Tuesday, July 4, 2023

Σκέψεις μεγάλων ανδρών...

 

Σκέψεις μεγάλων ανδρών: "Να φύγουν οι Σπαρτιάτες από πίσω μας."

Και ποιοί νά 'ρθουν; Οι Μακεδόνες;

Ο κοινοβουλευτικός τοπικισμός είναι ζήτημα τεραστίας σημασίας για τον απερχόμενο πρόεδρο.

Δύο ειδήσεις που θα έπρεπε να απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

1. Εισβολή από εκατομμύρια ακρίδες στην Κοζάνη καταστρέφει την αγροτική παραγωγή. Θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί όλος ο επιστημονικός κόσμος για να βρεθεί λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Ο ψεκασμός με χημικά καταστρέφει το περιβάλλον. Πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος, βιολογικός, χωρίς χρήση χημικών.

2. Η νεο-Οθωμανική Τουρκία εξαπλώνεται στην Κεντρική Ασία και προσπαθεί να υλοποιήσει το παλαιό όραμα του Παντουρανισμού. Προσπαθεί να μετατρέψει τις τουρκόφωνες χώρες, σε τουρκικά έθνη. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση συγκρούσεως με την Τουρκία, η Ελλάδα θα βρεθεί απέναντι σε πληθυσμό πολύ μεγαλύτερο απ' όσο υπολογίζει σήμερα.

Αντί για το πού θα καθίσουν οι βουλευτές του κόμματος Σπαρτιάτες, ας ασχοληθούν με σοβαρότερα προβλήματα στο κυνοβούλιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγουν οι Σπαρτιάτες από πίσω μας – Πήρε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας

1 comment:

  1. σίγουρα οι Σπαρτιάτες δεν έχουν πρόβλημα να έρχονται νόμιμα οι έποικοι, δεν τους πειράζει τι κάνουν οι άλλοι στο κρεβάτι τους, δεν τους πειράζει η επιμειξία με εποίκους και οι μονογονεϊκές μάνες, δεν τους πειράζει ο φεμινισμός και οι ποσοστώσεις κλπ κλπ κλπ

    ReplyDelete