Monday, September 21, 2015

Τα εξωκοινοβουλευτικά αντιμνημονιακά κόμματα φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα


Την χειρότερη υπηρεσία στην Πατρίδα προσφέρουν όσοι προβάλλουν την δική τους ανικανότητα πάνω στον Λαό μετακυλίοντας στους πολίτες τις δικές τους ευθύνες.
Τα εξωκοινοβουλευτικά αντιμνημονιακά κόμματα οικτίρουν τους ψηφοφόρους για το εκλογικό αποτέλεσμα επειδή δεν ξέρουν και δεν θέλουν να οργανώσουν επαναστατικό αντικατοχικό αγώνα.
Μετά τις εκλογές ξεκίνησαν να κατηγορούν τους πάντες πλην τους εαυτούς των, για το χθεσινό αποτέλεσμα.
Αντί να κλαυθμηρίζουν, θα μπορούσαν να δηλώσουν ευθαρσώς ότι δεν αναγνωρίζουν την κατοχική κυβέρνηση, ούτε το αποτέλεσμα των εκλογών. Μία τέτοια δήλωση θα συγκλόνιζε το πολιτικό σκηνικό. Αν γινόταν συλλογικώς από 3-4 αντιμνημονιακά κόμματα, θα δημιουργούσε τριγμούς και εντάσεις στην πολιτική ζωή της Χώρας.
Οι λόγοι και τα προσχήματα αφθονούν: υψηλό ποσοστό αποχής, έλλειψη ισονομίας προς τα αντιμνημονιακά κόμματα, εξαπάτηση του Λαού με το σύνθημα «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», ακύρωση του δεσμευτικού δημοψηφίσματος, συγκυριακή και τεχνητή πλειοψηφία μέσα από αντισυνταγματικές διαδικασίες.
Τα εξωκοινοβουλευτικά αντιμνημονιακά κόμματα αφού βλακωδώς απεκήρυξαν την επαναστατική διαδικασία, εναγκαλιζόμενα ασφυκτικώς την κοινοβουλευτική διαδικασία, τώρα κλαυθμηρίζουν και απαξιώνουν τον Λαό, αντί να απαξιώσουν την πολιτική τακτική που ακολουθούν τόσα χρόνια.

Όταν οι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού είναι εις βάρος σου, αλλάζεις τους κανόνες. Δεν συνεχίζεις να παίζεις με τους ίδιους κανόνες για να χάνεις συνέχεια, και ύστερα να διαμαρτύρεσαι ως διακορευθείσα παρθένα.
Το ΕΠΑΜ του Καζάκη έφθασε στο ελεεινό σημείο με άρθρο του επικεφαλής, να προβάλλει την δική του πολιτική ανεπάρκεια στον Λαό, και να την ονομάζει εθελοδουλεία, αντί να αποκαλέσει δειλή, λανθασμένη, και αποτυχημένη την πολιτική τακτική του ΕΠΑΜ.
Δεν υπάρχει καμμία εθελοδουλεία του Λαού. Να μας λείπει το αυτομαστίγωμα. Υπάρχει πολιτική σχιζοφρένεια των μικρών αντιμνημονιακών κομμάτων που επιμένουν βλακωδώς να κάνουν το ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά, και έχουν το θράσος να περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα.
Οι εκλογικές αναμετρήσεις υπό το υπάρχον ασφυκτικό μνημονιακό πλαίσιο αποτελούν σπατάλη πολυτίμων δυνάμεων του Λαού. Αν θέλουμε διαφορετικά αποτελέσματα, πρέπει να αλλάξουμε πολιτικό πλαίσιο.
Από το πρώτο μνημόνιο, το 2010, η πολιτική μάχη έπρεπε να διεξάγεται κυρίως στους δρόμους, και όχι στις κάλπες.
Όποιος αρνείται να παραδεχτεί το λάθος του, διαπράττει έγκλημα κατά του Λαού υβρίζοντάς τον. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει το αντιμνημονιακό στρατόπεδο είναι η πολιτική του στρατηγική και τακτική.
Και επειδή κάποιοι θα πούν ότι ο δρόμος του ενόπλου αγώνος είναι δύσκολος, υπάρχει και ο δρόμος της μη-βίαιης συγκρούσεως, με τακτικές πολιτικής ανυπακοής, πολιτικών απεργιών, δυναμικών διαδηλώσεων, κλπ.
Αν εξ αρχής ο Λαός μας είχε εθιστεί στην ιδέα της εξωκοινοβουλευτικής πάλης, στην ιδέα της ανατροπής του καθεστώτος, στην ιδέα της δυαδικής εξουσίας, στην ιδέα της συντακτικής εθνοσυνελεύσεως πριν ανατραπεί το μνημονιακό καθεστώς, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Αλλά τα ψοφοδεή εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που σήμερα κατηγορούν τον Λαό για την δική τους εκλογή αποτυχία, έχουν το θράσος να κατηγορούν την αποχή αντί να ενδιαφέρωνται για το πώς να αξιοποιήσουν την αποχή.
Ο Λαός τους στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα με την αποχή: «Δεν μας ικανοποιεί το παρόν καθεστώς. Προτείνετέ μας εναλλακτική πολιτική λύση».
Προσοχή! Ο Λαός μας ζητά εναλλακτική πολιτική πρόταση, όχι απλώς οικονομική. Δεν ζητά μόνον εναλλακτική λύση για το νόμισμα. Ζητά εναλλακτική λύση και στο πρόβλημα του κοινοβουλευτισμού.
Και τί απαντούν στον Λαό κάποιοι ανίκανοι αντιμνημονιακοί ηγετίσκοι; «Είσαι χαζός, είσαι διεφθαρμένος, είσαι εθελόδουλος». Επειδή απείχε από τις εκλογές.
Είναι προφανές ότι ο Λαός μας έχει καλύτερο αισθητήριο από ηγετίσκους αντιμνημονιακών κομμάτων. Είναι προφανές ότι το μεγάλο ποσοστό αποχής σημαίνει βαθυτάτη απαξίωση του κοινοβουλευτισμού, και επουδενί λόγω αδιαφορία για το μέλλον του Ελληνισμού.
Μόνον ανίκανοι πολιτικοί ταυτίζουν την αδιαφορία για τον κοινοβουλευτισμό με την αδιαφορία για τον Ελληνισμό. 
Ο Λαός περιμένει από εμάς, τους αντικαθεστωτικούς πολιτικούς, εναλλακτικές προτάσεις απεμπλοκής από το κοινοβουλευτικό αδιέξοδο. Μας απλώνει το χέρι, και εμείς αδιαφορούμε; Ο Λαός μας στέλνει ηχηρό μήνυμα. Μας ζητά να τον οδηγήσουμε σε διαφορετικά μονοπάτια, εκτός κοινοβουλίου, και εμείς έχουμε το θράσος να τον απαξιώνουμε;
Ο Λαός συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία από τον κοινοβουλευτισμό. Περιμένει από εμάς να τον καθοδηγήσουμε στην επαναστατική ανατροπή του μιαρού κοινοβουλευτικού εκτρώματος. Και εμείς θα τον αγνοήσουμε;
Το αυτομαστίγωμα ταιριάζει στους μαζοχιστές και σε όσους μειονεκτικούς φορούν κοινοβουλευτικές παρωπίδες. Ποτέ στους επαναστάτες.

10 comments:

  1. μη δικαιολογεις ένα αποβλακωμενο λαο που περιμενει τι θα του πει ο αποτριχωμένος χατζηνικος τι θα ψηφισει κ παει κ το ψηφιζει.
    είναι απολυτα συνυπεύθυνος για την καταντια του.
    μη περιμενεις να ξεσηκωθεί κανεις , μονο καταστροφή περαιτέρω να περιμενεις , ολικη.
    ας παρακαλέσουμε ολοι μαζι το θεο της ελλαδας να ερθει οσο γρηγοροτερα γινεται, να τελειωσει κ το μαρτυριο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ποιόν να παρακαλέσουμε...;

      Ο Δίας / Ζεύς και η θυγατέρα Θεά του, Αθηνά, δεν υποκύπτουν σε κλάμματα και παρακάλια. Θέλουν να ζείς το μαρτύριο έως ότου να ξεσηκωθείς και να επαναστατήσεις.

      Έρρωσο και μάχου

      Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

      Delete
  2. δώσε το κάλεσμα να συναντηθούμε κάπου όλοι μαζί στην πρωτεύουσα...

    ReplyDelete
  3. Έχεις την δύναμη να το κάνεις;

    ReplyDelete
  4. Οταν θα πεσει πείνα τοτε θα βγει ο ραγιας στο δρόμο. Τωρα καλά ειναι που μασάει την σύνταξη του παππού.
    Προσωπικά θα ήμουν στους δρόμους αν υπήρξε οργάνωση. Πολύ θέλουν να βγούνε και να τα γαμισουν όλα αλλά δεν υπαρχει η σπίθα που θα τους φουντώσει.Οσο η διεθνιστική αριστερά σφετερίζεται την επανάσταση τόσο ο απλός πατριωτης αηδιάζει με την ιδέα να βρεθεί δίπλα σε μια διαδήλωση με ένα κομματόσκυλο. Νομιζω οτι υπαρχει αδιέξοδο ο λαός θα κάτσει στα αυγά του και θα περιμένει να τον αυτοκτονήσουν. Εξακολουθώ να ελπιζω ότι οι Τούρκοι θα κανουν ντου στο Αιγαιο και ο μαλακας ο νεοέλληνας ξυπνήσει και γαμισει μαζί με τα οθωμανικά κωλαρακια και τους ευρωλιγουριδες πολιτικούς του. Έως τότε ας έχουμε καλη φυσική κατάσταση τρωφημα νερο κσι φάρμακα στο σπιτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
    Ιφικράτη τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς είσαι έτη φωτός μακριά απο τους υπόλοιπους.

    Καληνύχτα
    Ιδομενεύς

    ReplyDelete
  5. Δυστυχώς πάμε προς ολοταχώς για Ένοπλη σύγκρουση με όρους του συστήματος.
    Τουλάχιστον να ελπίσουμε ότι θα είμαστε αρκετά συνδειτοποιημενοι ώστε να πολεμήσουμε το σύστημα αντί του εαυτού μας..

    ReplyDelete
  6. Ειναι σκριβως οπως τα λες, επιμενωμε και αγωνιζωμεθα

    ReplyDelete
  7. Προσευχηθειτε αδελφια για να σωθουμε ζητω ο Χριστος .Πρεπει να σωσωμεν την ελληνικη πιστην μας

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις πολυ πλακα αδελφέ. .

      Delete
  8. ζητω ο Πριστός ο ΓΙΕΧΟΣΟΎΑ, η ΣΙΩΝ η μήτηρ των εκκλησιών.

    ReplyDelete