Wednesday, June 8, 2016

Είμαστε η πιό αντι-ευρωπαϊκή χώρα. Επιτέλους!


Οι προπαγανδιστικές μας προσπάθειες τα τελευταία 6 χρόνια δεν πήγαν χαμένες.

Η έκπληξη στην κάτωθι εικόνα, είναι η Γαλλία. Μετά τους Έλληνες, οι Γάλλοι αντιπαθούν περισσότερο την ΕΕ. Θα περίμενε κανείς στην δεύτερη θέση την Βρετανία.


Είμαστε πιά πρωταθλητές, όπως λέει και το λαϊκό άσμα.

Είμαστε η πιό αντι-ευρωπαϊκή χώρα. Επιτέλους!

43 comments:

  1. άλλη μια στατιστική για να σκουπίζει ο Σόϊμπλε τον ανάπηρο κώλο του

    φαίνεται ξεχάσαμε το δημοψήφισμα του προηγούμενου καλοκαιριού και την επανεκλογή Τσίπρα που ακολούθησε, αφού ο γερμαναράς έκλεισε λιγάκι την κάνουλα του ευρώ....

    ReplyDelete
  2. η κάνουλα είχε κλείσει ήδη όταν ο Έλληνας αποφάσισε σύγκρουση με την Ευρώπη. Η επόμενη εκλογική διαδικασία απλά κατέδειξε τα αδιέξοδα της κοινοβουλευτική τυραννίας.

    ReplyDelete
  3. Το τι νομίζουν για την ΕΕ 7-8 εκατομμύρια ραγιάδων, ιδιωτών και ευρωπρεζάκηδων από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ Τουρκίας, Αφρικής και Βαλκανίων που εκλέγουν συστηματικά απατεώνες, προδότες και γενίτσαρους για να τους κυβερνούν, πολύ λίγο ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε.

    Τον Σόιμπλε περισσότερο θα τον ενδιέφερε που στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι Πολωνία και Ουγγαρία, χώρες που πέταξαν στα μούτρα της ΕΕ την λαθρομεταναστευτική της πολιτική. Ακόμη περισσότερο, ότι ο βορειοευρωπαϊκός άξονας έχει κατέβει στη μέση της λίστας.

    Δεν υπάρχει καμμία αδιέξοδη τυρρανία. Υπάρχει η ραθυμία και τεμπελιά του ραγιά να πάρει το μέλλον του στα χέρια του, να πιάσει το γεωργικό εργαλείο, να κουβαλήσει το σακί και, σε μια τελική, να σηκώσει το τουφέκι για να πάει στα σύνορα να πολεμήσει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. αυτή την ηλιθιότητα για την τεμπελιά του Έλληνα εργαζόμενου να πας να την πεις στον Πάγκαλο που δεν έχει δουλέψει μια ώρα στη ζωή του. Αν εσύ θες να κινεζοποιηθείς με 14ωρα εργασίας καλά θα κάνεις να αλλάξεις ήπειρο. Ο Έλλην για να συνεχίσει να είναι Έλλην θα πρέπει να διατηρήσει μια ισορροπία στα ωράρια εργασίας, περισυλλογής, ξεκούρασης, διασκέδασης. Όσο για το μαχητικό πνεύμα αυτό είναι στο αίμα μας. Προσωρινά βρίσκεται εν υπνώσει επειδή οι κυβερνώντες φρόντισαν να το θάψουν. Την κατάλληλη στιγμή όμως θα αδράξουμε την ευκαιρία και στην αδύναμη στιγμή των τυράννων θα αποτινάξουμε το ζυγό.

      Delete
    2. στα κάκαλά μου ο Πάγκαλος και αν είχες κάποια σχέση με την ελλαδική πραγματικότητα (μάλλον από καμμιά Αυστραλία μας γράφεις) θα γνώριζες ότι ουδένα υψηλό κομματικό στέλεχος των τελευταίων 40 χρονών είχε δουλέψει ποτέ του

      στα @@ μου ο πάγκαλος και θα έπρεπε να ήταν και στα δικά σου @@, επειδή αυτό που μετράει είναι ότι η πλειοψηφία αυτού του λαού ονειρευόταν να προκόψει με το να γίνει πάγκαλος στη θέση του πάγκαλου, και το εις υγεία των κορόιδων είχε γίνει το απόλυτο νεοελλαδικό κίνητρο

      οι κυβερνώντες φρόντισαν να το θάψουν και τους κυβερνώντες τους ψήφισες εσύ, άρα αν αυτοί είναι μια φορά προδότες εσύ είσαι από 2 και πάνω και επιπλέον είσαι και κορόιδο, γιατί οι κυβερνώντες πληρώνονταν να είναι προδότες ενώ εσύ το έκανες τζάμπα, για την ακρίβεια δανειζόσουν από τα παιδιά και τα εγγόνια σου για να είσαι προδότης

      και για να τελειώνω μαζί σου, δεν κατάλαβες ούτε το είδος της τεμπελιάς στο οποίο αναφέρομαι γράφοντάς μου να την πω σε κάποιον... πάγκαλο, ενώ ο οποιοσδήποτε μη-εγκάθετος θα μου ζήταγε να την πω στον Έλληνα άνεργο που ψάχνει δουλειά σε χωράφια και βενζινάδικα για να βρει τα πάντα πιασμένα από φθηνούς λαθρομετανάστες

      όσο εγώ θα ξυπνάω τον Έλληνα με την αλήθεια εσύ ασχολήσου με την... προπαγάνδα σου και κάνε καραμέλα τον... πάγκαλο τη στιγμή που σε λαθροεπικοίζουνε με εκατοντάδες χιλιάδες αφροασιάτες πάγκαλους πρόθυμους να σκυλοπνιγούνε για τα αγαθά του καπιταλισμού

      Delete
    3. Νομίζεις ότι αφυπνίζεις. Στην πραγματικότητα κάνεις ότι και τα ανθελληνικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης. Αν θες να αφυπνίσεις θα βρεις πρακτικές λύσεις και θα εφαρμόσεις στρατηγικές οι οποίες θα μας βγάλουν από το πολιτικό και πολιτειακό αδιέξοδο. Κατηγορώντας χυδαία τον Έλληνα απλά τον ρίχνεις στην μίζερη πραγματικότητα σου.

      Delete
    4. που ακριβώς κατηγορώ τον Έλληνα ρε μεγάλε;

      αρε κάτι προπαγανδιστές, δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν

      Delete
    5. "τεμπελιά του ραγιά να πάρει το μέλλον του στα χέρια του, να πιάσει το γεωργικό εργαλείο, να κουβαλήσει το σακί"

      Μήπως θες να στα συλλαβίσω κιόλας;

      Delete
    6. "τεμπελιά του ραγιά να πάρει το μέλλον του στα χέρια του, να πιάσει το γεωργικό εργαλείο, να κουβαλήσει το σακί"
      ξάνα
      "που ακριβώς κατηγορώ τον Έλληνα ρε μεγάλε;"

      Delete
    7. Μη γίνεσαι απόλυτος μαζί του, αν όντως είναι της διασποράς τότε η ανοικειότητα με τη γλώσσα είναι φυσική.

      Delete
    8. Εσύ μπουμπούκο έμαθες καλά εγγλέζικα διαβάζοντας τόσα μνημόνια πριν τα υπογράψεις παρεούλα με τους ευρωπαίους. Άντε για βέλασμα στην στάνη τώρα...αμόρφωτε άνθρωπε του αγρού. Οι Έλληνες εθνικοί ουδεμία σχέση έχουμε με την κατάντια σου.

      Delete
    9. Δεν σε ειρωνεύομαι βλακέντιε. Ο 5:09 AM είμαι εγώ. Επίσης ο 2:33 PM δεν αναφέρεται σε Έλληνες όταν απαριθμεί τα αρνητικά. Καλά σου λέει, μάθε να διαβάζεις.

      Λες ότι το Παγανιστής είναι προσβλητικό επειδή το χρησιμοποιούσαν οι χριστιανοί υποτιμητικά, αμέσως μετά αποκαλείς τον εαυτό σου εθνικό... όρο που εφηύραν οι εβραίοι για να τσουβαλιάσουν όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους εαυτούς τους και εν συνεχεία τον χρησιμοποίησαν ΚΑΙ οι χριστιανοί υποτιμητικά.

      Αν το Παγανιστής είναι υποτιμητικό μια φορά, το Εθνικός είναι 10 φορές για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

      Delete
    10. Μπουμπούκο δεν με απασχολεί η βλακεία που σε δέρνει ούτε ο κάθε ανώνυμος λογαριασμός σου. Οι απαντήσεις στοχεύουν κάθε γραικύλο που σπέρνει ηττοπάθεια και υποβιβάζει τον αγωνιστή Έλληνα στο επίπεδο του Άδωνι. Ναι αυτόν που ο ίδιος παραδέχθηκες προχθές ότι θαυμάζεις και στηρίζεις. Άσε τώρα που θα ασκήσεις κριτική στους εργαζόμενους. Είμαστε έτη φωτός μπροστά από τις φιλελεύθερες απόψεις σου.

      Στο θέμα του παγανισμού, εσύ προσωπικά δικαιώνεις τους χριστιανούς γιατί είσαι όντως ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ. Η μπούρδα ότι ο "εθνικός" προέρχεται από το εβραϊκό γκογίμ είναι αναπόδεικτη. Ως γκογίμ προσδιορίζεται κάθε μη εβραίος. Στους γκογίμ συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι χριστιανοί. Με την βλακωδέστατη συλλογιστική σου εθνικός = χριστιανός. Μέχρι και τον βίαιο εκχριστιανισμό αρκούσε να πεις Έλλην για δηλώσεις εκτός από την καταγωγή και το θρήσκευμα σου. Τελικός στόχος είναι να επανασυνδέσουμε ολοκληρωτικά τον Έλλην με την θρησκεία του. Μέχρι τότε εθνικός σημαίνει εκείνον που ακολουθεί τα του έθνους του. Αν έχεις κανέναν καλύτερο τρόπο να συνεννοείσαι με τους χριστιανούς πες την βλακεία σου. Παγανιστής πάντως είναι βρισιά και οι Έλληνες ουδέποτε απεδέχθησαν τέτοιον όρο.

      Άντε καληνύχτα μπούφο

      Delete
    11. "ἀλλ' ὅτε εἶδον ὅτι οὐκ ὀρθοποδοῦσι πρὸς τὴν ἀλήθειαν τοῦ εὐαγγελίου, εἶπον τῷ Πέτρῳ ἔμπροσθεν πάντων· εἰ σὺ ᾿Ιουδαῖος ὑπάρχων ΕΘΝΙΚΩΣ ζῇς καὶ οὐκ ἰουδαϊκῶς, τί τὰ ἔθνη ἀναγκάζεις ἰουδαΐζειν;"
      προς Γαλάτας, 2, 14

      ποιό εβραϊκό γκογίμ ρε πανηλίθιε ο εβραίος Σαούλ γράφει στα Ελληνικά ΖΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΣ και ΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΚΩΣ

      ΕΘΝΙΚΟΣ (ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ "ΤΑ ΕΘΝΗ"), ΕΛΛΗΝ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ -ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

      ο όρος Παγανιστής είναι κατοπινός και πιο light γαμώ τη στραβομάρα που σε δέρνει ηλίθιε

      Delete
    12. Μπουμπούκε μη μου φέρνεις περισσότερα τεκμήρια της βλακείας σου. Άνοιξε την παλαιά διαθήκη γραμμένη στα ελληνικά και βάλε δίπλα την ύστερη μετάφραση της στα ιουδαϊκά. Αντιπαράθεσε την λέξη εθνικός με το γκοϊμ. Η μεταφορά από το ένα στο άλλο είναι λάθος και έγινε εσκεμμένα από τους ιουδαίους για να προπαγανδίσουν τη θρησκεία τους.
      Ο ελληνόφωνος συγγραφέας ορθά χρησιμοποίησε τον όρο εθνικός γιατί θέλει να διαφοροποιηθεί. "ζω εθνικώς" και είμαι εθνικός περιγράφουν κάθε έναν που υπάρχει και συμπεριφέρεται ως φορέας μίας συγκεκριμένης εθνικής ταυτότητας και ενός συγκεκριμένου έθνους. Αντιθέτως ως παγανιστής υποβιβάζεις τον Έλλην από φιλόσοφο σε αμόρφωτο χωριάτη.
      Μάθε να χρησιμοποιείς ορθά την ελληνική. Αν δε τα καταφέρνεις σκίσε το απολυτήριο δημοτικού και επέστρεψε γρήγορα στα θρανία.

      Delete
    13. ρε πανηλίθιε οι χωριάτες ήταν αμόρφωτοι για τους χριστιανούς, όπως και οι έλληνες, οι εθνικοί και οι ειδωλολάτρες

      πάει να πει ότι πρέπει να είναι και για εσένα;

      ρε επικοινωνείς με τον αφαλό σου που πιάνεις και βρίζεις τους ανθρώπους της υπαίθρου;

      Delete
    14. Έλληνας δεν θα είσαι σε κάθε περίπτωση. Πέρα από αυτό είσαι ελεύθερος να αυτοπροσδιορίζεσαι σαν μπουμπούκος του αγρού. Στα μπρίκια μου. Μπορείς ακόμα να βάψεις την τρύπα σου κόκκινη και να κάνεις τον ουρακοτάγκο. Άρπα το δωράκι σου
      http://bletsas.gr/wp-content/uploads/2010/09/1242310_banana.jpg

      Delete

  4. Με κλειστές τις τράπεζες και όλα τα ΜΜΕ ν προπαγανδίζουν υπέρ του ΝΑΙ
    την Μερκελ μια μέρα πριν το δημοψήφισμα να προειδοποιεί ότι ΟΧΙ σημαίνει ότι θα βγούμε εκτός ευρωζώνης ο λαός ψήφισε ΟΧΙ και ο προδότης πράκτορας Τσιπρας και έκανε ΝΑΙ .
    Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατοχική κυβέρνηση δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέων .
    Όποιος δεν θέλει ξεσηκωμό είναι ανθέλληνας

    ReplyDelete
    Replies
    1. και μετά τον ξεσηκωμό τι ρε εξυπνάκια;

      εσύ ο πατριώτης του όχι τι έχεις να προσφέρεις στον πασοκοποιημένο αριστερόπληκτο ραγιά που αποτελεί το δικομματικό 80% του ελλαδικού πληθυσμού; του προσφέρεις τροφή στέγη ασφάλεια νερό ηλεκτρικό; smartphone internet volkswagen nova visa superleague preraid;

      ο ραγιάς ψήφισε όχι αλλά μόλις ο γερμαναράς βούλωσε τα ατμ ο ραγιάς έπαθε κοκομπλόκο και σάλπισε άτακτη υποχώρηση ψηφίζοντας τσίπρα. κι αυτό δίχως να του λείψει τίποτα από τα παραπάνω, μονάχα με τη σκέψη

      τι δεν καταλαβαίνεις ακόμη από την ξεφτιλισμένη πανωλεθρία του 2015;

      από τη στιγμή που ο ραγιάς ψηφίζει το λεφτά υπάρχουν δηλαδή ψάχνει τον επόμενο να του εγγυηθεί τη ραγιάδικη καθημερινότητά του, θα παραμένει εξ ορισμού ραγιάς και θα σκορπά μπροστά στο μαύρο μαστίγιο του βιτσιόζου με το καροτσάκι...

      Delete
    2. Τσιπρα ψηφίσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι τα πραγματικά ποσοστά του Σύριζα δεν είναι ούτε 20% ο λαός δεν φοβήθηκε μην χάσει το κινητό και την nova αλλά και να φοβάται αυτό δεν μας απασχολεί .Δεν θα περιμένουμε να καταστραφεί ολοκληρωτικά η ελληνική οικονομία και η οικογένεια για την ΕΕ και το Ευρώ δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια .Το καθεστώς δεν θα καταρρεύσει από μόνο προφανώς δεν έχεις διαβάσει από τα όσα έχει πει και έχει γράψει εδώ μέσα ο Ιφικράτης .

      Delete
    3. που το είδες το 80%; το ήμισυ του λαού έχει σταματήσει να ψηφίζει επειδή έχει αντιληφθεί ότι οι εκλογές είναι κάλπικη δεκάρα. το υπόλοιπο 10% ψηφίζει το μη χείρον βέλτιστον και μια ισχνή μειοψηφία είναι δηλωμένοι προδότες ή θα ψήφιζαν και τον διάβολο για να διατηρήσουν τα όποια προνόμια τους. Ραγιάς είσαι εσύ που πατάς στην δυστυχία του λαού για να δικαιολογήσεις την αδράνεια σου.

      Delete
    4. @1
      τσίπρα ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι γι αυτό ο σρζ βγήκε πρώτο κόμμα στη β' πειραιά, επειδή ως γνωστόν οι φτωχογειτονιές κατοικούνται από δημόσιους υπαλλήλους

      δεν σε απασχολεί αν φοβάται ο λαός, βασικά δεν σε απασχολεί καθόλου ο λαός γι αυτό και κατηγορείς αποκλειστικά τους πολιτικούς ξεπλένοντας την κραιπάλη, την κατάπτωση, την ιδιωτεία, τη μαλάκυνση, τον συβαριτισμό, τον ωχαδερφισμό, τον εκφυλισμό, το διεθνισμό, τον αριστερισμό που σάρωναν τα πλήθη με επιδημικές ταχύτητες

      δεν θα κάτσεις να καταστραφεί ολοκληρωτικά η ελληνική οικονομία χαχαχα πολύ αργά μεγάλε... για να υπάρχει ελληνική οικονομία πρέπει πρώτα να υπάρχει ελλάδα

      @2
      ακόμη χειρότεροι αυτοί που σταμάτησαν να ψηφίζουν και άξιοι για όλα τα κακά της μοίρας τους, βέβαια στην τελευταία σοβιετία του ελλαδιστάν ο κάθε απολίτιστος κάφρος γούσταρε από ανέκαθεν να κάνει ιδεολογία την ιδιωτεία του μετατρέποντας το απολιτίκ σε... βαθύ πολιτίκ, τι ωραιότερο από το να κατουράς στη θάλασσα φαντασιώνοντας ότι κατουράς τους πολιτικούς στη βουλή

      το αν εγώ είμαι αδρανής αστο να το πει κανένας άλλος, προς το παρόν εσύ όλο μας διατυμπανίζεις ότι θα κάνεις και θα δείξεις μάλιστα στο αμέσως προηγούμενο μνμ σου μας υπόσχεσαι ότι θα αδράξεις την ευκαιρία και μέχρι τώρα είσαι ο πουθενάς, ο κανένας, ο τίποτας

      Delete
  5. https://www.youtube.com/watch?v=TnjUNKbAO7A

    στήστε 3 κρεμάλες ως κοινότητα Μόριας, κρεμάστε τον δεξιό, τον αριστερό και τον ακροαριστερό πουστάκο με τη ριγέ

    και όταν είναι να έρθουν ζητώντας κατηγορούμενο, δηλώστε όλοι κατηγορούμενοι

    αλλά δεν έχετε τα @@ να το κάνετε γιατί είστε ραγιάδες και φτάνετε μέχρι τη τζάμπα μαγκιά και την ψευτοπυγμή του να ξεσπάς στα τραπέζια

    ReplyDelete
  6. Φίλε ανώνυμε σου υπενθυμίζω ότι εδώ γράφεις στην ιστοσελίδα του Ιφικράτη .
    Το τι θα γίνει και το πώς θα γίνει έχει απαντηθεί ο διάλογος συνεχίζετε .Εσύ θέλεις ΕΕ και ευρώ, θέλεις κοινοβουλευτισμό φιλελεύθερη οικονομία, ορθοδοξία και δεν ξέρω τι άλλο .
    Μπορείς να προτείνεις κάτι και να μας πεις τις ιδέες σου και αν δεν συμφωνούμε κάπου μπορούμε να τα βρούμε αλλού .

    ReplyDelete
    Replies
    1. εσένα ποιός σου είπε, ή από που ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι θέλω ΕΕ ευρώ φιλελευθερισμό και ορθοδοξία;

      από όλα όσα έγραψα αυτό κατάλαβες;

      σε ενοχλεί η αλήθεια για το πως φτάσαμε εδώ, μόνο και μόνο επειδή τη μισή από αυτή την αλήθεια τη χρησιμοποιεί ο μαζί τα φάγαμε για να γεμίσει τον κοσμάκη ενοχές και να σώσει τον κώλο του;

      θέλεις τον ρωμιό αθώο και ανεύθυνο;

      Delete
  7. Ωραία τι θέλεις να γίνει

    ReplyDelete
    Replies
    1. καταρχήν θέλω να διαβάζεις αυτά που γράφω

      μετά θέλω να επισημαίνω τις παθογένειες πρωτίστως του λαού, και δευτερευόντως των πολιτικών. από τη βάση ξεκινούν όλα και στη βάση καταλήγουν

      όσο η βάση είναι αδύναμη και άρρωστη, η όποια κριτική -αποκαλούμενη προπαγάνδα- στοχεύει και αφορά τους πολιτικούς είναι καταδικασμένη στη ματαιότητα καθώς αυτοί θα συνεχίσουν να εμφανίζονται επ άπειρον

      καταλαβαίνεις αυτό το απλό γεγονός;

      Delete
    2. διαφωνώ κάθετα. η αλλαγές έρχονται πάντα από τους λίγους φιλοσοφημένους και όχι αντιστρόφως.

      Delete
    3. εννοώ ότι αρχικά θες να δημιουργήσεις μια υγιής μικρή, αλλά συμπαγής, εθνική βάση με την οποία θα μεταβιβάσεις τις ιδέες σου στον υπόλοιπο λαό. Σιγά-σιγά και με σταθερά βήματα θα διευρύνεις αυτή τη βάση μέχρι το κρίσιμο σημείο όπου θα πρέπει να συγκρουστείς με το διεφθαρμένο κατεστημένο. Σε κάθε άνοιγμα θα πρέπει φυσικά να δημιουργείς υποδομές για περαιτέρω επέκταση και να διασφαλίζεις ότι δε χάνεις τις βασικές αρχές σου.

      Delete
    4. αυτοί οι φιλοσοφημένοι ποιοί είναι μωρέ, οι ελλαδίτες πολιτικοί;

      το θέμα δεν είναι η αλλαγή αλλά η σταθερότητα. η σταθερότητα ήταν ανέκαθεν δουλειά των πολλών

      Delete
    5. δε θα διαφωνήσω στην σταθερότητα. σταθερότητα σε τι όμως; σταθερότητα θα είχαμε χωρίς το 1821 ως υπήκοοι της οθωμανικής αυτοκρατορίας. επιθυμώ σταθερότητα για μια εύρωστη οικονομία. Την ίδια στιγμή επιδιώκω ανατροπή μιας σταθερά μισελληνικής πολιτικής προκειμένου να κατορθώσω το προηγούμενο.

      Delete
    6. το να το κάνεις ρε μεγάλε το "εύρωστη οικονομία"; τα πολυπολιτισμικά κράτη έχουν τις πιο εύρωστες οικονομίες

      τι σκατά, στο μπλογκ του στέφανου μάνου γράφω;;;;

      Delete
    7. Απο που ακριβώς προκύπτει οτι πολυπολιτισμός = δυνατή οικονομία; Έχεις κάποια κοινωνικοοικονομική μελέτη να παραθέσεις ή μόνο την στομάχα σου από όπου γέννησες αυτή την κοσμοθεωρία;

      Delete
    8. ρε ηλίθιε μπορείς να μείνεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα;

      λέω εγώ ότι πολυπολιτισμός = δυνατή οικονομία;

      λέω ότι τα πολυπολιτισμικά κράτη, με τα σημερινά δεδομένα, έχουν τις πιο εύρωστες οικονομίες. αυτό προκύπτει από την πραγματικότητα

      αν η εύρωστη οικονομία είναι το ζητούμενό σου, μετακόμισε σε καμμιά Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία και σταμάτα να μας πρήζεις

      Delete
    9. αγράμματε μπουμπούκε εύρωστος είναι συνώνυμο του ακμαίος! Αν δε θες εύρωστη οικονομία...τοτε επιθυμείς παρακμάζουσα. Άντε γύρνα στον αγρό και άρχισε να μασουλάς πέτρες.

      Delete
  8. Πότε η βάση είχε υγεία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. όταν γέμιζε τα τρένα για να πολεμήσει στο αλβανικό μέτωπο, μόλις 2μιση γενιές πρίν

      Delete
  9. Δηλαδή αν γίνει τώρα πόλεμος ο λαός θα τρέχει να κρυφτεί;

    ReplyDelete
    Replies
    1. εσύ τι λες;

      εδώ τρέχει να κρυφτεί χωρίς να γίνει πόλεμος, απλώς "λόγω κρίσης"

      έχεις ιδέα πόσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό και πόσοι έχουν στείλει εκεί τα λεφτά τους για να τους περιμένουν;

      Delete
  10. Και με την επιστράτευση της 20 Ιουλίου 74 ο λαός πηδούσε μέσα στα τρένα για να πάει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
    Αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις απίστευτες εικόνες από ένα λαό που ψήφισε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για 30 χρόνια .

    ReplyDelete
  11. https://www.youtube.com/watch?v=Vxd55aiL7K8

    ReplyDelete
  12. http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=prometheus

    ReplyDelete
  13. Αν θέλουμε να βουλώσουμε τρύπες αντί να ασχοληθούμε μόνο με τις συντάξεις θα πρέπει να ασχοληθούμε με τη χρηματοδότηση των κομμάτων, τα προνόμια των βουλευτών, το πόσα παίρνουν οι ΜΚΟ, το πόσο μας έχουν στοιχίσει οι ιδιωτικές τράπεζες (!!), το πόσα δις έχουν φύγει στους (κρατικοδίαιτους) ιδιώτες, τα πόσα δις έχουν φύγει για διαφημίσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια των κολλητών και επιτυχημένων της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (εδώ γελάμε), το πόσο μας στοιχίζουν οι φερόμενοι ως πρόσφυγες και μετανάστες και φυσικά τη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή του παραεμπορίου των φερόμενων ως προσφύγων και... μεταναστών.

    ReplyDelete