Monday, August 3, 2015

Επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους είναι η Ελληνική Θρησκεία



Το θεμελιώδες ερώτημα που τόσον καιρό δεν έχουν απαντήσει οι Ελληνικές θρησκευτικές κοινότητες που καταθέσουν αιτήσεις αναγνωρίσεως, είναι το αν αναγνωρίζουμε την αίρεση των ναζωραίων ως επίσημη θρησκεία του ρωμέικου ψευδοκράτους.

Από αυτό το ερώτημα εξαρτάται η στρατηγική της Ελληνικής Θρησκείας.

Αν μας αναγνωρίσει το ρωμέικο ψευδοκράτος, με αντάλλαγμα να αναγνωρίσουμε εμμέσως την ιουδαϊκή αίρεση των νωζωραίων ως επίσημη θρησκεία των Ελλήνων, τότε είμαστε οι μεγαλύτεροι προδότες της Ιστορία του Ελληνισμού.

Το διακύβευμα είναι ποιός θα έχει την θρησκευτική ηγεμονία στην Ελλάδα; Ο Ελληνισμός ή ο ιουδαϊσμός και οι παραφυάδες του;

Όποιος καταθέτει αιτήσεις αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας από το ρωμέικο μισελληνικό κράτος, άθελά(;) του αναγνωρίζει την αίρεση των ναζωραίων ως επίσημη θρησκεία του κράτους. 

Δεν αναγνωρίζουμε την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων ως θρησκεία.

Η αίρεση των ναζωραίων είναι ο απόλυτος και θεομίσητος εχθρός του Ελληνικού Έθνους και ως τέτοιον θα τον πολεμήσουμε, με την βοήθεια των Αθανάτων Πατρώων Θεών, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας. 

Οποιαδήποτε εκχώρηση δικαιώματος προσηλυτισμού των Ελλήνων σε αυτήν την μισελληνική αίρεση εκ μέρους των Αρχών, αποτελεί εσχάτη προδοσία.

Η οποιαδήποτε ανοχή σε αυτήν την θεομίσητη, καταραμένη, τρομοκρατική οργάνωση συνιστά εγκληματική πράξη και ανατρέπει τις βάσεις του Ελληνικού Πολιτισμού. 

Απορρίπτουμε κάθε σκέψη ή προσπάθεια ενσωματώσεως του δηλητηρίου αυτής της αιμοσταγούς αιρέσεως στον Ελληνικό οργανισμό. 

Όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να πολεμούν αμείλικτα, χωρίς έλεος, όπου βρεθούν και όπως μπορούν αυτήν την ανθελληνική αίρεση και να χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να την αφανίσουν από προσώπου γής. 

Όπως θα έλεγε και ο Κολοκοτρώνης, "Φωτιά και τσεκούρι στους νεοβυζαντινούς γκραικύλους".

Επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους είναι η Ελληνική Θρησκεία.

1 comment:

  1. Η χριστιανικός πολυθεϊκός και τριαδικός θεός, υπήρξε ιδανικός ως καταλύτης, για την διάβρωση των συνειδήσεων των εθνικών της Ρωμαϊκής επικρατείας στην ύστερη αρχαιότητα.
    Εφευρέτης του, ο προπαγανδιστής του Ιησού-Γιεχοσούα , Σαούλ-Παύλος (πρώην Ηρωδιανός μπασκίνας), που ούτε ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ ( πώς να τον γνώριζε αφού δεν υπήρξε) της ΚΕΝΗΣ και κάλπικης διαθήκης του νέου ιουδαϊκού ρεβιζιονισμού, που υπήρξε το εργαλείο συμβατότητας (σαλάτα), για την διεθνοποίηση του, με το μοντέλο του χριστιανισμού.
    Έτσι, ότι δεν κατάφεραν οι Μεσανατολίτες, δια των όπλων να υποδουλώσουν τα έθνη, το κατάφερε ο πανούργος ο Σαούλ-Παύλος με την προπαγάνδα.
    Άντε τώρα εμείς, να ξεμπερδέψουμε από τον Μεσανατολίτικο ρεβιζιονισμό=χριστιανισμό.

    Το πως επιβιώσαμε 1.700 χρόνια είναι θαύμα.
    Θαύμα Ελληνικό όμως!
    http://ermionh.blogspot.gr/2015/08/1700.html

    ReplyDelete