Tuesday, June 14, 2016

Δεν υπάρχει σωτηρία για τους ηλιθίους



Αγωνίζονται με λύσσα να αποδείξουν ότι ο τζιχαντιστής Omar Mateen ήταν ομοφυλόφιλος, και ότι η πράξη του δεν είχε θρησκευτικά ελατήρια.

Υπάρχει και το πολιτικό κίνητρο του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ το οποίο πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις αναζητά ευθύνες στο δικαίωμα οπλοκατοχής.

Όμως αξίζει να υπογραμμίσουμε το πώς συντονίζονται οι ηλίθιοι προκειμένου να υπερασπιστούν το βλακώδες δόγμα τους:

See No Islam, Hear No Islam, Speak No Islam

Οι ηλίθιοι υποστηρικτές των LGBT προτιμούν να πούν ότι ο Mateen ήταν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος, παρά ότι ήταν ισλαμιστής. Διότι αλλιώς καταρρίπτεται το αντιρατσιστικό τους αφήγημα.

Περιττό να προσθέσουμε ότι με αυτή την τακτική πυροβολούν τα πόδια τους, διότι κάλλιστα ο κόσμος θα υποθέσει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες. 

19 comments:

  1. συμπέρασμα,
    η πλειοψηφία των αντιτιθεμένων στην κυριαρχία των ανδρών ομοφυλοφίλων, γυναικών ομοίως, κτηνοβατών, παιδόφιλων κ.τ.λ. είναι τέτοιοι.
    Παραφροσύνη, αλλά πείθει τα δυτικά ανδράποδα.

    ReplyDelete
  2. το πρόβλημα είναι το Ισλάμ και με τέτοιες ενέργειες αυτό αποδεικνύεται ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και όχι τα λόγια του κάθε κλούβιου μυαλού που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανοχή στην διαφορετικότητα. Με βάση τις ιερές γραφές τους ο Ομάρ Ματίν είναι ο καλός και πιστός μουσουλμάνος και οι υπόλοιποι είναι είτε άπιστοι είτε υποκριτές μουσουλμάνοι.
    Θυμάμαι τη Γαλλίδα πολιτικό Μαρτίν Ομπρί παθιασμένα να φωνάζει ότι οι μουσουλμάνοι συμπολίτες της είναι ''απλώς διαφορετικοί'' και πρέπει να σεβόμαστε τις ''επιλογές'' και τον ''τρόπο ζωής τους''. Ε, αφού λοιπόν είναι ''απλώς διαφορετικοί'' φάε τώρα διαφορετικότητα. Είναι εντυπωσιακή η αυτοκαταστροφικότητα των φιλελεύθερων και αριστερών ανθρώπων να υποστηρίζουν μια θρησκεία που έχει σαφώς και ανοιχτά διακηρυγμένο στόχο να τους εξολοθρεύσει. Η θρησκευτική ταυτότητα είναι πραγματικά πανίσχυρη. Ο Ομάρ δεν φαινόταν να έχει κάποιο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και σίγουρα θα πέρναγε καλύτερα απ' ότι στο Αφγανιστάν.
    Είναι χαρακτηριστική η έλλειψη της τέχνης στον Ισλαμικό κόσμο. Ποιά η σχέση του Ισλάμ με την μουσική, την ζωγραφική, την γλυπτική, το θέατρο και όλα αυτά που οι Έλληνες αποθέωσαν; Αλλά και τραγική έλλειψη χιούμορ. Οι τύποι αυτοί κυριολεκτικά δεν αστειεύονται. Θα μπορούσε ο Ομάρ τους λγβτ που μισεί τόσο να τους ρίξει μπογιές ή να βγάλει πανό και να τους γελιοποιεί ή να τους ρίξει μερικές φάπες - υπάρχουν ανώδυνες επιλογές. Αλλά όχι : μακελειό, φονικό και εξόντωση όπως ήταν και η ζωή του Προφήτη τους και των διαδόχων του.
    Σάπιοι οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι είναι πια έτοιμοι να αποσυντεθούν εντελώς και αγωνιζόμαστε να μη μας πάρουν μαζί τους στον τάφο και μας φάνε τα σκουλήκια και μας . Δε μας αξίζει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. θεωρώ πως κάνεις λάθος.
      Δεν είναι πρόβλημα το Ισλάμ, αλλά ΟΛΕΣ οι μονοθειστικές θρησκείες, κυρίως οι Αβραμικές, δηλαδή Ιουδαισμός και τα παιδιά της Χριστιανισμός και Ισλαμισμός.
      Οι δύο τελευταίες ευθύνονται για απειράριθμες γενοκτονίες για τις οποίες δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφερθώ εδώ.
      Η διαφορά με το Ισλάμ και ιδιαίτερα τον Σουνίτικο κλάδο του, έγκειται στο ότι ιδρύθηκε περίπου το 630 μ.χ. κατα συνέπεια θα είμασταν πιό κοντά στην ιστορική πραγματικότητα αν συγκρίναμε την συμπεριφορά του σημερινού Ισλάμ με την συμπεριφορά του Χριστιανισμού περίπου το 1.380 μ.χ.
      Τότε θα βλέπαμε τις Χριστιανικές φρικαλεότητες στο εφιαλτικό τους μεγαλείο, που συγκρινόμενες με τις φρικαλεότητες του σημερινού Ισλάμ, είναι σαν να συγκρίνεις επαγγελματία serial killer με ερασιτέχνη χασάπη.
      Βέβαια οι σημερινοί δαίμονες Χριστιανοί παριστάνουν τις αγνές παρθένες αφού όμως στην Ευρώπη εμφανίστικαν πλείστα όσα επαναστατικά κινήματα αρχής γενομένης από την Γαλλική Επανάσταση τα οποία ήταν απόλυτα αντι-θρησκευτικά (αντι-Χριστιανικά) και κατάφεραν την περιστολή σχεδόν πλήρως της Χριστιανικής εγκληματικότητας.
      Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το Χριστιανικό ή και το Εβραικό θρησκευτικό δόγμα άλλαξαν χαρακτήρα.
      Απλά προσαρμόζονται στις καταστάσεις και περιμένουν για την ρεβάνς τρίζοντας τα δόντια.
      Ας μην θεωρηθεί πως όλα τα παραπάνω τα έγραψα προς υπεράσπιση του Ισλάμ και δή του Σουνίτικου που είναι μια από τις πλέον σκοταδιστικές θρησκευτικές δογματικές σε όλη την ανθρώπινη ιστορία του εγκλήματος.

      Delete
  3. Μία ακόμα συμπλήρωση.
    Κατ' αρχή τονίζω πως το σύνολο των θρησκειών είναι ανόητες.
    Όπως αναφέρεται σε Βουδδιστικές θέσεις "η θρησκεία είναι μια νηπιακή προσπάθεια για αυτοσυντήρηση και αυτοπροστασία". Κατα συνέπεια τι λογικό ειρμό να περιμένει κανείς από νήπια ?
    Για την διαφορά τώρα μονοθεισμού από πολυθεισμό, η καίρια είναι πως στον μεν πρώτο το Σύμπαν είναι δημιούργημα του όποιου θεού για όποιους δικούς του λόγους, ενώ στον δεύτερο οι θεοί αναδύονται από το Σύμπαν που προυπάρχει, κατα συνέπεια οι όποιες (φαντασιακές) δυνάμεις τους - των θεών - είναι περιωρισμένες σε σχέση με το υπερσύνολο Σύμπαν.
    Εν τέλει στον μονοθεισμό οι δογματικές έχουν τον χαρακτήρα του απόλυτου και δεν χωρεί καμμία αμφισβήτηση, άρα η μισαλλοδοξία (μίσος της άλλης γνώμης) είναι απόλυτη, πράγμα που δεν ευκολύνεται στον πολυθεισμό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός ο κύριος παρά παν

      Delete
  4. Το μεγάλο ατύχημα και δυστύχημα για εμάς είναι ότι η εθνοκεντρική αφύπνιση τείνει να σκεπαστεί από την αντιπαράθεση Μουσουλμανισμού-Χριστιανισμού.

    Ο Χριστιανισμός δηλαδή, αντιπαρατιθέμενος με τον εισβάλλοντα Μουσουλμανισμό, τείνει να συνοψίσει στο όνομά του κάθε εθνοκεντρισμό. Οπότε βλέπουμε π.χ. στην Πολωνία εκατοντάδες χιλιάδες λαού να αντιδρούν σε πολυπολιτισμό/λαθροεποικισμό/αριστερισμό/φιλελευθερισμό βγαίνοντας στους δρόμους κάτω από τα χριστιανικά λάβαρα. Ένας Χριστιανισμός που στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ έχει πιστωθεί και την επιτυχή εθνοκεντρική αντίσταση στην κομουνιστική διεθνιστική λαίλαπα.

    Όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας στην προσπάθεια για μια αληθινή εθνοκεντρική επανάσταση.

    ReplyDelete
  5. Ακόμα κι αυτός ο ημίτρελος αφγανόγυφτος που ποζάρει στον καθρέφτη σα κλαρινογαμπρός είχε γυναίκα και παιδί...

    Κι εδώ βρίσκεται το συμπέρασμα της επικείμενης ήττας του λεγόμενου δυτικού κόσμου.

    Ο αντίστοιχος δυτικός των αναλόγων προσόντων και iq, είναι ή πούστης ή πρεζάκιας ή αναρχοφιλελές ή καμμένος ιδιώτης καταναλωτής και παντελώς απρόθυμος και ανίκανος να δεσμευτεί και να τεκνοποιήσει.

    Στην Ευρώπη σήμερα αναμετρώνται από τη μια μάζες και όχλοι υπανθρώπων ημιαναλφάβητων, μηδαμινής νοημοσύνης, οικονομικής υποστάθμης και σωματικής διάπλασης που έχουν όμως εγγενή κουλτούρα παράδοσης, γάμου και τεκνοποιίας. Από την άλλη γόνοι καλοαναθρεμμένοι, εγγράματοι, με περιουσία, με εργασία και εμφανίσιμοι που έχουν όμως κουλτούρα individualist και θέλουν απλά να ζήσουν τη ζωάρα τους.

    Ακόμη και στη χρεωκοπημένη ελλάδα γνωρίζω κυριολεκτικά δεκάδες 20ρηδες και 30ρηδες με αξιολογότατα εισοδήματα που στον 3ο κόσμο θα φάνταζαν ολόκληρες περιουσίες να λένε ακριβώς αυτό: ποιά παιδιά μωρε, δεν είμαστε εμείς για παιδιά.

    Νεότερο παράδειγμα νεαρή 'εθνικίστρια' με εποχιακή δουλειά στο δημόσιο ζευγαράκι με 'εθνικιστή' που εργάζεται επίσης - όταν ρωτήθηκε περί τεκνοποιίας απάντησε ότι δεν θέλει επειδή θεωρεί ότι τα λεφτά δεν θα έφταναν για να στείλει την κορούλα της μπαλέτο... Την ίδια θα τη δεις μάλιστα να απαγγέλει και ύμνους προς τη θεά Ήρα και τη θεά Εστία....

    Απέναντι από όλους αυτούς τους καραγκιοζέους ο μουσουλμάνος που στα 30 του έχει 4 παιδιά και όπου η απιστία λιθοβολείται δημοσίως.

    ReplyDelete
  6. έτσι είναι , το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Νο1 πρόβλημα της χώρας μας (άσε τους άλλους, τους δυτικούς να τους φάνε ζωντανούς) εμείς πρέπει να επιβιώσουμε . Εδώ πια μιλάμε για πολιτισμούς, για ιδέες όχι για το άτομο, την πάρτη του ενός εκάστου και η Ελλάδα είναι από μόνη της μια ΙΔΕΑ.
    Πολύ εύστοχο το παράδειγμα του Καραμπελιά για τους Παλαιστίνιους τους απλούς χωρικούς που υποδέχθηκαν σχετικά ανεκτικά και γενναιόδωρα τους Εβραίους στην ίσως χειρότερη φάση της ιστορίας τους ως έθνος , και τώρα... τώρα δεν υπάρχει έλεος.
    Οι παππούδες μας σε φτωχές εποχές στην επαρχία (γιατί πάντα έτσι γίνεται) θεωρούσαν σχεδόν άτεκνο όποιον είχε 3, 4 παιδιά - εμείς παντριά στα 40φεύγα, οι κοπέλες στα 35φεύγα και η τεκνοποιία με τα χίλια ζόρια, μετά από 2 χρόνια από το γάμο, με εξωσωματικές και δε συμμαζεύεται, είναι γνωστά αυτά και όλοι έχουμε παραδείγματα, εκεί μας έφτασε η ιδεολογία του ατομισμού ο φιλελευθερισμός.
    χρειάζεται: πολιτική ενθάρρυνσης των γάμων, της οικογένειας και της τεκνοποιίας ιδεολογικά, προπαγανδιστικά και οικονομικά μέσω επιδομάτων. Τα παιδιά από το 3ο και πάνω θα μεγαλώνουν αποκλειστικά με έξοδα του Κράτους, να επιβληθεί βαριά φορολογία στους εργένηδες έτσι που να γίνονται ουσιαστικά ανάδοχοι των παιδιών εκείνων που τεκνοποιούν, τα παιδιά των πολυτέκνων να βρίσκουν δουλειά χωρίς προϋποθέσεις κ.α. μέτρα που είναι έυκολο κανείς να φανταστεί .
    Η σχετικά καλή ζωή των συνταξιούχων σε μια τέτοια χώρα δεν αφήνει να φανεί η δραματική μείωση του πραγματικού πληθυσμού που είναι ο νεανικός - ειδικά τα χρόνια του μνημονίου μιλάμε για μια πραγματική γενοκτονία . Γαμάτε γιατί χανόμαστε όπως είπε και ο Τζιμάκος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά ο τζιμάκος ως μαλακοανάρχας που είναι δεν ξέρει που πάνε τα 4 γιατί αν δεν ήταν θα ήξερε ότι το να γαμήσεις είναι το εύκολο αλλά το να δεσμευτείς είναι εντελώς άλλο. Ο κάθε ένας με τα προσόντα που του έδωσε η μαμά φύση μπορεί να γαμηθεί αλλά το να μεγαλώσεις παιδί είναι θέμα μέριμνας υπευθυνότητας συνειδητοποίησης και αυταπάρνησης και οι περισσότεροι τζιμάκοι (άντε να εξαιρέσουμε τον ίδιο που έχει 2 παιδιά) όχι αυταπάρνηση και θυσία δεν ξέρουν τι σημαίνει αλλά είναι φιληδονιστές φιλοτομαριστές και εκ γενετής τεμπέληδες.

      Λείπει εδώ η παραδοσιακή κουλτούρα της οικογένειας. Χρειάζεται ο νεοελλαδίτης να δει Κουρδικό γάμο για να καταλάβει από που έχει έρθει και που έχει φτάσει (σύμφωνα συμβίωσης, συμβόλαια γάμου κτλ). Λείπει τελικά ο πραγματικός έρως. Σε μια κοινωνία που εμπορεύεται ναρκισσισμό στοχεύοντας στις αδυναμίες του γυναικείου κυρίως φύλου δεν μπορεί να υπάρξει καμμία οικογένεια.

      Για να μη πούμε ότι και σε αυτό οι χριστιανοί μας έχουν βάλει τα γυαλιά...

      Delete
    2. ο Τζιμάκος είναι Δημοκράτης και όχι μαλακοανάρχας και μάλιστα έχει και εθνικές αναφορές όταν λέει αχ, ευρώπη εσύ μας μάρανες και μας τη φέραν οι βάρβαροι - αυτό για όσους τον ξέρουν μόνο από τα δικαστήρια με το Νταλάρα.
      Πάντως ο Ερντογάν το έχει πιάσει καλά το ζήτημα, βλέπει τον δημογραφικό ανταγωνισμό από τους Κούρδους και σωστότατα λέει στις Τουρκάλες 3, 4 Τουρκάκια τουλάχιστον - ο ίδιος έχει 4 .
      Εμείς εδώ και με 2 στην καλύτερη έχουμε διατήρηση αλλά στην πράξη μείωση του πληθυσμού άρα ο Έρντο ξέρει πολύ καλά τί λέει και μεις πρέπει να μαθαίνουμε από τον εχθρό.

      Delete
    3. Καλά τώρα μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας δημοκρατικός ο τζιμάκος. Για ρώτα τον περί δούλων, πολιτικών δικαιωμάτων γυναικών και μετοίκων να δούμε τι θα σου απαντήσει. Για να μην πούμε για τον στείρο αντιχριστιανισμό του. Σου μοιάζει ένα τόσο χυδαίο άτομο σα να μπορεί να αποδόσει τιμές στους θεούς της πόλεως;

      Ο Ερντογάν κι αυτός δεν ξέρει που παν τα 4, όταν από τη μια θέλεις οικογένεια και από την άλλη ζαχαρώνεις τον δυτικό τρόπο ζωής, θέλεις να μπεις στην ευρώπη, θέλεις βίζα για να μπορεί η τουρκάλα να απολαμβάνει ψώνια στη Ρώμη και το Λονδίνο είναι αναπόφευκτο να αλωθείς από τον καταναλωτισμό τον υλισμό τον ατομισμό. Οι Τούρκοι μάλιστα ως ανατολίτες είναι φύσει επιρρεπείς στη χλιδή και αν κάτι τους σώζει είναι η φτώχεια που επικρατεί μέχρι σήμερα στην επαρχία.

      Delete
  7. Βλέπω, από τα παραπάνω σχόλια, πως θεωρείται όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων όπου γής, πως το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στον σφαιρικό και συνεπώς πεπερασμένο πλανήτη που ζούμε, είναι τουλάχιστον ανάξιο λόγου.
    Σας πληροφορώ πως οι ελληνικές φυλές (όταν υπήρχαν) ήταν αυθόρμητοι Μαλθουσιανοί.
    Γιατί το γράφω αυτό ?
    Διότι απλούστατα το υπαρκτό ζήτημα της βιολογικής επίθεσης εξ Ανατολών, Νότου αλλά και Βορρά δεν αντιμετωπίζεται με δραστική αύξηση του γεννοβολήματος και της συνεπαγόμενης μετατροπής της χώρας σε ένα είδος Μπάγκλαντές, αλλά με γηγενείς πιθηκανθρώπους !
    Αντιμετωπίζεται με μετατροπή της χώρας σε φρούριο, απέλαση ΟΛΩΝ των εισβολέων ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ με δραστικές διαδικασίες και μέτρα άλλα παράλληλα που αφορούν το εσωτερικό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού δεν αφορά έναν πληθυσμό 8 εκατομμυρίων που τείνει προς την εξαφάνιση και λαθροεπικοίζεται τόσο ώστε να γίνει μειοψηφία στη χώρα του μέσα σε λίγα χρόνια. Αφορά έθνη εκατοντάδων εκατομμυρίων όπως οι Κίνα, Ινδία ή ακόμα και το Πακιστάν με τα 200 εκατομμύρια ή το Μπαγκλαντές που είναι λίγο μεγαλύτερο από την Πελοπόννησο αλλά δεν μπορεί να κάνει τα 170 εκατομμύρια ορκς του να σταματήσουν να γαμιούνται.

      Στην Ελλάδα ακόμη και τείχη 20 μέτρα ψηλά να χτίσεις γύρω-γύρω απλά θα κλείσεις το πρόβλημα μέσα αφού οι αναπαραγωγικές ηλικίες θα συνεχίσουν να μην κάνουν παιδιά και να αντιμετωπίζουν το θέμα οικογένεια ως μια αγγαρεία που οφείλει να αναβάλλεται για μετά τα 35/40 χάνοντας προτεραιότητά από πράγματα όπως η διασκέδαση οι σπουδές η καριέρα η οικονομική εξασφάλιση κλπ.

      Delete
    2. το πρόβλημα του υπερπληθυσμού αφορά το σύνολον του οικοσυστήματος της Γής.
      Η Ελλάδα των 10.775.000 (εκτίμηση του Ιουλίου 2015)
      βλέπε https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html
      είναι υπερ-πυκνοκατοικημένη.
      Αλλά και να μήν ήταν τί ?
      Όταν εκατοντάδες εκατομύρια έως δισεκατομύρια λιμοκτονούντων εισβάλλουν με αυξανόμενο ρυθμό, και μην αμφιβάλλει κανείς περί αυτού, νομίζεται πως κωμικά μέτρα αύξησης της γεννετικότητας των γηγενών - που εκτός του ότι είναι αυτοκαταστροφικά χρειάζονται τουλάχιστον 2 γενιές για να αποδώσουν δηλαδή περί τα 70 έτη - δύνανται να αντισταθούν στην σάρωση από την μετακίνηση Ασιατικών και Αφρικανικών πληθυσμών ?

      Delete
    3. Ποιό cia factbook αυτό που παίρνει τα δεδομένα του από την απογραφή του 2011; Όλοι ξέρουν ότι ο κάθε λαθρομετανάστης μπορούσε να δηλώσει έλληνας πολίτης δίχως κανενός είδους έλεγχο. Όπως και δήλωσαν.

      Αν θέλεις να βρεις τον πραγματικό πληθυσμό της Ελλάδας τότε θα πάρεις τα 10.258.364 της απογραφής του 1991 (προ λαθρομετανάστευσης) και θα αφαιρέσεις 25 χρόνια αυξανόμενης υπογεννητικότητας (1,3 παιδιά ανά γυναίκα το 2013 όταν το όριο αντικατάστασης πληθυσμού είναι το 2,33) συν τη μετανάστευση στο εξωτερικό (και μάλιστα από αναπαραγωγικές ηλικίες).

      Εγώ δεν λέω να μην υπάρχουν σύνορα. Λέω ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο από την αλλαγή νοοτροπίας, γιατί με την υπάρχουσα όσο στρατό και να κατεβάσεις στα σύνορα ο πληθυσμός απλά δεν ενδιαφέρεται να τεκνοποιήσει άρα ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ.

      Τώρα μπορείς να μου πεις ότι αυτή η αλλαγή νοοτροπίας δεν αφορά 100% το κράτος ως γραφειοκρατικό μηχανισμό όμως ένα εθνικό κράτος μπορεί να βοηθήσει τα μάλα σε αυτή την κατεύθυνση ακόμα και με τον σημερινό αλλοτριωμένο ελλαδίτη. Πως; Ο αλλοτριωμένος ελλαδίτης ψάχνει το λεφτά υπάρχουν, ε λοιπόν βγαίνεις ως κράτος καταργείς όλα τα επιδόματα του πρωκτού και βάζεις σε ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟ ένα χοντρό επίδομα τέκνου που θα αυξάνεται γεωμετρικά μέχρι π.χ. τα 5 παιδιά και τότε τα λέμε για το πόσοι θα γίνουν πολύτεκνοι όχι μέσα σε 70 χρόνια αλλά μέσα σε 2 και 3.

      Βέβαια και τότε ΔΕΝ θα έχεις χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του αλλά τουλάχιστον θα το έχεις ανβάλλει κερδίζοντας χρόνο.

      Delete
    4. αν δεν σου αρέσει το CIA Factbook, πάρε τα στοιχεία από το UNION NATION - Population division ( https://esa.un.org/unpd/wpp/DataQuery/ ) που για το 2015 για την Ελλάδα δίνει 10.955.000
      Αν ούτε αυτό σου αρέσει έχω και άλλες σελίδες να προσφέρω.

      Βέβαια εγώ είμαι εν αδίκω καθόσον ανοίγω συζήτηση με όντα που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το οικοσύστημα στο οποίο ζούν, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και το "αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι κ.τ.λ. κ.τ.λ."
      Συνεχίσθε τώρα την σοβαρότατη συζήτηση περί Ισλαμισμού και λοιπών δαιμονίων...

      Delete
    5. Ρε παλιομαλάκα τι να το κάνω αν όλες οι πηγές σου δίνουν στην Ελλάδα 50 εκατομμύρια κόσμο, όταν τα 42 είναι κατά δική τους δήλωση "έλληνες πολίτες" δηλαδή λαθρομετανάστες που νομιμοποιήθηκαν από διαδοχικές νομοθετικές ρυθμίσεις που λαμβάνουν χώρα από το 1997 μέχρι σήμερα;

      Που κολλάει ρε παλιομαλάκα το πρόβλημα του παγκόσμιου υπερπληθυσμού σε ένα έθνος γερόντων όπου κάθε γυναίκα κάνει ένα παιδί και σε απροσδιορίστου αριθμού περιπτώσεις αυτή η γυναίκα είναι αλλοδαπή;;; Συνειδητοποιείς ότι είναι σα να θέτεις θέμα εκκλήσεως αερίων του θερμοκηπίου από φυλή ιθαγενών του Αμαζονίου;

      Άϊντε και γαμήσου νυχτιάτικα, παρανοϊκέ!

      Delete
  8. εδω λεμε πως δεν θα εξαφανιστουμε ως εθνος ο αλλος μιλα για το οικοσυστημα και τον παγκοσμιο υπερπληθυσμο

    στους εθνοκεντρικους κυκλους κυκλοφορει μπολικη παρανοια, ψυχασθενεια και συνομωσιολογια και εχουν πραγματικα το κακο τους το χαλι γι αυτο αλλωστε και ο εθνικισμος/πατριωτισμος ειναι παντελως ανυποστατος στην Ελλαδα και δεν του δινει κανεις σημασια

    ReplyDelete