Sunday, July 23, 2023

Το φυσικό περιβάλλον σήμερα κινδυνεύει από την αριστερόστροφη πράσινη οικο-εγκληματικότητα

 

Σήμερα οι μεγαλύτεροι εχθροί της Φύσεως είναι τα αριστερόστροφα εγκληματικά πράσινα κινήματα, τα οποία απαιτούν την κοπή δέντρων και την εξάλειψη δασικών εκτάσεων, για να εγκατασταθούν στην θέση τους αιολικά πάρκα.

Παλαιότερα, η κατηγορία της καταστροφής του περιβάλλοντος έπεφτε πάνω στις πλάτες των δεξιόστροφων καπιταλιστικών κομμάτων επειδή με τις πολιτικές που ακολουθούσαν, κατέστρεφαν δασικές εκτάσεις για να κτιστούν οικισμοί και εργοστάσια.

Σήμερα η καταστροφή του περιβάλλοντος έχει ξεκάθαρα αριστερό πρόσημο. Η δικαιολογία είναι γελοία, "για να σωθεί ο πλανήτης".

Τα πράσινα κινήματα σήμερα έχουν ένα στόχο, να καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον στο όνομα της σωτηρίας του. Καταστρέφουν τα δάση για να κτίσουν αιολικά πάρκα.

Αν σήμερα κάποιος δεξιός καπιταλιστής ζητούσε την καταστροφή ενός δάσους για να κτίσει ένα εργοστάσιο, η αριστερόστροφη πράσινη αλητεία θα ζητούσε το λυντσάρισμά του.

Τώρα όμως που διάφοροι αντικαπιταλιστές πράσινοι απατεώνες ζητούν την καταστροφή δασικών εκτάσεων για να εγκατασταθούν αιολικά πάρκα, δεν αντιμετωπίζουν την δίκαιη οργή του κόσμου. Διότι η καταστροφή του δάσους έχει αριστερό πρόσημο και πράσινη σφραγίδα-αιτιολογία.

Για μία ακόμη φορά βρισκόμαστε πίσω σε ζητήματα προπαγάνδας που αφορούν την Φύση. Η αριστερόστροφη πράσινη αλητεία κατάφερε να αποκτήσει το ηθικό πλεονέκτημα και γι' αυτό δεν αντιμετωπίζει την μήνιν της κοινωνίας.

Πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Σήμερα έχουν θεσπιστεί κίνητρα για να καταστρέφωνται δασικές εκτάσεις προκειμένου να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες, τα οποία με την σειρά τους δημιουργούν αντικίνητρα για την δασική προστασία.

Ως απάντηση, πρέπει να συσταθούν οργανώσεις που να εξειδικεύωνται σε ζητήματα περιβαλλοντικής προπαγάνδας.

Οι καταστρεπτικές πυρκαγιές οφείλονται σε πολλά αίτια. Τώρα έχει προστεθεί άλλο ένα, το χειρότερο. Η δήθεν σωτηρία του πλανήτου από τους πράσινους οικο-εγκληματίες.

4 comments:

  1. πιο συγκεκριμένα, παλαιότερα το σύστημα αποδεχόταν τον ρόλο του κακού καπιταλιστή και είχε ως ελεγχόμενη αντιπολίτευση τους περιβαλλοντιστές οι οποίοι απαιτούσαν οργουελιανά οικολογικά μέτρα, τώρα το σύστημα είναι ανοιχτά με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση ενώ ο ραγιάς αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της δειλίας του, την κρεπάλη και την κατωτερότητά του είναι έτοιμος να αφομοιώσει την κάθε συστημική ερμηνεία για να δικαιολογήση την αδράνειά του και την άρνησή του για επανάσταση, οπότε οι ειδικοί ξέρουν, οι φωτιές μπαίνουν λόφω κλιματικής αλλαγής και αφού καούν όλα πρέπει να μπουν ανεμογεννήτριες

    ReplyDelete
  2. ο Δαπέργολας είπε ότι πρέπει να επέμβουν οι Τούρκοι στην Ρόδο, κάτθ τέτοιο....ακόμα οι ραγιάδες θεωρούν τρελό όποιον Έλληνα αξιωματικό θα έκανε απόπειρα να αναλάβει την κατάσταση...αν ζητάς επέμβαση Τούρκων αξιωματικών όλα είναι καλά...

    ReplyDelete
  3. εκαψαν την χαβαη για να αρπαξουν τις περιουσιες του κοσμου εκει και να κανουν ενα εξυπνο νησι οι δισεκατομμυριουχοι εκει. το ειχαν πει οτι θα τοκανουν. εχει σημασιια το αριστεροστροφο ή το δεξιοστροφο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. εδώ να δεις τι παίζει με ΕΝΦΙΑ και αντικειμενικές, σου έρχεται ξαφνικά ο ΕΝΦΙΑ 6.000 επειδή χτίζεται το Ελληνικό ή επειδή ξεπετάχτηκαν μερικά ερμπιενμπι και αν έχεις δάνειο εκτινάσσονται τόκοι και δόσεις λόγω εκτινασσόμενης αντικειμενικής αξίας αφού πλην της παρανομίας των τραπεζών υπογράφεις πράγματα που δεν καταλαβαίνεις...

      Delete