Thursday, March 30, 2017

Με τους ευρωλάγνους δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Έχουμε σύγκρουση πολιτισμών



Ας υποθέσουμε ότι ζούμε γύρω στο -250. Τότε που η Ρώμη ανοικοδομεί την αυτοκρατορία της και συγκρούεται με την Καρχηδόνα στον Α' Καρχηδονιακό πόλεμο.

Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να διαισθανεί κάποιος ότι ο επόμενος στόχος της Ρώμης θα είναι η Ελλάδα.

Φανταστείτε να παρουσιάζετο ένας γραικύλος εκείνη την εποχή και να έλεγε στους Έλληνες, "μην ανησυχείτε, οι Ρωμαίοι είναι φίλοι μας, έχουμε κοινές πολιτισμικές ρίζες, δεν είναι σωστό να αποκοπούμε από την Δύση, αν προσχωρήσουμε στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα εξασφαλίσουμε την εθνική μας άμυνα, αν συγκρουστούμε με την Ρώμη θα απομονωθούμε διεθνώς, κλπ, κλπ".

Την συνέχεια την ξέρουμε. Ρωμαϊκή κατάκτηση της Ελλάδος, διάλυση και καταστροφή του Ελληνισμού, 1650 χρόνια ρωμαϊκής δουλείας. Πολιτικός, οικονομικός, στρατιωτικός, δημογραφικός και πολιτισμικός μαρασμός της Ελλάδος.

Η ικανότης ενός λαού να διαισθάνεται τους κινδύνους και να ενεργεί εγκαίρως κάνει την διαφορά μεταξύ ζωής ή θανάτου.

Οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές, επειδή έχουν αφελληνιστεί δεν βλέπουν κίνδυνο από την νέα ρωμαϊκή αυτοκρατορία που έχει αναδυθεί στα βόρεια και δυτικά σύνορα της Ελλάδος.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να επαναληφθεί ό,τι έγινε με το βυζάντιο. Ενοποίηση της Ευρώπης υπό μία κοσμοπολιτική διεθνιστική αίρεση όπως το ισλάμ, και ισοπέδωση του εναπομείναντος Ελληνικού Πνεύματος.

Η νέα αυτοκρατορία με επίκεντρο τις Βρυξέλλες πρέπει πάση θυσία να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποτάσσει λαούς και κατακτά εδάφη, όπως η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, αλλά χωρίς στρατιωτικούς πολέμους. Το επιτυγχάνει δια της δωροδοκίας των ελίτ και της απεθνοποιήσεως των λαών.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι πριν την πολιτισμική καταστροφή που υπέστημεν από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, υπέστημεν την πολιτική και οικονομική καταστροφή από τους Ρωμαίους.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αποκοπεί τελείως από την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία και να χαράξει την δική του ξεχωριστή πορεία.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη οδηγούν στην υλοποίηση του ευρωστρατού. Στην πράξη καταργούνται οι ένοπλες δυνάμεις της Χώρας και μετατρέπονται σε υποκατάστημα των Βρυξελλών και του 4ου Ράιχ. Ό,τι ακριβώς συνέβη μετά την ρωμαϊκή κατάκτηση.Οι υπόδουλοι Έλληνες πολεμούσαν στο πλευρό των ρωμαϊκών λεγεώνων για τα συμφέροντα της Ρώμης.

Χωρίς Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα υποστούμε νέες εθνικές τραγωδίες. Όποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη θα υπερασπιστεί στρατιωτικώς την Ελλάδα έχει αποβλακωθεί τελείως.

Κάθε μέρα που καθυστερεί ο απεγκλωβισμός μας από την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία θα μας κοστίσει πολύ αίμα. Με τους ευρωλάγνους δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Έχουμε σύγκρουση πολιτισμών.

7 comments:

  1. Ιφικράτη οι πατέρες τις Εκκλησιάς ουδέποτε ήταν έναντι του Ελληνισμού..από την άλλη τον έσωσαν και τον ανέπτυξαν...και ο Ελληνισμός αποτελεί πλέον μια μυστικιστική φιλοσοφία που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να μελετήσει και να ζήσει σύμφωνα με αυτήν !

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.hellenicreligion.org/doc/indobyzantinolatres.htm

      Delete
    2. Αγαπητέ ,γνωστά τα παραπάνω αλλά είναι όλα ψευδοί που σκοπό έχουν να πλήξουν τον Ελληνισμό που διέσωσαν οι χριστιανοί από τους ανθέλληνες Δυτικούς σαν τον Ιουλιανό !
      Φέρε μου ένα ένα τα παραπάνω με στοιχεία για να σου απαντήσω και όχι ένα κατεβατό καθώς αυτός δεν είναι τρόπος διαλόγου!

      Εγώ κάνω διάλογο όπως μας τον εδίδαξαν οι Ελληνες πρόγονοι μας .δηλαδή ουσιαστικό !

      Delete
    3. ψευδῆ*

      Delete
    4. Ασφαλώς οι χριστιανοί δεν ήταν ποτέ πολέμιοι του Ελληνισμού, απλώς είχαν διαφορετική αρχιτεκτονική αντίληψη(http://prntscr.com/eqtdst) για τα ιερά των θεών, έσπαγαν μύτες και άκρα αγαλμάτων για να γίνουν πιο όμορφα, οι σφαγές έγιναν για το καλό μας και για την βελτίωση του γενετικού μας υλικού, έκαιον τα βιβλία των Ελλήνων επειδή ασχολούνταν με χαζομάρες όπως μαθηματικά και αστρονομία, έβριζαν τους Έλληνες επειδή δεν ήξεραν πως αλλιώς να δείξουν την περιβόητη αγάπη των, άλλαξαν την γραμματική και τα νοήματα διαφόρων λέξεων και εισήγαγαν πολλές βάρβαρες για να διορθώσουν την γλώσσα μας, πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι κακοπροαίρετοι κατηγορούν τους χριστιανούς ενώ κατέστη σαφές ότι έσωσαν τον Ελληνισμό. Όπως ακριβώς σώζουν οι πολεμιστές της ελευθερίας του ISIS τους υπόδουλους λαούς της γης!

      Delete
    5. Δε σε παρέπεμψα στο κατεβατό για να μου απαντήσεις αλλά για να ξεστραβωθείς.

      Delete
    6. Συνεχίζεις στον ίδιο βαρβαρικό τρόπο τρόπο διαλόγου?
      Εντάξει ας σου στείλω και εγώ ένα λινκ να "ξεστραβωθείς" και να δεις πως οι δυτικοί..μερικοί εξ αυτών θέλουν να καπηλευτούν τον Ελληνισμό ,αφαιρώντας από την ιστορία μας τον μεσαιωνικό Ελληνισμό λέγοντας πως είμαστε δούλοι απο την κυριαρχία των Ρωμαίων και άλλα ψευδῆ

      http://www.oodegr.com/neopaganismos/index.htm

      Να σαι καλά !

      Delete