Thursday, July 17, 2014

Των φρονίμων επαναστατών τα παιδιά, πριν τα βάλει στην φυλακή η κυνοβουλευτική χούντα, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ τις λέξεις του εχθρού



Τις 2 τελευταίες ημέρες τα φερέφωνα της κυνοβουλευτικής δειμοκρατίας, αναπαράγουν με ηδονή τις φράσεις "έπιασαν τον τρομοκράτη", "κτύπημα κατά της τρομοκρατίας" κλπ, κλπ.

Αρκετοί Έλληνες εθνικιστές που έχουν αντίθετες ιδεολογικές απόψεις από τον Μαζιώτη δεν κατανοούν το διακύβευμα. Και επειδή μισούν την αριστερά, άθελά τους, αναπαράγουν την κατοχική προπαγάνδα.

Το διακύβευμα δεν είναι να υποστηρίξουμε την αναρχική ιδεολογία του Μαζιώτη. Το διακύβευμα είναι να μην επιτρέψουμε να ενδυθεί η κατοχική ληστοσυμμορία τον μανδύα της εννόμου τάξεως και του δικαστού. Να μην επιτρέψουμε να απαλλοτριώσουν και να μονοπωλήσουν τον όρο "αντιτρομοκρατική επιχείρηση".

Έχω γράψει πολλάκις ότι η επανάσταση είναι κυρίως ψυχολογικό φαινόμενο και δευτερευόντως οικονομικό. Όταν από μόνοι μας επιτρέπουμε την ιδεολογική καταστολή της μαζικής συνειδήσεως πνέοντας τα μένεα κατά των "αναρχικών, των τρομοκρατών", κλπ, η μεγάλη μάζα έχοντας χαμηλό δείκτη νοητικής λειτουργίας, δεν κατανοεί ότι διαφωνούμε με την αναρχία. Κατανοεί ότι συμφωνούμε με τον Σαμαρά και τους πραιτωριανούς.

Αυτό ακριβώς πολεμούσα εχθές μόνος μου στην εμφάνιση που έκανα στο αποκαλυπτικό δελτίο του Άκη Παυλόπουλου στο έξτρα τσανελ. Είχα δίπλα μου τον Θανάση Πλεύρη ο οποίος σε κάθε στιγμή διέκοπτε με ένα αλαζονικό ύφος για να υμνολογήσει τους πραιτωριανούς και να καταδικάσει τους "τρομοκράτες".

Η δική μου προσπάθεια ήταν να γνωστοποιήσω στο τηλεοπτικό κοινό ότι υπάρχει και η κρατική τρομοκρατία ως διεθνώς κατοχυρωμένος όρος. Ότι τρομοκρατική οργάνωση είναι η Νέα Δημοκρατία. Ότι μέλος τρομοκρατικής οργανώσεως είναι ο Θανάσης Πλεύρης.

Το ότι κάποιος φέρει εθνόσημο και κατέχει όπλο, από τον Θ. Πλεύρη θεωρείται ασυζητητί ως εκπρόσωπος της εννόμου τάξεως. Και όποιος αντιστέκεται ενάντια στην καθεστηκυία τάξη, ως εξ ορισμού τρομοκράτης. Ο Θ. Πλεύρης κάνει καλά την δουλειά του. Ξέρει καλώς ότι οι πραιτωριανοί αποτελούν τον ένοπλο βραχίονα της τρομοκρατικής οργανώσεως στην οποία ανήκει. 

Το ζήτημα είναι πόσοι εξ ημών κάνουν σωστά την δουλειά τους;

Για να γίνω πιό σαφής. Έστω ότι ανατρέπεται το παρόν καθεστώς, και μία νέα κυβέρνηση θέλει να εξουδετερώσει τους πραιτωριανούς. Τί θα γράφει στο διάταγμα που θα εκδώσει η νέα κυβέρνηση; Μήπως "διάλυση των σωμάτων ασφαλείας;" Μα τότε θα είναι σαν να έχει αποδεχθεί την νομιμότητα του παλαιού καθεστώτος. 

Το διάταγμα πρέπει να αναφέρει τον όρο "εξάρθρωση τρομοκρατικής οργανώσεως".

Όταν οι ένοπλοι φρουροί του νέου καθεστώτος εισβάλλουν στο κτήριο των πραιτωριανών στην Καισαριανή, πρέπει να εκδοθεί ανακοίνωση με τον όρο "σφραγίστηκε η γιάφκα όπλισμού της τρομοκρατικής οργανώσεως".

Την επανάσταση δεν την καθυστερεί ο Λαός. Την επανάσταση την καθυστερούν οι αντικαθεστωτικοί διανοούμενοι οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν απογαλακτιστεί ιδεολογικώς από το κατοχικό καθεστώς. 

Όχι μόνον δεν αποκαλούν τρομοκρατική οργάνωση την Νέα Δημοκρατία, αλλά έχουν το θράσος να δίνουν εύσημα στον ένοπλο βραχίονα της Νέας Δημοκρατίας για την σύλληψη Μαζιώτη. Και με την απύθμενη βλακεία που τους καταδυναστεύει νομίζουν ότι έτσι τιμωρούν τον ιδεολογικό τους εχθρό-τον κομμουνισμό. 

Λίκνο που τους λίκνιζε. Οι αναρχικοί τουλάχιστον έχουν και λίγα δράμια μυαλό καθότι γνωρίζουν αυτό που έγραφε ο Λένιν, "όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο καλύτερα για εμάς τους μπολσεβίκους".

Η αποσταθεροποίηση και η ανατροπή του καθεστώτος θα αργήσει όσο οι αντικαθεστωτικοί πολιτικοί, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, κλπ, αναπαράγουν την φρασεολογία του εχθρού. 

Κάθε μεγάλη επανάσταση αρχίζει από το σημείο που οι αντικαθεστωτικοί δημιουργούν το δικό τους λεξιλόγιο, την δική τους αισθητική, την δική τους φιλοσοφία, το δικό τους πολίτευμα, και οπωσδήποτε από την στιγμή που απαλλοτριώνουν σημαντικές έννοιες όπως νόμος, τάξη, τρομοκρατία, κλπ. 

Όσο επιτρέπουμε στον κάθε Σαμαρά να καθορίζει μονομερώς και αποκλειστικώς ποιός είναι τρομοκράτης και ποιός ο υπερασπιστής του Λαού, τόσο θα περιορίζουμε τις δικές μας ελευθερίες.

Επομένως ας σταματήσουν ωρισμένοι ανόητοι να μου προσάπτουν ότι στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις υποστηρίζω τον οιονδήποτε Μαζιώτη. 

Στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις προσπαθώ να απαλλοτριώσω τον όρο τρομοκρατία από το στόμα του κάθε Θ. Πλεύρη και να τον στρέψω εναντίον του, πριν το κάνει αυτός εις βάρος μας. 

Των φρονίμων επαναστατών τα παιδιά, πριν τα βάλει στην φυλακή η κυνοβουλευτική χούντα, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ τις λέξεις του εχθρού. 

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να διδάσκω τα στοιχειώδη, αλλά βλέπω ότι αρκετοί "εθνικιστές" χρειάζονται πολλά ραπίσματα για να περάσουν την πρώτη τάξη δημοτικού στο μάθημα της πολιτικής προπαγάνδας.

5 comments:

  1. Το παράξενο θα ηταν να έπαιρνες το μέρος των δωσιλόγων

    ReplyDelete
  2. Όταν οι "επαναστάτες" σκοτώνουν αθώο κόσμο τι λες;
    Τι είπαν για τη δολοφονία των 2 παιδιών στο Νέο Ηράκλειο;
    Άτομο που πετάει χειροβομβίδα μέσα σε κόσμο θέλει παλούκωμα.
    Να δω τι θα λες όταν αποδειχθεί ότι τα έπερναν από ξένες μυστικές υπηρεσίες.

    Νέδωνας

    ReplyDelete
  3. ΔωδεκαθεϊστήςJuly 17, 2014 at 1:08 PM

    Μια από τις πολλές χάρες που κάνει το Σύστημα στους ανάρχες, είναι ότι τους αποκαλεί τρομοκράτες.

    Εξωβελίζει έτσι την κοινωνική πανούκλα του αναρχισμού στον αόριστο χώρο του 'τρόμου', ενός συναισθήματος που μπορεί και να εξιτάρει - άλλωστε ο τρόμος ήταν ανέκαθεν μέρος της καλλιτεχνικής έκφρασης που κάποτε γίνεται και διασκεδαστική!

    Το να αποκαλείς τον Μαζιώτη "τρομοκράτη" είναι πολύ καλύτερο από το να λές ο δολοφόνος Μαζιώτης, ή ο εγκληματίας Μαζιώτης, ή ο άπατρις Μαζιώτης, ή ο μισέλληνας Μαζιώτης.

    Αφήστε που πλέον το indymedia, δηλαδή ο άτυπος ινστρούχτορας των συστημικών ΜΜΕ, κοντεύει να επιβάλλει και εδώ τη μόδα του, με πολλούς να αρχίζουν να αποκαλούν τον Μαζιώτη "αντάρτη" και "επαναστάτη". Όπως για παράδειγμα ο Αμυράς που, αποκαλώντας τον Μαζιώτη "επαναστάτη", φανερώνει απαράδεκτη άγνοια της ίδιας του της ελληνικής γλώσσας.

    ReplyDelete