Sunday, June 19, 2016

Για τους νεκρούς στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες φταίνε οι οπαδοί της ΕΕ και των ανοικτών συνόρων



Παρά την καλή εκστρατεία σε οικονομικά θέματα που έκανε ο Nigel Farage και άλλοι οπαδοί του Brexit, στο ζήτημα της δολοφονίας της βουλευτού Jo Cox, δέχτηκαν τα πυρά των ευρωπαϊστών χωρίς να απαντήσουν καταλλήλως.

Το στρατόπεδο του Remain προσπάθησε να κεφαλαιοποιήσει πολιτικώς την δολοφονία της Cox ισχυριζόμενο ότι ο δολοφόνος είναι ακροδεξιός, εθνικιστής, υπέρ του Britain First, κλπ.

Ο Farage και αρκετοί άλλοι κράτησαν αμυντική στάση αντί να επιστρέψουν στους ευρωπαϊστές την κατηγορία ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες διεπράχθησαν εξ αιτίας των ανοικτών συνόρων, δηλαδή των πολιτικών που υποστηρίζει το στρατόπέδο Remain.

Όταν η τύχη ενός έθνους κρέμεται από μία κλωστή, ήτοι από το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, δεν επιτρέπεται να έχουμε ηθικούς ενδοιασμούς. Η προπαγάνδα δεν εντάσσεται στον άξονα ηθική-ανήθικη. Εντάσσεται στον άξονα αποτελεσματική-αναποτελεσματική.

Αν το Brexit ηττηθεί και η Βρετανία παραμείνει στην ΕΕ, θα υποστεί τρομοκρατικές ενέργειες εξ αιτίας των ανοικτών συνόρων. Και τότε μερίδιο ευθύνης θα το έχουν και οι οπαδοί του Brexit που σε τέτοιες στιγμές δεν προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν πολιτικώς τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες.

Έμειναν τέσσερις ημέρες μέχρι το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι για τους νεκρούς στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες φταίει η ΕΕ και τα ανοικτά σύνορα, ώστε να αμαυρώσουμε τον αγώνα των οπαδών του Remain.

Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τους ευρωπαϊστές να αμαυρώνουν τον αγώνα υπέρ της διαλύσεως της ΕΕ με τέτοιες μεθόδους, χωρίς να τους προξενούμε αντίποινα. 

Από το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό μέλλον και της δικής μας Χώρας. 

21 comments:

  1. Και ποιά ήταν μωρέ η Jo Cox; Μια αριστερίστρια που πρώτα υποστήριζε την επέμβαση του βρετανικού στρατού στη Συρία για να ρίξει τον Άσαντ, έπειτα ερχόταν να καλωσορίσει τους πρόσφυγες που δημιούργησε ο πόλεμος μεταξύ άλλων λαθρομεταναστών.

    Σκατά και στον τάφο της.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με μια λεξη:Πασοκτσου!http://shmantikanea.blogspot.gr/2016/06/blog-post_319.html#more

      Delete
  2. σας έχω ξαναπεί ότι το πρόβλημα είναι το Ισλάμ και θα το βρουν μπροστά τους οι Δυτικοί με ή χωρίς μπρέξιτ πολύ σύντομα. Έχει έρθει η ώρα που τα μεγέθη έχουν γίνει κρίσιμα και η δυναμική των πραγμάτων είναι προφανής. Πρέπει να μελετηθεί περισσότερο ο Χάντιγκτον. Πρέπει ο Ιφικράτης που έχει την πνευματική συγκρότηση και την πολιτική πρωτοβουλία να ενημερώσει το κοινό του περισσότερο σχετικά με αυτό το ζήτημα.
    Δεν βλέπουμε προσγυγική απειλή από πολυπληθείς λαούς όπως οι Κινέζοι, ή οι Ινδοί ή οι Λατινοαμερικάνοι. Η πίεση είναι από μουσουλμάνους. Επίσης δε μας ανησυχούν οι γείτονες Βαλκάνιοι διότι οι πληθυσμοί τους είναι συγκρίσιμοι με το δικό μας και με περίπου την ίδια δημογραφική δυναμική.Εξάλλου όλοι αυτοί είναι και εύκολα αφομοιώσιμοι π.χ. Αλβανοί, Ρουμάνοι κλπ Ποιός θα φοβόταν αν αύριο έρχονταν στην Ελλάδα 500000 Ρώσοι;
    Ούτε οι γερασμένοι φλώροι Ευρωπαίοι μπορούν να μας απειλήσουν σοβαρά σε περίπτωση γκρέξιτ με δική μας πρωτοβουλία, παρά μόνο με κάποιες οικονομικές κυρώσεις διότι και στρατιωτικά τους έχουμε - δε μπορούν να πλησιάσουν . Μπορούν όμως να βάλουν τους σκύλους τους τους Τούρκους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και αυτοί είναι μουσουλμάνοι, έχουν μεγάλο νεανικό και αυξανόμενο πληθυσμό και ακμάζουσα βιομηχανία . Οι νεανικοί πληθυσμοί κάνουν τις επαναστάσεις και τις κατακτήσεις. (Ποιός μπορεί να τα βάλει τώρα με το Ιράν που ακμάζει και που βράζει το αίμα της πολυπληθούς νεολαίας του, όταν έχει μάλιστα και ένα συμπαγή πληθυσμό;)
    Η λέξη χίτζρα λέει πολλά στη συλλογική συνείδηση των μουσουλμάνων - είναι η χρονολογία 622μ.χ. που αρχίζει το δικό τους ημερολόγιο. Στα αραβικά σημαίνει φυγή , προσφυγιά και είναι η φυγή-εξορία του Μουχάμαντ από τη Μέκκα, από τη δική του φυλή των Κουραΐς προς τη Μεδίνα όπου θα κάνει συμφωνία με τους Εβραίους και θα φτιάξει δικό του στρατό για να χτυπήσει αργότερα και τη Μέκκα των ειδολολατρών Κουραΐς αλλά και τους Εβραίους με τους οποίους είχε συμμαχήσει. Αυτή αισθάνονται σα συλλογική μοίρα οι σημερινοί πρόσφυγες . Εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να δυναμώσουν στην Ευρώπη ώστε να γυρίσουν στα προγονικά τους μέρη και να συστήσουν το Ισλαμικό Χαλιφάτο αφού πρώτα καταπιούν αυτούς που τους φιλοξένησαν. Ο στόχος είναι διακηρυγμένος και βρίσκεται στον χάρτη που δημοσίευσε το ΙΚ.
    Ξυπνήστε και αφήστε αυτά περί απειλής από τους Χριστιανούς και καταστροφής των Εθνικών. Δεν είναι ώρα γι αυτά, δεν είναι ώρα για να βρίζουμε τους παπάδες των ενοριών και τις γριούλες που πάνε εκκλησία. Το πρόβλημα τώρα είναι αλλού .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ασε ρε τα βαζουν με τους χριστιανους λες και οι "παραδοσεις" των Ελληνων ηταν αυτοχθωνες

      Φρειδερίκος Νίτσε « Τίποτε δὲν εἶναι πιὸ παράλογο ἀπὸ τὸ νὰ ἀποδώσουμε στοὺς Ἕλληνες μία αὐτόχθονη κουλτούρα. Ἀντίθετα, ἀφομοίωσαν πλήρως τὴ ζωντανὴ κουλτούρα ἄλλων λαῶν. Καὶ ἂν ἔφτασαν τόσο μακρυά, εἶναι ἀκριβῶς ἐπειδὴ ἤξεραν νὰ πάρουν τὸ δόρυ ἀπὸ ἐκεῖ πού τὸ εἶχε ἀφήσει ἕνας ἄλλος λαὸς καὶ νὰ τὸ πετάξουν πιὸ μακριά. Εἶναι ἀξιοθαύμαστοι στὴν τέχνη νὰ μαθαίνουν μὲ ὄφελος.». (Ἡ φιλοσοφία στὴν τραγικὴ ἐποχὴ τῶν Ἑλλήνων –μετάφραση Ζήση Ζαρίκα)

      Delete
    2. Από πότε ο φιλόλογος Νίτσε έγινε ανθρωπολόγος;

      Delete
    3. Που κολαει η ανθρωπολογια ?
      Εδω μιλαει για πολιτισμο

      Delete
    4. https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_anthropology

      Delete
    5. Και παλι wikipedia ανθρωπε...που κολαει η ανθρωπολογια !

      Delete
    6. Το αν οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφομοιώσει πλήρως τη ζωντανή κουλτούρα άλλων λαών είναι ανθρωπολογικό ζήτημα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Νίτσε δεν ήταν ανθρωπολόγος.

      Delete
  3. Οχι ειναι καθαρα πολιτιστικο !
    καθως μιλαει για κουλτουρα και οχι φυλη !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ανθρωπολογία έχει υποπεδία. Εκτός από την φυσική ανθρωπολογία, υπάρχει και η πολιτισμική ανθρωπολογία.

      Delete
    2. Τι εννοείς "πολιτιστικο", σωματείο είναι;

      Delete
  4. Οι της Πατρώας συμμαχούμε με τους χριστιανούς εν όψει της αφροασιατικής λαθροεισβολής, όχι βέβαια με όλους παρά μόνο με όσους βάζουν πάνω από όλα την Ελλάδα και δηλώνουν Έλληνες. Με όσους δηλώνουν Ρωμιοί και ενεργούν για να μη χάσει ο χριστιανισμός την πρωτοκαθεδρία και τα προνόμια που απολαμβάνει, δεν βλέπουμε κανένα λόγο συμμαχίας ή αλληλεγγύης.

    Οι παπάδες των ενοριών και οι γριούλες που πάνε εκκλησία μπορεί όντας κοντά στον λαό να έχουν εθνικά αισθήματα και να αντιλαμβάνονται τον Ιουδαιοχριστιανισμό φολκλορικά, συντηρητικά και μέσα από το πρίσμα των παιδικών τους χρόνων, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο Ιουδαιοχριστιανισμός είναι ένα εν γένει κοσμοπολίτικο και αντεθνικό δόγμα που κυρήχθηκε ως τέτοιο από τον Μεσσία του, τους Αποστόλους, και ολόκληρο τον ανώτερο και ανώτατο κλήρο του εως και τις ημέρες μας. Φυσικά αυτή η αντινομία δεν αφορά εμάς, αλλά όσους χριστιανούς δηλώνουν Έλληνες.

    Όσο για το γηγενές των Ελλήνων, αυτή ήταν η κυρίαρχη πεποίθηση στην αρχαιότητα με κάποιες εξαιρέσεις που επιβεβαίωναν τον κανόνα. Το ότι υπάρχουν πολιτισμικές ανταλλαγές όπως π.χ κάποια λεξιδάνεια μέσα σε μια γλώσσα, αυτό είναι φαινόμενο καθολικό που αφορά τους πάντες και δεν αναιρεί την αυτοχθονία του ελληνικού πολιτισμού ούτε τις αυτοχθονίες άλλων πολιτισμών.

    ReplyDelete
  5. Εδω οι και καλα "Πατρωοι Θεοι" σας δεν ειναι Ελληνικοι αλλα Ελληνοποιημενοι απο αλλες θεοτητες !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρε κοίτα τα χάλια σου, εβραιοποιημένε.

      Delete
    2. Εγινε φασουλη Ρωμηε...που μας το παιζεις και πολυ Ελλην.

      Delete
    3. Βρωμιός είσαι και φαίνεσαι
      και μάθε ελληνικά ή ψόφα.

      Delete
    4. χαχαχαχαχα Αυτο θα πει Ελληνικος λογος φασουλη.
      το ριχνεις στην βρισια οταν στριμώχνεσαι....ρε τι τραβαει αυτος ο καημενος ο ορος Ελλην απο το αποτυχημενο 1821 και μετα..

      Delete
    5. Ώστε αποτυχημένο το 1821 που κάτι ξεβράκωτοι ήρθαν και χάλασαν τη σούπα των ρωμιών με τους σελτζούκους.

      Και το να είσαι ελληνοποιημένος αρνητικό, αλλά το να είσαι εβραιοποιημένος αδιάφορο ή θετικό.

      Πες μας κι άλλα πρόβατο.

      Delete
    6. Μαθε πρωτα την Εννοια του Ελλην !
      ο Ελλην μεσα στην Οθωμανικη αυτοκρατορια λογω του πνευματος του ηδη πριν το 1821 ειχε καταλαβει σημαντικες θεσεις στην εξουσια και το εμποριο και οχι μονον εκει αλλα και σε ολη την Ευρωπη.
      Μετα ηρθαν κατι αγραμματοι αρβανιτες και τα κατεστρεψαν ολα..
      το οτι ηταν ξεβρακωτοι το λεει ο Κολοκοτρωνης οχι εγω !..

      Οι οποιοι ξεβρακωτοι ηταν οι τριτοκοσμικοι στρατιωτες των Φραγκων που ηθελαν λογου του μισους τους εναντι μας ..να μας καταστρεψουν ολοκληρωτηκα !
      Αλλα τωρα η Ορθοδοξια ειναι παντοδυναμη και ο Παππας και οτ βατικανο σε παρακμη.

      Delete
    7. Άρα η "Έννοια" του "Έλλην" είναι να κάνει τον καλύτερο υπάλληλο του Οθωμανού.

      Αυτό μας λες;

      Delete