Saturday, July 8, 2023

Η κοροϊδία με τον κοροδοϊό συνεχίζεται για να πλουτίζουν οι απατεώνες εις βάρος της κοινωνίας

 


Όταν είσαι γεννημένος απατεώνας δεν έχεις όρια και αναστολές. The sky is the limit, που λένε και οι αγγλοσάξωνες.

Τώρα οι απατεώνες παρασκεύασαν διαγνωστικό τεστ κοροϊδοϊού για τα ζώα. Ώστε μετά από λίγο να το καταστήσουν υποχρεωτικό για τους κατόχους οικόσιτων ζώων.

Τρομοκρατώντας τον κόσμο μέσω των μμε, ίσως απαιτήσουν τον μαζικό αποδεκατισμό ζώων που βρέθηκαν θετικά στο ψευδο-τεστ των απατεώνων.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο με αυτά τα "επιστημονικά" αποβράσματα. Σκαρφίζονται κάθε είδους απάτη για να απομυζούν και να καταστρέφουν τις κοινωνίες στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Κορονοϊός: Φτιάχτηκε διαγνωστικό τεστ για όλα τα ζώα – Πως λειτουργεί


2 comments:

  1. υπάρχουν φορές που μπαίνεις σε κάποιο ΜΜΜ και οι μισοί φοράνε μάσκα και κάποιοι διπλή

    το χειρότερο είναι ότι όλη η ελευθεριακότητα των αριστερών και η μόνιμη συνωμoσία του κεφαλαίου εναντίον της εργατικής τάξης, όχι μόνο δεν έδρασε ανασταλτικά στην ψυχολογική επιχείρηση Κόβιντ αλλά οι ίδιοι έγιναν οι πιο σκληροί υπέρμαχοι του κρατικού μηχανισμού και των πολυεθνικών σε βαθμό που να βγαίνει το ΚΚΕ και να δηλώνει υπερήφανα 98% εμβολιασμένο

    ReplyDelete
  2. Αν ζούσε ο κύριος στη φωτογραφία με τα μούσια δεν θα τους έπαιρνε να μας πουλήσουν καμία κορονοαπάτη. Το πολιτικό τους κόστος θα τους το απαγόρευε. Άφησε το πνεύμα του λίγο καιρό πριν την κορονολαίλαπα...

    ReplyDelete