Tuesday, June 14, 2016

Οι ανόητες ιδεολογικές εμμονές ενίοτε προκαλούν τον θάνατο



Το κίνημα LGBT όταν υφίσταται κριτική από ετεροφυλοφιλικούς λευκούς άνδρες, ένα από τα πρώτα προπαγανδιστικά τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο, είναι να υπονοεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι κρυπτο-ομοφυλόφιλος.

Ότι δήθεν έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις, τις οποίες καταπιέζει, και προσπαθεί να τις συγκαλύψει προς τα έξω χρησιμοποιώντας έναν αντι-ομοφυλοφιλικό μανδύα.

Οι LGBT για να φιμώσουν τους αντιπάλους τους έχουν αναπτύξει την συγκεκριμένη στρεβλή θεωρία με σκοπό να ενσταλλάξουν ενοχή σε όσους τους ασκούν κριτική, και να δημιουργήσουν προληπτική λογοκρισία.

Απ' ό,τι φαίνεται αυτό το κουτοπόνηρο τέχνασμα δεν έχει καμμία επιρροή στους ισλαμιστές, οι οποίοι πετούν από στέγες κτηρίων τους ομοφυλόφιλους και τους λιθοβολούν. Στο Ιράν τους απαγχονίζουν δημοσίως.

Αν πιστεύαμε στο κουτοπόνηρο σόφισμα των LGBT θα έπρεπε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι ισλαμιστές που σκοτώνουν τους ομοφυλόφιλους, το κάνουν διότι είναι κρυπτο-ομοφυλόφιλοι!

Με αυτή την σαθρή λογική, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι κρυπτο-ομοφυλόφιλοι, καθότι αντιπαθούν σφοδρώς την ομοφυλοφιλία.

Οπότε ο μουσουλμάνος Omar Mateen, που προσφάτως πυροβόλησε και σκότωσε 50 ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο της Φλώριντα, μάλλον είχε κρυπτο-ομοφυλοφιλικές τάσεις...

Οι βλακώδεις αντιλήψεις όχι απλώς προσβάλλουν την κοινή λογική. Ενίοτε σκοτώνουν και προκαλούν λουτρό αίματος επειδή διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Καλό θα ήταν να σταματήσει η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης ανόητης θεωρίας, η οποία εισήχθη στην Ελλάδα από γραφεία δημοσίων σχέσεων των LGBT.

Βέβαια με την ανοησία που διακατέχει πολλούς LGBT, ίσως να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ο Omar Mateen ήταν κρυπτο-ομοφυλόφιλος. Μέχρι στιγμής η προσπάθειά τους επικεντρώνεται στο να μας πείσουν ότι ήταν άτομο διαταραγμένης προσωπικότητος.

2 comments:

  1. Πρόσφατα είδα αφίσσες (προπαγανδιστικές του gay parade) με κυρίαρχα συνθήματα :
    ΑΝΔΡΑΣ δεν γεννιέσαι ΓΙΝΕΣΑΙ και,
    ΓΥΝΑΙΚΑ δεν γεννιέσαι ΓΙΝΕΣΑΙ !
    Επίσης το ασύληπτο,
    ΦΟΡΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !

    Με τέτοιες διαταραγμένες προσωπικότητες, κοινώς τρελλούς για τα σίδερα,
    τι λογική συζήτηση μπορεί να γίνει ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. η ΑΔΕΔΥ τα γραφει αυτα.
      αρα , τα δημοσια κοπριτοσκουπιδια ειναι ποστηδες

      Delete