Tuesday, September 1, 2015

Πρώτη επίσημη μνημονιακή κυβίστηση Λαφαζάνη
Το ίδιο παραμύθι που έλεγε ο Τσίπρας με την ευρωζώνη, το επαναλαμβάνει ο δήθεν αντιμνημονιακός Λαφαζάνης, αφαιρώντας μόνο το νόμισμα, αλλά διατηρώντας το υπόλοιπο πολιτικό και νομικό πλαίσιο της ΕΕ.

"Δεν θέτουμε θέμα αποδεσμεύσεως από την ευρωζώνη, αλλά θέλουμε μία ευρωζώνη προς όφελος των λαών", έλεγε ο Τσίπρας.

"Δεν θέτουμε θέμα αποδεσμεύσεως από την ΕΕ, αλλά θέλουμε μία ΕΕ προς όφελος των λαών", λέει ο Λαφαζάνης.

Σκεπτικό Λαφαζάνη: Η ΕΕ είναι ένα ολοκληρωτικό και αντιδημοκρατικό μόρφωμα, αλλά εμείς δεν θέτουμε ζήτημα αποδεσμεύσεως από την ΕΕ. Θέλουμε μία άλλη ΕΕ, φιλεργατική και κοινωνική.

Καλλιεργεί την ίδια αυταπάτη με τον Τσίπρα: "Μέσα στην ΕΕ θα επιτύχουμε διαφορετική πολιτική".

Θα ακολουθήσουν και άλλες κυβιστήσεις του Λαφαζάνη, λίαν συντόμως.

Καυτηριάζουμε τις απαράδεκτες θέσεις του ως προδοτικές εις βάρος των κοινωνικών αγώνων του Ελληνικού Λαού. Αποκοιμίζει τον Ελληνικό Λαό με νέες αυταπάτες. Του λέει ότι μέσα στην ΕΕ θα αποδεσμευτούμε από το μνημόνιο, αρκεί να έχουμε εθνικό νόμισμα.

Αιδώς κύριε Λαφαζάνη.

Απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξή του στον Real FM:

"Στο ερώτημα αν, μιλώντας για συγκρότηση νέου νομίσματος, μιλάει και για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή μόνο από την Ευρωζώνη, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε πως «αυτό το αντιδραστικό μόρφωμα, η Ε.Ε., κινείται πλέον σε όλο και πιο ολοκληρωτικές και αντιδημοκρατικές κατευθύνσεις. Δυστυχώς η Ευρωζώνη και η Ε.Ε, με την πορεία που ακολουθούν, τείνουν να ακυρώσουν κάθε ίχνος δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτό που λένε οι ευρωπαϊκοί κατεστημένοι κύκλοι ότι έξοδος από την Ευρωζώνη σημαίνει και έξοδο από την Ε.Ε., δεν ισχύει, διότι είναι αρκετές οι χώρες που δεν είναι στο ευρώ και είναι στην Ε.Ε. Άρα, μπορείς να φύγεις από την Ευρωζώνη και να συνεχίζεις να παραμένεις στην Ε.Ε. Εμείς δεν θέτουμε θέμα αποδέσμευσης από την ΕΕ, αλλά θέτουμε θέμα μετ΄ επιτάσεως ριζικής αλλαγής και ανατροπής των ασκούμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και επιλογών που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση»."

11 comments:

 1. Η πρώτη του επίσημη μνημονιακή κυβίστηση ήταν όταν παρέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ μετά από το ανακοινωθέν του Eurogroup.

  ReplyDelete
 2. και η Ανταρσία εμμέσως πλην σαφώς το ίδιο κάνει...

  http://info-war.gr/2015/07/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%AE/

  Στην εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου εκθειάζετε σαν λύση η έξοδος από την ΟΝΕ αλλά η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή ένωση...

  Είναι η Αρρώστια του διεθνισμού από την οποία διακατέχονται...

  ReplyDelete
 3. Ανταρσυα=σκουπιδια του μπεναρογια

  ReplyDelete
 4. Η αλεπού και τα κοράκια
  Η αλεπού αφού έζησε όλο τον αλεπουδίσιο βίο της, τελικά πέθανε. Πριν οδηγηθεί στις νήσους των Μακάρων αλεπούδων, έπρεπε να δώσει λόγο στους δικαστές του κάτω κόσμου. Δεν ήταν κατηγορούμενη, αλλά στάθηκε μπροστά τον Αιακό, τον Ραδάμανθυ και τον Μίνωα. Απάντησε λοιπόν στις ερωτήσεις τους. Όχι, δεν έκανε τίποτα που για τους ανθρώπους θεωρείται παράπτωμα.

  Σαν αλεπού τρύπωσε στα κοτέτσια και έφαγε πολλές κότες. Αν υπήρχε χρηματιστήριο, θα γινόταν ένας πετυχημένος χρηματιστής, εξαπατώντας τους πελάτες της με 1.00+1 τρόπους που αυτή θα εφεύρισκε. Μπήκε σε αμπέλια και έφαγε όλα τα σταφύλια που μπορούσε να φτάσει. Έκανε δηλαδή τα πάντα που θα περιμέναμε από μία αλεπού.

  Το δικαστήριο έβγαλε λοιπόν την ετυμηγορία του. Η αλεπού είναι αθώα. Τα Ηλύσια πεδία την περιμένουν με τις πόρτες ανοιχτές. Πριν όμως υπογραφεί η απόφαση, ένας τρομερός θόρυβος ακούστηκε. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έστειλε τον γραμματέα για να δεί τι συμβαίνει. Ο γραμματέας δήλωσε: “Δεκάδες ψόφια κοράκια, (οι ψυχές τους δηλαδή), καλύψανε τον ουρανό πάνω από το δικαστήριο. Ο αρχηγός τους ζήτησε να τον ακροαστεί το σεβαστό δικαστήριο.

  -Κύριε πρόεδρε δήλωσε. Αιτούμεθα όπως το δικαστήριο καταδικάσει την αλεπού, γιατί ευθύνεται για τον θάνατο όλων αυτών των αθώων κοράκων. Χωρίς καμμία αιτία θανάτωσε πουλιά που δεν της έφταιγαν σε τίποτα. Άλλωστε οι αλεπούδες όπως γνωρίζετε, δεν τρώνε τα κοράκια.

  Γιατί λοιπόν αφαίρεσε την πολύτιμη και άγια ζωή τους; Ζητούμε να οδηγηθεί στα Τάρταρα. Στο πιό ζεστό, σκοτεινό και δυσώδες μέρος τους.

  -Τι έχετε να πείτε για τις κατηγορίες αυτές κυρία αλεπού; Ρώτησε ο Μίνως.

  -Κύριε πρόεδρε δηλώνω ένοχη για την κατηγορία της ανώφελης (κατά τους μη γνωρίζοντας) κορακοκτονίας. Θα εξηγήσω όμως την απαράδεκτη κατά τους κόρακας στάση μου.

  Όταν ήμουν μικρό αλεπουδάκι και ζούσα σε μία σπηλιά μαζί με τα αδέλφια και την μητέρα μου, ένα πρωί όταν έλειπε η μητέρα μου και εμείς τα μικρά βγήκαμε από την φωλιά , ξαφνικά δεχθήκαμε την επίθεση από αιμοβόρα κοράκια που με τα ράμφη τους μας χτυπούσαν στο κεφάλι για να μας εξοντώσουν. Με δυσκολία κατάφερα μόνον εγώ με τα αίματα στο κεφάλι, να ξανατρυπώσω στην φωλιά.

  Τα δυό μου όμως αδέλφια δεν τα κατάφεραν. Κείτοντο εκεί αιμόφυρτα να ψυχοραγούν και να δέχονται τα τελευταία χτυπήματα των μαυροκοράκων. Το περιστατικό έμεινε χαραγμένο στην μνήμη μου, γι αυτό και εγώ σαν αλεπού που ήμουν, ακολούθησα την εξής στρατηγική. Κοιτούσα τον ουρανό και όποτε έβλεπα κάποιο μαυροκόρακα να έρχεται από την έρημο, της Αιγύπτου, έπεφτα και έκανα την ψόφια. Οι μαυροκόρακες όπως βλέπετε είναι θρασύδειλοι και πλησίαζαν όταν θεωρούσαν πως είμαι ψόφια. Τότε πεταγόμουν και τους ξεπουπούλιαζα. Αυτό έκανα σε όλη μου την ζωή και σας υπόσχομαι πως άν ποτέ αναστηθώ όπως πιστεύουν οι μαυροκόρακες πως γίνεται , θα βρώ τρόπο να ξεπουπουλιάζω ακόμη περισσότερους. Μέχρι που την έρημο των μαυροκοράκων να την παραδώσω στην έρημο της ύπαρξής τους.

  Ο Αιακός, ο Ραδάμανθυς και ο Μίνωας αποσύρθηκαν για να συσκευθούν. Μετά από πολλές ώρες έβγαλαν την απόφαση. Αυτό θα γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία των αλεπούδων. Το σεβαστό δικαστήριο αποφάσισε να στείλει ξανά στην ζωή την αλεπού με εντολή να στείλει όσα περισσότερα κοράκια στο Άδη για να απαλλάξει τον κόσμο από την μαύρη ψυχή τους.

  Με πολύ αγώνα η αλεπού κατάφερε και αποδεκάτισε τους μαυροκόρακες στην έρημο της Αιγύπτου, κάποιοι όμως που γλύτωσαν, δραπέτευσαν και κρύφτηκαν στην Δοξασμένη χώρα της Μακεδονίας, εκεί κάτω σε χερσόνησο της Χαλκιδικής, για να συνεχίσουν το πανάθλιο έργο της εξόντωσης των αλεπούδων, των λεόντων και των αετών που γεννά η Ιερή μας Ελλάδα.

  http://ermionh.blogspot.gr/2015/09/blog-post_4.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. το παραμυθακι που μας ειπες εχει κανενα ηθικο διδαγμα και νοημα η απλα βαριοσουν και ειπες " ας μπω σε καποιο τυχαιο site και ας αφησω σε μορφη σχολιασμου ενα μεγαλο και δυσνοητο κειμενο μεχρι να ψηθει το κεικ?

   Delete
 5. Εξαιρετικα αφιερωμενο στους λατρες των σατανιστων :

  Λάβετε, φάγετε τούτο εστί το σώμα μου, το υπέρ υμών κλώμενον εις άφεσιν
  αμαρτιών» «Πίετε εξ αυτού πάντες τούτο εστί το Αίμα μου το της Καινής Διαθήκης
  ,...
  φάγετε το σώμα μου, Πίετε το Αίμα μου.

  Η πιο ανατριχιαστική ανθρωποφάγος θρησκεία, επεβλήθη στους Έλληνες.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Συγχαρητηρια , το σχολιο σου εχει τοση συναφεια με το κειμενο οση το ξινογαλο με την Αλγεβρα

   Delete
 6. "ας αφησω σε μορφη σχολιασμου ενα μεγαλο και δυσνοητο κειμενο"

  το παραμυθακι όπως το αποκαλείς, είναι για εσένα ένα δυσνόητο κείμενο.

  Ευχαριστώ που μου επιτίθεσαι. Δεν θα αντιπαρατεθώ όμως μαζί σου, γιατί θα είναι σαν να κλέβω καραμέλες από ένα παιδί με σύνδρομο "Κάτω".

  Θα θεωρήσω όμως πως είσαι ένας απλός ανόητος (που εκτός των άλλων κατήργησε εντελώς τους τόνους) και θα σε ψήσω σαν κεικ.

  Πάμε λοιπόν.

  Θα γελάσω πολύ.

  ReplyDelete
 7. οταν διαβασα την απαντηση σου μου γενηθηκαν πολλες αποριες . Οπως πχ γιατι εγραψες μια καθαρα αγγλικη εκφραση χρησιμοποιοντας το Ελληνικο αλφαβητο. Μια αλλη απορια ειναι αν ειναι σωστο να μεταφραζουμε το Down syndrome ως σύνδρομο Κάτω. Γιατι οχι Σύνδρομο Down? ειναι λαθος? αν γραψουμε συνδρομο νταουν? ειναι αποδεκτο? Γιατι να μην πουμε Τρισωμία 21 ή Τρισωμία G ( οκ, για να ειμαι απολυτα ειλικρινης αυτο το ειδα στην Βικιπαίδεια , η μηπως πρεπει να πω Wikipedia?) Αλλα η μεγαλυτερη και ουσιαστικοτερη απορια μου ειναι αν το κεικ που με κανεις θα εχει σοκολατα.
  Βλεπεις λατρευω την σοκολατα. Αν ειναι να με ψησεις κεικ (με σοκολατα) τοτε οκ, "ψηνομαι"
  Μια παρακληση μονο , στειλε μια φετουλα και στον Hannibal Lecter. Τρελενεται για κεικ με σοκολατα (και ανθρωπους)

  ReplyDelete
 8. Όχι μόνον είσαι ανόητος, αλλά και ανορθόγραφος μπουρδολόγος - ασημαντολόγος.

  Μην το εκλάβεις ως απάντηση, το σημείωμά μου αυτό.

  Δεν θα αντιπαρατεθώ όμως μαζί σου, γιατί θα είναι σαν να κλέβω καραμέλες από ένα παιδί με σύνδρομο "Κάτω".

  Και όταν λέμε κάτω, εννοούμε εντελώς Κάτω .
  ReplyDelete
  Replies
  1. ειμαι , ειμαι ..... ειμαι και απο το αλλο , ειμαι και απο αυτο
   ειμαι και ανοητος , ειμαι και μπουρδολογος απο τοτε που διαβαζω τις αναρτησεις του Ιφιρατουλη και τα σχολια των αναγνωστων του ειμαι ολα αυτα και εγινα και τρολλ....
   να μην το εκλαβω ως απαντηση την ανταπαντηση σου? και σαν τι να την εκλαβω? σαν ταψι μουσακα ας πουμε?
   Ααααααααααααα, τωρα καταλαβα, οπως λεμε κατω πατησια η κατω γλυφαδα το εννοεις........
   Τελικα τι γινει με το κεικ που ειχαμε πει , θα με κανεις?

   Delete