Sunday, September 13, 2015

Οι θάνατοι των λαθροεποίκων είναι απώλειες στην μάχη για την κατάκτηση της Ελλάδος



Όσοι εισβολείς σκοτώνονται κατά την διάρκεια της εισβολής από πνιγμό, φέρουν την απόλυτη ευθύνη. Η Ελλάδα δεν έχει καμμία υποχρέωση να βοηθά τους κατακτητές προκειμένου να αποφύγουν τον πνιγμό. Οι θάνατοι από πνιγμό είναι απώλειες στην μάχη για την κατάκτηση της Ελλάδος. Ουδείς Έλλην επιτρέπεται να αισθάνεται ένοχος για τους πνιγμούς των εισβολέων. Αλλιώς κάποια μέρα θα φθάσουμε στο γελοίο σημείο να αισθανώμεθα ένοχοι για όσους Πέρσες πνίγηκαν στην ναυμαχία της Σαλαμίνος.




Migrants and refugees waiting for transport documents have staged a protest march on the Greek island of Lesbos, demanding they be allowed passage to Athens.(Video source: APTN)
Posted by The Telegraph on Tuesday, 8 September 2015

12 comments:

  1. Στο τελος θα μας πεις οτι δικαιουσαι και παρασημο για καποιους τυχαιους θανατους λαθρομεταναστων διοτι λιγοστεψε ο αριθμος τους απο τα post που ανεβαζεις. Ο θανατος απο πνιγμο ενος λαθρομεταναστη στην προσπαθεια του να εισελθει παρανομα στην χωρα μας δεν ειναι απωλεια σε καποια μαχη που διεξαγεται - διοτι πολυ απλα δεν διεξαγεται κανενος ειδους μαχη στην χωρα μας για το μεταναστευτικο. Επομενως ο θανατος απο πνιγμο καποιων ατυχων ανθροπων ειναι απλα ενα τραγικο γεγονος. Χωρις απαραιτητα να αποδεχομαι την ακραια αποψη που προβαλουν οι λαθρολαγνοι - δηλαδη το αισθημα της ενοχης για αυτη την κατασταση . Και μιας και διατυμπανυζεις οτι η Ελλαδα πρεπει να ξαναγινει ισχυρο αυτονομο κρατος αναλογισου οτι ενα κρατος που τιμαει την ενοια του imperium για τα θαλασια συνορα του ειναι υποχρεωμενο να υπερασπιζεται το δογμα search and rescue στην διαφυλαξη των συνορων του. Πρωτα περιπολουυμε τα θαλλασια ( και οχι μονο ) συνορα μας , περισυλλεγοντας οποιον χρειαζεται την βοηθεια μας, - ναι ακομη και αυτους που προσπαθουν να εισελθουν παρανομα - και μετα αφου εχουμε ισχυροποιησει την παρουσια μας τοτε και μονο τοτε αν καποιος αμφισβητησει τα συνορα μας η την ικανοτητα μας να τα προασπιζομαστε του κοβουμε το βηχα - η ενδεχωμενως και τον κωλο αν χρειαστει

    ReplyDelete
    Replies
    1. η βιολογική επίθεση είναι πάντα νικηφόρα και πολύ πλέον ασφαλέστερη της επίθεσης δια των όπλων.
      Οι ελάχιστοι θάνατοι, οι περισσότεροι εκ πνιγμού, δεν είναι τυχαίοι αλλά υπολογίζονται στις (ελάχιστες) απώλειες του βιολογικά επιτιθεμένου.
      Οι εκφράσεις συμπόνιας προς τα "αθώα θύματα" δεν αποτελούν παρά τις συντονισμένες ενέργειες της συντριβής του ηθικού του λαού, κράτους κ.τ.λ. που δέχεται την βιολογική επίθεση μέσω της δεξιοτεχνούς χρήσης των αισθημάτων φιλανθρωπίας.

      Θα αναφέρω μόνον ένα αντίθετο παράδειγμα δράσης του αμυνομένου απο την πρόσφατη ιστορία.
      Η Βουλγαρία - όμορος της Ελλάδος - όσο είχε καθεστώς Σοσιαλισμού φρουρούσε τα σύνορα της.
      Όποιος προσπαθούσε να διασχίσει τα σύνορά της παράνομα επυροβολείτο απο τους συνοριοφύλακες και εφονεύετο.
      Καμμία αρχή παγκοσμίως δεν χαρακτήριζε την δράση αυτή εγκληματική ή φασιστική ή, ή, ή.....
      Σήμερα σε μόλις 24 χρόνια οι αντιλήψεις έχουν αλλάξει άρδην, με την χρήση βεβαίως της ελληνικής αλλά και διεθνούς προπαγάνδας που με μαγικό τρόπο μετετράπει σε βουδδισμό υψηλότατου επιπέδου.

      TALIBAN

      Delete
    2. mr TALIBAN, μιλας για βιολογικη επιθεση. εγω αν σχεδιαζα βιολογικη επιθεση σε ενα τοπο να εισαι σιγουρος οτι θα ημουν απειρως αποδοτικοτερος. λες οτι εστω αυτοι οι ελαχιστοι θανατοι εκ πνιγμου δεν ειναι τυχαιοι. πρωτα απο ολα μαλλον εχουμε πολυ διαφορετικη νοοτροπια στο τι θεωρουμε τυχαιο. δευτερον δεν νοειται να θεωρησουμε αυτους τους τυχαιους ( η ισως οχι και τοσο τυχαιους συμφωνα με τα λεγωμενα σου ) θανατους ως εχθρικη απωλεια. ξερεις γιατι? γιατι πολυ απλα αυτοι οι ανθρωποι μπηκαν απλα στα χωρικα μας υδατα και αποβιβαστικαν στα νησια μας. χωρις αντισταση, χωρις εμποδια. Αν επρεπε να αποβιβαστουν κατω απο μπαραζ πυροβολισμων απο στρατιωτες με οπλα , να αποφευγουν φρεγατες να τους τορπιλιζουν, να ερπονται στις παραλιες για να αποφυγουν τα πυρα των πολυβολειων και γενικως να βιωνουν μια εμπολεμη κατασταση οπως αποδιδεται στην ταινια η διασωση του στρατιωτη Ραιαν και μερικοι πνιγοντουσαν , ε, τοτε ναι , και εγω θα εκανα λογο για εχθρικες απωλειες. Αλλα μιας και τιποτε απο αυτα δεν ελαβε χωρα καθοσον τα συνορα μας αφυλακτα και αυτοι απλα μπηκαν σε ενα φουσκωτο και αποβηβαστηκαν στην παραλια χαλαρα..... νομιζω καταλαβαινεις το σκεπτικο μου. Α, και μην ξεχναμε οτι αυτη η νοοτροπια δεν θα μας βοηθησει και πολυ. δηλαδη αν για καθε 10.000 λαθροεπεικους πνιγονται κανα-δυο.... για τι ποσοστο απωλειας μιλαμε ακριβως, κατι της ταξης του 0,000000001 % ? τρομερη επυτυχια δηλαδη.... τυφλα να χουν μεγαλοι στρατηλατες της ιστοριας οπως ο Ναπολεων, ο Καισαρας , ο Ρομελ η ο Πατον.....
      περα απο το χαβαλε θα κατανουσα και θα επικροτουσα αν εβγαινε ο Ιφικρατουλης ( και οι ομοιδεατες ) οπως εσυ και ελεγε να τσακισουμε τους δουλεμπορους που μας τους φερνουν και τους αμολανε εδω κατα μιλουνια. να ξεσκισουμε τους καριοληδες αξιωματικους της ΕΛΛΑΣ νυν και συνταξιουχους που ειναι μπλεγμενοι στα κυκλωματα δουλεμποριας ( και καμποσοι αξιωματικοι του Στρατου απο οσο ακουγεται) Να πνιξουμε με τα ιδια μας τα χερια τα τσογλανια τους πολιτικους που επιτρεπουν αυτην την κατασταση και ισως να την επιδιωκουν κιολας . Απλα δεν βλεπω το λογο να χαιρομαι για τον πνιγμο ενος ανθρωπου που προσπαθησε να φυγει απο την πατριδα του για να επιβιωσει. Αυτον απλα τον βοηθας (για να μην πνιγει) και τον απελαυνεις κατευθειαν πισω στον τοπο του. δεν χρειαζεται να βγαλεις το μενος σου ( και ενδεχωμενως και τα κοπλεξ σου ) πανω του.

      Delete
    3. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στα νησιά μας, στις πόλεις μας και στα συνορα μας, δεν ειναι παρα το κυρίως θέμα μιας προαναγγελθείσας λαθροεισβολής, που το προοίμιο της γράφτηκε στη δεκαετία του 90, όταν οι ορδές του αλβαναριού κατάντησαν τις Ελληνικες συνοριακές μπάρες, τραμπάλα για τυχοδιώκτες [με τις ευλογίες των τοτε εγχώριων τοποτηρητων της διεθνους μασονίας

      Ο Αρμαγεδών πλησιάζει.

      Αυτοί που λαθροεισβάλλουν στην Ευρώπη μέσα από το μαλακό υπογάστριο του Ευρωπαϊκού Νότου είναι κατά 90% νεοι και αποφασισμενοι άντρες, ντοπαρισμένοι από τους μουλάδες τους για να γινουν οι πρωτοι γαζηδες που θα συνεχισουν την κατακτηση της "ηπειρου των απίστων", απο εκεί που την άφησε άλλοτε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

      Τα γυναικόπαιδα που δειχνουν οι καθεστωτικες τηλεοράσεις, για να παραπλανήσουν το πόπολο, εναι απλώς η προκάλυψη του λαθροαποικιακού στρατού του Ισλαμ.

      Delete
  2. Σωστα τα λες Ιφικρατη,ολα τ'αλλα ειναι για τους αφελεις και τους κουτοπονηρους-μισελληνες διεθνιστες.

    ReplyDelete
  3. Μία ανερχομένη δύναμη ξεκινά την πορεία της προς την επικράτηση, απορρίπτουσα το εννοιολογικό και ιδεολογικό πλαίσιο του εχθρού. Αν η Ελλάς θέλει να καταστεί μεγάλο και ισχυρό imperium, θα πρέπει να ξεκινήσει με την απόρριψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως κατευθυντήρια αρχή της εξωτερικής της πολιτικής.

    Συγχρόνως θα πρέπει να εξέλθει απ' όσους διεθνείς οργανισμούς υποστηρίζουν την φιλελεύθερη δημοκρατία ως το μοναδικό νόμιμο καθεστώς, και να ενταχθεί σε διεθενείς οργανισμούς που θέτουν πάνω απ' όλα την εθνική κυριαρχία.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ιφικράτη εγώ συμφωνώ μαζί σου! Αλλά ο πνευματικός νεοπλατωνιστής της πατρώας θρησκείας που προασπίζεσαι και θέλεις να καθιερώσεις, πάσχει επίσης από ανθρωπιστικά και αντιρατσιστικά συναισθήματα.

      https://www.youtube.com/watch?v=xeqfTNd9lsI στο 1:42:08

      Το παπαδαριό σου μας λέει άλλα!
      Τι ισχύει; Αν είσαι έντιμος πρέπει να μου απαντήσεις.

      Γιατί τα θρησκευτικά ιδεώδη της αρχαίας ελληνικής Θρησκείας είναι τελείως αντίθετα με τις πολιτικές θέσεις του ιέρακς;

      Διαφωνείς με τον συμπαθητικό Φιλόσοφο, Εσωτεριστή και ιερέα της πατρώας μας θρησκείας Αναστάση Ασημακόπουλου;

      Delete
  4. Ιφικράτη εγώ συμφωνώ μαζί σου! Αλλά ο πνευματικός νεοπλατωνιστής της πατρώας θρησκείας που προασπίζεσαι και θέλεις να καθιερώσεις, πάσχει επίσης από ανθρωπιστικά και αντιρατσιστικά συναισθήματα.

    https://www.youtube.com/watch?v=xeqfTNd9lsI στο 1:42:08

    Το παπαδαριό σου μας λέει άλλα!
    Τι ισχύει; Αν είσαι έντιμος πρέπει να μου απαντήσεις.

    Γιατί τα θρησκευτικά ιδεώδη της αρχαίας ελληνικής Θρησκείας είναι τελείως αντίθετα με τις πολιτικές θέσεις του ιέρακς;

    Διαφωνείς με τον συμπαθητικό Φιλόσοφο, Εσωτεριστή και ιερέα της πατρώας μας θρησκείας Αναστάση Ασημακόπουλου;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν υπάρχει "παπαδαριό" στην πατρώα θρησκεία, διότι δεν έχει αναγνωριστεί ως θρησκεία από το κράτος. Υπάρχουν μόνο πολλοί αυτοπροσδιοριζόμενοι ιερείς που πιστεύουν διαφορετικά πράγματα. Αν το είχες ψάξει το θέμα καλύτερα θα το ήξερες αυτό. Γι'αυτό και δεν σου απαντάει ο Ιφικράτης. Και να μην το είχες ψάξει, κοινή λογική είναι.

      Φυσικά και ο "φιλόσοφος και ιερέας" που λες είναι μαρξιστόπληκτος και λέει βλακείες. Δεν αναπαριστά την αρχαία θρησκεία ως σύνολο. Όπως ακριβώς και κάποιοι χριστιανοί παπάδες που μιλούν υπέρ της πατρίδας ενώ το ευαγγέλιό τους λέει άλλα...

      Delete
    2. Α και παρεμπιπτόντως:

      http://web.archive.org/web/20140703114524/http://www.hellenicreligion.gr/

      Αυτή είναι η ιστοσελιδούλα με τα θρησκευτικά ιδεώδη της πατρώας θρησκείας με τα οποία συμφωνεί και ο ΙΕΡΑΚΣ...

      Delete
    3. Η πατρώα θρησκεία στην σημερινή Ελλάδα δεν έχει οργανωμένο ιερατείο. Κακώς κάνουν κάποιοι "εκπρόσωποι" και επιβάλλουν τις δικές τους φιλοσοφίες στην πατρώα θρησκεία. Η θρησκεία μας χαρακτηρίζεται από ορθοπραξία, όχι ορθοδοξία.

      Delete
  5. E.U. Agrees to Naval Intervention on Migrant Smugglers

    http://www.nytimes.com/2015/05/19/world/europe/european-union-human-trafficking-military.html?_r=0

    ReplyDelete