Saturday, July 19, 2014

Πολιτική ανυπακοή. Καμμία συνεργασία με την κατοχική κυβέρνηση


Οι πραιτωριανοί της κρατικής τρομοκρατικής συμμορίας εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας από ρουφιάνους να τους τροφοδοτήσουν με πληροφορίες για τους αντάρτες πόλης πέριξ του Μαζιώτη.

Σε αντίποινα καλείται ο Λαός να δημοσιεύει πληροφορίες για τα δρομολόγια, τις μεθόδους, τον εξοπλισμό, τις σχεδιαζόμενες μυστικές ενέργειες των πραιτωριανών. Ποιούς πολίτες παρακολουθούν και γιατί. Όσοι πραιτωριανοί εργάζονται με πολιτική ενδυμασία, τα πρόσωπά τους να δίδωνται στην δημοσιότητα και όποιος τους αναγνωρίσει να δίνει πληροφορίες, διευθύνσεις οικίας και ονόματα.

Ει δυνατόν οι πολίτες πρέπει να συγκροτήσουν ομάδες που να εξασκηθούν στην αντι-παρακολούθηση των πραιτωριανών.

Ο ένοπλος τρομοκρατικός βραχίων της κατοχικής ληστοσυμμορίας θα καταρρεύσει μέσα από την καθημερινή συλλογική δράση του Λαού.

Η Πατρίδα μας τελεί υπό ξένη κατοχή. Οι πολίτες οφείλουν να μην δίνουν πληροφορίες στους κατακτητές και στους πραιτωριανούς για κανέναν συμπολίτη τους. Ή αν δώσουν, να είναι ψευδείς και παραπλανητικές ώστε να σπαταλούν πολύτιμους πόρους οι πραιτωριανοί σε άσκοπες έρευνες.

Το αυτό ισχύει για τις πληροφορίες που ζητούν οι πραιτωριανοί από ρουφιάνους για τους διωκόμενους εθνικιστές.

Οι πραιτωριανοί ως ένοπλοι τραμπούκοι του δωσίλογου Σαμαρά τρομοκρατούν καθημερινώς τον Λαό. Είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες.Καμμία συνεργασία με τους δωσίλογους, τους πραιτωριανούς, τους προδότες, και τους τρομοκράτες.

2 comments:

  1. "ζητώντας από ρουφιάνους να τους τροφοδοτήσουν με πληροφορίες για τους αντάρτες πόλης πέριξ του Μαζιώτη."

    O ενας απο τους "ανταρτες πολης" Ιφικρατη ειναι συνεργατης του Παλαιοκωστα.

    Μηπως ειναι και ο Παλαιοκωστας "ανταρτης πολης"?

    Μηπως ηταν και ο Μαριαν Κολα "ανταρτης πολης"?

    Μηπως και οι Ψωμιαδης, Μπεος, Μαρινακης, Στεφανακος ειναι και αυτοι "ανταρτες πολης"?

    Μιαφιοζος και μαντροσκυλο του καθεστωτος ειναι ο Μαζιωτης και αυτο αποδειχθηκε απο την τελευταια αποφυλακιση του "λογω παρελευσης του 18μηνου".

    Μολις εσκασε η πληροφορια οτι ο Μαζιωτης εμενε στην απεναντι πολυκατοικια απο αυτην του πρωην υπαρχηγου της αστυνομιας, που σημαινει οτι σχεδον καθημερινα περνουσε μπροστα απο αστυνομικους-φρουρους χωρις να αντιμετωπισει ποτε κανενα προβλημα!

    Ολα αυτα δεν σου λενε κατι?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι μου λένε κάτι. Ότι η προδιάθεσή σου έναντι της βιαίας καταλύσεως του κατοχικού καθεστώτος, είναι αρνητική.

      Ιφικράτης

      Delete