Monday, February 27, 2012

Περί ατομικών και συλλογικών ελευθεριών

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Ανάμεσα στα πολλά μέτωπα αγώνος που δίνουμε ηρωικές μάχες, το δίκαιο των ατομικών ελευθεριών έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα.
Καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο-όλες οι συναλλαγές αναφέρονται στο 4ο Ράιχ και στην οικονομική γκεστάμπο(=ΣΔΟΕ).
Καταργήθηκε το φορολογικό απόρρητο-όλα τα φορολογικά στοιχεία των πολιτών γνωστοποιούνται σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία.
Καταργήθηκε η ανωνυμία των καρτοκινητών τηλεφώνων-όλες οι συνομιλίες ονομαστικοποιήθηκαν και καταγράφονται από την κατοχική κυβέρνηση. Εδώ το πρόσχημα προήλθε ως αφορμή των αποδράσεων καταδίκων με ελικόπτερα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Δεν επιτρέπεται η οπλοφορία και η οπλοκατοχή από πολίτες, ακόμη και όταν επιβάλλεται να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία τους από εγκληματίες.
Επεβλήθη η φοροκάρτα, ως μέσον κατασκοπεύσεως της αγοραστικής συμπεριφοράς των πολιτών και κατ’ επέκτασιν της πολιτικής τους συμπεριφοράς. Αν ονομαστικοποιηθεί μέσω ΑΦΜ, τότε ανά πάσα στιγμή ο πολίτης θα εντοπίζεται από την κατοχική κυβέρνηση, αφού η θέση του θα γίνεται γνωστή μόλις η ονομαστική φοροκάρτα περάσει από το ηλεκτρονικό χρεωστικό μηχάνημα.
Καταργείται η ανωνυμία των ιστολογίων, με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι ανώνυμοι ιδιοκτήτες που διεξάγουν ηρωική μάχη για την ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα.
Καταργήθηκε το χρηματιστηριακό απόρρητο, με το πρόσχημα της παρεμποδίσεως παρανόμων συναλλαγών και της πατάξεως της φοροδιαφυγής.
Καταργήθηκε το απόρρητο στην σχέση δικηγόρου και εντολέως. Ο δικηγόρος υποχρεούται να καταδίδει στην κατοχική κυβέρνηση τον πελάτη του εφ’ όσον θεωρεί ότι διαπράττει αδικήματα, όπως αυτά ορίζονται από την κατοχική κυβέρνηση.
Τα ασφαλιστικά ταμεία και τα επιμελητήρια υποχρεούνται να καταθέτουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς να έχουν δικαίωμα ελέγχου στην διαχείριση των αποθεματικών τους. Η Τράπεζα της Ελλάδος τα διαχειρίζεται όπως θέλει, χωρίς να υφίσταται συνέπειες σε περίπτωση ζημίας των ασφαλιστικών ταμείων.
Καθορίστηκε έγκλημα με το όνομα εχθροπάθεια. Το αδίκημα περί ρατσισμού, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν, αντιστρέφει το βάρος της αποδείξεως. Δεν χρειάζεται ο κατήγορος να αποδείξει το δίκαιον της κατηγορίας του. Για την καταδίκη αρκεί ο κατηγορούμενος να μην μπορεί να υπερασπιστεί επαρκώς τον εαυτόν του.
Αρκετοί Έλληνες εξαπατήθηκαν από την εχθρική προπαγάνδα περί φοροδιαφυγής, και περί οπλοκατοχής. Με αυτά τα δύο ζητήματα αρκετοί Έλληνες έχασαν σημαντικό κομμάτι της ελευθερίας τους.
Δεν δόθηκε σφοδρή μάχη για την υπεράσπιση του τραπεζικού απορρήτου και του δικαιώματος οπλοκατοχής. Εκεί ο εχθρός κατάφερε να πείσει αρκετούς Έλληνες ότι όποιος θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του περιουσία είναι εγκληματίας, και όποιος θέλει να οπλοφορεί είναι εγκληματίας.
Όσοι έπεσαν σε αυτή την παγίδα, βλέπουν την μία ελευθερία να καταργείται μετά την άλλη. Το ίδιο έγινε με τα ανώνυμα καρτοκινητά. Τώρα παρακολουθούνται όλα τα κινητά τηλέφωνα χωρίς ουδείς να τιμωρείται, αφού βλακωδώς αρκετοί Έλληνες έσπευσαν να δώσουν τα στοιχεία τους στην κατοχική κυβέρνηση.
Η τακτική των τυράννων είναι η εξής: Εντοπίζουν την αρνητική πλευρά μίας ελευθερίας, και αντί να κτυπήσουν την συγκεκριμένη πλευρά, κτυπούν όλο τον λαό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που έκανε ο Αλογοσκούφης ως υπουργός οικονομικών. Επειδή δεν μπορούσε να συλλάβει τους λίγους λαθρεμπόρους καυσίμων επέβαλε σε όλη την κοινωνία, και δη στους διαχειριστάς των πολυκατοικιών και στους πρατηριούχους καυσίμων, να κάνουν ένα σωρό γραφειοκρατικές συναλλαγές για να σταματήσει τάχα το λαθρεμπόριο στο πετρέλαιο θερμάνσεως.
Το πρόβλημα του Αλογοσκούφη δεν ήταν το λαθρεμπόριο. Το πρόβλημα του Αλογοσκούφη ήταν να επιβάλλει ένα χαράτσι στις πολυκατοικίες, και έψαχνε ένα πρόσχημα. Το βρήκε.
Το ίδιο έγινε με τα ανώνυμα καρτοκινητά. Έψαχναν ένα πρόσχημα για να καταργήσουν την ελευθερία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το πρόσχημα ήταν οι αποδράσεις στις φυλακές Κορυδαλλού.
Στην περίπτωση της τιμωρίας των λεγομένων ρατσιστικών εγκλημάτων, εκεί κατηργήθη η βάση του κράτους δικαίου, και ουδείς αντέδρασε. Βάση του Ελληνικού ποινικού δικαίου είναι το τεκμήριο της αθωότητος. Αν κάποιος με κατηγορήσει για κλέφτη, αυτός πρέπει να αποδείξει την ενοχή μου. Αν θέλω, μπορώ να παραμείνω σιωπηλός στο δικαστήριο, χωρίς να θεωρηθώ ένοχος.
Είναι αδιανόητο να με κατηγορεί κάποιος για κλέφτη και στο δικαστήριο να εμφανίζεται με το εξής γελοίο επιχείρημα: «Απόδειξε ότι δεν είσαι κλέφτης»!!! Και αν δεν τα καταφέρω, να με πάνε φυλακή.
Το βάρος της αποδείξεως το φέρει πάντα ο κατήγορος, ποτέ ο κατηγορούμενος. Αυτό καταργήθη στο ζήτημα του ρατσισμού. Αν σε κατηγορήσουν για ρατσισμό δεν πρέπει να αποδείξουν αυτοί ότι είσαι ρατσιστής, αλλά εσύ ότι δεν είσαι. Αν θέλεις να γλυτώσεις την φυλακή.
Το αυτό συμβαίνει και με το τραπεζικό απόρρητο. Ανοήτως, πολλοί Έλληνες απεδέχθησαν την κατάργησή του κάτω από τις φασιστικές φωνασκίες της κατοχικής ληστοσυμμορίας. Μα έτσι είναι σαν να αποδεχόμαστε εκ προοιμίου ότι είμαστε ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας των  πολιτών.
Αν είχαμε μία δίκαιη πολιτεία θα μπορούσε να κάνει άρση τραπεζικού απορρήτου αν είχε για παράδειγμα αποχρώσες ενδείξεις ότι ένας πολίτης εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών. Τώρα, με πρόσχημα την φοροδιαφυγή, οιοσδήποτε γελοίος δημόσιος υπάλληλος, χωρίς εισαγγελική παραγγελία, ανοίγει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών.
Μέχρι να ανατραπεί η κατοχική κυβέρνηση οι πολίτες μπορούν να αμυνθούν με απλές ενέργειες. Στο κέντρο της Αθήνας πωλούνται ανώνυμες κάρτες για καρτοκινητά που δουλεύουν τέλεια. Να προμηθευτούμε. Δεν χρειάζεται να διευκολύνουμε την παρακολούθησή μας από την κρατική ληστοσυμμορία.
Να αποσύρουμε άμεσα ό, τι χρήματα έχουμε από τις «Ελληνικές» τράπεζες, και όσο μπορούμε να κάνουμε πληρωμές εκτός τραπεζικού συστήματος για να μην αφήνουμε ηλεκτρονικά ίχνη. Να θυμόμαστε ότι με όσες δαπάνες πληρώνουμε μέσω τραπεζών, δημιουργούμε πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων εναντίον μας, και μία μέρα εκπρόσωπος της ληστοσυμμορίας θα τα χρησιμοποιήσει για να αρπάξει το φαί των παιδιών μας.
Όσο μπορούμε να δημιουργούμε παράλληλες αγορές που δεν τις ελέγχει η κατοχική κυβέρνηση. Να μην ζητάμε τιμολόγια και αποδείξεις με ΑΦΜ. Μπορούμε να ζητάμε αποδείξεις και τιμολόγια χωρίς ΑΦΜ, για να τα καταχωρούμε στο ταμείο μας, αλλά να μην τα παρουσιάζουμε στην φορολογική γκεστάμπο. Ή να κάνουμε συναλλαγές με ψεύτικα ΑΦΜ, και ψεύτικα στοιχεία.
Όσο μπορούμε να μην ζητάμε, να μην χρεώνουμε, και να μην πληρώνουμε φπα, φόρους μισθωτών υπηρεσιών, φόρους εισοδήματος, κεφαλαίου, τέλη κυκλοφορίας, διόδια, κλπ.
Έχει ξεκινήσει ένα ισχυρό κίνημα από νέους Έλληνες χάκερς που σβήνει τα αρχεία των εφοριών και διαγράφει τα χρέη των Ελλήνων. Να βοηθήσουμε αυτά τα ηρωικά παιδιά αναρτώντας ευαίσθητες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα πατριώτες δημόσιοι υπάλληλοι της γενικής γραμματείας πληροφοριών θα μπορούσαν να αναρτήσουν εσωτερικούς κωδικούς του συστήματος στο διαδίκτυο για να βοηθήσουν την διαγραφή των χρεών.
Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι πράξουν το καθήκον τους θα σώσουν εκατομμύρια Ελληνόπουλα από την πείνα. Αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνοι για την γενοκτονία που διεξάγει το 4ο Ράιχ εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Όσο μπορούμε να μην δίνουμε στοιχεία στο κράτος για την περιουσία μας. Αυτό το λάθος διέπραξαν πολλοί συμπατριώτες μας στην τελευταία απογραφή όπου το έντυπο απογραφής ζητούσε ακόμα και πόσες τουαλέτες έχει το σπίτι. Φυσικά μετά από λίγους μήνες ήρθε η «εξήγηση» αυτού του περιέργου αιτήματος. Τα νέα χαράτσια στα ακίνητα.
Οι πολίτες οφείλουν να μην δηλώνουν τα εισοδήματά τους, να αρνούνται την υποβολή φορολογικής δηλώσεως. Στο ερώτημα που θέτουν οι πολίτες «και πώς θα κάνουμε εργασίες χωρίς φορολογικά έγγραφα», η απάντηση είναι: Όπως τόσοι παράνομοι αλλοδαποί στην χώρα μας. Χωρίς χαρτιά ή με πλαστά χαρτιά.
Οι κινέζοι ανέπτυξαν ένα ολόκληρο δίκτυο διανομής ενδυμάτων και υποδημάτων στην Ελλάδα, χωρίς αποδείξεις, τιμολόγια, κλπ. Αν ποτέ τους πιάσει η εφορία έχουν οργανώσει ένα δίκτυο προστασίας με την κρατική ληστοσυμμορία, πληρώνουν ένα μικρό πρόστιμο και συνεχίζουν την καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής.
Θεωρώ ότι ένας λόγος που αρκετοί συμπολίτες μας αυτοκτονούν είναι διότι είχαν εμποτιστεί με ένα λανθασμένο πνεύμα νομοταγούς πολίτου που τους παρέλυσε ψυχολογικώς.
Αν χρωστούσαν στο κράτος, και τους κυνηγούσε το ΙΚΑ, η εφορία, κλπ, έπρεπε να κάνουν στάση πληρωμών. Αν δεν μπορούσαν να πάρουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και το κατοχικό καθεστώς δεν τους επέτρεπε να θεωρήσουν βιβλία και στοιχεία, έπρεπε να συνεχίσουν να εργάζωνται με αθεώρητα βιβλία και στοιχεία. Ή με πλαστά στοιχεία.
Ας δούμε ένα ωραίο παράδειγμα. Τα τελευταία 2 χρόνια το κόστος εισιτηρίων στα λεωφορεία και μέσα μεταφοράς τριπλασιάστηκε επειδή οι δωσίλογοι θέλουν να γίνουν αρεστοί στο 4ο Ράιχ. Τί πρέπει να κάνει τώρα ένας Έλληνας εργαζόμενος; Να μην πάει στην δουλειά του; Να πληρώσει ένα σωρό χρήματα στις συγκοινωνίες και μετά να μην έχει να φάει; Ή μήπως να εργάζεται για το 4ο Ράιχ αντί για την οικογένειά του;
Ωρισμένοι συμπολίτες μας βρήκαν την λύση. Τύπωσαν πλαστά εισιτήρια. Να μία καλή απάντηση στο 4ο Ράιχ. Και η λύση που έδωσαν είναι ζήτημα επιβιώσεως.
Η συλλογική επιβίωση ενός Λαού είναι η ύψιστη ηθική αξία.
Θεωρώ ότι όσοι συμπολίτες μας έχουν πέσει σε κατάθλιψη εξ αιτίας της οικονομικής δυσπραγίας είναι διότι δεν έχουν εκπαιδευτεί ακόμη στο πώς να πολεμούν το 4ο Ράιχ και τους ελληνόφωνους γκαουλάιτερς.
Αν κάποιος εργολάβος έρθει να σου κόψει το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσες το χαράτσι της ΔΕΗ πολύ απλά το επανασυνδέεις με την βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου αδιαφορώντας για το τί λέει η ΔΕΗ και το γερμανικό υπουργείο οικονομικών.
Σκοπός είναι κάθε μέρα να εφευρίσκουμε τρόπους εξολοθρεύσεως των εχθρών της Ελλάδος. Είναι αδιανόητο να περιμένουν στην ουρά χιλιάδες Ελλήνων για να πάρουν ένα παλιόχαρτο με κρατική σφραγίδα-φτιάξτε μόνοι σας μία κρατική σφραγίδα και βάλτε όσες σφραγίδες θέλετε. Αποτινάξτε τον ξένο ζυγό. Αποκηρύξτε τους νόμους και τα  διατάγματα της κατοχικής ληστοσυμμορίας.   
Θεωρώ ότι ο πόλεμος που μας έπληξε είναι καταστροφή για την Ελλάδα, αλλά συγχρόνως είναι και μία ευκαιρία για να αναδείξουμε τις πολεμικές μας αρετές. Αρκετοί συναγωνιστές αρχίζουν και μαθαίνουν τον πολιτικό πόλεμο. Άλλοι ειδικεύονται στο αντάρτικο πόλεων, άλλοι στον οικονομικό πόλεμο.
Είναι αλήθεια, κάθε μέρα που περνά υφιστάμεθα τρομακτικές απώλειες σε νεκρούς συμπολίτες μας, αλλά συγχρόνως βελτιώνουμε τις πολεμικές μας ικανότητες.
Είναι ανοησία ένας συμπολίτης μας να υποβάλλει φορολογική δήλωση και αφού λάβει το εκκαθαριστικό και δεν έχει να το πληρώσει να μεμψιμοιρεί και να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.
Αν πάλι κάποιος έχει διαθέσιμα χρήματα, αντί να τα καταθέσει στο 4ο Ράιχ σε φόρους ας χρηματοδοτήσει κάποιους τολμηρούς συμπατριώτες μας να καταστρέψουν τους φακέλους της εφορίας.
Ειδικώς σήμερα, είναι έγκλημα καθοσιώσεως το να πληρώνουμε φόρους στο κατοχικό καθεστώς. Διότι έτσι συντηρούμε την κατοχική κυβέρνηση στην εξουσία. Όσο πληρώνουμε φόρους, τόσο θα μας πίνουν το αίμα. Όσοι πληρώνουν φόρους, χρηματοδοτούν τις τρομοκρατικές ενέργειες του 4ου Ράιχ εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Οι ατομικές και συλλογικές ελευθερίες δεν πρόκειται να προστατευθούν με νόμους που δεν αξίζουν όσο το χαρτί πάνω στο οποίο είναι γραμμένοι. Οι ελευθερίες του Λαού προστατεύονται με αιματηρό αγώνα. Αγώνα εθνικοαπελευθερωτκό. Βίαιο. Επαναστατικό.
Ιφικράτης Αμυράς
27-2-2012 

No comments:

Post a Comment