Thursday, September 27, 2012

Carthago delenda est = Η Γερμανία πρέπει να καταστραφεί



Η ιδέα του τεμαχισμού της Γερμανίας σε πολλά μικρά ανεξάρτητα και αντιμαχόμενα κρατίδια έχει μακράν ιστορία. Ήταν βασικός στόχος της Γαλλίας από τα χρόνια του καρδιναλίου Ρισελιέ, μέχρι τον Ναπολέοντα τον 3ο, και τον Κλεμανσώ. Η στρατηγική απόφαση τεμαχισμού της Γερμανίας βρισκόταν στην ημερησία διάταξη των δυτικών συμμάχων καθ’ όλη την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Η Γερμανία πρέπει να τεμαχιστεί, αλλιώς θα τεμαχιστεί η Ελλάδα. Δεν υπάρχει μέση λύση. Η Ευρώπη για μία ακόμη φορά βογγά κάτω από την γερμανική κατακτητική μπότα.
Η Γερμανία βάζει πόδι και στην Κύπρο εποφθαλμιούσα τα κοιτάσματα φυσικού αερίου των αδελφών μας Κυπρίων. Θέλει να αποκτήσει στρατιωτικές βάσεις στο νησί της Αφροδίτης και κατ’ επέκταση στην Μέση Ανατολή.
Η στρατηγική που επέλεξε αυτή την φορά το 4ο Ράιχ είναι απλή: Δημιουργία τεχνητής ελλείψεως κεφαλαίων στα υπό κατοχήν εδάφη, και παροχή δανειακών κεφαλαίων με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία.
Ως Έλληνες έχουμε ιερά υποχρέωση να διαφωτίσουμε τις γερμανικές μάζες για το δικό τους καλό. Ο κατακερματισμός του 4ου Ράιχ θα δημιουργήσει πρωτίστως δικό τους όφελος. Αλλιώς αυτή την φορά, θα αφανιστούν ως έθνος, δια παντός.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Κάθε φορά που η Ευρώπη αφήνει  την Γερμανία να αποκτήσει ισχύ, η Γερμανία την χρησιμοποιεί εναντίον της Ελλάδος.
Η Γερμανία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας στα χρόνια του Κεμάλ Ατατούρκ. Γερμανοί αξιωματικοί συμβούλευαν τον Ατατούρκ πώς να εξοντώσει τους Έλληνες.
Έχουμε αναλάβει μία θεραπευτική και εκπαιδευτική αποστολή προς τους γερμανούς πολίτες. Θα εμπεδώσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα ότι δεν θα τους επιτραπεί να επεκτείνονται άλλο εκτός των συνόρων τους χωρίς αιματηρές συνέπειες.
Υποχρεούμαστε να συντρίψουμε την Γερμανική ηγεμονία δια παντός. Κάθε μέρα που περνά ενισχύεται και προκαλεί νέο ολοκαύτωμα στον Ελληνικό Λαό. Αυτή την φορά αργό, βασανιστικό θάνατο. Δια της πείνας.
Η Γερμανία πρέπει να καταστραφεί, όπως θα έλεγε και ο Κάτων ο πρεσβύτερος. Και πρέπει να καταστραφεί γρήγορα. Πριν καταστραφεί η Ελλάδα.

Ιφικράτης Αμυράς
27-9-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com

No comments:

Post a Comment