Saturday, November 4, 2017

Η εξίσωση και η εξομοίωση μπορεί και πρέπει να γίνεται αντιστρόφως




Επ' ευκαιρίας της συναντήσεως του φερομένου ως πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα με ένα αφγανόπουλο το οποίο είχε κληρωθεί να φέρει την σημαία λόγω της εθνικής εορτής, όσοι γελοίοι αντιρατσιστές συνεχίζουν την επωδό τους "Έλληνες είναι οι μετέχοντες της ημετέρας παιδείας" και άλλες τέτοιες ανθελληνικές πομφόλυγες, ας γνωρίζουν ότι η εξίσωση και η εξομοίωση Ελλήνων και Αφγανών λαθροεποίκων, θα οδηγήσει στο μέλλον την Ελλάδα, θεωρητικώς, να έχει αφγανικής καταγωγής αρχηγό ΓΕΕΘΑ, αφγανικής καταγωγής πρωθυπουργό, αφγανικής καταγωγής υπουργό Παιδείας. 

Καλά θα κάνουν οι γελοίοι ελληνόφωνοι αντιφυλετιστές να σταματήσουν να παπαγαλίζουν τις επείσακτες αντιλήψεις περί φυλής διότι μία ημέρα, οι απόγονοί τους ίσως ξαναζήσουν τον ισλαμο-χριστιανικό μεσαίωνα.

Η προοδευτική βλακεία, δεν αποτελεί κοινωνική πρόοδο. Αποτελεί προϊούσα κοινωνική σήψη και ομαδική αποβλάκωση. 

Η Ιστορία δεν κινείται ευθυγράμμως. Κινείται κυκλικώς.

Αν παρ' ελπίδα κάποιοι αντιφυλετιστές ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τον Ελληνισμό, ώστε να θέλουν να καταστήσουν κοινωνούς της Ελληνικής Παιδείας, αλλοφύλους και αλλοθρήσκους του Αφγανιστάν, τους προτείνουμε να συστήσουν μία ΜΚΟ, να εγκατασταθούν στο Αφγανιστάν, και να διδάξουν εκεί την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία στους Αφγανούς. 

Ειδικά οι περιοχές που ελέγχουν οι Ταλιμπάν χρήζουν αμέσου βοηθείας, και εκεί οι αντιφυλετιστές θα βρούν πρόσφορο έδαφος για τα ανθρωπιστικά τους ιδεώδη.

Επίσης μέσα στα πλαίσια του αντιρατσισμού και της καταπολεμήσεως των διακρίσεων, στο Αφγανιστάν θα μπορούν να γίνουν Αφγανοί, και να αποκτήσουν Αφγανική ιθαγένεια και κουλτούρα. Δηλαδή η εξομοίωση και η εξίσωση μπορεί να γίνει αντιστρόφως. Να γίνουν αυτοί Αφγανοί, αντί να κάνουν Έλληνες τους Αφγανούς. Αυτό θα ήταν πιό εύκολο, και πιό επωφελές για όλους μας.

6 comments:

  1. Δυστυχώς στο παρόν της Ελλάδας, έχουμε περιούσιας καταγωγής πρωθυπουργό, περιούσιας καταγωγής υπουργό Παιδείας, περιούσιας καταγωγής αρχηγούς αντιπολίτευσης....
    Βρέθηκε ο επόμενος τσενάϊ και του παρέδωσαν τα λάβαρα...

    ReplyDelete
  2. Η σκηνοθεσία απέτυχε. Έχει δει κανείς να γελάει τόσο πολύ κάποια που είναι σε ξένο μέρος και της πετροβόλησαν το σπίτι;
    https://www.youtube.com/watch?v=zm8SlH5B5MQ
    Πόσο δούλεμα πια....

    ReplyDelete
  3. Η δημογραφική αλλοίωση έγινε και δεν υπάρχει επιστροφή. Εθνοκάθαρση χρειάζεται, και αυτό προϋποθέτει ανοιχτό πόλεμο κατά της Δύσεως.

    ReplyDelete
  4. αριστεροι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της εαμοβουλγαρικης αριστερας του σταλινικου καθεστωτος καρανικα και ψευτοτσιπρα εστησαν αυτην την γελοια και φτηνιαρικη μπολσεβικικη προβοκατσια με τον αμηρ με σκοπο την ενοχοποιηση κατατρομοκρατηση και συκοφαντηση του ελληνικου λαου ουτως ωστε να μην αντιδραει στον εποικισμο και στην εισοδο ακομα 5-6 εκατομμυριων μουσουλμανων
    δεν θα περασει ο μισελληνικος μπολσεβικισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Καλησπερα Ιφικράτη θα μπορούσες να μου πεις ποσοι νεοι εθνικοι ναοι υπαρχουν και τις ιστοσελίδες τους.

    ευχαριστώ,
    Διονύσης.

    ReplyDelete
  6. Εξαιρετικό και χιουμοριστικό το σημερινό σχόλιο του Ιφικράτους. Επίσης περιέχει και ένα επιχείρημα που μπορεί να ερωτηθεί ρητορικά : Εσύ θα εμπιστευόσουν τον Αμίρ να μπει σε στρατιωτική σχολή και να κρατήσει τα όπλα εναντίον της βασικής απειλής που είναι η Τουρκία ;

    ReplyDelete