Saturday, July 19, 2014

Ασύλληπτος παραμένει ο Νο1 Έλληνας τρομοκράτης και η συμμορία του




Ασύλληπτος παραμένει ο Νο1 επικίνδυνος Έλληνας τρομοκράτης που ακούει στο ψευδώνυμο "πιτσαδόρος" ή και "γκαβός". Πρόκειται για τον διαβόητο αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης "Ελληνική Κρατική Κυβέρνηση". Ο "πιτσαδόρος" ή "γκαβός" μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, τον γνωστό ως "χοντρό" ή και "καθηγητή", την επονομαζόμενη "τρόικα" καθώς και πλήθος άλλων δευτεροκλασάτων αλλά με καθοριστική συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες στελεχών, όπως ο "πλασιέ", ο "τσεκουροφόρος" κ.α. έχουν αναλάβει την ευθύνη για ληστείες ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων, εκατομμυρίων μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, για τη δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων, κυρίως ασθενών, συνταξιούχων, ανέργων, ηλικιωμένων και παιδιών.

Πρόκειται για την τρίτη γενιά τρομοκρατών. Στην πρώτη γενιά ανήκε ο διαβόητος "Γιωργάκης" ο οποίος φαίνεται οτι αποσύρθηκε όταν ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης για μικρό χρονικό διάστημα ο "Λουκάς" για να παραδώσει τελικά στον "γκαβό".

Σύμφωνα με έρευνες, γιάφκες της οργάνωσης πιθανολογείται οτι βρίσκονται τόσο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όσο και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, πιθανότατα στη Φρανκφούρτη αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου όπως οι Νήσοι Κέιμαν στην Καραϊβική.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία θεωρεί οτι στις γιάφκες φυλάσσονται όλα τα δισεκατομμύρια κλεμμένα σε χρήμα, χρυσό και πολύτιμους λίθους. Μέρος αυτής της αμύθητης περιουσίας χρησιμοποιείται για να συντηρείται ένα τεράστιο δίκτυο προστασίας της οργάνωσης, με "δωράκια" μικρότερα η μεγαλύτερα σε πρόσωπα ή νομότυπες οργανώσεις, όπως ο γνωστός ως "πορδοσάλτε" ή η οργάνωση "Κεντρικά Κανάλια Ενημέρωσης" που θεωρείται οτι αποτελεί συνθηματική - καρκινική - γραφή του ονόματος της "Ελληνικής Κρατικής Κυβέρνησης".

Η Ελληνική αλλά και διεθνείς αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξαρθρώσουν τους επικίνδυνους καταζητούμενους τρομοκράτες που εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητοι. Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες ή και εκατομμύρια πολίτες συνεργάζονται με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ωστόσο το δίκτυο της μαφίας που έχει άκρες και πλοκάμια σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, καταφέρνει να τους καλύπτει.

Η αντιτρομοκρατική ελπίζει οτι τριβές για την ηγεσία στο εσωτερικό της οργάνωσης θα οδηγήσουν ώστε να γίνει το λάθος που θα δημιουργήσει την ευκαιρία για τη σύλληψή τους. Ήδη ο "χοντρός" φαίνεται οτι έχει παροπλιστεί ενώ κερδίζει έδαφος ο "Θοδωράκης" και άλλοι που ενδέχεται να αποτελέσουν τη μαγιά για την τέταρτη γενιά τρομοκρατών, τη λεγόμενη "ανανεωτική". Ωστόσο φαίνεται οτι ο "γκαβός" ή "πιτσαδόρος" δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα την ηγεσία. Φήμες λένε πως έδωσε μέρος από τα κλοπιμαία της τελευταίας μεγάλης ληστείας σε ένστολους και δικαστικούς αξιωματούχους προκειμένου να δημιουργήσει έναν ευνοϊκό προς αυτόν ένοπλο στρατό προστασίας του.

Εν τω μεταξύ μεγάλες περιοχές της χώρας ερημώνουν και οι κάτοικοι τους λιμοκτονούν εξαιτίας των τρομοκρατικών επιδρομών.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2014/07/1.html

8 comments:

  1. Α η πρώτη γενιά τρομοκρατίας αρχίζει με τον γιωργάκη; Εγώ νόμιζα ότι άρχιζε 30 χρόνια πριν με τον παππού του.

    Αλλά τότε είχαμε σοσιαλισμό και οι ημέτεροι κάναμε πάρτι στο δημόσιο, έτσι;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. πίσω από εκεί που δεν περνάει ο φασισμός λυσσομανάει όλο και περισσότερο η ηλιθιότητα....

      Delete
    2. "πίσω από εκεί που δεν περνάει ο φασισμός λυσσομανάει όλο και περισσότερο η ηλιθιότητα...."

      kai telika pernaei kai o fasismos apo tin piso porta!

      Delete
  2. Ιφηκράτη μας απογοητεύεις ...... . Μπορούσες να γράψεις αν ήθελες ένα καλύτερο άρθρο για αυτό το θέμα ,,. Δεν χρειαζόταν να ξεσηκώνεις κείμμενα από ελεεινά και τρισάθλια ανθελληνικά σάιτ . Άκου εθνικό πακιστανικό ποίημα στην πρώτη σελίδα , σε άλλη σελίδα τραγούδι εθνικό για την βραζιλία ,και συμπαράσταση στους πακιστανούς της μανωλάδας για εμάς . Μην βιαστείς το ίδιο σκέφτομαι και για αυτούς που τους έχουν στην δούλεψή τους . Τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει τους εγκεφαλικούς του νευρώνες ......Κρίμα ! Καταδικασμένοι στο αιώνιο μπάχαλο είμαστε .......

    ReplyDelete
  3. Το άρθρο ειναι καλό. Το τι μυαλό κουβαλάει αυτος που το έγραψε ειναι αλλο θεμα.

    Δεν απορρίπτουμε κατι σωστό επειδή το έγραψε λάθος άνθρωπος. Αναδεικνύουμε τα σωστά και καταδικάζουμε τα λάθος.

    ReplyDelete
  4. ιφικρατη ποια η γνωμη σου γιαυτα που λεει ο καραμπελιας για τον εαμοβουλγαρο πρακρατικο φονια μαζιωτη και τη μπολσεβικικη μισελληνικη συμμορια του?

    http://ardin-rixi.gr/archives/18285

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Καραμπελιάς δεν έχει κάποια σχέση με την επαναστατική διεργασία.

      Οι όροι "εαμοβούλγαρος, παρακρατικός, φονιάς", δεν εμφανίζονται στο κείμενό του Καραμπελιά.

      Η κριτική του Καραμπελιά συμπεριλαμβάνει και τους ακροδεξιούς στους προδότες που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

      Εις ό,τι αφορά τον Μαζιώτη η ανάλυσή του είναι λανθασμένη. Το αναρχικό κίνημα πάντα κτυπούσε τα καπιταλιστικά καθεστώτα από μία διεθνιστική ταξική σκοπιά. Και πάντα ταύτιζε τους φασίστες με τους καπιταλιστές. Δεν περίμενε τον Μαζιώτη, ούτε την παγκοσμιοποίηση για να γίνει κάτι τέτοιο.


      Ιφικράτης

      Delete
    2. το /εαμοβουλγαρος παραρατικος φονιας/ ειναι δικος μου ορος δεν ειπα οτι ειναι του καραμπελια.
      και φυσικα διαφωνω οτι οι ακροδεξιοι ειναι προδοτες. βλακες ναι αλλα οχι προδοτες....παντα πατριωτες ηταν αλλα οτι κερδιζαν στο πεδιο της μαχης το εχαναν στο τραπεζι της διπλωματιας της αριστεριστικης δημοκρατιας της πουστιας και πουτανιας.....
      θα συμφωνησω μαζι σου οτι η αναλυση του καραμπελια ειναι λανθασμενη.
      ειναι μεν πατριωτης αλλα δεν μπορει να ξεκολησει απο καθιερωμενα μαρξιστομπολσεβικικα στερεοτυπα και κομπλεξ
      αρα αποτι καταλαβα διαφωνεις μαζι του

      Delete