Thursday, August 31, 2017

Ο "θεάνθρωπος" θα μπορούσε να ήταν κινέζος



Όσοι λαοπλάνοι ισχυρίζονται ότι ο ραββίνος Τζεσουά ήταν Έλληνας εκ Παλαιστίνης, εκμεταλλευόμενοι την παροιμιώδη Ελληνική ανοχή, και την αναγωγή της βλακείας σε επιστήμη στην σύγχρονη Ελλάδα, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν μία δική τους θρησκευτική οργάνωση, ξεχωριστή από την ορθόδοξη εκκλησία, και να καταθέσουν νομιμοποιητικά έγγραφα στο πρωτοδικείο, και στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων.

Εκεί να δηλώσουν ως βασικές αρχές της οργανώσεώς των, ότι δεν αποδέχονται την Παλαιά Διαθήκη παρά μόνον την Καινή Διαθήκη, και ότι θεωρούν τον Τζεσουά ελληνικής καταγωγής.

Με αυτό τον τρόπο θα διαφοροποιηθούν από το κύριο σώμα της ορθοδόξου εκκλησίας που πρεσβεύει ότι ο Τζεσουά ήταν εβραϊκής καταγωγής περιτετμημένος πολίτης, και ότι η Παλαιά Διαθήκη αποτελεί θεμέλιο λίθο του χριστιανισμού.

Ταυτοχρόνως θα μπορούν να εκλέξουν δικό τους ξεχωριστό ιερατείο, και να ανεγείρουν δικούς τους ευκτήριους οίκους όπου θα λατρεύουν τον ελληνοποιημένο ραββίνο τους.

Αν δεν το πράξουν, με τα ψεύδη και την συμπεριφορά τους προσβάλλουν και τους Έλληνες, και τους χριστιανούς. Τους Έλληνες επειδή θεοποιούν και ελληνοποιούν ένα ανύπαρκτο πρόσωπο. Τους χριστιανούς επειδή παραποιούν την καταγωγή και την ταυτότητα μίας εβραϊκής φυσιογνωμίας, θεϊκής κατ' αυτούς.

Και δίνουν το δικαίωμα σε τρίτους, να συγγράψουν μελέτες αντιστοίχου επιστημονικής βαρύτητος με τις δικές των, οι οποίες θα αποδεικνύουν ότι ο Τζεσουά ήταν κινέζος, κατήγετο από την Σαγκάη, η μητέρα του ήταν βουδίστρια, και ο πατέρας του ταοϊστής, στα 13 του έπαιζε μπάλα στα τσικό του Παναθηναϊκού, και όταν έφθασε στην Ελλάδα συνοδεία 50 Μανδαρίνων έφερε το θαυματουργό νερό του Καματερού για την θεραπεία της ποδάγρας.

Αιδώς μυαλοφυγόδικοι

6 comments:

  1. http://endiameseperiochenea.blogspot.gr/2017/09/372.html

    οι ορθοδοξοι θα πάρουν την εξουσία σε λίγο.,,,τι θα κάνετε για αυτό?

    ReplyDelete
    Replies
    1. θα γελάσουμε και μετά θα αναρωτηθούμε πώς γίνεται να υπάρχει τόση μαλακία σε αυτόν τον κόσμο.

      Delete
  2. Με όλον τον σεβασμό, όποιος θεωρεί μια θρησκευτική επανάσταση εφικτή στη Δύση και στις δυτικοποιημένες χώρες είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι άθρησκος λόγω του κοινωνικού περιβάλλοντος, δεν θα χύσει το αίμα του για καμία θρησκεία. Θα χρειαστούν Θεοδοσιανά μέτρα προκειμένου να αλλαξοπιστήσει ο λαός.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ή ακριβέστερα, να ξαναποκτήσει πίστη...

      Delete
  3. Θεοδοσιανά μέτρα σαν τα Καυδιανά δίκρανα.
    Καυδιανά δίκρανα Λέγεται στη φράση περνώ μέσα από τα καυδιανά δίκρανα αναγκάζομαι να υποστώ ταπεινώσεις.

    ReplyDelete
  4. Εναιρφοποιησε πρώτα τον θεϊκό Ιχωρ και τότε θα καταλάβεις ότι ο Ιησούς λεγόταν ιασονας και ήταν Γαλιλαίος και όχι ιουδαιος
    Δυστυχώς όμως έχετε πιστέψει τα παραμύθια του Σαουλ Παύλου και όχι τις αυθεντικές πηγές που αποδεικνύουν την ελληνικότητα του σωτήρα του συνπαντος

    ReplyDelete