Wednesday, June 15, 2016

Το νέο στρατιωτικό δόγμα στρέφει τις ένοπλες δυνάμεις κατά του Λαού




Άλλο ένα καθεστωτικό χαστούκι στο αγαπημένο σύνθημα των απανταχού ακροδεξιών, "λαός-στρατός-εθνικισμός"

Δεν είμαι εναντίον του θεσμού των ενόπλων δυνάμεων. Είμαι κατά των αφελών που υποστηρίζουν ένα στράτευμα ασχέτως ιδεολογικής κατευθύνσεως του εν λόγω οργανισμού, ασχέτως του δόγματος που υπηρετεί, ασχέτως στόχων και σκοπών.

Ετοιμάζεται αλλαγή δόγματος των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος κατ' εντολή Νατοϊκών εγκεφάλων.

Οι "Ελληνικές" ένοπλες δυνάμεις θα μπορούν να παρέμβουν στο εσωτερικό της Χώρας, όταν διαπιστώνουν απειλή για την οικονομία της αγοράς(διάβαζε νεοφιλελευθερισμό).

Όταν κάποιος απειλεί την επίτευξη των μακρο-οικονομικών στόχων της Χώρας(διάβαζε μνημονιακές δεσμεύσεις), θα γίνεται στόχος των "Ελληνικών" ενόπλων δυνάμεων:

"Με βάση τα παραπάνω η πιθανότερη οικονομική απειλή είναι η διαμόρφωση μη ομαλού οικονομικού περιβάλλοντος στη Χώρα για τη λειτουργία της οικονομίας της αγοράς, με προεκτάσεις στην αποτυχία επίτευξης κύριων μακροοικονομικών στόχων", γράφει το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδος "Δέσμευση".

Οιοσδήποτε πολίτης καταφέρεται εναντίον του συστήματος διακυβερνήσεως της Χώρας και της ιδεολογίας που το νομιμοποιεί, θα γίνεται στόχος των "Ελληνικών" ενόπλων δυνάμεων:

"Η πολιτική ασφάλεια αφορά στην οργανωτική σταθερότητα των κρατών, των συστημάτων διακυβέρνησης και των ιδεολογιών που τα νομιμοποιούν.", αναφέρει το δημοσιευμένο κείμενο.

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο δεν εντοπίσαμε πολλά δημοσιεύματα σχετικώς με το νέο δόγμα. Ίσως να πρόκειται για εσωτερικό κείμενο, ίσως για ένα πρώτο σχέδιο αλλαγών στο εθνικό στρατιωτικό δόγμα.

Όμως, το δημοσιευμένο κείμενο στην ηλεκτρονική εφημερίδα http://desmevsi.gr, συνάδει πλήρως με ανάλογα νατοϊκά κείμενα. Έχουν την ίδια οπτική γωνία, το ίδιο σκεπτικό, την ίδια φρασεολογία.

Μπορεί να αποτελεί συρραφή και μετάφραση νατοϊκών κειμένων με σκοπό να ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία. Όπως και να έχει το ζήτημα, καλά θα κάνουν κάποιοι εθνικιστές να σταματήσουν το ανόητο σύνθημα "λαός-στρατός-εθνικισμός".

Πριν από 5 χρόνια λέγαμε ότι ενδεχομένως να υπάρξει εισβολή της ευρωστρατοχωροφυλακής στην Χώρα μας σε περίπτωση δυναμικών αντιμνημονιακών αναταραχών. Τώρα, με αυτό το κείμενο, αν υιοθετηθεί από τις ένοπλες δυνάμεις, δεν χρειάζεται η ευρωστρατοχωροφυλακή. Θα αναλάβουν την καταστολή οι "Ελληνικές" ένοπλες δυνάμεις.

No comments:

Post a Comment