Wednesday, August 5, 2015

Oh, I'm a good old rebel



              

3 comments:

  1. Καλά μου παιδιά, γνωρίζετε τι σχέση έχει το παπαδαριό με τους φύλακες και τους ξεναγούς στους αρχαιολογικούς χώρους; 99% όργανα φανατικών ομάδων (Ζωή, ΣΩΤΉΡ, Χρυσοπηγή...)
    Και βέβαια υπάρχουν στοιχεία. Είναι οι περίφημες rat Lines των παπάδων, που καταλήγουν στο Ελληνικό δημόσιο και στόχο έχουν την εν κρυπτώ διάβρωση και διοίκησή του. Είναι η τεχνική του "Εισοδισμού" των Τροτσκιστών. Για να λειτουργήσει όμως χρειάζεται μυστικότης και παραπλάνησις.

    ReplyDelete
  2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία για τρελούς, ΑΛΛΆ για σχιζοφρενείς . Είχα πολλά προβλήματα και ήμουν στα όρια της τρέλας , (τώρα τα πέρασα) πήγαινα στον γιατρό και μου έδινε αντικαταθλιπτικά αλλά γινόμουν χειρότερα. Ξέρετε ποιος με έβγαλε από την κατάθλιψη ένας λιγδιάρης και αγράμματος κακόγερος που με έβαλε στο στραβό δρόμο του ΙΑΧΩΒΑ. Τώρα μετά από 8 χρονια είμαι πολύ καλά είμαι ήρεμος, παίρνω τα χάπια μου, κάνω τα κρύα ντους μου , έχω την οικογένεια μου, 14 ψυχοπαθή παιδάκια, τα οποία οδηγώ με το ζόρι κάθε κυριακή στην χριστιανική συναγωγή γιατί είναι το πιο αξιόπιστο όχημα 4Χ4 που οδηγεί στην βλακεία τον ανόητο χριστιανό.
    Σας χαιρετώ και σας συστήνω να μην υποτιμάτε τόσο πολύ τον χριστιανισμό.
    Μπορεί να κάνει και χειρότερα.

    ReplyDelete
  3. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΙΚΕΤΗΡΙΟΙΣ ΑΣΜΑΣΙ:

    ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΊΝ Ως ΨΕΥΔΩΣ ΜΑΚΑΡΊΖΕΙΝ ΣΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΟΤΌΚΟΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥΜΑΚΆΡΙΣΤΟΝ και ΚΑΘΟΛΟΥΜΩΜΗΤΟΝ και ΞΑΔΕΛΦΗΝ του ΙΑΧΩΒΑ υμών, την ΑΤΙΜΩΤΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΜ και ΑΔΟΞΩΤΕΡΑΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ των ΤΕΡΑΤΕΙΜ, ΤΗΝ ΤΟΝ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟΝ ΙΑΧΩΒΑΝ ΤΕΚΟΥΣΑΝ, ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΞΑΔΕΛΦΟΤΟΚΟΝ ΣΕ ΜΙΚΡΥΝΟΜΕΝ!

    Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς τους ηλιθίους!

    ReplyDelete