλορωσσικό στρατόπεδο. Ενώ ως Έλληνες υποστηρίζουμε την εθνική αυτοδιάθεση των Ουκρανών και καταδικάζουμε την προσπάθεια εκρωσσισμού των Ουκρανικών πληθυσμών, ταυτοχρόνως δεν θα επιτρέψουμε την ιμπεριαλιστική επέκταση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ στα εδάφη της Ουκρανίας. Πρέπει να αποτρέψουμε την υποδούλωση της Ουκρανίας στον δυτικό συνασπισμό.
Αυτή την στιγμή διεξάγεται ένας σκληρός γεωπολιτικός πόλεμος στην Ουγγαρία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία. Λόγω των διαλυτικών τάσεων στους κόλπους της Ε.Ε αρκετές πολιτικές ελίτ αρχίζουν να δυσφορούν με την υποδούλωση των χωρών τους στο 4ο Ράιχ και στο ΝΑΤΟ. Είναι χρέος της Ελλάδος να υποδαυλίσει κάθε αντιγερμανική ενέργεια σε αυτές τις χώρες χρησιμοποιώντας κάθε μέσον. Από δωροδοκίες αξιωματούχων και μμε, μέχρι ανατρεπτικές ενέργειες.   
Καθώς η ιμπεριαλιστική Γερμανία επεκτείνει την ηγεμονία της σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία, το πεδίο ευθυνών της Ελλάδος επεκτείνεται αντιστοίχως. Υποχρέωσή μας είναι να ανατρέψουμε τις κυβερνήσεις Ραχόι, Κοέλιο, Μόντι, Κέννυ.
Όπου απλώνει τα πόδια του το 4ο Ράιχ πρέπει να του τα κόβουμε, αλλιώς θα περικυκλωθούμε από εχθρικά φιλογερμανικά καθεστώτα. Τα οποία σύντομα θα υποστηρίξουν τον διαμελισμό μας και την μερική ενσωμάτωσή μας στην νεο-οθωμανική Τουρκία.
Ο πολιτικός άξων 4ου Ράιχ και νεο-οθωμανικής Τουρκίας σφυρηλατείται από ιστορικο-στρατιωτικούς δεσμούς ήδη από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο, και από την μεγάλη τουρκική κοινότητα της Γερμανίας, κοντά στα 4 εκατομμύρια τούρκοι (λαθρο)μετανάστες.
Ο γαλλο-γερμανικός και ο τουρκο-γερμανικός άξων, έχουν μετατραπεί σε διπλή θηλιά στον λαιμό της Ελλάδος. Μας αφαιρούν πολύτιμο γεωπολιτικό οξυγόνο. Η αντεπίθεσή μας πρέπει να είναι ολοκληρωτικός πόλεμος σε κάθε επίπεδο, ξεκινώντας με την διάσπαση του Ευρώ.
Το ευρώ δεν είναι νόμισμα. Είναι μηχανισμός προσαρτήσεως εδαφών για λογαριασμό του 4ου Ράιχ.
Όσο καθυστερούμε στην ανοικτή κήρυξη πολέμου εναντίον των μισελληνικών καθεστώτων, τόσο περισσότερα θύματα θα θρηνήσουμε. Τόσο λιγώτερες θα είναι οι στρατηγικές επιλογές μας σε Ασία και Βαλκάνια.
Ιφικράτης Αμυράς
27-9-«2012» 

No comments:

Post a Comment