Thursday, February 16, 2012

Η εξέγερση είναι ευλογία για τον τόπο


Η εξέγερση είναι μονόδρομος. Καλύτερα να θυσιαστούμε αγωνιζόμενοι εναντίον των κατακτητών παρά να σκλαβωθούμε αιωνίως σκύβωντας το κεφάλι. Το δίλημμα που αντιμετωπίζουμε είναι εξέγερση ή σκλαβιά.

Εξέγερση ή αφανισμός του έθνους. Όλες οι πληροφορίες από τις πολιτικές εξελίξεις συνηγορούν ότι η εξέγερση είναι αναπόφευκτη. 

Χρέος των επαναστατών είναι να διαφωτίσουν τον Λαό ότι δεν πρέπει να έχει καμμία εμπιστοσύνη στις εκλογές που θα διεξάγει η κατοχική κυβέρνηση. Καμμία αυταπάτη για την βία και την νοθεία που θα χρησιμοποιήσει η  ληστοσυμμορία Παπαδήμου για να εκβιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως άλλωστε δήλωσε πολλάκις ο δωσίλογος Σαμαράς, θέλει τις εκλογές για «να εκτονωθεί ο κόσμος». Το οποίο σημαίνει ότι η φιλομνημονιακή ληστοσυμμορία δεν τις θεωρεί ως ευκαιρία αλλαγής πολιτικής πλεύσεως, ούτε ως δεσμευτική για το πολιτικό σύστημα, αλλά ως μέσον εκτονώσεως για να αποφευχθεί η ανατρεπτική δράση του Λαού.

Οι κατοχικές εκλογές θα αλλάξουν τα πρόσωπα και όχι τις πολιτικές πρακτικές. Για αυτό τις προτείνουν οι Βενιζέλος-Σαμαράς. Είναι σίγουροι για το αποτέλεσά τους, αν διεξαχθεί σε χρόνο και τρόπο που θα επιλέξουν αυτοί για να υφαρπάξουν την ψήφο του Λαού.

Επομένως η κατοχική κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατραπεί ούτε με εκλογές μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής-τροϊκανής «νομιμότητος». Διότι η νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία ελέγχονται από την Τρόικα και το δωσιλογικό κατεστημένο στα ανώτερα κλιμάκια.

Η εξέγερση είναι η μόνη οδός. Είναι ανοησία να συζητούν κάποιοι αφελείς για το αν είναι νόμιμη ή παράνομη. Το ζήτημα είναι ότι η εξέγερση είναι δίκαιη και αναπόφευκτη.

Δεν έχει νόημα να κάνουμε διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους του 4ου Ράιχ.

Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα ήτο ζήτημα οικονομικό και θέλαμε να λύσουμε την διαφορά μας με το 4ο Ράιχ με λογιστικούς όρους, θα εγίνετο το εξής:

Αν υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε ό,τι χρέος ισχυρίζονται αυτοί ότι έχουμε, θα τους λέγαμε: «Ωραία, αλλά έχετε και εσείς ένα χρέος απέναντί μας, από τα χρόνια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Να τα συμψηφίσουμε». Ή αν δεν εδέχοντο αυτή την λύση, θα τους λέγαμε, ωραία, τότε να δανειστούμε από άλλη χώρα εκτός Ε.Ε. και να σας εξοφλήσουμε. Ούτε αυτό το δέχτηκαν. Τότε μπορούμε να σας εξοφλήσουμε με ελληνικά εμπορεύματα, πάρτε αγροτικά προϊόντα, θα τους λέγαμε εμείς. Ούτε αυτό δέχθηκαν.

Απαγόρευσαν την χρηματοδότηση από τρίτες χώρες. Απαγόρευσαν τον συμψηφισμό με το δικό τους  προς την Ελλάδα. Απαγόρευσαν δανεισμό από εκτός ΕΕ χώρες. Άρα το πρόβλημά τους δεν είναι το Ελληνικό χρέος. Στόχος τους είναι η γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.

Η εξέγερση είναι τέχνη που διδάσκεται και ο Λαός οφείλει να διδαχθεί ταχέως. Η 12η Φεβρουαρίου 2012, απέδειξε ότι ο Λαός μπορεί και θέλει να εξεγερθεί, αλλά απαιτεί ικανούς ηγέτες για να τον διδάξουν την επαναστατική τέχνη. Η εξέγερση πρέπει να συντηρείται και να κλιμακώνεται. Δεν αρκούν τα ξεσπάσματα.

Παρ’ όλη την περιωρισμένη επιτυχία του ξεσπάσματος, όπως έγραψε ο ξένος Τύπος, το 4ο Ράιχ ανησύχησε από την σφοδρότητα των συγκρούσεων με τους πραιτωριανούς και αναβάλλει την εκταμίευση των δόσεων λόγω φόβου για την πολιτική αστάθεια που αναζωπυρώνεται καθημερινώς.

Δεν έχουν άδικο οι ξένοι αναλυτές. Άδικο έχουν οι εγχώριοι «αντιμνημονιακοί» παρατρεχάμενοι του συστήματος που συνιστούν στον Ελληνικό Λαό υπομονή με τις εκλογές, και να αποφεύγει την βία. Διότι δήθεν «η δημοκρατία δεν ανέχεται την βία», όπως δήλωσε ο δωσίλογος Παπαδήμος. Εκτός και αν βία προς την δημοκρατία και τον Λαό, προέρχεται από την ληστοσυμμορία του Παπαδήμου. Τότε είναι ανεκτή για τον Παπαδήμο.

Η επαναστατική βία εναντίον των δωσίλογων είναι νομιμότατη. Έχει καθαγιαστεί από τις πράξεις και τις παραλείψεις της κατοχικής ληστοσυμμορίας. Ουδεμία εμπιστοσύνη στις εκλογικές υποσχέσεις του φονιά Παπαδήμου. Η εθνοκτονία που διεξάγει εις βάρος του Λαού, δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Ο Λαός θα καταλάβει την εξουσία με δυναμικά μέσα, συλλαμβάνοντας τους προδότες.

Η εξέγερση από τα κάτω έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, αλλά απαιτεί και άλλα στάδια προετοιμασίας. Να συστήσουμε επιτροπές που θα διδάξουν και θα οργανώσουν τον Λαό για την τελική έφοδο. 

Προς όλους τους επαναστάτες που επιθυμούν την εκκαθάριση λογαριασμών με την κατοχική ληστοσυμμορία.

Ταχύτερα παρακαλώ.

No comments:

Post a Comment