Saturday, September 5, 2015

Η Ευρωπαϊκή πανούκλα κατατρώει τα σωθικά μας



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μισείς την Ευρώπη. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένας εξ αυτών.

"Αποθεωτική υποδοχή στους πρόσφυγες που έφθασαν στο Μόναχο", γράφει o συντάκτης στο newsit.gr

Το newsit.gr προάγει την αποθέωση της ηλιθιότητος.


Έτσι έλεγαν και οι Ινδιάνοι της Αμερικής στους πρώτους Ευρωπαίους αποίκους.

Σήμερα, οδύρονται για την αφέλεια και την βλακεία τους.


Όποιος δεν μισεί την Ευρώπη, σημαίνει ότι μισεί τόσο πολύ τον εαυτό του και την Ελλάδα, που θέλει να αυτοκτονήσει. Ας αυτοκτονήσει μαζί με την Ευρώπη, χωρίς να συμπαρασύρει την Ελλάδα στον θάνατο.

Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή πανούκλα κατατρώει τα σωθικά μας.

Όσο πιό γρήγορα απελευθερωθούμε από την Ευρωπαϊκή σκλαβιά τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να επιβιώσει το Ελληνικό Έθνος.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί). Το αξίζει πραγματικά.

2 comments:

  1. μιλούσα με κάτι γερμανους ''φιλους'' απο μοναχο για αυτο το θεμα και ειναι ''υπερ'' των προσφυγων οι υποκριτες και στην πραγματικοτητα μισουν καθε τι απο την μεση ανατολη. Οι γερμανοι εχουν προβλημα ταυτοτητας νομιζουν οτι ειναι αμερικανοι. welcome refugees. αχαχα μαλακιες, ατομιστες ειναι στην καθημερινοτητα τους. Για εμας τους ελληνες ισχυει το ιδιο εχουμε χασει την ταυτοτητα μας και εχουμε γινει ατομιστες μεγαλοι κιολας και ετσι ψηφιζουμε και πρατουμε καθημερινα για το δικο μας γαμω συμφερον,δεν ειναι οικονομικο το προβλημα, η γαμωνοοτροπια μας ειναι το προβλημα,εχουμε σαπισει σαν ανθρωποι.

    ReplyDelete
  2. Δεν ξέρω αγαπητέ Ιφικράτη εάν η καταστροφή του Ελληνισμού από την Χριστιανική πανούκλα , τους Αλάριχους, τους Οθωμανούς κλπ την οποία καταφέραμε και αντιστρέψαμε κατά την Επανάσταση του 1821 μπορεί να αποσοβηθεί και σήμερα. Διότι οι Αλβανοί και Εβραίοι Έποικοι των μεταελληνικών εποχών απορροφήθηκαν έστω και αργά-σταδιακά από το ελληνογενές περιβάλλον. Σήμερα αυτό το κράμα δεκάδων ασιατικών και αφρικανικών φυλών είναι μία ζωντανή ή μάλλον μία πυοφορρούσα πληγή στο σώμα της Πατρίδας. Ίσως βέβαια μια μελλοντική Φυλετική Επανάσταση να εκδιώξει τα παράσιτα, ίσως...Το πρόβλημα είναι ότι ως τότε ο Ελληνικός Λαός αλλά και εμείς οι πρωτοπόροι του αδυνατούμε σήμερα να διαμορφώσουμε ένα Μέτωπο Εθνικό-Λαϊκό με ζητήματα όπως η έξοδος από τους liberal θεσμούς (ΕΕ,ΠΟΕ,ΝΑΤΟ κλπ) , η αντίθεση στην Άλωση της χώρας από αλλόφυλλους κ.α. Τι μας μένει ; Η προπαγάνδα ίσως...

    ReplyDelete