Wednesday, July 16, 2014

Περί αξιολογήσεως των δημοσίων υπαλλήλων


Στην οικονομική ιστοσελίδα του δωσιλογισμού www.capital.gr επί καθημερινής βάσεως εκτοξεύονται μύδροι κατά των δημοσίων υπαλλήλων και των συνδικαλιστών ως τους κατ’ εξοχήν υπευθύνους για την οικονομική κρίση.
Αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα ο αρθρογράφος Γιώργος Κράλογλου αποκαλεί στρατό κατοχής τους δημοσίους υπαλλήλους
Το πρόβλημα των γερμανοτσολιάδων είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αποδέχονται την «αξιολόγηση». Άρα «δεν είμαστε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», λένε οι δωσίλογοι οι οποίοι μονίμως εξυμνούν την Μέρκελ ως απελευθερωτή του Ελληνικού Λαού από τα δεσμά του κρατισμού.
Μόνον που η αξιολόγηση που ευαγγελίζονται οι γερμανοτσολιάδες, δεν αφορά ούτε τον Τόμσεν του ΔΝΤ, παρ’ ό,τι έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις του, ούτε τον Στουρνάρα, παρ’ ό,τι διέλυσε την πραγματική οικονομία, ούτε τον Χαρδούβελη, παρ’ ό,τι η Eurobank στην οποία υπήρξε υπεύθυνος οικονομικών μελετών χρεωκόπησε την στιγμή που έλαβε περί τα 13 δις ενίσχυση από την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού.
Η αξιολόγηση των γερμανοτσολιάδων είναι πάντα επιλεκτική. Στρέφεται πάντα προς τους κατωτέρους υπαλλήλους. Ποτέ προς τους ανωτάτους αξιωματούχους. Θεωρούν απολύτως φυσιολογικό μετά την πλήρη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του Στουρνάρα και της Τρόικα, να τον επιβραβεύουν με την θέση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος.

Για τους δωσίλογους, αξιολόγηση σημαίνει επιβράβευση της προδοσίας. Η ανικανότης των αξιωματούχων της Τρόικα, για τον Κράλογλου και τους ομοίους του αποτελεί εχέγγυο σωτηρίας της Ελλάδος από την χρεωκοπία.
Φυσικά στο δημοσιογραφικό ραντάρ του Κράλογλου ποτέ δεν εμφανίζονται τα δισεκατομμύρια που άρπαξαν οι τράπεζες από τον Ελληνικό Λαό και την πραγματική οικονομία. Η μόνιμη επωδός των γερμανοτσολιάδων είναι ότι για όλα φταίνε οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές.
Οι δε ολιγάρχες, έλληνες και ξένοι, τα επί δεκατίες παράσιτα που έχουν ρημάξει την Ελληνική κοινωνία, αποκαλούνται χαϊδευτικώς «επενδυτές». Μήπως και για το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999 φταίνε οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές;
Στο δημοσιογραφικό ραντάρ των γερμανοτσολιάδων δεν εμφανίζεται ποτέ ένας άλλος σημαντικότατος παράγων χρεωκοπίας της Ελλάδος, τα εκατομμύρια των λαθροεποίκων που έχουν επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας. Ποτέ δεν αναφέρονται σε αυτόν τον επιβαρυντικό παράγοντα των δημοσίων οικονομικών της χώρας, διότι οι νεοφιλελεύθεροι τραμπούκοι έχουν έναν και μόνον στόχο, το γενικευμένο πλιάτσικο της ιδιωτικής και δημοσίας περιουσίας των Ελλήνων.
Πού και πού βγάζουν άναρθρες κραυγές κατά της υπερφορολογήσεως για να πείσουν τους αφελείς ότι υπερασπίζονται την ατομική ιδιοκτησία, αλλά όταν πρόκειται για μαζική εκποίηση ιδιωτικής και δημοσίας περιουσίας σε ξένους αντί πινακίου φακής, αμέσως βαπτίζουν την προδοτική πράξη «επένδυση».
Αδιαφορούν για το αν το ευρώ ως σκληρό οθνείο νόμισμα διέλυσε την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων. Δηλώνουν περιχαρείς για την κατάργηση της νομισματικής ανεξαρτησίας του Ελληνικού έθνους-κράτους. Η αξιολόγηση του νομίσματος που κυκλοφορεί στην χώρα μας και οι καταστρεπτικές συνέπειες που είχε στην Ελληνική οικονομία, δεν υπόκεινται στην αξιολόγηση του capital.gr.
Το ΔΝΤ και οι πολιτικές του αποφάσεις επίσης δεν υπόκεινται σε αξιολόγηση. Οι γερμανοτσολιάδες μπροστά στους αξιωματούχους του ΔΝΤ εκφράζουν σεβασμό και εμετική υποταγή.
Αρνούνται την αξιολόγηση των αξιωματούχων της Τρόικα διότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αλλιώς τον στρατό κατοχής των ξένων αξιωματούχων που γενοκτονεί τον Ελληνικό Λαό. 
Και ας υποθέσουμε ότι συμφωνούμε με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι όπως την ορίζει η Τρόικα. Ποιός θα την κάνει; Ο Σαμαράς; Αυτός που επέβαλε οριζόντιες περικοπές; Αυτός που εξομοιώνει τον ευσυνείδητο με τον ασυνείδητο δημόσιο υπάλληλο; Ή μήπως ο Πάγκαλος; ο δηλώσας ότι «το μνημόνιο είναι ευλογία».
Η ποινική αξιολόγηση των πολιτικών καθαρμάτων που υπέταξαν την Ελλάδα στους ξένους, δεν εμφανίζεται στο δημοσιογραφικό ραντάρ του δωσιλογισμού.
Ως πολιτικός είμαι υπέρ της αξιολογήσεως των δημοσίων υπαλλήλων και της μαζικής απολύσεως της πλειοψηφίας εξ αυτών χωρίς αποζημίωση, αλλά για διαφορετικούς λόγους απ’ αυτούς που ζητούν οι γερμανοτσολιάδες.
Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να απολυθεί διότι δεν έχει Ελληνική συνείδηση. Διότι υπακούει σε εντολές κατακτητών. Διότι έχει μετατραπεί σε ανθελληνικό σώμα πραιτωριανών.
Οι λόγοι της απολύσεώς των πρέπει να είναι πατριωτικοί. Επειδή αρνούνται να υπερασπιστούν το Έθνος, την Πατρίδα, και τον Λαό. Επειδή αρνούνται να κατεβούν σε μαζική πολιτική απεργία διαρκείας για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς.
Αλλά είναι κωμικοτραγικό να απαιτούν οι γερμανοτσολιάδες να αξιολογούνται με αυστηρότητα οι δημόσιοι υπάλληλοι την στιγμή που ο Στουρνάρας αντί να αιωρείται στο ικρίωμα για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της Ελλάδος, επιβραβεύεται με την θέση του διοικητού της κεντρικής τραπέζης.

6 comments:

  1. Και οι βουλευτές δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι;
    Αξιολόγηση και σ' αυτους, αλλά από ποιον;

    Νέδωνας

    ReplyDelete
  2. κοψε την μαρξιστικη ρητορικη και ορολογια
    οι γερμανοτσολιαδες δηλαδη τα ηρωικα ταγματα ασφαλειας του πλαστηρα εσωσαν την ελλαδα απο τους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες ,φονιαδες των λαων και γενοκτονους του ελληνικου λαου
    και ναι οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες ηταν (και ειναι) μεγαλυτεροι εχθροι απο γερμανους ιταλους τουρκαλβανους ακομα και απο τους βουλγαρους κατακτητες, ακομα και απο τουρκους θα ελεγα και θα επρεπε ο ελληνικος λαος να συμμαχησει και με τον διαβολο προκειμενου να εξοντωσει τον καρκινο των εθνων τον εβραιομπολσεβικισμο, την πιο αρρωστημενη θρησκεια που εμφανιστηκε ποτέ στον πλανητη απο καταβολης κοσμου!

    επισης και για τον τσολακογλου εχουν διαστρεβλωθει τα γεγονοτα...
    και φυσικα και γω θα ημουν με τους γερμανους στα ηρωικα ταγματα ασφαλειας να εξοντωνω εαμοβουλγαρους κατακτητες, με την προυποθεση οτι μετα θα εστρεφα τα οπλα εναντιον των γερμανων τους οποιους θα κατακρεουργουσα....οπως ακριβως σκεφτονταν και οι ηρωες ταγματασφαλιτες συμφωνα με τον αριστερο ιστορικο χαγκεν φλαισερ

    τωρα για το θεμα των παχυσαρκων αριστεριστων δημοσιων,δεν ειμαι σιγουρος γιατι να παρουμε το μερος των δημοσιων κουραδων...το οτι ειμαστε κατα της τροικας και του μνημονιου δεν σημαινει οτι θα υποστηριξουμε τα αλλα αποβρασματα της μαρξιστικης κοινωνιας....

    δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος!!!!!!!!!!!!!!!
    τσακιστε την καροτικη αριστερα και υπερπροοδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tόσες ανιστόριτες χαζομάρες μόνο ένας παθιασμένος πιστός του Θεού Αυναν θα έγραφε.Η ''καροτική αριστερά'' τι είναι ;

      Delete
    2. ειναι αυτη που βαζει καροτα στη κωλαρα σου οπως διδαξε πρωτη η κοπρολαγνα γκαμπριελα του τσυριζα, παθιασμενε πιστε του θεου μαρξ λενιν σταλιν και της κομμενης κεφαλας της εαμοβουλγαρας σαδομαζοχιστριας αρουλας βελουχιωταινας η καπεταν σουλτανας η κλαριτας η μιζεριας....

      Delete
    3. Μπαγασάκο τα έχεις μπερδέψει λίγο αλλά δεν πειράζει, λογικό είναι για παθιασμένους ομοφοβικούς κρυφογκέουλες με εμμονές και ονειρώξεις με νταβραντισμένους γερμανοτσουλάδες.
      Ο Δήμος Σταρένιος στην ταινία “Η Χαραυγή της Νίκης” έχει αποδώσει χαρακτηριστικά το ρόλο του προδότη – συνεργάτη των ναζί με τη γνωστή ατάκα: “Μας αγαπάνε οι Γερμανοί. Σαν φίλοι μας ήρθαν”. Δεν πρόκειται για καρικατούρα. Ο Ξενοφών Γιοσμάς, ένας από τους πιο γνωστούς ταγματασφαλίτες, στη δίκη του για την εμπλοκή στην υπόθεση Λαμπράκη δήλωνε: “Και αν συνεργάστηκα με τους Γερμανούς το έκανα για το καλό της πατρίδος… Τους Γερμανούς τους αγαπούσα και αυτοί με θεωρούσαν τον υπ’ αριθμόν ένα τίμιον Έλληνα.” Ο Γιοσμάς που έχει μείνει στην ιστορία με το γερμανικό χαϊδευτικό του, “Φον Γιοσμάς” έχοντας “υπηρετήσει” σε διάφορες ομάδες συνεργατών, όπως στον “Εθνικό Ελληνικό Στρατό” και ως ανθυπολοχαγός στο τάγμα του Γεωργίου Πούλου, έφυγε μαζί με τους Γερμανούς στην απελευθέρωση, έμεινε για ένα διάστημα στη Βιέννη και επέστρεψε στην Ελλάδα το ‘47.

      Ενώ είχε καταδικαστεί σε θάνατο ως προδότης, πήρε χάρη από τον βασιλιά Παύλο και βγήκε από τη φυλακή μόλις το ’51. Στη δεκαετία του ’60 με τον “Σύνδεσμο Αγωνιστών και Θυμάτων Εθνικής Αντιστάσεως Βορείου Ελλάδος” τροφοδοτούσε με τραμπούκους τον παρακρατικό μηχανισμό. Η συμμορία στηνόταν στρατολογώντας κοινωνικά απόβλητα και συναντιόταν στην ταβέρνα με το ταιριαστό όνομα: “Τα έξι γουρουνάκια”. Τα μέλη του Συνδέσμου πήγαιναν με περιβραχιόνια σε συνδικαλιστικές συγκεντρώσεις ενώ το ’63 επιστρατεύτηκαν από τη Χωροφυλακή για να “προστατέψουν” τον ντε Γκολ στη διάρκεια επίσκεψής του.

      ''.οπως ακριβως σκεφτονταν και οι ηρωες ταγματασφαλιτες συμφωνα με τον αριστερο ιστορικο χαγκεν 'φλαισερ'' Μην μπερδεύεις τον καθηγητή ιστορικό hagen fleischer με τα παγωτά Haagen Dazs, den ine to idio pragma.
      Τράβα να βρείς κανένα σοβιετολάγνο αγόρι να ανταλάξετε ''τεκμηριωμένες ιστορικές απόψεις'' να φάτε μερικά σουβλάκια και μετά βουρ για μακροβούτια.

      Delete
  3. ΕιδωλολάτρηςJuly 17, 2014 at 12:10 AM

    "Στο δημοσιογραφικό ραντάρ των γερμανοτσολιάδων δεν εμφανίζεται ποτέ ένας άλλος σημαντικότατος παράγων χρεωκοπίας της Ελλάδος, τα εκατομμύρια των λαθροεποίκων που έχουν επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας. Ποτέ δεν αναφέρονται σε αυτόν τον επιβαρυντικό παράγοντα των δημοσίων οικονομικών της χώρας, διότι οι νεοφιλελεύθεροι τραμπούκοι έχουν έναν και μόνον στόχο, το γενικευμένο πλιάτσικο της ιδιωτικής και δημοσίας περιουσίας των Ελλήνων. "

    Εμ αφού το αριστερό παρακράτος διατάζει λαθροεποικισμό και ανοιχτά σύνορα, μ@κες είναι οι φιλελέδες να πουν όχι στα φθηνά εργατικά χέρια και την πτώση των μεροκάματων;

    Τα είδαμε όλα αυτά τη 10ετία του '90.

    ReplyDelete